NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
111
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 4 éve
deleted account
1 758
akkor az, nem tartom számon ezeket a crucial infókat 😀Ez a grafika alapján inkább FOX-nak tűnik. Ők szeretik most képregény hősöknek ábrázolni a játékosokat.Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).nem akarlak lelombozni, de ezt már pár hete hete a Packers ellen is bevágták - lustul a CBS stáb 😀
iktriad
coltman
iktriad
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Ez a grafika alapján inkább FOX-nak tűnik. Ők szeretik most képregény hősöknek ábrázolni a játékosokat.Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).nem akarlak lelombozni, de ezt már pár hete hete a Packers ellen is bevágták - lustul a CBS stáb 😀
iktriad
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).nem akarlak lelombozni, de ezt már pár hete hete a Packers ellen is bevágták - lustul a CBS stáb 😀
iktriad
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).több mint 4 éve
deleted account
1 758
És ha Doyle meg MAC blokkol, és csinálunk 1-2 first downt nagy nehezen, de utána punt, az is jobb, mert akkor letekertünk 5-6 percet az órából 3 labda előnyben. Hát lehet gondolkodni, hogy vajon Reich is elétre a plafont, és ennyi, vagy valahogy tud majd ezen változtatni, de tegnap Rivers meg ő is eléggé alacsony plafonnal játszottak.
több mint 4 éve
FYI 14 pontos favorit a Colts vasárnap ellenünk.
több mint 4 éve
Picit visszatérve a tegnapi meccsre:Reich + Rivers nyilatkozataiból kiderült, hogy azért engedtük el a futást, mert hiába álltunk fel 11 personnelben, a Steelers base defenseben állt, erre mi nem akartunk futni, mert tuti negatív yardos lett volna.
Kérdem én, mi a faszért nyálaznak folyton Doylera meg MAC-re, hogy milyen elit blokkolók, ha ilyenkor nem használjuk őket. Miért nem álltunk fel többször 12 meg 13 personnelben? (liga szinten 8.legtöbbször állunk fel 11 personnelben, középmezőnyben vagyunk a 12-13ban. ami jó, ha light boxot kreál, és tudunk futni. de ha nem, akkor miért nem rakjuk be a nagyfiúkat? főleg a Steelers LB sora ellen?!)
Egy dologra kellett volna figyelni,hogy ne adjunk nekik rövid pályát. Nyilván 11 personnelből hívtunk shot gun play action passzt a strip sacknél, de az nem csak Greené volt. A legszomorúbb, hogy a fal bal oldala a LOS-on tülekedett a DL-el, Greent viszont 1v1ben azonnal megverte Watt (majd kb fél seccel később Glowinskit is meggyakták, de Holden, Nelson meg Kelly 1 cmt se engedett az emberének).
Rivers alulbecsülte Wattot (ami kibaszott idegesítő, a liga sackleadere bazdmeg), mert érezte a nyomást ÉS ki is nézett rá, de próbált fellépkedni a zsebbe, és 2 másodpercig még tartotta a labdát.
Nickel fire zonet hívott a Steelers (amit kevertek végig, volt h ugyan abból csak cover 3at hívtak végül, de úgy álltak fel h blitzelnek. mi is ezt csináljuk sokszor, meg a pattern match zonet, amikor a pálya egyik felén cover 3 van, a másikon pedig man to man ha több hosszú útvonalat futnak), egy 1,5-2 másodpercig két üres elkapó is lett volna 4-5 yardos playért középen.
De még a sack fumble se lett volna vészes, ha Green össze tudja szedni. Max 2&20 és utána puntolunk.
98 yardot vitt a Steelers az 1.félidőben, ebből 41et az utolsó 3 playben 14 sec alatt prevent védelem ellen.
De még ez után is gondolhattunk volna, hogy faszaság lesz, mert 21-7tel mentünk a félidőbe, úgy hogy mi kezdtük a második félidőt (11:43at volt a Steelersnél a laszti és 18:17et nálunk. mi picit több, mint 200 yardot vittünk).
