Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Igy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
www.youtube.com/watch?v=8HCUUP0-J_8&feature=youtu.be
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
www.youtube.com/watch?v=tHLW9Sqp9lQ
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
több mint 4 éve
Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account
1 758
A legtokosebb hivas akkor is ez volt.Igen, ez komplett csomag volt, mert nemcsak tökös volt, hanem fasz is, és a végén rendesen megkaptuk análisan 😀
www.youtube.com/watch?v=6i7VKQwDS2s
Stez
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ésszel él az ember, szóval ez teljesen jó play volt - lásd Luck vs Trevathan-ből mi lett :/Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
több mint 4 éve
Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ballard & Reich draft utáni sajttája. Azt mondják fel döntően, amit sejteni is lehetett, hogy az első két pickkel elégedettek, hogy Blackmonnál tisztában vannak vele, hogy sérült de a sokoldalúsága megtetszett, hogy Eason nem volt mindenáron opció, de ott ő volt a legmagasabban a boardon, hát behúzták (persze). És hogy az utolsó három picknél a speedstert tényleg returnernek, a másik srácot spec teamernek, az elkapót pedig az alkata miatt választották.www.youtube.com/watch?v=LY2zW936Xc0
több mint 4 éve
Visszatérve a teendőkre, az elkapó sor most így néz ki: T.Y., Pitman, Campbell, Pascal. T.Y. adott, ebben a pillanatban sem lecserélni, sem utódot keresni már nincs értelme, a két fiatal is adott, muszáj kipróbálnunk őket, kideríteni mit tudnak. És Pascal is adott, mert nála jobbat nem nagyon kapunk az idénynek ebben a szakaszában anélkül, hogy túl drága lenne. Pascalnak sok volt a #1szerepkör, de berakható slotba, tud szélen játszani, jól blokkol, szóval egy jól használható backup bárkit is kell pótolni, illetve 4WR-es felállásokban is használható negyedik célpontként. A négyes mögött pedig ott van Fountain, Marcus Johnson, az új Pitman doppelganger, a tavaly és idén érkező UDFA-, ők lefocizzák a maradék 1, esetleg 2 helyet. Én nem érzem, hogy ebbe a sorba most érdemes lenne többet rakni. Persze egy OBJ trade vagy hasonló "földrengős" lépés átértékelné a helyzetet, de nem hiszem, hogy Ballard ilyesmit meghúzna már. Kisebb jelentőségű igazolással meg nem lennénk beljebb.A safety sort én is work in progressnek érzem. A Hooker rumort én egyelőre skippelem, egy ki tudja honnan eredt kósza pletykára nem akarok scenariot építeni. Majd ha kézzelfoghatóan felmerül, akkor foglalkozom vele, addig készpénznek veszem, hogy Hooker nálunk játszik. Vele együtt is a Hooker, Willis, Odum, Blackmon, Milligan névsor nem kiabálja kőbe vésve, hogy megvagyunk. Főleg, ha Blackmon PUP-on kezdi az évet. Ha van bármi alapja a Berry pletykáknak, akkor jöhetne ő. Ha nincs, akkor valami mást kell kitalálni. Ha mást nem, akkor Geathers visszahozni még 1 évre.
Ezen kívül a roster nagyjából adott. Az OL depthet érzem kicsit vékonynak, de az idei draft OL lavinája után nem hiszem, hogy gondot kéne jelentsen találni 1-2 használható depth játékost. Bőven lesz anyagi vagy egyéb okokból elbocsájtott játékos a nyáron, közülük 1-2-t el lehet hozni. (Máris lehet kezdeni a most kirakott 2 seattle-i OL emberrel a nézelődést.) Vagy UDFA-val megoldani, ha van egy pici szerencsénk és beugrik egy használható közöttük.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 4 éve
Lolgecc. Windsor és a nője. 😂Vagy Shaq a példaképe, vagy Wladimir Klitschko.
