Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949

welp...asszem meglesz Rivers első igazán meleg meccse nálunk, Garrették fickándozni fognak. Kelleni fog a segítség majd a TE-ktől + futóktól mindkét OT-nek

Az is elég nagy gebasz, h nem lesz Leonard, mert Walker is questionable, Okereke se teljesen egészséges, a Browns meg elég jól fut, Kelleni fog az extra a DL-től, hogy tudjuk fogni a Cleveland zóna futásait. Sokat lesz fent sztem Stewart, Buckner meg Autry (mint DE) egyszerre. Még Chubb nélkül is elég veszélyesnek tűnnek. + ugye az elkapósoruk + TE-ik se rosszak.

Meg lennék lepve ha még mindig favoritok lennénk a bukiknál.

Még így is jó esélyeink vannak, főleg ha menne a futás (ami egyelőre nem megy, vezetjük a ligát 0 yardos futásokban talán...). A Browns LB sora sztem nem annyira ütős, és a DL-jük is inkább passz ellen jó. Nagy meccs kell a TE-inktől, és akk sztem nyerhetünk.
Borbinho
Epp most neztem ra az oddsokra, 50-50-re adjak. En egyebkent nem igazan orultem Riversnek, amikor leigazoltuk, meg mindig nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.. Az elso negy meccsen egyaltalan nem kellett megeroltetnie magat, megkockaztatom, hogy Brissettel is meglenne a 3-1-es merleg.. A mult heti teljesitmenyerol meg ne is beszeljunk... nyilvan, lehet arra fogni, hogy serult a 2. Es 3. Szamu elkapo is, de amikor a full ures TY-t nem talalja el.. nagyon latszott, hogy nincs meg a kemia Burtonnal sem, ettol fuggetlenul eroltette.. Ha nincs a D parades teljesitmenye, akkor 2-2 lenne a merleg..
Egyebkent azert imadkoztam a szezon elejen, hogy ne legyen annyi agyverzos meccsunk, mint amennyit azt elmult 5 evben megszokhattunk, de most oszinten remelem, hogy a vegeig kielezett meccs lesz, es vegre megtudjuk, hogy Riversnek mennyi maradt a tankban..
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

welp...asszem meglesz Rivers első igazán meleg meccse nálunk, Garrették fickándozni fognak. Kelleni fog a segítség majd a TE-ktől + futóktól mindkét OT-nek

Az is elég nagy gebasz, h nem lesz Leonard, mert Walker is questionable, Okereke se teljesen egészséges, a Browns meg elég jól fut, Kelleni fog az extra a DL-től, hogy tudjuk fogni a Cleveland zóna futásait. Sokat lesz fent sztem Stewart, Buckner meg Autry (mint DE) egyszerre. Még Chubb nélkül is elég veszélyesnek tűnnek. + ugye az elkapósoruk + TE-ik se rosszak.

Meg lennék lepve ha még mindig favoritok lennénk a bukiknál.

Még így is jó esélyeink vannak, főleg ha menne a futás (ami egyelőre nem megy, vezetjük a ligát 0 yardos futásokban talán...). A Browns LB sora sztem nem annyira ütős, és a DL-jük is inkább passz ellen jó. Nagy meccs kell a TE-inktől, és akk sztem nyerhetünk.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Castonzo ma sem edzett.. kezdhetunk megbaratkozni a gondolattal, hogy Clark lesz a bal oldali tackle.
Okereke rendesen edzett, Walker pedig az egyeni drilleknel csatlakozott. Egyre nagyobb a valoszinusege, hogy Leonard sem jatszik vasarnap. Mondjuk inkabb hagyjon ki egy meccset, minthogy raseruljon, es ne lassuk palyan tobb heten keresztul..
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez így kellemetlen, hogy a top3 LB-nk egyszerre maródi. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ki mennyire ért egyet?
Szerintem elég kiszámítható volt a playcalling szóval nem feltétlen az OL számlájára írnám ezt a statot, viszont nem is a 4 min. O#re és a térdelésekre fognám.

darwinbanaz
Futottunk vagy 5-6 negatív yardosat vasárnap azelőtt is, mielőtt elkezdtünk volna időt húzni. Persze az is igaz, hogy ahogy a védelemnél, az offense-nél is számításba kell venni, hogy kikkel játszottunk. Az első meccsen úgy kaptunk ki, hogy nem is puntoltunk, és úgy jöttünk-mentünk a pályán ahogy akartunk offense oldalon. Csak beleraktunk rengeteg hülye hibát is. Azóta meg a 4. negyedekre eldőltek a meccsek, de már a második félidőkben is előnytartós playeket hívhattunk, tudva, hogy elég nagy az előny és az ellenfél offense-e szinte képtelen pontot csinálni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha menni kell a pontok után.
peterk2005
Mondjuk az elmúlt bő másfél évtizedben kevés biztosabb dolog volt annál Rivers esetében, sajnos 😊

