Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Márk visszavonult? 😮 (Nem követem a HFL-t)Budapest Wolves?Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Budapest Wolves?Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
több mint 5 éve
A jó kis Brucki 😊@peterk2005 Buckner, nem BrucknerHa a Colts Nation ugy irja, hogy Bruckner, akkor a kis kocsog fogja, es megvaltoztatja majd jol a nevet! Ertem?
empty taxi
Stez

több mint 5 éve
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Mar olvastam en is, de csak itt lattam, a sourcerol meg nem tudok semmit.
Stez
twitter.com/DanSileoShow/status/1239961906569285638?s=20
Szerkesztette: Bence94
több mint 5 éve
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.
több mint 5 éve
Hát nemtom. Nem gondoltam vóna, hogy valaha azé szurkolok majd, hogy Rivers TD-t dobjon INT helyett. 😀 Most rá leszek kényszerülve úgy látszik. Ráadásul én személy szerint fosok tőle, nekem az az érzésem, hogy neki (is) lefőtt. Idejön oszt "ész nélkül" szórja majd itt is a labdákat mindenfelé, saját elkapónak, védőnek vegyesen. Remélem nem lesz igazam.Így viszont Brissett luxus. Vagy azonnal leülnék vele és azt mondanám paycut tesó, lemegy a fizud csereszintre, vagy pedig ha nem egyezik bele, szevasz. Annál, hogy 22 vagy mennyi milláért pazoddon az is jobb, ha Hoyer marad. De inkább egy fijatal, a draftról. Meg esetleg Kelly, ha megkapta már a nagykorúság flepnijét. Amit kicsit kétlek, de hátha. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Peyton óta szeretnél te ilyen csicska QB-t 😂😂😂Nem.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Peyton óta szeretnél te ilyen csicska QB-t 😂😂😂
Draft

több mint 5 éve
Nem kell senkinek sem a csicska. A jok Riversre mennek.Kb minden Coltshoz kotheto forras lehozta ket oraja, hogy Rivers pipa. Tenyleg meg csak a hivatalos bejelentes hianyzik.És Brady lesz belőle 😂😂😂
Stez
ThundersNFL
több mint 5 éve
Kb minden Coltshoz kotheto forras lehozta ket oraja, hogy Rivers pipa. Tenyleg meg csak a hivatalos bejelentes hianyzik.És Brady lesz belőle 😂😂😂
Stez
Draft

több mint 5 éve
Szeretnél te 6 gyűrűs vén faszrarisznya lenni 😂😂😂Akit 6-szor gyűrűznek, az bizony egy vén farok!Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf
Stez
steelwolf
Draft

több mint 5 éve
@peterk2005 Buckner, nem BrucknerHa a Colts Nation ugy irja, hogy Bruckner, akkor a kis kocsog fogja, es megvaltoztatja majd jol a nevet! Ertem?
empty taxi
több mint 5 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Ő Luck lakkal hígított változata, ami már amúgy is rozsdásodik.
steelwolf
több mint 5 éve
Akit 6-szor gyűrűznek, az bizony egy vén farok!Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf
Stez
több mint 5 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf
több mint 5 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?
több mint 5 éve
Mondjuk erre meg mások mondják azt, hogy a rolloverrel is ugyanott vagy (már amennyiben a teljeset tovább lehet itt is görgetni, erre most nem esküszöm meg), és legalább ha szar, nem kell előre csomót fizetni úgymond feleslegesen.A kifizetés (a tényleges kifizetés) ütemezésében nincs különbség, hiszen a játékos megkapja a pénzét. Csak az tér el, hogy mikor van a megkapott pénz lekönyvelve. Sőt, tulajdonképpen még Ballard később is fizet, mert azzal, hogy nem ad signing bonuszt, nincs azonnal annyi kifizetve. Pl. Bruckner most csak az idei pénzért - 23.3M - kapja meg, a többit majd jövőre ill. folyamatosan. A különbsé az, hogy Armstead is megkap most 21 millát, de neki az első két évben összesen csak 18-at könyvelnek le belőle. Ezért később cipel magával 20+, 15+, 10+ DM-et, illetve nő a cap terhe is. Az övő idén jobb, a későbbi években sz*rabb szerződés könyvelési szempontból.
De amúgy én is ezt a vonalat követném (persze ezt az EL-ben láthattad is 😛 )
Wyatt
(Egyébként ezt pl. a Patriots vagy a Steelers esetén - ahol 10 éve folyamatosan épülgető rosterek vannak - részben meg is értem, mert nem volt olyan év amikor be lehetett volna gyűjteni egy nagyobb puffert aminek a terhére aztán lehet így játszani. A rollover csak részben jó erre, az egyszeri pénz, itt arról van szó, hogy a cap alatt is folyamatosan termelődik - újratermelődő - pénz. Ahol kevésbé tudom elfogadni a "konzervatív" könyvelést, az a Browns, Jaguars, Jets, Rams, ésatöbbi, ahol ezért vagy azért volt, voltak olyan évek amikor tele voltak dellával és elkezdhettek volna így könyvelni. Mára azért már a liga legalább 2/3-ára ez így vagy úgy igaz.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mondjuk erre meg mások mondják azt, hogy a rolloverrel is ugyanott vagy (már amennyiben a teljeset tovább lehet itt is görgetni, erre most nem esküszöm meg), és legalább ha szar, nem kell előre csomót fizetni úgymond feleslegesen.De amúgy én is ezt a vonalat követném (persze ezt az EL-ben láthattad is 😛 )