www.instagram.com/p/B9xce7xhJ0N/?igshid=1w7cqqa4ia09x
Tony Adams
több mint 4 éve
Lolgecc. Windsor és a nője. 😂Hűb****. 😀 Vigyáznia kell, nehogy adjon egy puszit neki nyilvános helyen, mert azonnal letartóztatják 😀
Tony Adams
több mint 4 éve
Blackmon nem slotba jo, hanem mindenhova. Corner volt evekig, de elotte jatszott elkapot is, a kezei emiatt jok, es utolso egy, masfel eveben volt safety. Viszont ezzel a meretevel ki van zarva, hogy strong lesz, ekepp free vagy nickel, epp mikor mire van szukseg, epp, mikor kit kellene kovetni. De o attol meg Hooker jovobeli potlasara erkezett, az nem kerdes. Miutan egyreszt Geathers is elment, masreszt Hooker szenaja is kifele all, meg akkor is kene safety depth, ha Blackmon nem jon, de mivel fellabu jelenleg, igy konkretan kotelezo lenne hozni veterant meg. Es akkor meg azt nem vettuk szamitasba, ha Ballard elpasszolna Hookert. A wr poszttal egyaltalan nem vagyok elegedett, Pittman ide vagy oda, mivel most jelenleg ugy van egy korrekt harmasunk, hogy nem szamoltunk a serulesekkel. Ez hiba, mert lesz serules, szoval elkapo depth is kelleni fog azert meg a kovetkezo hetekben/honapokban.
Nekem igy a folytatasra Berry az, akinek nagyon orulnek, es akire szerintem oriasi szukseg lenne. Nem szamoltam sem azzal, hogy Hookert elpasszolhatha Ballard, mivel o mar a sajat pickje volt, illetve azzal sem szamoltam, hogy egy darab safetyt hozunk a draftrol, az is fellabu, akit iden nagyon ovatosan lehet majd csak bekuldeni.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
A "reggeli" kávém mellett nézelődve hogy ki mit gondol a draftunkról, meglepett, hogy a legrosszabb grade is B volt, de többségében A, A- gradeket kaptunk. Figyelembe véve, hogy a legtöbb grade nem veszi figyelembe a draft capitalt (értsd ugyanazt várja 4x akkora capitalból draftoló Bengalstól mint a negyedannyi capitalból draftoló Steelerstől) én túlzottnak érzem, mert capital arányosan lényegében mind A, sőt 1-2 A+ lenne. Ami túlzás, de nézzük előbb egyenként:Blackmon nekem ott kérdés, hogy alapvetően slotban jó, de ugyanakkor meg Hooker trade blokkra rakása nem azt mutatja, hogy tervezünk Hookerrel idén. Bár lehet ez csak olyan Ballardos pszichológia, hogy Hookerből kipaszírozzák idén a maxot, hogy a gyerek "lights out" játszon. De lehet pár napon belül érkezik Berry, és akkor nem marad kérdés, itt még én nem vélem felfedezni a kezdő felállást.
Pittman. Jobbat az adott helyen keresve se tudtam volna találni. A legnagyobb needre jött, a legelső pickünkkel, egy pontosan arra a szerepkörre kitalált játékos, ami nálunk a poszt legnagyobb gyengesége nem is csak pillanatnyilag, de lényegében azóta, hogy Moncrief megbukott ebben a szerepben. A srác olyan új dimenziót nyithat a passzjátékban, amit már el is felejtettünk, hogy létezhet. Ebron tudta néha felidézni két éve a red zone-ban, de a pálya középső területein ő se. T.Y. és Campbell is rengeteget profitálhatnak ebből. Imádjuk T.Y.-t, de az a helyzet, hogy egy éven belül akár a passzjátékunk legfontosabb puzzle darabja lehet Pittman-ből. Egyértelmű A+.