De mondjuk kellően jó a csapat ahhoz, hogy ne legyen sok ilyen probléma

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Chris Simms véleménye a védelemről. Szerintem ennyire azért nem vagyunk jók, de kezdhetjük elfogadni, hogy ha nem lesz sérüléshullám akkor az idei defense legit. Hogy top1, top5 vagy top10 az majd kiderül. (Ha a video az elejéről indulna, akkor 1:06:15-től jön a releváns rész, oda tekerj.)

www.youtube.com/watch?v=cXk0XK3UIPA&t=3975s

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ki mennyire ért egyet?
Szerintem elég kiszámítható volt a playcalling szóval nem feltétlen az OL számlájára írnám ezt a statot, viszont nem is a 4 min. O#re és a térdelésekre fognám.

darwinbanaz
Futottunk vagy 5-6 negatív yardosat vasárnap azelőtt is, mielőtt elkezdtünk volna időt húzni. Persze az is igaz, hogy ahogy a védelemnél, az offense-nél is számításba kell venni, hogy kikkel játszottunk. Az első meccsen úgy kaptunk ki, hogy nem is puntoltunk, és úgy jöttünk-mentünk a pályán ahogy akartunk offense oldalon. Csak beleraktunk rengeteg hülye hibát is. Azóta meg a 4. negyedekre eldőltek a meccsek, de már a második félidőkben is előnytartós playeket hívhattunk, tudva, hogy elég nagy az előny és az ellenfél offense-e szinte képtelen pontot csinálni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha menni kell a pontok után.

több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
A bet365-ön 2.5 pontos favoritok vagyunk a Browns ellen. (Ami gyak. azt jelenti, hogy 5.5 ponttal látnak minket jobbnak az ellenfélnél semleges pályán.) Aki szeret a saját csapat ellen fogadni babonából (én szinte mindig megteszem 😊 ), az most tegye meg, 2.2-es szorzóval.
peterk2005
Es ha X a vegeredmeny?😶
Bence94
Pushnál visszaadják a feltett összeget, ha jól tudom.

több mint 4 éve
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 240
Ki mennyire ért egyet?

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Év végéig megoldották házon belül a Texansnál, majd a PO alatt + után is lesz min izgulnunk 😀

horseshoeheroes.com/2020/10/04/colts-scout-trey-lance-ndsu-fan-cam/

Nagyon messze még a draft, a legtöbb szakértő szerint jobban járt volna még, ha marad 1 évet, de már jelezte h jelentkezett a '21-es draftra.
Egy fix, adottságokra kb egy kategória Lawrence-el, de jóval gyengébb ellenfelek ellen játszott, és kevesebbet is.
Bár az is lehet h az LT-jét néztük ki AC utódjának 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Fajo lenne ha pont a Texanshoz menne Dodds. Szezon kozben elhivhatjak interjura?
Borbinho
A GM pozíció esetén ha jól tudom nem vonatkoznak az edzői kitételek (felfelé lépés esetén elhívható), Azaz akinek szerződése van, azzal nem lehet még beszélni sem. Persze kikérhetik, és ha elengedjük akkor gondolom elmehet, de nem hiszem, hogy idény közben itt hagyna minket. Ha esetleg el is vinnék, akkor sem azonnal, hanem idény végétől. De úgy emlékszem, hogy ő volt az, aki többször lenyilatkozta, hogy egyelőre jól érzi a pozícióban magát, az előrelépéssel még vár. (Valaki biztosan lenyilatkozta, csak abban nem vagyok biztos, hogy ki volt a Dodds / Eberflus / Siriani hármasból. Szerintem Dodds.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Fajo lenne ha pont a Texanshoz menne Dodds. Szezon kozben elhivhatjak interjura?

több mint 4 éve
A bet365-ön 2.5 pontos favoritok vagyunk a Browns ellen. (Ami gyak. azt jelenti, hogy 5.5 ponttal látnak minket jobbnak az ellenfélnél semleges pályán.) Aki szeret a saját csapat ellen fogadni babonából (én szinte mindig megteszem 😊 ), az most tegye meg, 2.2-es szorzóval.
peterk2005
Sosem szabad saját csapat ellen tenni, csak a győzelmére. Inkább rakj a nem szimpatikus csapat sikerére, ott megvan a win-win, ha kikapnak^^

több mint 4 éve
Na jó van már. 😊 Álljunk hozzá úgy, hogy, ha úgy néz ki, hogy az osztály legjobb csaja meg lehet, akkor fektessük meg őt, ne Jessica Albáról fantáziáljunk helyette. D
peterk2005
Nem látom, a kettő miért ne mehetne egyszerre

több mint 4 éve
peterk2005
Es ha X a vegeredmeny?😶
több mint 4 éve

több mint 4 éve
A Browns meccs papíron sem "kötelező" meccs.

több mint 4 éve
Nick Chubb IR!

