Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Ezt nem lehet hatalmi szoval. Rabeszelni biztos megprobaltak oket, de ha az orvosoknak nem ment akkor nekik eselyuk sincs es erre a credit-uk 0 is.

A vallasi ok az mi?
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A paraszt alatt a "redneck"-séget érted? Mert azt látom, hogy a bustin with the boys (a Titansos Lewanékkal) társasággal hesszel, akik erősen ilyen redneck vidéki "baszómacsót" tolnak. Lehet, hogy onnan hozta az oltásellenességet is akkor? Mindegy, legalább most túl lesz rajta még idény előtt, nem idény közben esik majd ki. (És akkor adja is át a többinek egyből, hogy ők is tudják le még most lehetőleg.)

Nem tudom egyébként, hogy mennyire lehet ezt hatalmi szóval kezelni. Belichicknél keményebb kéz kevés lehet a ligában, és látod, Newton is renitens, pedig neki konkrétan ezen a karrierje hátralevő része mehet el. És mégse. Kevés az észbajnok ezek között a játékosok között, na.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom megérteni, hogy miközben 80% körül / folött van már nálunk is a beoltottak aránya, aközben éppen a kiemelt játékosok közül egy sor miért nem oltatja be magát? Wentz, Nelson, T.Y., Leonard, Fisher. Miért pont ezek?

Ha Nelson beoltatta magát és tegnap azért volt rajta maszk, mert már tudta hogy gond lehet és nem akart terjesztő lenni, akkor nem szóltam....
peterk2005
Egy reszuk vallasi okbol.

Nelson amugy egy ordas nagy paraszt sajnos (+ o is erosen vallasos), rajta nem lepodok meg. Mmint a szo rossz ertelmeben, egy igazi suttyo.
Nagyon tul tolja mar egy ideje a macho image-et.
Kivancsi vagyok el tudnank-e passzolni 2 elso korert. Gruden sztem azonnal lecsapna ra 😀

Ide jutunk azzal, h Ballard meg Reich mindenki velemenyet tiszteletben tartja. A csapat leaderei nem mutatnak peldat.

Kivancsi vagyok cserelunk-e Cole Beasleyert...

Btw a liga 93%on van, mi 75%on. Az 20 jatekost jelent nalunk. Kezdo defense + offense, - 1-1 jatekos? 😀 beszarnek
De legalabb jo eselyunk lenne tankolni

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom megérteni, hogy miközben 80% körül / folött van már nálunk is a beoltottak aránya, aközben éppen a kiemelt játékosok közül egy sor miért nem oltatja be magát? Wentz, Nelson, T.Y., Leonard, Fisher. Miért pont ezek?

Ha Nelson beoltatta magát és tegnap azért volt rajta maszk, mert már tudta hogy gond lehet és nem akart terjesztő lenni, akkor nem szóltam....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020

Colts-fanok ezután: 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Jasin eseteben meg kb. nap sincs, mikor nem egeteik meg. Valahol az o fejlodese megrekedt nagyon, pedig elso idenyeben kifejezetten biztato volt.
Stez
Bízom benne, egykor az év játékosa volt! Jasinnak a kisujjában van a labdabiztonság és a védési hatékonyság!

Otthonom MisColts
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Lionsnal nem jatszanak majd a kezdok, ezert Reich modositotta a terveket es nalunk se lesznek majd fent a kezdok...

Nem orulok...

Legalabb lesz plusz kifogas a 0-5os szezonkezdethez a serulesek mellett 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Davenport lesz a kezdo vakoldali tackle, amig Fisher labadozik.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Tony Adams
Ezt most miért kellett?
Még egyet csavartál a tőrön.
uatu
On this day, 2021, Andrew Luck shocked the sports world and announced he comeback to the NFL.
Stez
As what? Pass protection analist?
uatu
Az Grigson, Luck pass rusher coach lesz, megmutatja a vedoknek, hogyan kell szetverni az ellenfel iranyitojat. Keni-vagja ezt a temat.

