Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
T.Y. pénteken a meccs alatt kellemesen beszélgetett, interjúzgatott és készült az idényre. Azóta nem volt edzés. Belesérült az interjúkba? És mi az, hogy "in the next few days"? Be van nála tervezve, hogy a következő 1-2 napon lesérül? 😀

Nem azt mondom, hogy a hír nem igaz (a fickó neve ismerősen cseng, szokott ő hírekről beszámolni), csak a fogalmazás és időzítés igencsak "weird". 😊

Egyébként ha igaz a hír, akkor Stez szerintem még örül is, hogy sikerült a jinxe. 😊 Én örülni nem örülök, de elkapó poszton T.Y. nélkül is megvagyunk / megleszünk.
peterk2005
Megserult. Ha en azt mondom neked, hulye vagy, neked is megtorik a lelked. Hiltonnal is ez lehetett. 🙂

Amugy meg, igen, geci dolog ilyet irni, nem kivanok serulest senkinek, de Hilton kiesesenek van jo oldala, hogy az amugy nagyon ugyesnek tuno udfak kozul talan tobben is rostert fognak. Campbell is kiesik ugy is, mert uveg, en orulnek neki, ha lathatnam, mit tudnak elesben a fiatal elkapoink.

Szerintem ez az az ev, amikor nem vagyunk raszorulva arra, hogy Wentz az idosebb korosztalynak dobalgasson, hanem probaljuk ki a fiatalokat, aztan hatha valaki berobban. Sem Ballard, sem Reich nincs eredmenykenyszerben, megtehetik, hogy probalkozzanak.

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A pffffffff .... akarom mondani a PFF:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
T.Y. pénteken a meccs alatt kellemesen beszélgetett, interjúzgatott és készült az idényre. Azóta nem volt edzés. Belesérült az interjúkba? És mi az, hogy "in the next few days"? Be van nála tervezve, hogy a következő 1-2 napon lesérül? 😀

Nem azt mondom, hogy a hír nem igaz (a fickó neve ismerősen cseng, szokott ő hírekről beszámolni), csak a fogalmazás és időzítés igencsak "weird". 😊

Egyébként ha igaz a hír, akkor Stez szerintem még örül is, hogy sikerült a jinxe. 😊 Én örülni nem örülök, de elkapó poszton T.Y. nélkül is megvagyunk / megleszünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
A Paris, Hilton duo mondjuk jo esellyel iden osszejon,
Stez
Ez iktriad kaliberű jinx volt.

több mint 3 éve
A Paris, Hilton duo mondjuk jo esellyel iden osszejon, bar az tuti, hogy hatalmas szo, hogy Campbell meg nem szakitotta szet mindenet az elmult honapban. Mindenesetre jelenleg a kezdonk a Pittman, Hilton, Campbell harmas.

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És ha már a Paris-Hilton duó nem jött össze, a Pittman-Patmon legalább még viccesebb lenne

több mint 3 éve
Remélem Patmon sérülése nem komoly. Lehet, hogy belőle lesz az új Cain, ahogy jött úgy el is tűnik, de neki duplán szurkolok. Egyrészt eddig jobb karrier íven van, mint Pascal volt, és magasabb, atletikusabb is nála, másrészt Pittman legjobb haverja a csapatból, egy kimondottan jópofa gyerek.

több mint 3 éve
Százszázalékos preseason? Alig emlékszem hasonlóra az elmúlt 15 évből. Nem lesz baj belőle, ugye?...
És ki az a Jackson?!
wmitty
UDFA-n hoztuk a sracot, a GM-csapatom klasszisa.

több mint 3 éve
Éppen ez jutott nekem is eszembe. Túl jó rekord ez a szezon előtt nekünk. Megnyugtatásul én az első félidős rekorddal számolok, az első félidőt mindhárom meccsen elbuktuk. 😊