Ezek után a második félidőt egy 5.5 perces 65 yardos drive-al kezdtük, ahol 3&3ra sackelték Riverst (4 yardos kellett vna a first downhoz). De még a mezőnygóllal is három labdabirtoklásnyi különbség volt az előny.
Ezek után sikerült összehozni: 3 and out, 5 yard punt (oké, saját 3asról indultunk), 3 and out punt, 5 play majd punt, interception, majd a végén turnover on downs. 45 yard az utolsó drive-ig (abban prevent def ellen jött 52).
Első félidőben 21x, másodikban 7x futottunk. 3 labdabirtoklásnyi előnyből.
Mit tudna javítani egy QB, aki képes elmozogni a zsebben, vagy időben szabadulni a lasztitól?
Riverst sackelték ugye 1&10re amiből jött a fumble, majd 3&3ra ami után csak FG-t tudtunk rúgni, majd megint 1&10re ami után jött két incomplete és így 3 and out (mindezt akkor, amikor már erősen jött vissza a Steelers), majd 3&5re és utána puntoltunk (a kövi driveban fordított a Steelers, a köviben meg jött a hosszú pick double coverage-be, 1&10-nél a saját 47esünkről...
Mind Rivers mind Reich elsiették a végét, 6 perccel a vége előtt is egyből TD-t akartak, majd az utolsó drive-ban is. Teljesen hibás volt a koncepció sokszor, hogy 3&6ra dobunk hosszút, amikor tudjuk, h 2 downunk van megcsinálni az elsőt.
Meg olyan playeket hívtunk, ahol 3 célpont is ugyan oda futott, így 1 védő levédekezte mindhármat....
Ez, úgy ahogy van, a második félidő, Reichen ment el. Sajnos nem először idén.
Ahogy az is az ő (+ Ballard sara), hogy Chaz Green a backup tackle-ünk, amikor a ligában sem kéne lennie.
De ezek után még otthagyjuk 1v1ben Watt ellen, meg play actionöket hívunk.
De még így is meglehetett volna, ha csak Reich szar és a sporik átlagosak. De a sporik is hozzátették a részüket sajnos. Nem ők nyerték meg a meccset a Steelersnek, csak megadták az esélyt. Nekünk is meglett volna az esély a győzelemre, de mi nem éltünk vele.
Így se tudok teljesen haragudni Reich-re, mert 24 pont a Steelers otthonában elég is lehetett volna a győzelemre. Főleg ha csak a szokásos 2.félidőt hozza a védelem. Helyette a védelem is teljesen összeesett,
nem tudtunk nyomást generálni.
51 passzjáték alatt összehoztunk 2, azaz 2 darab QB hitet (1 sack).
A Steelersnél 35 passzjáték alatt 8 QB hit és 5 sack ez az arány.
14 futásból hoztak 20 yardot, mi 28ból 127et...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Jah, akkor mea culpa, ezt a részét nem követtem a tegnapi eseményeknek - mondanám, hogy gratula, de nem lenne őszinte, nézve kit húztok 😛Továbbra se iszom sört. 😉 És szerintem is látjuk még jövőre valahol a gyerekgyárost. Kérdés, hogy itt vagy máshol.
Hát ha visszavonultatjátok Riverst, akkor vendégem vagy egy sörre 😀
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Jah, akkor mea culpa, ezt a részét nem követtem a tegnapi eseményeknek - mondanám, hogy gratula, de nem lenne őszinte, nézve kit húztok 😛Az 1/1 már megvan, akár nyerhetünk is vasárnap keretbe foglalva a szezont. Max nem minden fordulóban választunk elsőnek, bár a Jetsből kinézem, hogy megveri a Patst is, és akkor az sincs veszélyben,Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.Révén, hogy Lawrence fix Jags QB jövőre, ha addig nem derül ki, hogy embert ölt, heroinista, stb, szerintem Ballard nem fog akarni fél megoldást csinálni.
