Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 295
Nezd ugy indult ha a csapat karara megy akkor az asztalra csap. A kerdes tolem egyszeruen a megoldasodra iranyult amikor Ballard az asztalra csap.Elso kort rohogve kapnank barmelyikert, akkor pedig mar nem lehetne mutogatni, hogy lehuzas volt. Noha tobbet er mindketto szerintem, de a pick eros, es az lenne a lenyeg. Annal kevesebbert ugysem adnank el, annyit meg tovabbra is biztos vagyok benne, hogy orakon belul adna tobb csapat is, akar Leonardert, akar Nelsonert.Azt irtam pont hogy hiaba van a kislanyos hiszti emiatt es minden GM-HC ugyanazt gondolja. Nem lesz semmilyen asztalracsapas. Ha uzletelnie kell kesobb azt ki fogjak hasznalni ha miattuk baj van a covid kapcsan. Feketen feheren leirtam hogy lenne vevo csak nem fogtok jol jarni.Dehogynem veszik. Te csak azt hiszed, naiv vagy. 😊 Sokkal de sokkal rosszabb karaktereket visznek el, Antonio Brownokat, es lehetne sorolni a kulonbozo rombolo jatekosokat a multbol. Az NFL-ben mindig is lesz legalabb egy olyan csapat, aki leszarja majd, mert hogy a jatekos jo, es csak ez szamit.Az odaig rendben van hogy mindenkinek egy rugora jar az agya a temaban.Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
Huzamosabb ideig nem fogjak legyinteni Ballardek mindenre. Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan.
..
Stez
no
Az NFL-ben az elmult napokban egyre gyakoribb tema ez, egyre tobb az ellensegeskedes, nem csak egy csapatnal leszenk, vannak es voltak emiatt cutok. Errol mar volt szo, de Meyer csak elmondta azt, amit mindegyik HC es GM gondol.
Stez
De kirakod QNelson-t, Leonard-ot es Wentz-et. Ekkora kart a klikkesedes nem tud okozni ( bar tudom a valaszodat ra ).
De a lenyeg kirakod es nagyon fog fajni a csapatnak. Most is megtehetne, de ne viccceljunk ugye.
Elcserelesre meg irhatnam, hogy dehat mindegyik HC-DM ugyanugy gondolkodik a temarol szoval nem fog menni. De ez nem igaz, mert bizony erteket kepviselnek es foleg akkor ha jo aron van. Ilyen nalatok az LT persze mas okbol, de hasonlo szamitassal es ha a felen a merkozeseknek jol fog jatszani akkor jo bolt volt es ha tobben akkor remek, nezve egyedul ot ar-ertek aranyon, mint dontes a csapat celjai eleresehez nem ertek egyet vele de az mas teszta.
Wentz erteke most egy 5.kort kaptok es adtok egy 5.kort kozott van. Ha el kezd jatszani ez javulhat es romolhat is a teljesitmenyetol fuggoen.
A csapatoknak egyutt kell elniuk a sajat fekelyeikkel, de maset nem fogjak atvenni ugy hogy csak azt nezik mennyit er jatekban QN.
no
Itt nagyon ritka, hogy valakit kikezdenek, a noverok kozul is sokak balhejat elsikaljak, valamit nagyon el kell szurni ahhoz, hogy a liga teljesen kisakkozzon magabol. Nelson egy klasszis, Maniac szinten top a posztjan. Egyikuk sem balhes faszi, ez a tema necces most naluk, de ennyi. Ha most kirakna oket Ballard a trade blockra, orakon belul kapna legalabb egy elso kort, ebben teljesen biztos vagyok. Vakcina es elkotelezodes ide vagy oda.
De en nem akarok ebbe a temaba belemenni, mert hidegen hagy az egesz. Nem akarok azon agyalni, mi lesz, ha, es az ordogok a falra festeni. Csak szeretnem elvezni a meccseket, lehetoleg gyozelmeket atelni, aztan csokolom.