Jackson nevét már felesleges megtanulnod, kedden már nem lesz a csapatnál. Hacsak nem valakinek lesérülne a #1 vagy #2 futója és ad egy 6./7. kört Wilkinsért. 😊

A csere irányító - és a tudja fene első hány meccses kezdő esetleg - ügy meg eldőlt. Ehlinger sérüléséről azt írják, hogy "significant". Sajnálom a srácot, keményen dolgozott és önmagához képest hozta is magát. Remélem azért nem egész évre dőlt ki. Megérdemelné, hogy 1 évet tanuljon és gyakorolhasson rehab helyett.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Százszázalékos preseason? Alig emlékszem hasonlóra az elmúlt 15 évből. Nem lesz baj belőle, ugye?...
És ki az a Jackson?!

Otthonom MisColts
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Hat ez a play vmi csoda volt (a lateral mar kevesbe), remelem nem sulyos a serulese, de Reich azt mondta meccs utan h nem nezett ki jol...

Keddig 27 playat kell kirakni, ebbol 16 mehet PSbe.

Strachan kb fix, Patmon talan csak PS.
Ha Tevi sok idore esett ki, meg igazabol amugy is, remelem erkezik majd OT segitseg a szezon kezdeteig.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Na hess ebbol a topikbol a covid-temaval, mert... a noket pedig aztan majd ketszer is.

több mint 3 éve
Közben Andrew Vollert (TE) ismét aláírt hozzánk. Úgy 5-6 napja waiveltük. Valaki ezek szerint nem kezdi rosteren a szezont?

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 295
Már bocsánat, de azért nem lehet valakit megbüntetni, illetve durván korlátozni a munkában, egyebekben, mert 1. van egy világjárvány, 2. van egy "gyógyíthatatlan" betegség, 3. állítólag van ellene vakcina, de az szerintem (vallásom/világnézetem/legjobb tudásom szerint) nem opció - tehát "nincs", nem létezik valójában. Ergó van egy gyógyíthatatlan, ellenszer nélküli (!) vírus - és amiatt nem csak beteg legyek, de még büntessenek is?! Ez abszurdan hangzik.
wmitty
Ajánlom figyelmedbe a CBA Covid kiegészítését.
Kb ellehetetlenítik azokat, akik nincsenek oltva. Napi teszt, nem lehetnek 5nél többen egy helységben, nem ehetnek együtt az oltottakkal, nem utazhatnak kb, stb stb

Államilag/országosan nem lehet kötelezővé tenni, de egy munkáltató azt csinál kb, amit akar.

De egyelőre nincs szó erről. Ha esetleg azért kell majd feladnunk meccset (és ugye akkor mindkét csapat bukja az adott heti fizetését), mert lesz egy covid outbreak, ne adj Isten azon megy el a PO, akkor azért okozhat feszültséget egy-egy csapaton belül.
Borbinho
Az uj szerzodesekbe konnyu lesz belerakni ha lesz ra akarat es akkor eldonti mindenki mit akar es viseli a kovetkezmenyeit. De a regiekbe es itt a mostani garnituraval van a baj azokba szinte lehetetlen belenyulni. Vagyis inkabb a csapat nyeli be.
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ebben nem könnyű megtalálni a logikát.
peterk2005
Freedom of choice!!!4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Már bocsánat, de azért nem lehet valakit megbüntetni, illetve durván korlátozni a munkában, egyebekben, mert 1. van egy világjárvány, 2. van egy "gyógyíthatatlan" betegség, 3. állítólag van ellene vakcina, de az szerintem (vallásom/világnézetem/legjobb tudásom szerint) nem opció - tehát "nincs", nem létezik valójában. Ergó van egy gyógyíthatatlan, ellenszer nélküli (!) vírus - és amiatt nem csak beteg legyek, de még büntessenek is?! Ez abszurdan hangzik.
wmitty
Ajánlom figyelmedbe a CBA Covid kiegészítését.
Kb ellehetetlenítik azokat, akik nincsenek oltva. Napi teszt, nem lehetnek 5nél többen egy helységben, nem ehetnek együtt az oltottakkal, nem utazhatnak kb, stb stb

Államilag/országosan nem lehet kötelezővé tenni, de egy munkáltató azt csinál kb, amit akar.

