Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 041
Ez viszont meglepett, azt hittem őt megtartjuk:

Tony Adams
Allitolag jon ket veteran, akik Bradley jatekosai voltak, az egyik Hayward, a masik Jefferson, utobbi DL, igy gondolom nem marad hely Stallworthnek.
Stez
Jefferson nagy fogás, jól nyomta nálunk. Haywardot nem kell bemutatni.
több mint 4 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Lehet hogy most fel lehetne használni a cap spaceünket pick szerzésre is, pl a Cousins szerződése ótavar, de ha adna mellé egy erős korai picket a Vikes, meg lehet próbálni, és jövőre kitakarodna a cap spaceből ez az összeg, lehetne tovább próbálkozni. De ezzel szórakozni persze borzasztóan rizikós, és lehet hogy Ballard pozíciójában ez nem fér bele.
Tony Adams
Hát ha a Wentz tradet vesszük alapul, akkor a vikings körberöhögi ezt az ajánlatot. Minimum egy-egy körrel több Cousins trade értéke, mint Wentznek. Annyival nem rosszabb a szerződése, de cserébe annyira nem is akarnak megszabadulni tőle, mint a colts Wentztől.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 978 — Colts Fan
Vegasból jön a QBnk, csak az olcsóbbik srác??

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.

Tony Adams
Allitolag jon ket veteran, akik Bradley jatekosai voltak, az egyik Hayward, a masik Jefferson, utobbi DL, igy gondolom nem marad hely Stallworthnek.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Tehat a liga egyik minosegi elkapoja nekunk nem ert egy 5.kort sem. Ugy, hogy egy darab ertelmes celpont van a csapatban. Nincs tobb kerdesem.
Stez
Szerintem a fél liga GM-je veri a fejét a falba. Mindenki a kivágásra várt, erre volt valaki akiben volt egy kis tökösség. Grat a Brownsnak.
uatu
Ha kivagjak, akkor sem kaptad volna meg sokkal olcsobban. Mivel a piac legjobb elkapoja lett volna.
Stez
Fizetésben nem, de nem került volna pickbe.
uatu
Viszont tudod, mit kapsz a pickedert, nem lutri. Ez boven meger egy 5.kort egy korosan wr needes csapatnak.

több mint 4 éve
Lehet hogy most fel lehetne használni a cap spaceünket pick szerzésre is, pl a Cousins szerződése ótavar, de ha adna mellé egy erős korai picket a Vikes, meg lehet próbálni, és jövőre kitakarodna a cap spaceből ez az összeg, lehetne tovább próbálkozni. De ezzel szórakozni persze borzasztóan rizikós, és lehet hogy Ballard pozíciójában ez nem fér bele.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem hiszem, hogy hirtelen megvaltozna Ballard hozzaallasa az FAval kapcsolatban.

Az a kerdes, honnan lesz QB.
Ha azt nezzuk hogy Wentzet 2 eves projektnek hoztuk, akkor az idei ev kb mindegy is. Az eredmenyt mar tudjuk.

A hosszu tav szempontjabol a legrosszabb lenne, ha most elsietnek a dontest.

Sajnos beneztuk, rosszkor, illetve rossz QBert voltunk agresszivak. Stafforddal lehet mas lett vna (SBt sztem vele se nyerunk de PO tuti meglett vna es sztem a csoport is).
Ezt el kell fogadni es tovabb kell kell lepni. Sztem ennek szolt a Wentz trade is.

Az idei evre ugy kell QBt hozni, hogy tudjuk hogy nem o a megoldas.
Iden ha lehet amennyit hatracserelni, lehetoleg jovo evi pickeket osszegyujtve.
Es nem jovo evi picket kiadva kell megszerezni ezt a QBt.

Wentznel kurva sokba kerult h raprobaltak, hatha o lesz az.
Nem ferne bele sztem Cousinssal, Jimmyvel.