Orulok, hogy hamarosan ismet futballt lathatok, aztan igy reszemrol ennyi. Bizom Ballardban, hogy barmilyen temaban is, de ha ugy adodik, akkor megfeleloen kezeli majd a dolgokat.
Stez
Pontosan olyan uzletek szuletnenek mint ABrown. A Vasas szarul jart. A Raiders-nek mindegy, de nyerhetett volna nagyot, a TB jol jart.
Ugyan alaposan felre ertelmezted amit irtam, de te lennel naiv ha azt gondolod hogy nem huznanak le benneteket ha ki akarna baszni Ballard a csapatbol a covid miatt Nelson-t ev kozben mikor szerinted az asztalra fog baszni. Megint. Nem fog, csak magaban egyedul terapias jelleggel. Klikessedes esetleges kialakulasa ide vagy oda. Es biztos hogy jol fogja kezelni.
no
Wentzre most nem ertettem ezt, mert Wentz nalam egy 7. kort sem er. 😀😀😀
Az meg, mikor csap az asztalra, es mikor intezi el baratsagosan, a helyzettol fugg majd. Ha tenylegesen a csapat karara novi ki magat ez a problema, biztos vagyok benne, hogy nem csak magaban fog morogni, hanem egyebet tesz majd, lehet ez annyi, hogy leul egy hosszu beszelgetesre az erintett jatekosokkal, vagy lehet ez durvabb, hogy tenyleg odaig fajul a helyzet, hogy emiatt a keretbe is belenyul. Nem egy beszari csavo, legyen szo barmekkora sztarrol. A csapatnal senki sem fontosabb.
Stez
Most kapnatok erte, a kerdes hogy akkor kapnal e erte ha a csapatuk karara megy. Mondjuk nalam ha tobbet er de nem adnak annyit az nem jo business, max elfogadhato kiszallasi strategia, de ez mellekes.
Remelem nem kerul ra sor, de allom a fogadast hogy ha QN-ek a csapat karat fogjak okozni a c19 miatt akkor sem lesznek elkuldve semmilyen formaban.
Egyetertek a csapatnal senki sem fontosabb, de ez egy tag es 1000 retegre bonthato dolog. De QN vagy a Colts akkor nincs kerdes. De QN 13 meccs vagy nelkule teljesen az mar nem ilyen egyszeru, de ne menjuk bele.
Ezt ideirom bar nem gondolom hogy felreertetted, de a biztonsag kedveert, en nem piszkaltam Ballardot hogy beszari.
Egyszeruen "ezt nem fogja sokaig hagyni es asztalracsap"-ra a megoldasod erdekelt, hatha altalanossagban hasznalhato lenne. De ugye nincs. Mindenki bizzzzzzik benne hogy nem lesz gond, kulonben most cserelnek el ezeket a sztarokat mert tobbet kapnak erte mint amikor elkezdodnek gondot okozni, de a huzo/fr arcokat nem akarja senki elpasszolni es ezert marad a hit. Es "rossz" aron meg nem fogjak odaadni inkabb ugy tekintik mintha valami beut mint pl elvesziteni a QB-t az idenyre, de jot mint AL.
több mint 3 éve
Elso kort rohogve kapnank barmelyikert, akkor pedig mar nem lehetne mutogatni, hogy lehuzas volt. Noha tobbet er mindketto szerintem, de a pick eros, es az lenne a lenyeg. Annal kevesebbert ugysem adnank el, annyit meg tovabbra is biztos vagyok benne, hogy orakon belul adna tobb csapat is, akar Leonardert, akar Nelsonert.Azt irtam pont hogy hiaba van a kislanyos hiszti emiatt es minden GM-HC ugyanazt gondolja. Nem lesz semmilyen asztalracsapas. Ha uzletelnie kell kesobb azt ki fogjak hasznalni ha miattuk baj van a covid kapcsan. Feketen feheren leirtam hogy lenne vevo csak nem fogtok jol jarni.Dehogynem veszik. Te csak azt hiszed, naiv vagy. 😊 Sokkal de sokkal rosszabb karaktereket visznek el, Antonio Brownokat, es lehetne sorolni a kulonbozo rombolo jatekosokat a multbol. Az NFL-ben mindig is lesz legalabb egy olyan csapat, aki leszarja majd, mert hogy a jatekos jo, es csak ez szamit.Az odaig rendben van hogy mindenkinek egy rugora jar az agya a temaban.Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
Huzamosabb ideig nem fogjak legyinteni Ballardek mindenre. Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan.
