Indianapolis Colts
To put it another way: The Colts' starting quarterback has played wire to wire (16 games) just twice in the past seven seasons.
— Stephen Holder (@HolderStephen) August 2, 2021
Nem remalom az. Nem 6 het kihagyas lesz, fel fogjak pakolni PUPra majd, azzal pedig el is dol, hogy nem kaptok elso kort. Nem ismered a Colts orvosi stabjat, ha 3 honapos kihagyast irnak, az lesz a duplaja. 😀Legalabb megmarad az elso korunk. Azt mondjuk nem tudom, 1/32vel kit tudunk majd vinni.Az a legszebb, hogy így életbe lép az a kb. 5%-os forgatókönyv, hogy az Eaglesnek reális esélye van egy top 10-es 1. körre. Sosem hittem abban, hogy ebből más lesz, mint alacsony 1. kör vagy középmagas 2., de így létezik egy olyan szcenárió, ahol a 3-4. hét körül visszatér Wentz, a Colts rohan a veszett szezon után (mert a keret megvan hozzá) és kétségbeesetten próbálja kideríteni, hogy van-e potenciál Wentzben. A playoffra vajmi kevés esély van, viszont nem is lehet leültetni Carsont ha nem sérül meg. Szerintem most ez az egyetlen igazi rémálom szcenárió nektek.
Stez
Hulkeinstein
Szerkesztette: Tony Adams
Legalabb megmarad az elso korunk. Azt mondjuk nem tudom, 1/32vel kit tudunk majd vinni.Az a legszebb, hogy így életbe lép az a kb. 5%-os forgatókönyv, hogy az Eaglesnek reális esélye van egy top 10-es 1. körre. Sosem hittem abban, hogy ebből más lesz, mint alacsony 1. kör vagy középmagas 2., de így létezik egy olyan szcenárió, ahol a 3-4. hét körül visszatér Wentz, a Colts rohan a veszett szezon után (mert a keret megvan hozzá) és kétségbeesetten próbálja kideríteni, hogy van-e potenciál Wentzben. A playoffra vajmi kevés esély van, viszont nem is lehet leültetni Carsont ha nem sérül meg. Szerintem most ez az egyetlen igazi rémálom szcenárió nektek.
Stez
Legalabb megmarad az elso korunk. Azt mondjuk nem tudom, 1/32vel kit tudunk majd vinni.Az új Lamarrt.
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Colts HC Frank Reich said Carson Wentz will undergo foot surgery.Akkor a Colts menjen mar az 1/1-ért. Jó lenne újra értelmes irányítót látni a csapatban.
Coach Frank Reich said QB Carson Wentz will be out 5-12 weeks due to his foot injury
Beki
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Coach Frank Reich said QB Carson Wentz will be out 5-12 weeks due to his foot injury
Tuggyuk. Minden IS Ballard sara.. A következő évben jön egy már csak állni képes veterán, aki 1 év után megköszöni, nem folytatja. Végül tradel egy máshol bebustolódott irányítóért, aki a második TC edzésen kiesik. 😊Riversről mindenki tudta, hogy max 1 éves projekt, Wentzről mindenki tudta, hogy sérülékeny, szóval kenegetheted a fortunára a felelőséget de ez nagyrészt Ballard sara.
peterk2005
gordon
. A következő évben jön egy már csak állni képes veterán, aki 1 év után megköszöni, nem folytatja. Végül tradel egy máshol bebustolódott irányítóért, aki a második TC edzésen kiesik. 😊Riversről mindenki tudta, hogy max 1 éves projekt, Wentzről mindenki tudta, hogy sérülékeny, szóval kenegetheted a fortunára a felelőséget de ez nagyrészt Ballard sara.
peterk2005
Hajrá!#Colts QB Carson Wentz plans to try to rest and rehab his foot injury over the next few days, source said, rather than have immediate surgery. If all goes well, Week 1 is in play. If it doesn’t improve, the answer may be surgery.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 1, 2021
Manning meg Luck utan ugy latszik ezt is megoldjuk okosban.
Eddig csak 2 franchise QB ment ra vegulis...