Szoval en leszalltam a Carr trainrol, jojjon egy rookie vagy egy FA.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
uatu Indianapolis Colts 1 076 — uatu@freemail.hu
Tehat a liga egyik minosegi elkapoja nekunk nem ert egy 5.kort sem. Ugy, hogy egy darab ertelmes celpont van a csapatban. Nincs tobb kerdesem.
Stez
Szerintem a fél liga GM-je veri a fejét a falba. Mindenki a kivágásra várt, erre volt valaki akiben volt egy kis tökösség. Grat a Brownsnak.
uatu
Ha kivagjak, akkor sem kaptad volna meg sokkal olcsobban. Mivel a piac legjobb elkapoja lett volna.
Stez
Fizetésben nem, de nem került volna pickbe.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 204 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nalam meg mindig Carr a kerdojel, mert az uj rezsim a Raidersnel allandoan nyal neki, de a hosszabbitas tovabbra sincs sehol. Olvastam egy hosszabb elemzest, hogy McDaniels nem biztos benne, hogy Carr kepes lesz elsajatitani az o azert elegge nehez semajat, es emiatt nem akar egyelore perkalni, a Coltsnak pedig ezt kellene kihasznalnia valahogy, hogy elhozza Carrt, aki abszolut nem tunik erinthetetlennek. Csak hat a Raiders valoszinuleg nagyon sokat ker erte, az Indy meg hatranybol indul idei elso kor hijan.

Stez
A combine-on JMD kerek perec kijelentette, hogy Carr lesz a kezdő QB-nk szeptemberben. Ezek után én nem hiszem, hogy elcserélik, hacsak nem tudnak a helyére upgrade-et hozni, márpedig nem fognak tudni...

Azt nem tudom hol olvastad, h Carr ne tudná elsajátítani JMD rendszerét, de tekintve, hogy karrierjének egyik legjobb szezonját egy ehhez nagyon hasonló rendszerben (E-P volt ugyani Musgrave alapja is) nyomta igencsak meglepő lenne, ha gondja lenne ezzel...

Én a helyetekben nem igazán számítanék erre a Carr cserére, hacsak nem hallotok mondjuk olyat, hogy a Watson rally-ba beszállt a Raiders...
Rolni
Arról nem is beszélve, hogy JMD egyszer már baromira befürdött Denverben azzal, hogy odament és elüldözte a kezdő irányítót. Nem hiszem, hogy bele merne lépni ugyanabba a folyóba a második - alighanem utolsó - esélyénél....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nalam meg mindig Carr a kerdojel, mert az uj rezsim a Raidersnel allandoan nyal neki, de a hosszabbitas tovabbra sincs sehol. Olvastam egy hosszabb elemzest, hogy McDaniels nem biztos benne, hogy Carr kepes lesz elsajatitani az o azert elegge nehez semajat, es emiatt nem akar egyelore perkalni, a Coltsnak pedig ezt kellene kihasznalnia valahogy, hogy elhozza Carrt, aki abszolut nem tunik erinthetetlennek. Csak hat a Raiders valoszinuleg nagyon sokat ker erte, az Indy meg hatranybol indul idei elso kor hijan.

Stez
A combine-on JMD kerek perec kijelentette, hogy Carr lesz a kezdő QB-nk szeptemberben. Ezek után én nem hiszem, hogy elcserélik, hacsak nem tudnak a helyére upgrade-et hozni, márpedig nem fognak tudni...

Azt nem tudom hol olvastad, h Carr ne tudná elsajátítani JMD rendszerét, de tekintve, hogy karrierjének egyik legjobb szezonját egy ehhez nagyon hasonló rendszerben (E-P volt ugyani Musgrave alapja is) nyomta igencsak meglepő lenne, ha gondja lenne ezzel...

Én a helyetekben nem igazán számítanék erre a Carr cserére, hacsak nem hallotok mondjuk olyat, hogy a Watson rally-ba beszállt a Raiders...
Rolni
Mondjuk ez az a "kijelentette" az nflben pont annyit er, mint a wc-papir, ki lehet vele torolni. Mindenki kijelent mindent, a java meg maskepp lesz.

több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 451 — Raiders fan

Stez

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Stez
uatu
Stez
Nem lehet azért volt ilyen olcsó, mert a 20 milliós cap space-t egy az egybe átvették, Landryt kidobják, így net-be 7 millió lesz kb a cap hit, szerintem sokan inkább ezt nem vállalták be.

