Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
A Dallas W már megvan az SD-nél én várok a lefújásig 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
az a vicc, hogy a végén még a Ravensnél is jobb mérlegünk lehet, amennyire kipukkadtak 😊
több mint 13 éve
+ az SD is.... Championship 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Dallas nyert nem hiszem el !!!!
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊aztec(utóbbiért nem szívesen...)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
már a szavakat a szezonunkra, hogy "hihetetlen", "csodálatos", mind elhasználtam, nem tudok mit mondani
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀HöriMajd ha Manning pihen és Osweiler pályára kerül, itt fog trash talkolni minden Broncos fan. 😊
több mint 13 éve
Olyan szívesen beküldeném az összes újonc Qb-t a O-lineunk mögé.. Mennyire nem "elit"... NA de mind1...
több mint 13 éve
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀
több mint 13 éve
Jó kép, lehet zokon vették RW nincs rajta 😊Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadipont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊Farky
több mint 13 éve
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadipont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...
több mint 13 éve
Hagyjuk már.Farky
Ez a kép mennyire demagóg...
Kiemeli a 391 yardot és a 4 TD-t, de a 3 INT már nem szerepel rajta.
Griffin 104.4-es ratingje ellenében Luck feltett egy 70.8-ast a legutóbbi fordulóban, de persze ez sem szerepel az összehasonlításban. Ha már annyira a számok tükrében prezentáljuk a két játékost...
több mint 13 éve
Manningnek mégtöbb int-je volt, és lám mi lett belőle...
több mint 13 éve
mondjuk ezt se egy meccs alapján kell megítélni.RG3 is dobott már négy TD-t. egyébként nem is sok értelme van ennek a sok összehasonlításnak. más típusú irányítók, ráadásul más típusú csapatban
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊pakeszazért mi sokkal jobbak vagyunk általában otthon, mint idegenben. ez is sokat nyomhat
több mint 13 éve
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
De mondjuk ez Murphy nem a piás hal meg hanem a "vétlen".....Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farkyja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.Höri
több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farkyja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.
több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/
több mint 13 éve
Készleten ragadt darab ákciós áron!!!Luck és/vagy Colts fanoknak kötelező darab

Az ára 990FT + szállítás. Ha érdekel, írj üzenetet.
több mint 13 éve
de hát nyerünk így is. 😀Nehogy visszaüssön ez a mondatod. 😊
Stez