Taylor. Ha megbékélek azzal a ténnyel, hogy a 2. körben érkezett - kell rajta dolgoznom, nem vagyok híve a korai RB picknek 😊 -, akkor nem tudok belekötni. Megint csak az a helyzet, hogy bár a boardon volt 2-3 alternatíva, de hozzánk senki se passzolt úgy, mint Taylor. Ismét egy olyan játékos lehet, amilyen jó ideje nem játszott a Coltsban. Igazi bruiser, yard gyáros, gyenge pont nélkül. Soha nem volt semmilyen sérülése, még egy ficam vagy húzódás se. Az egyetlen mások által felemlegetett negatív pontját - hogy "agyon volt használva" - pedig magasról lesz*rom. 😊 Egyrészt az az "agyon volt használva" eleve elég vicces tekintve, hogy college-ben max 3 évig játszanak, és egy húzósabb playoffos NFL szezon terhelésben simán kitesz 2 college évet. Hogyan lehetne így bárkit is "agyon használni"? Nyilván sehogy.Taylornak is van mondjuk úgy 200 snappel többje, mint Barkleynak. Naés? Nudli. Másrészt futót nem 10 évre hozunk. Ha még igaz is lenne, az agyon használat, az se érdekelne, mert 4-5 évvel számolok egy futó esetén, amit simán kibír bárki aki nem sérülékeny, college mérföldtől függetlenül. Ki az a nem budget áron megfizetett NFL futó, akivel megérte a csapatának veterán szerződést kötni az utóbbi X évben? Adrian Petersonon kívül nem jut eszembe az elmúlt 10 évből egy sem. Na, ennyire érdekel a college mérföld. Taylor legyen jó 4+ évig és már megértem. (Éppen ezért nem vagyok a korai RB pick híve sem, mert 4-5 évvel számolok). Ez alatt a 4-5 év alatt lehet egy olyan játékosunk, amilyen Edge óta nem játszott a csapatban. Ez nekem elég Összességében B+. Ha eltekintek a korai RB fóbiámtól, akkor A+
Blackmon: Ő kiesett a radaromból, alig néztem idén safetyket. Se a Coltsba nem éreztem nagy neednek, se a GM játékban nem volt szükségem safetyre. Delpitet megnéztem, ő nem rossz, de elájulva se voltam tőle, de a nagyobb gond, hogy ő inkább egy klasszikus box safety, ami nekünk nem kell. A pick óta pótolgatom a hiányt, olvasgatok róla, nézem a filmet, és látom a pick értelmét. Olvastam már olyan véleményt is, hogy Hooker helyére érkezett, de én nem hiszem. Illetve csak olyan értelemben gondolom igaznak, hogy ha Hooker visszaesne / nem érné meg megtartani, akkor Blackmon ott lehet biztosítéknak mint free safety (mondjuk a single high felállást elfelejthetnénk, sehol nincs ebben Hookerhez, de a fél pályát jól megoldaná). De szerintem az ő szerepköre sokkal inkább az a 3. safety szerep lehet, amit Eberflus gyakran használ, és tavaly - miután Willis fokozatosan átvette a #2 safety posztot - Geathers-el próbáltunk betölteni, leginkább fél sikerrel. Geathers is inkább box safety, nem igazán neki való szerepkör volt. Blackmonra viszont kifejezetten passzol ez a szerep. További lehetőség, hogy nem volt válaszunk arra, ha Kenny Moore éppen nincs a pályán, vagy sérült. Blackmon megoldhatja ezt a gondot, neki kifejezetten fekszik ez a nickel cb / safety szerepkör. Az ACL lerontja a grade-et, de amúgy nem egy olyan sérülés amitől frászt kéne kapni 2020-ban. És pont idén egyébként se tudom van-e értelme sérülés miatt aggódni, ha az nem Tua féle a karrierre is kérdőjelet tevő. Mindegy, sérüléssel B-, ha nem foglalkozom vele, akkor B+.
Eason: Vele kapcsolatban nem látom értelmét a szófosásnak. Irányító, rengeteget beszéltek / tünk az összesről, tudjuk mik a korlátai, az esélyei. Nekem baromira nem "kedvencem" a gyerek, túl sok Allen-t / Lynch-et látok benne, de mindegy. A helyzetünkben egyszerűen kötelező volt nem figyelmen kívül hagyni a posztot, és a körülményekhez képest Ballard jól megoldotta. Egy negyedik kör kutya füle, ha nem lesz belőle kezdő, akkor lesz 4 évig backup oszt jó van. Ebből a pickből legfeljebb nyerhetünk egy nagyot, még ha én nem is hiszek benne: A helyzet miatt (és amiatt, hogy nem Fromm 😊 ) B+, Easont pedig inkább nem grade-elem. 😊
Pinter: Ötödik körben - főleg idén - sok értelme nincs reachről beszélni, bár nekem lett volna 1-2 preferáltabb jelöltem a posztra. Nálam Pinter szürke zónában volt, alig néztem rá a kihúzása előtt. Azóta némileg pótoltam (már amennyit ennyi idő alatt lehetett), és ennyi alapján helyén van a pick. Egy nem poszthoz kötött IOL, aki centerben és guardként is használható lehet, megvan az atletikussága, van róla elég game tape, látszik miben lehet jó, miben kell javulnia. Ha találtunk egy új Haeg-et, aki a következő 1-2 évben a belső fali csere jolly jokerünk lehet, akkor már nem költöttük el feleslegesen ezt az ötödik körös picket. A magyaros neve miatt neki külön drukkolni fogok, hogy beváljon. 😊 Viszont grade-et nem adok, ötödik körtől semmi értelmét nem látom.