De egyelőre nincs szó erről. Ha esetleg azért kell majd feladnunk meccset (és ugye akkor mindkét csapat bukja az adott heti fizetését), mert lesz egy covid outbreak, ne adj Isten azon megy el a PO, akkor azért okozhat feszültséget egy-egy csapaton belül.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Vigyük át ezt a beszélgetést a koronavírus topicba, nem ide való. (Én mondjuk ott is ki fogok belőle maradni, eddig tartott amíg érdekelt. Agybajjal már nem vitázom.)

Ide már csak annyit jegyeznék meg, hogy az oltás ugyan mindenki számára szabad döntés, de nem is erről volt szó. Az, hogy én meg azt mondom, hogy a lakásomba csak papucsban lehet bejönni, az meg az én szabad döntésem. Ahogy az is, hogy munkáltatóként meg azt mondom, hogy hozzám csak öltönyben lehet jönni dolgozni. Vagy éppen beoltva. Lehet hozzá alkalmazkodni, vagy máshová menni dolgozni. Ez a joga az NFL-nek is megvan, sőt azon belül egyenként akár mindegyik franchise-nak is, és most itt erről beszéltünk. Itt igazából arról beszélgettünk, hogy egy sokmillió dolláros szerződéseket kapó játékos miért rizikózik a karrierjével egy vakcina miatt, miközben futószalagon szúratja be magának a - bizonyítottan - rohadt káros regenerációt gyorsító, izomnövelő és hasonló koktélokat. Ebben nem könnyű megtalálni a logikát.

több mint 3 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan

Otthonom MisColts
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Én kezdésnek azt csinálnám, hogy az oltás nélküli covid megfertőződést úgy kezelném, mint a nem csapat létesítményben összeszedett sérülést. A garantált - még a sérülésre is garantál - pénz se jár a kiesés idejére. Aztán ha mondjuk Maniacnak megéri kifizetni 10 napért közel annyit, mint amennyit a teljes rookie 4 éve alatt keresett, akkor ott más kevés eszköz marad amivel rá lehetne őket venni.

De mindegy (nem mindegy, de), ne csináljunk covid topicot itt is.
peterk2005
Nem akartam, de peterk eddig legalább téged értelmesnek tartottalak, de kezdesz kiakasztani. Erővel rávenni az oltásra valakit? Nem gondoltam, hogy mensa-s klubtársként ennyire agymosott lettél? Persze, nagyon jó ez a dolog, csak megjegyzem, hogy UK-ben durván növekszik a mellékhatások száma (nem hiszem, hogy máshol ez másképp lenne), amit az oltás okozott (hajhullás, allergiás reakciók, tartós kimerültség, stb). Én csak röhögni tudok a sok barmon, aki egészséges állapotában beoltatta magát, és majd pár év múlva, amikor majd a mellékhatások beköszöntenek (amik egy jó részéről még most nem is tud senki), és sok 10-100 millió ember fogja fogni a fejét, hogy miafasz történik, akkor fogok pezsgőt bontani, hátradőlni, és élvezni, hogy az agyhiány megkapta jutalmát...És persze költhet majd kurva sok pénzt arra, hogy az okozott mellékhatást kezelje, amit - shocking news, kitől fog megvenni - a gyógyszergyáraktól. Ha valaki jártas gazdasági témában, akkor ezt a metódust hívják planned obsolescence-nek, ahol annyi időre tervezik a mobilt, autót, stb-t, hogy pár év alatt ronggyá menjen és megvedd az újat. Gyógyszergyárak olyan 70+ éve használják ugyanezt a metódust, de még mindig megy a sok birka és csinálja kérdezés nélkül amit ezek mondanak. Have fun, ezennel fairwell ennek a topiknak, ezt a szintű tudatlan IQ-hiányos környezetet már nem tudja az agyam sehogy sem elviselni...
több mint 3 éve
Én kezdésnek azt csinálnám, hogy az oltás nélküli covid megfertőződést úgy kezelném, mint a nem csapat létesítményben összeszedett sérülést. A garantált - még a sérülésre is garantál - pénz se jár a kiesés idejére. Aztán ha mondjuk Maniacnak megéri kifizetni 10 napért közel annyit, mint amennyit a teljes rookie 4 éve alatt keresett, akkor ott más kevés eszköz marad amivel rá lehetne őket venni.