több mint 5 éve
Bruckner (most már) a mi Calais Campbellünk, 25 - mától 26 - éves kiadásban, felívelő pályán. Campbell tényleg jó hasonlat, alkatra, játékstílusra, képességre nézve is sok a hasonlóság. Még a statokban is. Bruckner még picit jobb is, mert Calais igazából veterán játékosként indult be, akkor kezdett pro-bowlokat begyűjteni és lett all-pro, Bruckner elkezdte már rookie éveiben. Szóval ha marad a fejlődési pálya, nem sérül le, akkor egy gazdag ember, fiatalabb Calais Campbelle fog a falunkban rendezkedni évekig. Könnyen lehet, hogy a valaha volt legjobb belső falembere lesz a Coltsnak. Elkapóban, futóban, irányítóban sok-sok hírösségünk van, belső falemberből szűkebb eddig a lista.Egyéniségre is passzol Ballard elképzeléseibe (és hasonlít Campbellre). Probléma mentes, dolgozni szerető, locker room friendly játékos. Ballard amúgy is odáig van a védőfalért, tulajdonképpen számíthattunk volna rá, hogy ha elkezd egyszer költeni, akkor azt ide költi, ha draftról nem sikerül húzni egy Wattot.
Megvan közben a szerződés is: 4 év 84 millió. Nem 5 év, de mégis 5 év. 😊 Ugyanis (gondolom) átvettük a Ninerstől az ötödik éves contractját, így a 4 év majd jövőre indul. Úgyhogy tulajdonképpen egy 5 év 96 milliós (19m/év) szerződés ez. A struktúrálása is "Ballardos". Nincs aláírási pénz (semmi), a garantált rész az idei fizu+roster bónusz és jövő évi roster bonusz (39.5), ezen felül van még pár millió csúszó garantált, de az már csak 1-2 milla évente, 2022-től. Lényegében két év után DM nélkül kirakható, ha busttá válna. A cap hit is így van elosztva, első év 23.5M, utána 17, 16, 19, 20 millió. Jövő évtől már mai árakon is relative "olcsó" lesz, a várható növekedést figyelembe véve meg kimondottan az lesz. Amikor majd Chris Jones 26-28-ért játszik, Bruckner 16-19-ért teszi nálunk. Mondtam már, hogy imádom ahogy Ballard a könyvelést csinálja? 😀
Sidenote: egyébként nem nagyon értem, hogy miért csinálják olyan kevesen hozzá hasonlóan (azért akad - pl. érdekes módon Mayock ilyennek látszik, és van még 1-2 GM - de nem túl sok). Pedig teljesen ésszerű lenne így működni. A játékost a megkapott pénz érdekli, ami ugyanaz így is meg úgy is. Csak a pénzek lekönyvelési technikája más. Ballard kihasználja az egyetlen pozitívumát annak, hogy kapott egy pocsék csapatot, és emiatt lett egy üres év rengeteg elkölthető cap space-el. Ezt a szabad capet tologatja tovább azzal, hogy az első években könyveli le a cap terhek nagyobb részeit. így "sose lesz olyan", hogy szoros lenne a kabát. A következő években is bőven lesz mozgásterünk, mert minden igazolásunk nem csak az emelkedő cap miatt olcsóbbodik, de direktben, a cap számokban is. Csak összehasonlításképpen: a Bruckner helyett Armsteaddel hosszabbító Niners - aki "csak" évi 17-et kapott Bruckner 21-e helyett - 2022-től évi 3.5, majd 5 végül 4 millió dollárral fog TÖBBET enni a capből, mint nálunk Bruckner. És a 3. évében még 16.5, a 4.-ben 11.5, az 5-ben 6.5M dead capet is hagy, ha cutolni kell, szemben Brucknerrel aki ezekben az években már 0DM-el lesz kirakható ha muszáj.
(Ha tippelnem kéne, hogy mások miért nem csinálják, akkor amellett, hogy a legtöbb GM inkább scoutingban, futballban jó mint könyvelési technikákban arra tippelek, hogy azért mert rövid távon gondolkoznak. Ballard valószínűleg érzi, tudja, hogy neki itt nem 2-3-4 éve van/lesz, hanem 10+. Ha nem is sikeres a csapat, ha netán Reich megy is, Ballard maradni fog, Irsay nem ereszti. És ezért amikor 3 évre előre gondolkodik, akkor a maga jövőjére gondol, míg sok más GM úgy lehet, hogy tudja a fene hol leszek én már akkor, másnak ne akarjak jót, így inkább úgy dönt most csinál saját magának jót aztán ha mégis ő lesz 3 év múlva akkor majd megoldja valahogy.)

több mint 5 éve
Buckner 25 éves, 1/13-on pedig nem biztos, sőt inkább valószínű hogy nem találunk hasonló szintű játékost, ráadásul az egyik legfontosabb hiányposztra érkezik. Itt mindkét csapat jól járt a cserével.Kíváncsi vagyok mi a terv irányítóposzton. Riverstől fázok, de ha beválik akkor egy darabig elég messze leszünk attól hogy normális irányítót szerezzünk (mondjuk akkor is ha szar lesz 😛)
Esetleg bepróbálkozhatnánk a Texansnál Brissettel és egy jövő évi harmadik körös pickkel, hátha odaadják Watsont.
Szerkesztette: Baba Yaga