A hatodik köröseinkről írtam már Windsor kivételével. Utóbbi nem is érdekel, számítottam rá, hogy lesz pick a védő falba, mert Ballard nem bírja ki, hogy ne húzzon oda. Húzott is, hatodik kör közepén, legyen. Megvagyunk nélküle is. Ha rotációba befér, örülünk vincent, ha nem akkor nem. Majd TC környékén esetleg érdekelni fog mit mutat, addig engem nem nagyon. Rodgers szerintem returnernek jött, ami teljesen logikus lenne, Rogers távoztával. Ha tényleg olyan gyors, mint pletykálják, akkor főleg. Patmon Pittman doppelgangere, a nevük is hasonlít, az alkatuk is hasonlít, a szerepkörük is hasonlít, biztosítéknak érkezett, nincs miről beszélni. 😊 Glasgow pedig spec teamer pick, ha ő lesz az új gunner, akkor volt értelme kihúzni.
Összességében jó ez, Ballard nem szaladt vakvágányra. A szintet úgy érzem hozta. Aztán hogy mi jön ki majd ebből, azt meglátjuk. Én nem érzem most ebben a classban azt az A-t amit jópár helyen kapott. De legyen nekik igazuk. Nálam ez egyelőre egy B, amit - Bucknert is beszámítva - 3 lehetséges instant impact starter + 1-2 további esély akkor is megér, ha Bucknert csak félnek számolom amiatt, mert meg is kellett fizetni.
peterk2005
Eason meg érdekes dolog, mert pl Ballard említette, hogy a work ethic issues red flagek nem nevesítették magukat, ergo anonymus voltak ezek az infók, ami véleményessé teszi mennyire valóságosak ezek. Plusz szerintem Ballardék úgy gondolkodtak, hogy idén Rivers+Brissett páros van, jövőre meg egyértelmű, hogy csak egyik lesz már(vagy egyik sem)+Eason egy lehetséges backup, akinek így meglesz a playbook, egy év tanulás, ergo nem teljesen rookie mód kell beugrania, ha be kell.
Pittman+Taylor meg love it pick-ek, Rivers keze alá odapakolták a lehetséges célpontokat, és halkan jegyzem meg, hogy Hines után Taylorról is olvasni, hogy nagyon jó keze van, ami ugye így őt is valamilyen mértékben double threat-té teszi - anno nekem ezért volt nagy kedvencem Bradshaw. Pittman meg a 4. nagydarab ember lehet TE/WR poszton, ami valószínűleg javítja a tavalyi red zone hatékonyságunkat.
Szóval as usual most elégedett vagyok a húzásokkal.
több mint 4 éve
A "reggeli" kávém mellett nézelődve hogy ki mit gondol a draftunkról, meglepett, hogy a legrosszabb grade is B volt, de többségében A, A- gradeket kaptunk. Figyelembe véve, hogy a legtöbb grade nem veszi figyelembe a draft capitalt (értsd ugyanazt várja 4x akkora capitalból draftoló Bengalstól mint a negyedannyi capitalból draftoló Steelerstől) én túlzottnak érzem, mert capital arányosan lényegében mind A, sőt 1-2 A+ lenne. Ami túlzás, de nézzük előbb egyenként:Pittman. Jobbat az adott helyen keresve se tudtam volna találni. A legnagyobb needre jött, a legelső pickünkkel, egy pontosan arra a szerepkörre kitalált játékos, ami nálunk a poszt legnagyobb gyengesége nem is csak pillanatnyilag, de lényegében azóta, hogy Moncrief megbukott ebben a szerepben. A srác olyan új dimenziót nyithat a passzjátékban, amit már el is felejtettünk, hogy létezhet. Ebron tudta néha felidézni két éve a red zone-ban, de a pálya középső területein ő se. T.Y. és Campbell is rengeteget profitálhatnak ebből. Imádjuk T.Y.-t, de az a helyzet, hogy egy éven belül akár a passzjátékunk legfontosabb puzzle darabja lehet Pittman-ből. Egyértelmű A+.