..
Stez
no
Az NFL-ben az elmult napokban egyre gyakoribb tema ez, egyre tobb az ellensegeskedes, nem csak egy csapatnal leszenk, vannak es voltak emiatt cutok. Errol mar volt szo, de Meyer csak elmondta azt, amit mindegyik HC es GM gondol.
Stez
De kirakod QNelson-t, Leonard-ot es Wentz-et. Ekkora kart a klikkesedes nem tud okozni ( bar tudom a valaszodat ra ).
De a lenyeg kirakod es nagyon fog fajni a csapatnak. Most is megtehetne, de ne viccceljunk ugye.
Elcserelesre meg irhatnam, hogy dehat mindegyik HC-DM ugyanugy gondolkodik a temarol szoval nem fog menni. De ez nem igaz, mert bizony erteket kepviselnek es foleg akkor ha jo aron van. Ilyen nalatok az LT persze mas okbol, de hasonlo szamitassal es ha a felen a merkozeseknek jol fog jatszani akkor jo bolt volt es ha tobben akkor remek, nezve egyedul ot ar-ertek aranyon, mint dontes a csapat celjai eleresehez nem ertek egyet vele de az mas teszta.
Wentz erteke most egy 5.kort kaptok es adtok egy 5.kort kozott van. Ha el kezd jatszani ez javulhat es romolhat is a teljesitmenyetol fuggoen.
A csapatoknak egyutt kell elniuk a sajat fekelyeikkel, de maset nem fogjak atvenni ugy hogy csak azt nezik mennyit er jatekban QN.
no
Itt nagyon ritka, hogy valakit kikezdenek, a noverok kozul is sokak balhejat elsikaljak, valamit nagyon el kell szurni ahhoz, hogy a liga teljesen kisakkozzon magabol. Nelson egy klasszis, Maniac szinten top a posztjan. Egyikuk sem balhes faszi, ez a tema necces most naluk, de ennyi. Ha most kirakna oket Ballard a trade blockra, orakon belul kapna legalabb egy elso kort, ebben teljesen biztos vagyok. Vakcina es elkotelezodes ide vagy oda.
De en nem akarok ebbe a temaba belemenni, mert hidegen hagy az egesz. Nem akarok azon agyalni, mi lesz, ha, es az ordogok a falra festeni. Csak szeretnem elvezni a meccseket, lehetoleg gyozelmeket atelni, aztan csokolom.
Orulok, hogy hamarosan ismet futballt lathatok, aztan igy reszemrol ennyi. Bizom Ballardban, hogy barmilyen temaban is, de ha ugy adodik, akkor megfeleloen kezeli majd a dolgokat.
Stez
Pontosan olyan uzletek szuletnenek mint ABrown. A Vasas szarul jart. A Raiders-nek mindegy, de nyerhetett volna nagyot, a TB jol jart.