Az a baj, hogy ez a keret most szerintem tenyleg jo, es egy Prescottal szvsz lazan 13-14 gyozelemmel allna. Ezeket az eveket nem kene elpazarolni, sok a tehetseges jatekos, akik karrierjuk legjobb eveiben vannak, eddig kevesebbet is serulnek. Sokaknal ennel mar csak rosszabb idenyek kovetkeznek. Ha pedig meg kell fizetni Nelsont, Leonardot es a tobbieket, mozgaster sem nagyon lesz.
Stez
Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛
coltman
Pár nagy gyűrű nélküli QB-t már visszavonultattunk (Marino, Jim Kelly), Rivers nagyon illene a sorba... 😊
iktriad
Hát ha visszavonultatjátok Riverst, akkor vendégem vagy egy sörre 😀
több mint 4 éve
Az 1/1 már megvan, akár nyerhetünk is vasárnap keretbe foglalva a szezont. Max nem minden fordulóban választunk elsőnek, bár a Jetsből kinézem, hogy megveri a Patst is, és akkor az sincs veszélyben,Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.Révén, hogy Lawrence fix Jags QB jövőre, ha addig nem derül ki, hogy embert ölt, heroinista, stb, szerintem Ballard nem fog akarni fél megoldást csinálni.
Az a baj, hogy ez a keret most szerintem tenyleg jo, es egy Prescottal szvsz lazan 13-14 gyozelemmel allna. Ezeket az eveket nem kene elpazarolni, sok a tehetseges jatekos, akik karrierjuk legjobb eveiben vannak, eddig kevesebbet is serulnek. Sokaknal ennel mar csak rosszabb idenyek kovetkeznek. Ha pedig meg kell fizetni Nelsont, Leonardot es a tobbieket, mozgaster sem nagyon lesz.
Stez
Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛
coltman
Pár nagy gyűrű nélküli QB-t már visszavonultattunk (Marino, Jim Kelly), Rivers nagyon illene a sorba... 😊
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.Révén, hogy Lawrence fix Jags QB jövőre, ha addig nem derül ki, hogy embert ölt, heroinista, stb, szerintem Ballard nem fog akarni fél megoldást csinálni.
Stez
Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛 Ez kb ugyanaz, mint nekünk anno Luck, amikor már ennyire közel vagy, akkor azért határok között de lavírozol, hogy meglegyen, és nem baszod el - persze nekünk erre nem is kellett Curtis Painterrel gyúrni, ment az magától is 😀
Visszatérve, Dak nem fog jönni, rohadt nagy ZS-t kér, plusz első/második köröket kéne beáldozni érte, nagyon drága, tekintve, hogy nem bizonyított annyit, hogy ezt megérje - kb Mahomes szintnek hiszi magát, pedig az azért még messze van neki. De legfőképp, ha valaki nézte Ballard ténykedését, sosem fizet túl senkit, nem megy bele idióta üzletbe - Buckner dealt sokan annak gondolták, de azért látszik, nem véletlen adta oda az első kört, nem csak egy rizikózás volt ez részéről.
És igen, a mobilitás nagyon hiányzik, azaz nem annyira jó Rivers, hogy ezt ellen tudja súlyozni - Manning, Brady, Brees volt annyira jó, ő nem. Kell egy minőségi QB, és akár egy full sell-out-ot is be kell szerintem most vállalni, 2021/22-es első/második körökért is - Chiefsnek se volt 2018-ban első köre, mégse látom, hogy ez annyira hiányozna náluk. Nekem egy Matt Ryan tetszene, de nem hiszem, hogy Atlanta szabadulna tőle a halom DM miatt, így igazából nem látok érdemleges megoldást az öreg QB-ra. Staffordot néztem így hetekben, valamiért nem győz meg, nem látom, hogy upgrade lenne nekünk. Nekünk olyan QB kell, aki tud imprózni, és aki át tudja venni a stafétát Reichtől, hogy amikor ő marhaságokat hív, akkor azt felülbírálja. Manning, Luck ebben is zseniális volt, Rivers szerintem megbízik, vagy meg akar bízni Reichben, és ezért féloldalasak a meccsek.