Taylor. Ha megbékélek azzal a ténnyel, hogy a 2. körben érkezett - kell rajta dolgoznom, nem vagyok híve a korai RB picknek 😊 -, akkor nem tudok belekötni. Megint csak az a helyzet, hogy bár a boardon volt 2-3 alternatíva, de hozzánk senki se passzolt úgy, mint Taylor. Ismét egy olyan játékos lehet, amilyen jó ideje nem játszott a Coltsban. Igazi bruiser, yard gyáros, gyenge pont nélkül. Soha nem volt semmilyen sérülése, még egy ficam vagy húzódás se. Az egyetlen mások által felemlegetett negatív pontját - hogy "agyon volt használva" - pedig magasról lesz*rom. 😊 Egyrészt az az "agyon volt használva" eleve elég vicces tekintve, hogy college-ben max 3 évig játszanak, és egy húzósabb playoffos NFL szezon terhelésben simán kitesz 2 college évet. Hogyan lehetne így bárkit is "agyon használni"? Nyilván sehogy.Taylornak is van mondjuk úgy 200 snappel többje, mint Barkleynak. Naés? Nudli. Másrészt futót nem 10 évre hozunk. Ha még igaz is lenne, az agyon használat, az se érdekelne, mert 4-5 évvel számolok egy futó esetén, amit simán kibír bárki aki nem sérülékeny, college mérföldtől függetlenül. Ki az a nem budget áron megfizetett NFL futó, akivel megérte a csapatának veterán szerződést kötni az utóbbi X évben? Adrian Petersonon kívül nem jut eszembe az elmúlt 10 évből egy sem. Na, ennyire érdekel a college mérföld. Taylor legyen jó 4+ évig és már megértem. (Éppen ezért nem vagyok a korai RB pick híve sem, mert 4-5 évvel számolok). Ez alatt a 4-5 év alatt lehet egy olyan játékosunk, amilyen Edge óta nem játszott a csapatban. Ez nekem elég Összességében B+. Ha eltekintek a korai RB fóbiámtól, akkor A+
Blackmon: Ő kiesett a radaromból, alig néztem idén safetyket. Se a Coltsba nem éreztem nagy neednek, se a GM játékban nem volt szükségem safetyre. Delpitet megnéztem, ő nem rossz, de elájulva se voltam tőle, de a nagyobb gond, hogy ő inkább egy klasszikus box safety, ami nekünk nem kell. A pick óta pótolgatom a hiányt, olvasgatok róla, nézem a filmet, és látom a pick értelmét. Olvastam már olyan véleményt is, hogy Hooker helyére érkezett, de én nem hiszem. Illetve csak olyan értelemben gondolom igaznak, hogy ha Hooker visszaesne / nem érné meg megtartani, akkor Blackmon ott lehet biztosítéknak mint free safety (mondjuk a single high felállást elfelejthetnénk, sehol nincs ebben Hookerhez, de a fél pályát jól megoldaná). De szerintem az ő szerepköre sokkal inkább az a 3. safety szerep lehet, amit Eberflus gyakran használ, és tavaly - miután Willis fokozatosan átvette a #2 safety posztot - Geathers-el próbáltunk betölteni, leginkább fél sikerrel. Geathers is inkább box safety, nem igazán neki való szerepkör volt. Blackmonra viszont kifejezetten passzol ez a szerep. További lehetőség, hogy nem volt válaszunk arra, ha Kenny Moore éppen nincs a pályán, vagy sérült. Blackmon megoldhatja ezt a gondot, neki kifejezetten fekszik ez a nickel cb / safety szerepkör. Az ACL lerontja a grade-et, de amúgy nem egy olyan sérülés amitől frászt kéne kapni 2020-ban. És pont idén egyébként se tudom van-e értelme sérülés miatt aggódni, ha az nem Tua féle a karrierre is kérdőjelet tevő. Mindegy, sérüléssel B-, ha nem foglalkozom vele, akkor B+.