Ettől függetlenül a nagy #1 Defense bele fog szaladni jó pár nagy játékba hétvégén. Botrány szkeptikus vagyok, szóval ez a meccs szerintem vereség lesz, de legalább helyre rakhatjuk az értékeket, hova is tartozunk igazán.
szampi#33
Szerintem nyerünk. Nem vagyok elajulva a Barnaktol. Egyebkent Mind a ket csapatnak egy jo erofelmero lesz ez a meccs, abbol a szempontbol, hogy hol tartanak, mit is takar ez a 3-1-es mutato. Fontos lenne, ha ezeket, a papiron “kotelezo” meccseket behuznank (Browns, Bengals, Lions), es 6-1-el, esetleg 5-2-vel erkeznenk meg a Ravens-Titans-Packers-Titans sorozathoz.
több mint 4 éve
Hoyer@Pats (jobb kattintás és kép megnyitása új lapon):

Ezt akartátok Colts drukkerek, ezt kaptátok!!! 😊
Rynald
Lattam a masik gyongyszemet a Pats forumban. 😀 A Colts-tabor nem felejt! 😀
több mint 4 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Nick Chubb IR!

Ettől függetlenül a nagy #1 Defense bele fog szaladni jó pár nagy játékba hétvégén. Botrány szkeptikus vagyok, szóval ez a meccs szerintem vereség lesz, de legalább helyre rakhatjuk az értékeket, hova is tartozunk igazán.

több mint 4 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
Hoyer@Pats (jobb kattintás és kép megnyitása új lapon):

Ezt akartátok Colts drukkerek, ezt kaptátok!!! 😊

Szerkesztette: Rynald
több mint 4 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
BOB repült Houstonból. Kár érte, jó ügynök(ünk) volt. Csak azt sajnálom, h Hopkinst nem a Coltshoz cserélte annyiért.

Kíváncsi vagyok ő is visszatér-e New Englandbe. Jövőre McDaniels átveszi a Houstont vagy a Detroitot, és akkor BOB és Patricia hazatérnek, és ők lesznek az ördög jobb és bal keze.
több mint 4 éve

Ja, és Rivers. Tegnap gyenge volt, de ha már gyenge, akkor én ezt a gyenge Riverst választom ahelyett amelyik nekifut aztán jól orraesik, eladva kulcs pillanatokban a labdát. 😀 Szóval maradjon csak a seggén, menedzselje a meccseket, ne akarjon se a korábbi önmaga, se Luck lenni, attól a karrierje ebben a szakaszában már marha messze van. De Jacobyhoz képest jól érezhető upgrade lehet, és a jelen helyzetben ez is valami. Aztán hátha Easonról is kiderül, hogy NFL kompatibilis, ahogy Herbertről. 😊 Egyik oddsra se adtam volna sokat áprilisban. 😀 (Sajnos Easonra most se, de cáfoljon rám.)
peterk2005
Upgradenek upgrade, de kivancsi leszek, ha futnunk kell az eredmeny utan, akkor mire lesz kepes..
Bence94
Én nem vagyok rá kíváncsi. 😀

több mint 4 éve

Ja, és Rivers. Tegnap gyenge volt, de ha már gyenge, akkor én ezt a gyenge Riverst választom ahelyett amelyik nekifut aztán jól orraesik, eladva kulcs pillanatokban a labdát. 😀 Szóval maradjon csak a seggén, menedzselje a meccseket, ne akarjon se a korábbi önmaga, se Luck lenni, attól a karrierje ebben a szakaszában már marha messze van. De Jacobyhoz képest jól érezhető upgrade lehet, és a jelen helyzetben ez is valami. Aztán hátha Easonról is kiderül, hogy NFL kompatibilis, ahogy Herbertről. 😊 Egyik oddsra se adtam volna sokat áprilisban. 😀 (Sajnos Easonra most se, de cáfoljon rám.)
peterk2005
Upgradenek upgrade, de kivancsi leszek, ha futnunk kell az eredmeny utan, akkor mire lesz kepes..