Plusz nálatok kell majd a Cap Space Unotesók Kirk.re 😀
Rodaron
Nem hiszem, hogy a Vikings bevallalna azt a hitet, amit Cousins jelentene. Nagyon rossz szerzodese van rajuk nezve. A Vikings szerintem huz majd elso korben valakit melle, az padozik egy evet, aztan csokolom. De nem latom, hogy most elcsereljek.

Csak miutan Irsay erthetoen megmondta, hogy szeretne, ha a csapat versenykepes legyen, igy en egyelore nem sok realis opciot latok. Vagy feljon a Colts a jovo evi elso korevel a drafton a masodik korbol es huz iranyitot, vagy igazabol Carr, akikre el lehet mondani, hogy biztosan javul veluk a csapat. Netan Winston a piacrol. Maskepp meg hozol valakit, aki abszolut nem biztos, hogy Wentznel lesz annyival jobb, hogy mondjuk azzal a Colts versenykepes legyen, playoffcsapat egyertelmuen. Igy egesz egyszeruen erthetetlen lenne szamomra egy Trubisky, egy Garoppolo, egy Mariota, egy Minshew.

Uzletileg faszkalap lepes lenne Ballardtol, aki az allasaval jatszik ennek a dontesnek a kapcsan, hogy kit es hogy szerez most meg. A Wentz-hibaval egy dolog, hogy Reich nagyon melyre kerult, de azert ha Ballard most ezt elszurja, es a Colts kurva rossz lesz jovore, rosszabb, mint Vencellel, akkor azert Irsay bepipulhat. Alapbol nem gondolom, hogy Ballard allasa veszelybe kerul 2023-ban, de azert azt hozzateszem, akad nehany olyan lepes, aminel viszont azert megis rab.szhat.

Ezert is gondolom, hogy a holt szezonban atall egy agresszivabb felfogasra, mert ido nincs, a pickekre nem mutogathat, hogy majd azokbol.

Latok egy JuJu-fele elkapot a piacrol 10 millio kornyeki atlagfizetessel, es siman latom, hogy 20 milliot kipenget Armsteadnek is. Plusz a kube kerdes...

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Stez
uatu
Stez
Nem lehet azért volt ilyen olcsó, mert a 20 milliós cap space-t egy az egybe átvették, Landryt kidobják, így net-be 7 millió lesz kb a cap hit, szerintem sokan inkább ezt nem vállalták be.

Plusz nálatok kell majd a Cap Space Unotesók Kirk.re 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 721 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Remélem ingyè adjuk oda vezeklèsül 😏😉
dande
Howie Roseman helyében valahogy így kéne beleszólni a telefonba, amikor Ballard keresi majd Minshewval kapcsolatban:
több mint 4 éve
Tole mentsen meg az eg. Nala meg Garoppolo is jobb.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....

Remélem ingyè adjuk oda vezeklèsül 😏😉

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Stez
uatu

több mint 4 éve
uatu Indianapolis Colts 1 076 — uatu@freemail.hu
Stez
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Hivatalos, megvan az iranyitonk!

több mint 4 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
| Esetleg Brady |
Borbinho
A Mester megmondta: 5 első kör
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hozzuk el Coopert FAn, es akkor Carr is szivesebben jonne.
Jovo evi 1. + idei 3.ert hatha odaadna a Raiders.

Wagner amugy elferne mentornak a vedelembe, de inkabb Okerekerol deruljon ki hogy mennyi van benne.
3.szamu LBnek meg ketlem h eljonne, annal jobb offereket fog kapni.

Carr, Winston v rookie QB jojjon! | Esetleg Brady |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
A Wentz-trade után, a fővárosban állítólag többen hívták a 911-et azzal, hogy rablás történt. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
Kezdodik az az idoszak, amikor a Colts mindenki utan erdeklodik, de vegul nulla darab minosegi FA-t igazol. XD

Plusz irjak Wagnert is, hogy a Colts is az erdeklodok kozott van, es Bradley nyilvan szivesen latna a vedelmeben. Ok ugye regrol ismerik egymast, Seattle-ben dolgoztak egyutt rovid ideig.

Szerkesztette: Stez