Indianapolis Colts
A vallasi ok az mi?
Nem tudom egyébként, hogy mennyire lehet ezt hatalmi szóval kezelni. Belichicknél keményebb kéz kevés lehet a ligában, és látod, Newton is renitens, pedig neki konkrétan ezen a karrierje hátralevő része mehet el. És mégse. Kevés az észbajnok ezek között a játékosok között, na.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Nem tudom megérteni, hogy miközben 80% körül / folött van már nálunk is a beoltottak aránya, aközben éppen a kiemelt játékosok közül egy sor miért nem oltatja be magát? Wentz, Nelson, T.Y., Leonard, Fisher. Miért pont ezek?Egy reszuk vallasi okbol.
Ha Nelson beoltatta magát és tegnap azért volt rajta maszk, mert már tudta hogy gond lehet és nem akart terjesztő lenni, akkor nem szóltam....
peterk2005
Nelson amugy egy ordas nagy paraszt sajnos (+ o is erosen vallasos), rajta nem lepodok meg. Mmint a szo rossz ertelmeben, egy igazi suttyo.
Nagyon tul tolja mar egy ideje a macho image-et.
Kivancsi vagyok el tudnank-e passzolni 2 elso korert. Gruden sztem azonnal lecsapna ra 😀
Ide jutunk azzal, h Ballard meg Reich mindenki velemenyet tiszteletben tartja. A csapat leaderei nem mutatnak peldat.
Kivancsi vagyok cserelunk-e Cole Beasleyert...
Btw a liga 93%on van, mi 75%on. Az 20 jatekost jelent nalunk. Kezdo defense + offense, - 1-1 jatekos? 😀 beszarnek
De legalabb jo eselyunk lenne tankolni
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ha Nelson beoltatta magát és tegnap azért volt rajta maszk, mert már tudta hogy gond lehet és nem akart terjesztő lenni, akkor nem szóltam....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
The Colts have placed both All Pro G Quenton Nelson and LT Eric Fisher on the COVID-19 list.
— Field Yates (@FieldYates) August 26, 2021
Jasin eseteben meg kb. nap sincs, mikor nem egeteik meg. Valahol az o fejlodese megrekedt nagyon, pedig elso idenyeben kifejezetten biztato volt.Bízom benne, egykor az év játékosa volt! Jasinnak a kisujjában van a labdabiztonság és a védési hatékonyság!
Stez
Otthonom MisColts
Nem orulok...
Legalabb lesz plusz kifogas a 0-5os szezonkezdethez a serulesek mellett 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Frank Reich says he thinks Davenport has established himself at LT
— Joel A. Erickson (@JoelAErickson) August 25, 2021
Az Grigson, Luck pass rusher coach lesz, megmutatja a vedoknek, hogyan kell szetverni az ellenfel iranyitojat. Keni-vagja ezt a temat.As what? Pass protection analist?On this day, 2021, Andrew Luck shocked the sports world and announced he comeback to the NFL.Ezt most miért kellett?On this day two years ago, Andrew Luck shocked the sports world and announced he was retiring from the NFL.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) August 24, 2021
(📸 @GraceHollars/@indystarpic.twitter.com/VczmCvA3CE
Tony Adams
Még egyet csavartál a tőrön.
uatu
Stez
uatu
As what? Pass protection analist?On this day, 2021, Andrew Luck shocked the sports world and announced he comeback to the NFL.Ezt most miért kellett?On this day two years ago, Andrew Luck shocked the sports world and announced he was retiring from the NFL.
Tony Adams
uatu
Stez
On this day, 2021, Andrew Luck shocked the sports world and announced he comeback to the NFL.Ezt most miért kellett?On this day two years ago, Andrew Luck shocked the sports world and announced he was retiring from the NFL.
Tony Adams
uatu
Ezt most miért kellett?On this day two years ago, Andrew Luck shocked the sports world and announced he was retiring from the NFL.
Tony Adams
On this day two years ago, Andrew Luck shocked the sports world and announced he was retiring from the NFL.
Strathan nem edzett ma, valami nem covid betegség miatt. Farrod Green pedig úgy néz ki összeszedett valami sérülést, mert elég sokáig ápolgatták és utána is sántít. Neki valószínűleg ennyi volt, bár kirakni úgy tudom sérülten nem lehet játékost. Szóval vagy megy IR-ra vagy akkor engedjük majd el, ha kéri.
Colts are waiving kicker Eddy Pineiro, per source, meaning Rodrigo Blankenship wins Indy’s kicking job. Pineiro did not miss a kick this preseason and could draw interest on waivers with some teams struggling at kicker right now.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 24, 2021
off, akkor sorry storno, mert azt nem láttam, ezt is véletlenül, az ismétlés végét. A lényeg ugyan az a VAR használati módja továbbra is egy kalap kaki 😉 ONAkár csak Ronaldo tegnap elvett gólja 😛 (megint egy "értelemes" VAR ítélet)OFF: mókás ez azok után h az Udinesének egy teljesen egyértelmű tizit csalt el a VAR.
dande
empty taxi
Akár csak Ronaldo tegnap elvett gólja 😛 (megint egy "értelemes" VAR ítélet)OFF: mókás ez azok után h az Udinesének egy teljesen egyértelmű tizit csalt el a VAR.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
(A másodikat visszaszívom, nem volt ott hova fellépni.)
& the move we repped 100x over the off season 👀
— Eddy McGilvra (@DLcoachEd) August 23, 2021
I spoke w @ZachHicks2 about how fast KP can take a move and put it into his tool box & he’s showing it early pic.twitter.com/2oDKguscuf
Persze, nem egy jo OT ellen ment, de a gyakorlas (na meg a 6.4es 3cone) latszik rendesen 😊
Az öt (vagy 12) hét az a teljes periódus volt. Azt olvastam, hogy 2 hét a teljes pihi (ez megvolt múlt hét elejére), utána kezdik terhelni, és ha nincs komplikáció, akkor onnantól pár héten belül játszhat a játékos. Akkor van gond, ha valami komplikáció lép fel két hét után, a munka elkezdésekor. Ilyenkor jön a 12 hét.
Egyébként szerintem egy 5 éves NFL tapasztalattal bíró kezdő irányító számára annak is elégnek kell lennie, ha 3 hétig 7 vs 7 drillekben dobálgat ahhoz, hogy ha nem is a legjobb formáját hozza, de jobb legyen, mint egy csere kaliber. Szóval - mivel, ha nincs komplikáció, akkor csak a fájdalom tűrésen múlik, nincs veszélye az újra sérülésnek, mint egy húzódásnál - én most már inkább arra tennék, hogy Wentz kezd az első héten. Nelsonnál azért még nem, más terhelés azért labdával szaladgálni és 300+ fontos emberekkel kiszorítóst játszani.
Ez ha azt a szcenariot nezzuk h ebben a szezonban SB, kurva jo hir. Kb 3 het edzes, aminek egy reszet fullosan is tolhatja.
De mar az nagyon igeretes, hogy a team drilleken reszt tud venni.
3 hete volt a mutetje, nem tudom h az 5v12 hetes prediction-nel az 5 az volt, ahol elkezdhet edzeni, vagy ahol mar fullosan vissza is nyerte a serules elotti allapotot.
Ha elobbi, akkor nagyon gyorsan regeneralodik 😮
Csak nehogy tuleroltesse, mert csak o erzi, hogy all, mit bir. A dokik egy ponton tul csak javasolnak ugy is.