Lassan ott vagyok, hogy uj csapatot keresek, mert ez nem veletlen. Nem mondom, hogy Irsay a hibas, de valami nem kerek mar nagyon reg ota a serultjeinkkel, ahogy kezelik oket meg ahogy kommunikaljak kifele.
Borbinho
Akkor Wentz nincs veszelyben.#Colts QB Carson Wentz plans to try to rest and rehab his foot injury over the next few days, source said, rather than have immediate surgery. If all goes well, Week 1 is in play. If it doesn’t improve, the answer may be surgery.
franchise QB
Borbinho
#Colts QB Carson Wentz plans to try to rest and rehab his foot injury over the next few days, source said, rather than have immediate surgery. If all goes well, Week 1 is in play. If it doesn’t improve, the answer may be surgery.
Manning meg Luck utan ugy latszik ezt is megoldjuk okosban.
Eddig csak 2 franchise QB ment ra vegulis...
Lassan ott vagyok, hogy uj csapatot keresek, mert ez nem veletlen. Nem mondom, hogy Irsay a hibas, de valami nem kerek mar nagyon reg ota a serultjeinkkel, ahogy kezelik oket meg ahogy kommunikaljak kifele.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Állítólag Hundley-t már Wentz sérülése előtt megkerestük, nincs közvetlen összefüggés a leigazolása és Wentz sérülése között.nyilván 😀
Nyilván.
peterk2005
vele meg vagytok mentve 😀
Nyilván.
We have signed QB Brett Hundley and DT Joey Ivie.
— Indianapolis Colts (@Colts) July 31, 2021
Ha esetleg tankolás lenne akkor nem fog cserélni senkiért, ott a két fiatal a padon. Másrészt ezzel a csapattal tankolni? Hova? Azonnal kivágni akkor Ballardot vagy bárkit akinek ez eszébe jut. Itt a lehetőség megnézni Easont és Ehlingert, ha már picket áldoztak érte, felesleges ide Minshewkat jósolni. A legnagyobb hülyeség lenne amit ember eltud képzelni hogy újabb középszerért picket adni az esetleges Wentz bukta után.Hát most ki fog derülni, hogy mi a terv az idei szezonban, ha nagyon súlyos a sérülés és mégsem érkezik senki, akkor egyértelműen tankolás jön. Én örülnék ha idekerülne a mi Jimmynk de a pénz miatt nem fog. Pedig szerintem vele erősebb lenne ez a csapat mint Wentzel és bőven PO esélyesek lennének.Valóban, pont most olvastam utána.Snapek 75%a, vagy PO es 70%A PUP minimum 6 hét. Ennyi nem kell a jövő évi pickkel játszogatáshoz. Akkor marad simán aktív kereten, csak sérült lesz és nem játszik.Egyik feltétel volt hogy x snappem pályán legyen, másik ha bejut a Colts a playoffba akkor is első kör, nem? Vagy azon belül is van egy bizonyos Wentz snap szám meghatározva?
peterk2005
playmaker90
Mondjuk a PO miatt sztem kar aggodni, attol eleg messze leszunk.
De szerencsere beoltva sincs a draga Carson, szoval eddig jol alakul, hatha kihagy eleget.
Mondjuk ha season ending akkor kurvara beszoptuk, 3. + 2.kor meg 50 millio literally a semmiert, es jovore ujra neki lehet futni az egesznek...
Borbinho
Nem olyan biztos az hogy messze lesz a playoff. Valamelyik fiatal berobbanhat, egy JG akár tényleg opció lehet. Bár nem hiszem hogy ha season ending is hogy cseréltek még egy irányítóért.
playmaker90
Tarsi
Azért megnézném, hogy Ballard amikor egyedül van az irodájában, akkor hogyan vezeti le ezeket. Elvállal egy csapatot, ahol van egy türelmes, a GM dolgába nem beleszóló, GM szempontból ideálig tulaj és egy top5 irányító. Aztán kiderül, hogy az irányító vállsérülése lassabban gyógyul, majd rendbe jön a váll, de lesérül a vádlija, végül egy héttel a szezon kezdet előtt, az irányító a vádli sérülés miatt visszavonul, még mielőtt betöltené a 30 évet. Aztán a csere irányítóval így is 5:2-vel kezd a csapata, majd lesérül a csere irányító is, és összezottyan a csapat. A következő évben jön egy már csak állni képes veterán, aki 1 év után megköszöni, nem folytatja. Végül tradel egy máshol bebustolódott irányítóért, aki a második TC edzésen kiesik. Ja, és még a második évében megtörténik vele az is, hogy megegyezik az új főedzővel, kezet fognak, majd a főedző 1 órával a bejelentett sajtó tájékoztató előtt visszamondja az állást.