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tight end lesz

több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu

Tony Adams
Ezt most miért kellett?
uatu
On this day, 2021, Andrew Luck shocked the sports world and announced he comeback to the NFL.
Stez
As what? Pass protection analist?
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Tony Adams
Ezt most miért kellett?
uatu

több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu

Tony Adams
Ezt most miért kellett?
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
Mindhárom tegnapi visszatérő ma is edzett. Kelly team drillekbe is beállt már. Turay és Marvell Tell is újra fullosan edzettek ma. Wentzé volt a 7 on 7 ma is, dobott egy 60+ yardos TD-t T.Y.-nak és egy picket Rogersnek. Mindkét fiatal QB kapott snapet a 11 vs 11 játékokban, de Easoné volt a több, és ő is fejezte be egy 2 minute drill imitációval, aminek TD lett a vége.

Strathan nem edzett ma, valami nem covid betegség miatt. Farrod Green pedig úgy néz ki összeszedett valami sérülést, mert elég sokáig ápolgatták és utána is sántít. Neki valószínűleg ennyi volt, bár kirakni úgy tudom sérülten nem lehet játékost. Szóval vagy megy IR-ra vagy akkor engedjük majd el, ha kéri.

több mint 3 éve
Szerintem ez egy "rendesek vagyunk, már most elengedünk, hogy más felszedhessen időben" lépés volt.

több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
A szemcsis rugja a disznobort ideni is, elkuldtuk Pineirot.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akár csak Ronaldo tegnap elvett gólja 😛 (megint egy "értelemes" VAR ítélet)
dande
OFF: mókás ez azok után h az Udinesének egy teljesen egyértelmű tizit csalt el a VAR.
empty taxi
off, akkor sorry storno, mert azt nem láttam, ezt is véletlenül, az ismétlés végét. A lényeg ugyan az a VAR használati módja továbbra is egy kalap kaki 😉 ON
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Akár csak Ronaldo tegnap elvett gólja 😛 (megint egy "értelemes" VAR ítélet)
dande
OFF: mókás ez azok után h az Udinesének egy teljesen egyértelmű tizit csalt el a VAR.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Andre Chachere-től eléggé el vannak ájulva, kíváncsi leszek arra, hogy 53at fog a srác.
több mint 3 éve
Hát az az OT eléggé gyökeret vert ott (amíg el nem dőlt, mint egy fa 😊), és az irányító se lépett fel, pedig felléphetett volna, de valahol el kell kezdeni, kezdésnek jó volt. 😊

(A másodikat visszaszívom, nem volt ott hova fellépni.)

több mint 3 éve

Persze, nem egy jo OT ellen ment, de a gyakorlas (na meg a 6.4es 3cone) latszik rendesen 😊

több mint 3 éve
Nelson is tolta ma már a bábut.

Az öt (vagy 12) hét az a teljes periódus volt. Azt olvastam, hogy 2 hét a teljes pihi (ez megvolt múlt hét elejére), utána kezdik terhelni, és ha nincs komplikáció, akkor onnantól pár héten belül játszhat a játékos. Akkor van gond, ha valami komplikáció lép fel két hét után, a munka elkezdésekor. Ilyenkor jön a 12 hét.

Egyébként szerintem egy 5 éves NFL tapasztalattal bíró kezdő irányító számára annak is elégnek kell lennie, ha 3 hétig 7 vs 7 drillekben dobálgat ahhoz, hogy ha nem is a legjobb formáját hozza, de jobb legyen, mint egy csere kaliber. Szóval - mivel, ha nincs komplikáció, akkor csak a fájdalom tűrésen múlik, nincs veszélye az újra sérülésnek, mint egy húzódásnál - én most már inkább arra tennék, hogy Wentz kezd az első héten. Nelsonnál azért még nem, más terhelés azért labdával szaladgálni és 300+ fontos emberekkel kiszorítóst játszani.

több mint 3 éve
Na Wentz a 7v7et is vegignyomta, minden 1st team snapet o tolt.

Ez ha azt a szcenariot nezzuk h ebben a szezonban SB, kurva jo hir. Kb 3 het edzes, aminek egy reszet fullosan is tolhatja.
De mar az nagyon igeretes, hogy a team drilleken reszt tud venni.

3 hete volt a mutetje, nem tudom h az 5v12 hetes prediction-nel az 5 az volt, ahol elkezdhet edzeni, vagy ahol mar fullosan vissza is nyerte a serules elotti allapotot.

Ha elobbi, akkor nagyon gyorsan regeneralodik 😮

Csak nehogy tuleroltesse, mert csak o erzi, hogy all, mit bir. A dokik egy ponton tul csak javasolnak ugy is.