Így tényleg a Chiefs utvonalat látom csak járhatónak most, Rivers marad jövőre (AS in KC), és Wilson/Lance/Trask hármas valamelyikéért felmegyünk top 10-be (PM in KC), tanul egy évet, és utána következő évre meg megkapja a vezér szerepet. Rizikó ebben is van, de sok év óta 2021-ben lesz talán tényleg egy elég mély draft QB szinten, hogy nem 2 minőség van top 5-ben, aztán utána már csak Jordan Love-ok jönnek.
Amúgy meg Nelsont leszámítva én nem gondolnám túl a fizetési sapka dolgokat, mert ahogy húzta Taylort, Leonardot második körben Ballard, vagy nyúlta Kenny Moore-t PS-ből, szerintem fog még ilyeneket csinálni ez után is, szóval ha valaki nagyon nagy ZS-be kerül, akkor el lesz engedve, és lesz helyette más. Nelson az egyetlen, akit elől húztunk, és arra nem lesz még egy lehetőségünk, de az 1 játékos, ha még Leonard-ot mellé veszem, akkor sem tud 2 ember ennyire sapkát borítani. Most is bent van Buckner nagy ZS-je, plusz az idióta mennyiségű ZS QB poszton, és simán elbírtuk. De abban egyet értek, hogy nem kéne 3-4-5 évig húzni ezzel a kerettel a QB keresési dolgokat, mert a sérülés csak rosszabb lesz évekkel - lásd Luck :/
több mint 4 éve
A tegnapi meccsről inkább nem írok semmit, nem akarom ismételni a többieket...Vasárnap héttől lehet szorítani a Steelers-Bengals-Bills triónak. Ebből a hármasból szerintem a Bills az egyedüli, aki segíthet nekünk.. 22:25-től meg a Texans teheti meg a harmadik szívességet idén. Watt nagyon fogadkozott a tegnapi sajtótájékoztatón. Mivel nincs se első, se második körös választásuk, jobb szájízzel fejeznék be a szezont egy W-vel.
Aztán itt van a mi meccsünk. A jaguároknak megvan az első választás, simán kinézem belőlük, hogy megfricskáznak minket, mint ahogy az tették az első fordulóban is.
Ne legyen igazam, de szerintem nem lesz PO. Ez a legrosszabb, ami megtörténhet egy 10,11 W-s szezonban, 39 éves kezdő irányítóval a csapatban. A tegnapi meccs második félideje után nagyon hitehagyott lettem, ha be is jutunk, sima one and done.
több mint 4 éve
bobi0092Ez szerintem Reich részéről az abszolút túlgondolás esete.
Adott A szituáció, ahol X1, X2..., vagy Y1, Y2... játékok sikeres általában, Z1, Z2 játékok meg nem. Erre az ilyen edzők úgy gondolkoznak, hogy az ellenfél is tisztában van ezzel, és X1, X2..., Y1, Y2... játékokra készül, Akkor választ a Z1, Z2... játékok közül valamit. Aztán általában megtapasztalja, hogy az ilyen esetekben miért nem jók a Z1, Z2... hívások.
Vannak azok a ritka esetek, amikor mégis bejön a Z1, Z2... hívás, ezek általában felkapottá és túlreprezentálta válnak és az meg csak tovább táplálja a hiú reményt, hogy majd mégis sikerül.