Eason: Vele kapcsolatban nem látom értelmét a szófosásnak. Irányító, rengeteget beszéltek / tünk az összesről, tudjuk mik a korlátai, az esélyei. Nekem baromira nem "kedvencem" a gyerek, túl sok Allen-t / Lynch-et látok benne, de mindegy. A helyzetünkben egyszerűen kötelező volt nem figyelmen kívül hagyni a posztot, és a körülményekhez képest Ballard jól megoldotta. Egy negyedik kör kutya füle, ha nem lesz belőle kezdő, akkor lesz 4 évig backup oszt jó van. Ebből a pickből legfeljebb nyerhetünk egy nagyot, még ha én nem is hiszek benne: A helyzet miatt (és amiatt, hogy nem Fromm 😊 ) B+, Easont pedig inkább nem grade-elem. 😊
Pinter: Ötödik körben - főleg idén - sok értelme nincs reachről beszélni, bár nekem lett volna 1-2 preferáltabb jelöltem a posztra. Nálam Pinter szürke zónában volt, alig néztem rá a kihúzása előtt. Azóta némileg pótoltam (már amennyit ennyi idő alatt lehetett), és ennyi alapján helyén van a pick. Egy nem poszthoz kötött IOL, aki centerben és guardként is használható lehet, megvan az atletikussága, van róla elég game tape, látszik miben lehet jó, miben kell javulnia. Ha találtunk egy új Haeg-et, aki a következő 1-2 évben a belső fali csere jolly jokerünk lehet, akkor már nem költöttük el feleslegesen ezt az ötödik körös picket. A magyaros neve miatt neki külön drukkolni fogok, hogy beváljon. 😊 Viszont grade-et nem adok, ötödik körtől semmi értelmét nem látom.
A hatodik köröseinkről írtam már Windsor kivételével. Utóbbi nem is érdekel, számítottam rá, hogy lesz pick a védő falba, mert Ballard nem bírja ki, hogy ne húzzon oda. Húzott is, hatodik kör közepén, legyen. Megvagyunk nélküle is. Ha rotációba befér, örülünk vincent, ha nem akkor nem. Majd TC környékén esetleg érdekelni fog mit mutat, addig engem nem nagyon. Rodgers szerintem returnernek jött, ami teljesen logikus lenne, Rogers távoztával. Ha tényleg olyan gyors, mint pletykálják, akkor főleg. Patmon Pittman doppelgangere, a nevük is hasonlít, az alkatuk is hasonlít, a szerepkörük is hasonlít, biztosítéknak érkezett, nincs miről beszélni. 😊 Glasgow pedig spec teamer pick, ha ő lesz az új gunner, akkor volt értelme kihúzni.
Összességében jó ez, Ballard nem szaladt vakvágányra. A szintet úgy érzem hozta. Aztán hogy mi jön ki majd ebből, azt meglátjuk. Én nem érzem most ebben a classban azt az A-t amit jópár helyen kapott. De legyen nekik igazuk. Nálam ez egyelőre egy B, amit - Bucknert is beszámítva - 3 lehetséges instant impact starter + 1-2 további esély akkor is megér, ha Bucknert csak félnek számolom amiatt, mert meg is kellett fizetni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 4 éve
Tobbet esszel, mint erovel.Jovan kisfiam nem csalodtam benned hogy gondolsz apádra is 😀En is meglonem a csajt. Pittmant nem, ot hagyom a betyar urfinak.www.instagram.com/p/Bf62zUsABRc/Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
Ennyit tennék hozzá. Meggyőzött.
kristóf17
Stez
De a csajszit lerendezni oda kraft is kell ami benned megvan?(nem elég hozzá nyizgere fizikum igy a képeit meg a paliját elnézve)
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jovan kisfiam nem csalodtam benned hogy gondolsz apádra is 😀En is meglonem a csajt. Pittmant nem, ot hagyom a betyar urfinak.www.instagram.com/p/Bf62zUsABRc/Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
kristóf17
Stez
De a csajszit lerendezni oda kraft is kell ami benned megvan?(nem elég hozzá nyizgere fizikum igy a képeit meg a paliját elnézve)
több mint 4 éve
En is meglonem a csajt. Pittmant nem, ot hagyom a betyar urfinak.www.instagram.com/p/Bf62zUsABRc/Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
kristóf17
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hogy ne szemtelenkedj vele 😃www.instagram.com/p/Bf62zUsABRc/Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
kristóf17
Mert különben ketté lövi a kisasszony a fejed 😃
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/Bf62zUsABRc/Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Kóra Tibor
77
A Jets lassan olyan lesz nekünk, mint a Patriotsnak a Titans. Ha jól számolom Quincy a 7. Colts játékos a rosterükön. Jamaal-on kívül lassan a teljes secondary a Coltsból érkezett hozzájuk 😊
Jamalt elkérhettük volna cserébe 😀peterk2005
Kóra Tibor