Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Kurva jo draft lett ez. Tegnap meg morci voltam, de Chris ezt latva gyorsan behuzott harom feher gyereket, ami uberelhetetlen.Ezt hivjak csapatmunkanak: en rinyalok, Ballard kiengesztel nehany feherrel.
több mint 4 éve
eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2020/02/22/robert-mathis-thinks-syracuses-kendall-coleman-steal-nfl-draft/4672829002/Örülök hogy adnak annyira Mathis szavára,hogy behúzzák a asrácot.
több mint 4 éve
Eddig ezek írtak alá UDFA-ként:Travis Reed, CB - South Alabama
Carter O’Donnell, OL - Alberta
Rodrigo Blankenship, K - Georgia
Demichael Harris, WR - Southern Miss
Donald Rutledge Jr, S - Georgia Southern
Kameron Cline, DL - South Dakota
Kendall Coleman, DE - Syracuse
Chris Williams, DT - Wagner
A kicker beceneve Hot-Rod 😀 Ha leverné a campben McLaughlint, igazán latinos spec teamünk lehetne a Rigoberto + Rodrigo párossal 😊 Egyébként így néz ki a gyerek. Hemüveg, értelmiségi nézés. Lassan nem lesz elég a high character se, Ballard doktorihoz köti a leigazolást. 😀
twitter.com/Official_AGmann/status/1254188133970829316
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Áhámm! Most már látom mi tetszett meg benne Ballardnak, blokkolásnál tökéletes tökéletes technikával fogja hajigálni a DT-ket. 😁
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
A Jets lassan olyan lesz nekünk, mint a Patriotsnak a Titans. Ha jól számolom Quincy a 7. Colts játékos a rosterükön. Jamaal-on kívül lassan a teljes secondary a Coltsból érkezett hozzájuk 😊Kár Wilsonért, sokkal ígéretesebbnek nézett ki. Legalább kaptunk valami ellenértéket, ha már nem tudta levetkőzni a lustaságát.
Ez mi volt így a végére? Ballard draftolta liftes fiút a Combine-ról, a bejárónője unokaöccsét, meg a postás picifiát?Nagyjából ez lehetett 😊 Némelyik nem is kis iskolából, hanem mikro-suliból való. Különösen az első srác, őt a mikro-suliban is nagyítóval kellett megkeresni mert mindössze 5-10 és 170(!) fontos gyerek. Viszont azt olvastam róla, hogy volt a tél végén és kora tavasszal 2-3 iskolai scout nap, ahol le-combinoztatták a prospecteket, és a kölök állítólag 4.2-n belül futott egyszer, de mindig 4.3 alatt. Ha ez igaz, akkor szerintem nem is cornernek hoztuk, hanem lehet, hogy returnernek.
Tud bárki bármit is erről a 3 srácról?
uatu
Patmonról már picit több az anyag, rajta én is gondolkoztam mint lehetséges UDFA célpont elkapó, mert hasonló méretei vannak, amit Ballard keres. Egy magas Pitman-nel, a súlya is hasonló, a karja és tenyere meg még extrább olyan hosszú és nagy mint egy erdei yetié 😀 És atletikus is, a méreteihez képest kiváló számokat produkált, de ez nem meglepő, Ballard szinte csak ilyeneket keresgél, ritka az, ha atletikusságtól eltekint. Én úgy tekintek rá (szvsz így is érdemes), mint nem "igazi" draft pick, hanem olyan UDFA akiért nem akartunk versengeni. A többi majd kiderül TC-n, ha lesz.
Glasgow szerintem spec teamernek jön. Keressük az új gunnert, és elmegy / elment / várhatóan el fog menni 1-2 eddigi spec teamerünk. Például Skai Moore jövőre szabadügynök lesz. Gondolom megelőző akcióba kezdtünk. Ha találunk idén egy fiatalt a helyére akkor már idén megválunk tőle.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A tavalyi EJ Speed picket sosem fogja verni szerintem semmi sem Ballardnal. Es akkor csodalkoznek, ha nem hozogatna sorra az ilyen nem tul ismert prospecteket.Es amugy Speed kapcsan meg mindig varom, hogy vajon mit tud, es miert is lett draftolva. Egy evet padozott, iden azert mar jatszania kene, ha csak rotacioban is.
De tenyleg, rola tavaly ugy kellett valahonnan a net melyebol kiturni egy egyperces videot par szep mozdulatarol, es kesz, annyit tudtal a sracrol.