Mint a lottózóban, amikor valaki már a századik kaparós sorsjegyet veszi 1000Ft-ért nyeremény nélkül, aztán a 101.-kel meg nyer 20000-et. Akkor mindenki csak azt hallja, hogy "Nyertem!", és erre mindenki nekiáll kaparós sorsjegyet venni, hogy "Lám-lám, neki is bejött!".
több mint 4 éve
A Colts - Jags meccs is 10:25-korra lett fixálva, mint a Titans - Texans az utolsó fordulóban.Addigra legalább kiderül, hogy mi a Miami, Baltimore, Cleveland meccs eredménye... ismerve magunkat győzelemmel PO-ba kerülnénk, de betlizünk egyet a Jaguars ellen 😀
iktriad
Egyébként van arra bármilyen magyarázat (akár nehezen elfogadható is), hogy tegnap a 2. félidőben 10+-os előnynél mi a faszért nem futottunk úgy hogy egy félidő alatt Taylor 80 yard körül járt? (Többek között a védelemnek is jó ha többet pihenhet és öljük jobban az órát nem?) Vagy akár 1:20-al a vége előtt amikor már az ellenfél 30 yardosa körül jártunk?
Én játszok Maddennel túl sokat (és tűnik egyszerűnek és egyértelműnek ott) de miért ennyire bonyolult dolog az NFL-ben a time management? Elviszi a HC vagy a playhívó fejét a lendület és izgalom?
Hogy lehet hogy (és nem csak Reich-re igaz ez) több HC is konkrétan teljesen észszerűtlen playhívásokkal és döntésekkel operál (akár első félidő végén is)? Vannak jóval összetettebb részei is ennek a sportnak, de talán a legegyszerűbben választható a legjobb kimenetel ilyenkor (ha A és B van akkor X vagy Y a helyes döntés, és nem 200 bemenő paraméter van, hanem mondjuk 4-5 és kimenetel is legfeljebb 4-5).
De ha épp Reich (és a tapasztalatok alapján más HC-k is) erre nem képes egy csapat mellett nem gondolom hogy ne lehetne egy dedikált ember vagy csoport aki rászól a HC fülére hogy a piros sávból válassz playt arról az A3-as papírkáról?
3rd & 8 at PIT 33 - (1:24 - 4th) : Itt gyakorlatilag időkérés nélkül is a következő lehetőségek vannak: bármilyen futás, short pass, medium pass, 30 yardnál határozottan rövidebb long pass. Ráadásul végig 4 downnal számolhatunk tehát nem is kell égetően a 8 yard...
Mit lépünk? Hiltonnak 3 ember közé TD-re beküldjük a labdát 30+ yardra, úgy, hogy 3 időkérése van az ellenfélnek. Tehát ha a play sikeres kvázi akkor is rosszul járunk, 1:20 marad a Steelersnek és ne felejtsük FG is elegendő nekik, hogy életben tartsák a győzelmi esélyeiket... Direkt visszanéztem a play-t ha ott az a passz sikeres (Hilton elkapja) akkor 99,99% hogy TD.
Nézi az ember a meccseinket és az első félidőkben jó érzés Colts szurkolónak lenni, szerintem okos playhívások, működő futás (nagyon tetszett az első TD-nél hogy megléptük 3 & 5-re a futást, és ott akkor is elfogadtam volna a döntést ha negatív yardot csinálunk). Aztán jön a második félidő és nem tudunk lehozni egy félidőt, sőt, tegnap kvázi egy bő negyedet, azok után amikor 4 próbálkozásra kivédekezünk egy goal line szituációt (!!!), ami nem is 1&9 hanem kvázi 1 & 3.
Én fotelszurkoló vagyok, ha nem látnám az első félidőinket azt mondanám instant fire Reich, viszont kíváncsi lennék a dolog mélyebb pszichológiájára... a Bengals (tudom, idén liga alsóházi csapat) ellen meg tudtuk ezt fordítva csinálni... Arra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen meccs után el jut-e a stáb fejéig hogy mit basztunk el, már a legmagasabb vonalon / szinten (nem tudtunk futni)?
