Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Harrison mennyiért írna alá 2-3 évre? Ok, nem fiatal viszont öreg 😀 de szerintem sokkal jobb lenne a sorainkban, mint Kruger. Személyes vélemény, de Kruger kurvára overrated. Harrison évek óta megbízható 3-4es OLB, ráadásul nem bánnám ha nem kéne tartani tőle, hogy kinyírja a QB-nkat

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
In random RFA moves: #Colts RFA tendered CB Cassius Vaughn at a right-of-first-refusal level. Worth $1.3M. But available for no compensation
több mint 13 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
gordy basszameg csak ot ne ...MMMS
Van annál rosszabb.. Vaughn...

több mint 13 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
gordy basszameg csak ot ne ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 849 — Colts Fan
#colts will issue RFA tenders to OL Jeff Linkenbach and CB Cassius Vaughn; EFA tenders to CB Josh Gordy, NT Martin Tevaseu, G Joe Reitz
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 511 — ℧
Vinatieriről lehet tudni valamit? Hosszabbítás lesz, vagy már túl öreg hozzá?bobi0092
egyenlőre van szerződése, csak jövőre lesz FA

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Winstont kivágta a KC.
Asszem megvan, kinek örülnék RT-be. 😀
Húú de kellene.Stez
nagyon szeretem en is a jatekat, de egy szvsz maulernek keszulo falba nem feltetlen lenne tul okos egy pure zb ot. mondjuk tavaly a zb futoplayek jobban mentek, de hamilton sztem jobban eroltetne a kevesbe fifikas futojatekot (ertsd jobban eltolodna a power semak fele az arany), ahhoz pedig nem ilyen konnyusulyu arcok kellenenek, vasquezben is ezert latnek raciot.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 702 — Whoops, looks like something went wrong.
Winstont kivágta a KC.
Asszem megvan, kinek örülnék RT-be. 😀
Húú de kellene.

több mint 13 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 732
Vinatieriről lehet tudni valamit? Hosszabbítás lesz, vagy már túl öreg hozzá?
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Free agent OLB Connor Barwin suggested the Patriots and Colts as possible landing spots.

Na ő nem kéne. 😊Stez
Én anno már a drafton kinéztem őt.Ösztönös játékos nagyon, bár túl tud pörögni, de egy jó rendszerben simán sack "gyár" lehetne.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 534
Free agent OLB Connor Barwin suggested the Patriots and Colts as possible landing spots.

Na ő nem kéne. 😊Stez
én pont fordítva vagyok vele. Kruger nekem valahogy nem lenne szimpatikus. szerintem kicsit túl hypeolt a srác. Barwinnak jobban örülnék

több mint 13 éve

Na ő nem kéne. 😊

több mint 13 éve
Krugernél egyre inkább mondják, hogy nem fog hosszabbítani a Ravenssel, és nálunk köthet ki, vagy a Brownsnál. Pagano miatt mondjuk nem lepődnék meg, ha a fél Ravens kompánia hozzánk írna alá, csak Kruger a hírek szerint mondjuk kurva sokat kér.

több mint 13 éve
Bowe nem jön, új 5 éves szerződést írt alá

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Olcsóért nem rossz, a sérülése előtt már tavaly is javulgató tendenciát mutatott, de azért lehetőleg nem kezdőbe kellene szánnunk. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mike Chappell ‏@mchappell51
#colts re-sign DE Fili Moala to 1-year deal. On the mend from knee injury. Was important to retain.
több mint 13 éve
"The Indianapolis Colts today announced the hiring of Stephanie Cassel as the team’s community relations manager and Kelly Tilley as cheerleader manager."

😀 😀

több mint 13 éve
Hozzuk Casont a Chargerstől Vazquezzel egy csomagban akkor már.

több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

itt a bizonyíték, hogy tényleg bejött
jaa ez másik sportág 😀dugo1993
Zbiko a ringben 6 cm-vel magasabb mint az NFL-ben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
a legutóbbi baltimore-i defensive back is hogy bejött, oh waitHöri
jo azert zibi a ravensben st/backup volt, nakamura ug,anekkora.zseni a panthersben. c-will meg azert webb mellett is kezdo volt. csak "ven", a lovera hajt es ahhoz amit kapni fog sztem tulsagosan kozepszeru.

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 534

itt a bizonyíték, hogy tényleg bejött
jaa ez másik sportág 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a legutóbbi baltimore-i defensive back is hogy bejött, oh wait

több mint 13 éve
The Baltimore Sun says free agent CB Cary Williams will "probably" be pursued by the #Colts and Chuck Pagano:  t.co/ZapR9AtoZq -- Nick Mensio (@NickMensio)Farky
az a bajom h olyan arcok kerulnek szoba, akik eseteben a fr player erteku hosszutavu szerzodes igencsak meredek lenne. persze ha tavalyi esszeru koltest muvelunk, mint pl redding es satele kontraktjaval, akkor orulnek williamsnek is, de o tuti a lovet fogja szem elott tartani, kulonben minek jonne el baltimorebol ? tavaly visszautasitott egy 3/15os ajanlatot, sztem kap vhol egy 4/30at. nekem azert ez nem annyira lenne nyero otlet. mondjuk vasquezert ugyanez a dohany mar ironikus modon nem lenne problemam, hiaba g, fiatal stabil arc, akire lehet epiteni, valamint az ol es a futojatek stabilizalasa sokkal fontosabb perpill egy 29 eves ujabb atlagos kezdo cb beszerzesenel.

több mint 13 éve
The Baltimore Sun says free agent CB Cary Williams will "probably" be pursued by the #Colts and Chuck Pagano:  t.co/ZapR9AtoZq -- Nick Mensio (@NickMensio)

több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Tageltük McAfee-t.Stez
$2.977 milla a tag és megy a tárgyalás a hosszú távú szerződésről (állítólag)Farky
Korrekt😊