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Ez mi volt így a végére? Ballard draftolta liftes fiút a Combine-ról, a bejárónője unokaöccsét, meg a postás picifiát?Nem jársz messze a valóságtól 🙂.
Tud bárki bármit is erről a 3 srácról?
uatu
A lb srác a denveri Glasgow rokona, míg Rodgers Dominic Rodgers-Cromertia uncsitesója (asszem). A wr szintén egy benga àllat, kis szerencsével beférhet az 53-as keretbe. Rodgerst gyakorlatilag Quincy helyett hoztuk, spec teamben lehet hasznos, egyébként teljesen ismeretlen.
több mint 4 éve
Ez mi volt így a végére? Ballard draftolta liftes fiút a Combine-ról, a bejárónője unokaöccsét, meg a postás picifiát? Tud bárki bármit is erről a 3 srácról?
több mint 4 éve
Még kéne egy tatto is, úgy lenne az igazi a white powa.Vagy nyolc évig toljuk fű alatt, aztán elhozzuk a Patsből a kickerüket megint. 😊
több mint 4 éve
mukijoe
1 041
MEG EGY FEHER PLAYA! Azt a kurva, mekkora harmadik napot tol Ballard! Igazi white powert nyomunk.Majd ha végre lesz fehér cb-nk, akkor hátradőlhetünk.
Stez
több mint 4 éve
MEG EGY FEHER PLAYA! Azt a kurva, mekkora harmadik napot tol Ballard! Igazi white powert nyomunk.
több mint 4 éve
Kinézetre egy izmosabb Luck! 😊több mint 4 éve
Puntolhat fejjel is, amíg át nem ússza a kanálist, nem lesz belőle helyi kedvenc.
több mint 4 éve
Az új ultimate csere falember. Volt ő már minden az offense lineban.Bezony, úgyhogy nálam reszeltek is Glowinskinak, mától Pintér Dani a király!
Vajon a Pinter név a Pintérből jön?
uatu
több mint 4 éve
Az új ultimate csere falember. Volt ő már minden az offense lineban.Vajon a Pinter név a Pintérből jön?
több mint 4 éve
Nem, Easonnel nincs gond. Projekt, de lesz ideje tanulni. Igazabol szerintem Jacobyt el is kellene igy cserelni, semmi ertelme sincs, hogy itt legyen. Kellene a white power QB-depth.
több mint 4 éve
Vegre valami normalis, feher gyerek.Már akartam írni, hogy ha ez se tetszik, húzd le magad a wécén 😀
Stez
Ballard szereti a cseréket, az már biztos. Fromm helyett is a cseréjét válaszotta. 😊 Át tudja dobni ez a kölök is a pályát, de én eléggé egy Josh Allen / Paxton Lynch mixnek látom. Remélem ha már a kettő, akkor az előbbi, és jobb a lesz feje. Képes lesz tanulni. Sokat. Mert lesz mit...
De így is elégedett vagyok, QB nélkül botrány lett volna befejezni az idei draftot. Peytont itt mán úgyse tudtuk húzni, Ballard így döntött, legyen igaza.
több mint 4 éve
Vegre valami normalis, feher gyerek.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Na, csak kihuztunk egy QB-t😀 Eason on the board.
több mint 4 éve
Akkor összeadva mindent az induláshoz képest az egyik ötödikből lett 2 hatodikunk ugye?
peterk2005
Korokben es darabban ugyan ugy allunk mint draft elott:
Ket 2.kor, egy-egy 3-4-5., ket 6. es nincs 7.
A valtozas h 3al elobb huztunk a 2.ban, 10el hatrebb a 3.ban, 11el elorebb fogunk az 5.ben, es 15el elorebb a 6.ban. A tobbi maradt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Akkor összeadva mindent az induláshoz képest az egyik ötödikből lett 2 hatodikunk ugye?
több mint 4 éve
Ma lesz meg sajat 4.korunk (122) es 6.korunk (193), + 5/3 (149) 6/3 (182) (a Lionstol).Eddigi cserék:
Browns:
2/44+5/160 <---> 2/41
Lions:
3/75+6/197 <--->3/85 + 5/149 + 6/182
A 197es a Cowboyse volt, Quinnert adtak a Dolphinsnak, ok meg Boehmert + egy 7.korert adtak
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."