Szerkesztette: bobi0092
több mint 4 éve
üdv újra itt 😀
több mint 4 éve
Az oke, hogy Reichen elment az ideny, de en nekem Rivers is eleg volt. Nem tudom hibaztatni, nem rossz o, nincsen szo errol. Egyszeruen nekem zavaro, hogy lajhar, hogy tole nem lehet varni, hogy kimozog a zsebbol, fellep, ott legyen benne a veszely, hogy megindul labon. Nem akarok Murray-fele mobilis kubet, Luck sem volt az, zsebiranyito volt, de ha kellett, az atletikussaga es gyorsasaga megvolt ahhoz, hogy mozogjon elore. Reich rendszerebe szerintem szukseges a mobilisabb iranyito, egy Rivers vagy Big Ben nem tud annyira boldogulni. Es Riverst a masodik felidoben olvasta is a Steelers. Ha van egy iranyitonk, aki kepes rogtonozni, ezt a meccset behuztuk volna. De nincs, sajnos. Ez szamomra egy ujabb pluszpont Prescott iranyaba, ami a lehetosegeinket illeti.
Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.
Ez viszont nem lesz sokaig jarhato ut, hogy a csapat epp csak annyira jo, hogy po kornyekere odaerjen, eselye viszont semmi, de amugy meg lazan jo arra, hogy legyen 7-9 gyozelme, aztan meg a korok masodik feleben kell megtalalnia a nagy tehetsegeket a drafton.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Na mi ez a nyomott hangulat, ma nagyon sikeresek voltunk: hoztunk egy nullás második félidőt, és készülhetünk Lawrencere jövő évtől. Nem ezt terveztétek? 😀Nem tudom, hogy Caldwell, vagy Pagano jutott-e többször az eszembe a meccs alatt, de nem is kevésszer volt deja vu-m. Lehet meg kéne próbálni, hogy Sirianni hívja a playeket, hátha minőségben akkor tudunk javulni.
Néha amúgy szerintem Reich már túl gondolja, és annyira túl akar járni az ellen eszén, hogy ebbe bukik bele, és nem megy az egyszerűbb működő dologgal - lásd ma futás.
És a mai játékkal is az a bajom, hogy ez mennyire növeli az önbizalmat, ha ez PO-ban lett volna? Mindenki ezt mondja, hogy ezért jobb úgy is PO-t játszani, de ez a mai performansz inkább csak rombol, mint épít. Más az, ha van valaki, akihez nyúlhatsz, anno 10-38-nál Luck, de River-szel ez nincs meg.
De legalább soon another pointless season is over 😛
több mint 4 éve
If the Packers win SNF today and the Colts, Browns, Titans, Ravens and Dolphins all win next week, the Colts would lose the division in a tie-breaker and the wildcard spot in a four-way tiebreaker.
— Moo (@PFF_Moo) December 27, 2020
It would be the most Philip Rivers way imaginable to miss the playoffs
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
6 db futást hívtunk a 2.félidőben. Ryan Clark írta a legjobban: a Pittsburgh rákényszerítette a Coltsot h Rivers dobáljon, és ez volt a legnagyobb esélye a Steelersnek a győzelemre.
Csak ott hibádzik, hogy nem kényszerítettek minket semmire.
Reich magától hívott egy ilyen második félidőt, magától hívott 3 olyan playt az utolsó drive-ban amin a meccs múlt, hogy 3 (!) elkapónk volt 10 négyzetméteren belül (alapból ilyen playt max az endzoneban szabad hívni).
A nyomorék Rivers meg van akkora fasz, hogy be is dobja a 3 közé, csoda hogy nem lett vége 1 perccel korábban.
3&5-re, amikor tudjuk hogy 2 játékunk van, 30 yardos passz Burton felé, aki nyilván elejtette.
4&5-re megsajnáltak minket a bírók.
Utána meg amikor az ő 35ösükön vagyunk, 1.5 perccel a vége előtt hívunk egy hosszú passzt 3&8-ra TY-nak. Ha jó, akkor TD ,és van a Steelersnek 1.5 perce és 2 időkérése 😀...
Engem innen már az sem boldogítana, ha bejutnánk a PO-ba, mert az azt jelentené, hogy egy másik csapat harcolná ki nekünk az indulást.
De Reich is kiakaszt, hogy azért nem futottunk, mert sokszor voltak base defense-ben amikor 11 personnelből álltunk fel. A 8 yardos sack mivel jobb bazdmeg, mint egy -2 yardos futás mondjuk? Vagy az interception?