Ugyan alaposan felre ertelmezted amit irtam, de te lennel naiv ha azt gondolod hogy nem huznanak le benneteket ha ki akarna baszni Ballard a csapatbol a covid miatt Nelson-t ev kozben mikor szerinted az asztalra fog baszni. Megint. Nem fog, csak magaban egyedul terapias jelleggel. Klikessedes esetleges kialakulasa ide vagy oda. Es biztos hogy jol fogja kezelni.
no
Wentzre most nem ertettem ezt, mert Wentz nalam egy 7. kort sem er. 😀😀😀
Az meg, mikor csap az asztalra, es mikor intezi el baratsagosan, a helyzettol fugg majd. Ha tenylegesen a csapat karara novi ki magat ez a problema, biztos vagyok benne, hogy nem csak magaban fog morogni, hanem egyebet tesz majd, lehet ez annyi, hogy leul egy hosszu beszelgetesre az erintett jatekosokkal, vagy lehet ez durvabb, hogy tenyleg odaig fajul a helyzet, hogy emiatt a keretbe is belenyul. Nem egy beszari csavo, legyen szo barmekkora sztarrol. A csapatnal senki sem fontosabb.
több mint 3 éve
no
7 295
Azt irtam pont hogy hiaba van a kislanyos hiszti emiatt es minden GM-HC ugyanazt gondolja. Nem lesz semmilyen asztalracsapas. Ha uzletelnie kell kesobb azt ki fogjak hasznalni ha miattuk baj van a covid kapcsan. Feketen feheren leirtam hogy lenne vevo csak nem fogtok jol jarni.Dehogynem veszik. Te csak azt hiszed, naiv vagy. 😊 Sokkal de sokkal rosszabb karaktereket visznek el, Antonio Brownokat, es lehetne sorolni a kulonbozo rombolo jatekosokat a multbol. Az NFL-ben mindig is lesz legalabb egy olyan csapat, aki leszarja majd, mert hogy a jatekos jo, es csak ez szamit.Az odaig rendben van hogy mindenkinek egy rugora jar az agya a temaban.Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
..
Stez
no
Stez
no
Stez
több mint 3 éve
Dehogynem veszik. Te csak azt hiszed, naiv vagy. 😊 Sokkal de sokkal rosszabb karaktereket visznek el, Antonio Brownokat, es lehetne sorolni a kulonbozo rombolo jatekosokat a multbol. Az NFL-ben mindig is lesz legalabb egy olyan csapat, aki leszarja majd, mert hogy a jatekos jo, es csak ez szamit.Az odaig rendben van hogy mindenkinek egy rugora jar az agya a temaban.Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
..
Stez
no
Stez
no
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ha(!) csak ő esik ki és nem a meccset kell törölni. Mert akkor az Irsayt és a csapattársakat sem fogja érdekelni, hogy hanyadik körért jött.Valahol igazad van, de ez ugye uj jelenleg a vilagban, a ligaban, szoval erre meg nem keszultek. Wentz eseteben szerintem ilyenre nem volt szukseg, hiszen ha Carson emiatt kiesik tobb meccsre, akkor tulajdonkeppen nekunk ujfent jobb lesz annyival, hogy nem adunk elso kort az Eaglesnek. Igy ezen a teren nem hibaztatom Ballardot, hisz maga a jatekidore mutato kondicio tartalmazza ezt, hogy ha netan Wentznel covid bibik lesznek.Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan. .Itt talán az a legnagyobb baj, hogy a szerződés tárgyalása közben ez nem jutott senkinek eszébe. Mert a mostmár nagyon jól kereső sztárodat nehezebb a pénzzel megfenyegetni, és nem is vághatod ki akkor sem, ha miatta mennek el meccsek.
Stez
Egyébként nem csodálkoznék, ha a GM-ek elkezdenének olyan szerződéseket írni, amiben benne van, hogyha a nem oltott játékos miatt meccset buknak, akkor ugrik a garantált fizu. Nyilván ehhez az összes GM-nek ezt kéne csinálnia, hogy ne az legyen a játékos reakciója, hogy: "Na császtok, gyíkok! Én leléptem."
Ez elsősorban a Maniacre vonatkozik, de Wentz csere feltétele is lehetett volna.