peterk2005
Csakhogy lehetetlen bebizonyitani barmelyik felnek es mivel oriasi penzrol van szo nem is menne konnyen.

Most is rengeteg business "tamadja" a biztositojat, de meg az is bajban van akinek benne van a "pandemic"

De lehet belole tanulni es az NFL elore beteheti es automata bekezdesben szerepelne minden szerzodesben.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ezt nem lehet hatalmi szoval. Rabeszelni biztos megprobaltak oket, de ha az orvosoknak nem ment akkor nekik eselyuk sincs es erre a credit-uk 0 is.

A vallasi ok az mi?
no
"Aborted fetal cells"-eket (abortusz utan az embriot, nem tudom h kell forditani) is felhasznaltak a vakcina elkeszitesehez, es ezert tisztatalan.
Borbinho
Irtam, kitoroltem mert nem ide tartozik.

Nem lesz gond veluk, az o eletuk lesz nehezebb.
A jovoben a liganak kotelezove kell tennie, mint a korhazi dolgozoknal pl egy csomo oltast. Altalanositva, barmilyen hasonlo jarvanynal es a penzuket aranyositva kivenni ha ugy dont hogy nem jatszik.
több mint 3 éve
A paraszt alatt a "redneck"-séget érted? Mert azt látom, hogy a bustin with the boys (a Titansos Lewanékkal) társasággal hesszel, akik erősen ilyen redneck vidéki "baszómacsót" tolnak. Lehet, hogy onnan hozta az oltásellenességet is akkor? Mindegy, legalább most túl lesz rajta még idény előtt, nem idény közben esik majd ki. (És akkor adja is át a többinek egyből, hogy ők is tudják le még most lehetőleg.)

Nem tudom egyébként, hogy mennyire lehet ezt hatalmi szóval kezelni. Belichicknél keményebb kéz kevés lehet a ligában, és látod, Newton is renitens, pedig neki konkrétan ezen a karrierje hátralevő része mehet el. És mégse. Kevés az észbajnok ezek között a játékosok között, na.
peterk2005
Az a baj, sokan el is hiszik, hogy jo amit tesznek. Mert tudjak, h sokan kovetik oket, es akarnak nyujtani egy masik alternativat, mert hat nincs bizonyitek, h nem chipet ultetnek beled, nincs bizonyitek h er valamit a vakcina (mmint szerintuk).

A tulsagosan woke emberek ide jutnak. Az h olyan cuccot tolnak amitol nem ereznek azt se ha levagnak a labukat, meg egy honap alatt felkapnak 5 kilo izmot tole, az rendben van.

Camben kurva nagyot csalodtam, de o legalabb nem mond olyan faszsagokat, mint Beasley vagy Cousins...

több mint 3 éve
Ezt nem lehet hatalmi szoval. Rabeszelni biztos megprobaltak oket, de ha az orvosoknak nem ment akkor nekik eselyuk sincs es erre a credit-uk 0 is.

A vallasi ok az mi?
no
"Aborted fetal cells"-eket (abortusz utan az embriot, nem tudom h kell forditani) is felhasznaltak a vakcina elkeszitesehez, es ezert tisztatalan.