Amúgy bohócot csináltak belőlünk a 2.félidőben, csomószor tök üres emberekre dobált Ben, mert egy korábbi hasonló play miatt elmentünk a másik irányba...Volt ebből WR screen, sima dive futás középre, amit akarsz...
De ugyan így az offensenél is, csak az utolsó driveban volt 2 play amikor áthívta Rivers a playt, mert azt hitte jön a blitz, és közben kurvára coverben volt kb mindenki. Ebből jöttek a 2 yardos checkdownok...
Szerkesztette: Borbinho
több mint 4 éve
Azért egy félidei elemzés továbbképzésre is be lehetne íratni a teljes stábot. Hanyadik meccsünk volt ez csak ebben az évben, hogy a második félidőnk kuka?
több mint 4 éve
Mondtam már, hogy nem vagyok oda a Steelers meccsekért? Évek óta rendszeresen ílyen vagy olyan módon őrült meccsen kapunk ki. Kár, hogy kellenek a bírok, mert időnként igencsak meg tudják keseríteni a szurkoló életét. A Steelerst ők hozták fel a meccsbe, és nem is finoman, ez csúnya volt.Reichnek viszont ettől függetlenül holt idényben be kell iratkoznia két tanfolyamra, különben sose nyerünk semmit. Game menedzsment és time menedzsment. Reid karrierje is majdnem ezen feneklett meg, ha nem kap egy Mahomest. Reichnek nincs ennyi ideje, és aligha lesz olyan szerencséje. Rossz volt nézni az elmúlt meccsek végi game menedzsmentet, a mai meccs végi time menedzsment / playhívás meg edzők állásába is került már. Csúnya volt. 😕 Kár érte, mert egyébként tízből nyolc dologban Reich check, több dologban marha erős check, olyant találni aki ennél többet check-el, nem könnyebb, mint Mahomest draftolni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem tudom megérem-e hogy egyszer legyőzzük a Steelers-Patriots páros valamelyikét. Ez borzasztó. Egyszerűen förtelmes. A zebrák meg tehetnek egy szívességet.
több mint 4 éve
Ha már úgy is ilyen negatív a hangulat, akkor nem hibáztathattok engem, h eljinxelem.Az a baj hogy Greent csúnyán megverték a Texans és Titans ellen is, miközben ezek kifejezetten gyenge védelmek, szóval nehéz elképzelni hogy pont most fog megtáltosodni. Holdenről még nem is hallottam. Mondjuk az előző meccseken többször előfordult hogy pont egy nagy játék előtt morogtam, úgyhogy ma is igyekszek majd jól időzíteni 😛.
De én W-t várok, stabil futójátékkal és jó védelemmel. Akkor lehetünk bajban, ha Riversnek kell meccset nyernie.
De idei szezonban eddig Rivers > Ben, ebben is bízok 😀
Tipp:
Steelers 16 - 24 Colts
Borbinho
több mint 4 éve
Hát szerintem ennél kevesebb pont lesz mindkét oldalon. Persze ettől még valószínű hogy kikapunk. Én igazából attól félek hogy Riverst nehogy "visszavonultassa" a Steelers pass rush. Az egy dolog hogy sok pontot nem tudunk felrakni, de legalább ne törjék össze.Jó kis hideg idő van ma Pittsburghben, két TDnél nagyobb különbséget várok a javukra... valahogy minden feléjük dől úgy érzem...Szerintem is ellenünk szívják fel magukat... közben kiderült, hogy Holden lesz az LT, Green pedig az RT.. 34-17 a tippem, oda...
bobi0092
Bence94
Sérülések terén nem panaszkodhattunk eddig, de akkor is bosszantó, hogy pont a Titans és a Steelers ellen esik ki két falember, miközben ezek a meccsek nagyban meghatározzák a szezont. Hiába, a Steelers ellen valahogy nem akar kijönni a lépés 😕.