Fontos_Vidra
Stez
Ez meg, hogy új a szituáció, végülis az oltás január óta elérhető. Ha a magyar olimpiai szövetség eléri, hogy egy szlalom kajakos inkább hazajöjjön az olimpiáról, mert 3 nappal a verseny előtt akarják beoltani, akkor érthetetlen, hogy ilyen milliárdos vállalkozások, miért nem tudnak ilyen kemény döntéseket meghozni. Elvileg a játékosok is tudják, hogy ez üzlet, kb minden második nagyobb sztár cseréjénél/kivágásánál elhangzik, az "I know it's a business, but...". Illene felfogniuk, hogy nem csak saját magukról van szó, hanem az utolsó jegyszedő is akkor kap fizetést, ha van meccs.
több mint 3 éve
no
7 295
Az odaig rendben van hogy mindenkinek egy rugora jar az agya a temaban.Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
..
Stez
no
Stez
több mint 3 éve
Valahol igazad van, de ez ugye uj jelenleg a vilagban, a ligaban, szoval erre meg nem keszultek. Wentz eseteben szerintem ilyenre nem volt szukseg, hiszen ha Carson emiatt kiesik tobb meccsre, akkor tulajdonkeppen nekunk ujfent jobb lesz annyival, hogy nem adunk elso kort az Eaglesnek. Igy ezen a teren nem hibaztatom Ballardot, hisz maga a jatekidore mutato kondicio tartalmazza ezt, hogy ha netan Wentznel covid bibik lesznek.Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan. .Itt talán az a legnagyobb baj, hogy a szerződés tárgyalása közben ez nem jutott senkinek eszébe. Mert a mostmár nagyon jól kereső sztárodat nehezebb a pénzzel megfenyegetni, és nem is vághatod ki akkor sem, ha miatta mennek el meccsek.
Stez
Egyébként nem csodálkoznék, ha a GM-ek elkezdenének olyan szerződéseket írni, amiben benne van, hogyha a nem oltott játékos miatt meccset buknak, akkor ugrik a garantált fizu. Nyilván ehhez az összes GM-nek ezt kéne csinálnia, hogy ne az legyen a játékos reakciója, hogy: "Na császtok, gyíkok! Én leléptem."
Ez elsősorban a Maniacre vonatkozik, de Wentz csere feltétele is lehetett volna.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan. .Itt talán az a legnagyobb baj, hogy a szerződés tárgyalása közben ez nem jutott senkinek eszébe. Mert a mostmár nagyon jól kereső sztárodat nehezebb a pénzzel megfenyegetni, és nem is vághatod ki akkor sem, ha miatta mennek el meccsek.
Stez
több mint 3 éve
Ha ezekbol huzamosabb ideig problemak lesznak a csapatnal, ami klikkesedest, egyeb gondokat okoz, es ez kihat az eredmenyekre, a legkorre, a moralra, akkor szo nelkul el fogja cserelni, vagy kirakja a problemas egyeneket, ebben biztos vagyok. Fuggetlenul attol, hogy kik az illetok...Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
..
Stez
no
több mint 3 éve
no
7 295
..Nem latom mit tudna csinalni kesobb. Az asztalra csap mikor senki nincs a szobaba es ket parna lesz az asztalon. Vagy nagyon fog fajni a csapatnak.
..
Stez
több mint 3 éve
Jo, az o dolguk, nem a mienk. Majd ha a gondolkodasuk a csapat rovasara, eredmenyeire kihatassal lesz, annak valoszinuleg meglesz azert a bojtje. Huzamosabb ideig nem fogjak legyinteni Ballardek mindenre. Ha gaz lesz, akkor ugy is az asztalra fog csapni, igy vagy ugy. Kenytelenek lesznek, mert ok sem tehetik meg, hogy klikkesedes es csoportos problemak alakuljanak ki a csapat haza tajan. En nem szeretnek ezen problemazni, hogy ki mert igen vagy miert nem, es ha nincs, akkor miert van.