Szerintem már csak röhög magán / a saját kínjain, mert ha full komolyan venné az már egészségre káros lenne. 😊
Remélem Gardner Minshew lesz a megváltó itt. Akkor a coltsnak is szurkolnom kell. ☺Végül is amikor játszott a Colts ellen, mindig nyert (2/2). :p Megváltó ő nem lesz sehol, csak átmeneti sebtapasz. A max, amit ki tud hozni magából, hogy ő lesz az új Ryan Fitzpatrick. De neki sokkal nagyobbak a limitáció. Ha nem hagyják kimozogni és pocket passert csinálnak belőle és megdobják egy cover 2-vel, akkor konkrétan meghal az offense a pályán, hacsak nincs Derrick Henry szintű futód.
funkyparduc
Szerkesztette: iktriad
Hát most ki fog derülni, hogy mi a terv az idei szezonban, ha nagyon súlyos a sérülés és mégsem érkezik senki, akkor egyértelműen tankolás jön. Én örülnék ha idekerülne a mi Jimmynk de a pénz miatt nem fog. Pedig szerintem vele erősebb lenne ez a csapat mint Wentzel és bőven PO esélyesek lennének.Valóban, pont most olvastam utána.Snapek 75%a, vagy PO es 70%A PUP minimum 6 hét. Ennyi nem kell a jövő évi pickkel játszogatáshoz. Akkor marad simán aktív kereten, csak sérült lesz és nem játszik.Egyik feltétel volt hogy x snappem pályán legyen, másik ha bejut a Colts a playoffba akkor is első kör, nem? Vagy azon belül is van egy bizonyos Wentz snap szám meghatározva?
peterk2005
playmaker90
De szerencsere beoltva sincs a draga Carson, szoval eddig jol alakul, hatha kihagy eleget.
Mondjuk ha season ending akkor kurvara beszoptuk, 3. + 2.kor meg 50 millio literally a semmiert, es jovore ujra neki lehet futni az egesznek...
Borbinho
Nem olyan biztos az hogy messze lesz a playoff. Valamelyik fiatal berobbanhat, egy JG akár tényleg opció lehet. Bár nem hiszem hogy ha season ending is hogy cseréltek még egy irányítóért.
playmaker90
Valóban, pont most olvastam utána.Snapek 75%a, vagy PO es 70%A PUP minimum 6 hét. Ennyi nem kell a jövő évi pickkel játszogatáshoz. Akkor marad simán aktív kereten, csak sérült lesz és nem játszik.Egyik feltétel volt hogy x snappem pályán legyen, másik ha bejut a Colts a playoffba akkor is első kör, nem? Vagy azon belül is van egy bizonyos Wentz snap szám meghatározva?
peterk2005
playmaker90
Borbinho
Snapek 75%a, vagy PO es 70%A PUP minimum 6 hét. Ennyi nem kell a jövő évi pickkel játszogatáshoz. Akkor marad simán aktív kereten, csak sérült lesz és nem játszik.Egyik feltétel volt hogy x snappem pályán legyen, másik ha bejut a Colts a playoffba akkor is első kör, nem? Vagy azon belül is van egy bizonyos Wentz snap szám meghatározva?
peterk2005
playmaker90
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
A PUP minimum 6 hét. Ennyi nem kell a jövő évi pickkel játszogatáshoz. Akkor marad simán aktív kereten, csak sérült lesz és nem játszik.Egyik feltétel volt hogy x snappem pályán legyen, másik ha bejut a Colts a playoffba akkor is első kör, nem? Vagy azon belül is van egy bizonyos Wentz snap szám meghatározva?
peterk2005