Sot, valahol meg remelem is, hogy Wenzt emiatt inaktiv lesz hetekig, addig sem kell elso kort adnunk az Eaglesnek. Ha mar zurok vannak a gyerek korul, akkor legalabb lehessen bennunk az a tudat, hogy vegul olcson kaptuk meg.
több mint 3 éve
Leonard jobban felkurt, hogy o meg tanulni akar a temaban.Érthetetlen. Neki nincs se vallási oka, és nem is politikus alkat, hogy beszívja valamelyik oldal véleménye. Csak egy egyszerű vidéki kölök. Aztán nyafog, hogy ez így neki elb*ssza a mindennapjait, de az az egyetlen magától értetődő és kézenfekvő válasz, hogy ne legyenek elb*szva a mindennapjai, na, azt nem, hiába papol neki Ballard, hiába Reich. Sőt, Irsay. Pedig amúgy mindegyiket isteníti.
Kurvara zavarja a protokoll, mert o csak focizni akarna, es ezzel az egesz covid sztorival mar nem is igazan a focirol szolnak a mindennapjai.
No shit...
Borbinho
Kb. a hugyoznom kell, szétszakad a hólyagom, utálom az egészet probléma. Hogy akkor kimenjek vécére? Na nehogy már.... 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
...Ha tenyleg vallasi okbol nem oltja be magat akkor az nem is fog valtozni.
peterk2005
A legrosszabb ami tortenhet, hogy close contact v esetleg pozitiv teszt miatt tobbszor is covid listara kell tenni, mert akkor ha esetleg nagyon tre lesz is, megtartjuk jovore, mert hat serult volt, covid listan volt, 5 edzese lesz/volt az 1.regular season meccs elott.
Kifogas.
Leonard jobban felkurt, hogy o meg tanulni akar a temaban.
Kurvara zavarja a protokoll, mert o csak focizni akarna, es ezzel az egesz covid sztorival mar nem is igazan a focirol szolnak a mindennapjai.
No shit...
Mind a ketten valszeg joszandeku emberek, csak az elethez butak sajnos.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Wentz lehet, értelmes, de elképzelhető, hogy az élet igazolja, hogy önző.... vagy a becsvágyât, nyerni akarását rosszul kezeli. Nem képes felül emelkedni önmagán, és tanulni. Nem kívánom, nem szeretném pláne az itt lévő sok jó Colts fan miatt sem és mert a 2.-3. kedvenc AFC csapatom, de tartok tőle, hogy esetében nem véletlenek voltak azok a hangok melyek tőlünk szivárogtak. Aztan esetleg a SBban találkozunk 😉Nem hinnem. Hiaba varunk majd ratok a dontoben, ti meg csoportot se nyertek. 😀
dande
több mint 3 éve
Wentz lehet, értelmes, de elképzelhető, hogy az élet igazolja, hogy önző.... vagy a becsvágyât, nyerni akarását rosszul kezeli. Nem képes felül emelkedni önmagán, és tanulni. Nem kívánom, nem szeretném pláne az itt lévő sok jó Colts fan miatt sem és mert a 2.-3. kedvenc AFC csapatom, de tartok tőle, hogy esetében nem véletlenek voltak azok a hangok melyek tőlünk szivárogtak. Aztan esetleg a SBban találkozunk 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Wentz újra edzésbe állt.Nehéz ezt érteni. Négy percig magyarázza, hogy a sérülésével kapcsolatban száz százalékban a felépülésre koncentrál, és mindent úgy csinál, ahogy az orvosa mondja, és az edzői mondják. Szeretne már többet is teljesen edzeni, de az orvos, edző szava szent. Aztán a következő négy percben meg azt magyarázza, hogy az, hogy nem oltatta be magát az személyes döntés aminek a részleteibe nem megy bele. Lényeg, hogy ebben - és lényegében csak ebben - viszont valamiért nem az orvos és nem az edző ajánlása a szent.
Wentz nem egy IQ hiányos redneck, ő egy értelmes fickó, és mégis ez van. Nem tudom, hogy miért, igazából már nem is érdekel. Az is lehet, hogy tényleg van a hátterében valami olyan ok, ami indokolja. De akkor sem értem. Mindegy, az, hogy a pályán kívül mit csinál legyen az ő dolga. Én viszont szeretnék jó meccseket és versenyképes Coltsot látni. Ha már kifizetünk neki 25 milliót, akkor a pályán akarom látni. Oké, ne kérje az oltást, de akkor oldja is meg, hogy ne kapja el, és ne legyen kontaktos többet. Kurva mérges leszek, ha esetleg jön 1 kulcs meccs, és megint ez a ****a covid lista lesz a téma.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Patmonnal mi történt?A Lions ellen sérült meg. Talán a bokája ha jól emlékszem. Néhány hetet mondtak rá.
Bence94
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Mentioned this on the air with @KBowen1070 and @GreggDoyelStar this morning: I'd expect the Colts vaccination rate to climb in the coming days/week. Have heard a handful of players have decided to get the shot. Before you ask, I don't have names.
— Zak Keefer (@zkeefer) September 2, 2021
Patmonnal mi történt?
News: Colts have activated Carson Wentz, Ryan Kelly and Zach Pascal from the Covid list — they can practice today.
— Zak Keefer (@zkeefer) September 2, 2021
TY Hilton, Sam Ehlinger and Dezmon Patmon have been placed on IR.
több mint 3 éve
Ez az NFL, itt nincs olyan, hogy egy mutet rosszul sikerul, csak veletlenul az alapbol josolt 3-6 hetes kiesesbol 8-12 lesz. 😀
több mint 3 éve
Ja, közben olvastam, hogy meg is volt a műtét, ami jól sikerült, mint az összes korábbi műtét is.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Az mar a hsz-ed elott megtortent egyebkent (a mutet), Ballard azt mondta, hogy az elso harom meccset biztosan ki fogja hagyni TY.Túl sokan leszünk rosteren, ha a három covidos visszajön. Szerintem T.Y. menni fog IR listára...Az mar a hsz-ed elott megtortent egyebkent, muteni is kell.
peterk2005
Stez
több mint 3 éve
Túl sokan leszünk rosteren, ha a három covidos visszajön. Szerintem T.Y. menni fog IR listára...Az mar a hsz-ed elott megtortent egyebkent, muteni is kell.
peterk2005
több mint 3 éve
Túl sokan leszünk rosteren, ha a három covidos visszajön. Szerintem T.Y. menni fog IR listára...
több mint 3 éve
Sztem o biztos h be van oltva, hisz csaladja miatt opt outolt.Tarik Black (WR)We have signed 15 players to the Practice Squad.
— Indianapolis Colts (@Colts) September 1, 2021
Tony Adams
Curtis Bolton (LB)
Andrew Brown (DT)
Anthony Chesley (CB)
Kameron Cline (DE)
Sean Davis (S)
Shawn Davis (S)
Farrod Green (TE)
DeMichael Harris (WR)
Brett Hundley (QB)
Joey Hunt (C)
Deon Jackson (RB)
Malik Jefferson (LB)
Carter O'Donnell (T)
Tyler Vaughns (WR)
Tell-t nem teljesen értem. Ő nem volt kutyaütő. Nem oltatta be magát?
uatu
Egyszeruen tul nagy lemaradasban van a kihagyott evvel, a hirek szerint gyenge volt a campben is.
Lehet PSbe visszahozzuk majd.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tarik Black (WR)We have signed 15 players to the Practice Squad.
— Indianapolis Colts (@Colts) September 1, 2021
Tony Adams
Curtis Bolton (LB)
Andrew Brown (DT)
Anthony Chesley (CB)
Kameron Cline (DE)
Sean Davis (S)
Shawn Davis (S)
Farrod Green (TE)
DeMichael Harris (WR)
Brett Hundley (QB)
Joey Hunt (C)
Deon Jackson (RB)
Malik Jefferson (LB)
Carter O'Donnell (T)
Tyler Vaughns (WR)
Tell-t nem teljesen értem. Ő nem volt kutyaütő. Nem oltatta be magát?
Szerkesztette: uatu