Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
JIm Kelly a Buffalo Bills legendás irányítója volt, az ő vezérletével sikerült egymás után 4 Superbowlba jutni- hogy aztán mindet el is veszítsék 😊. Emellett hozzá köthető a no huddle offense rendszeres alkalmazása az NFL-ben. Az ő csereirányítója volt Frank Reich, aki beugrónak egyáltalán nem volt rossz, azt hiszem az ő vezényletével sikerült a legnagyobb fordítást bemutatnia a BIllsnek a rájátszások történetében. Mindenesetre Reich és Kelly lehúztak jó pár évet együtt az NFL-ben és nem volt a rossz a viszonyuk. Sanszos hogy Jim bátyó szólt néhány jó szót a kölyök védelmében. Az NFL egyébként jelenleg is rendkívül belterjes, elég megnézni hogy a vezetőedzők mi alapján választanak koordinátort, biztos hogy az illetővel már dolgoztak valahol korábban. OFF vége 😊Ki a nagybátyja ? És hogy érted a protekciót ?ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:Nehogy már veszélyben legyen az állása. Még mindig pozitív mérleggel állunk. 8-8 vagy 9-7 után sem fogják kirakni, legfeljebb jön az ejnye-bejnye. Ami pedig Vina játszatását illeti, ott nem egyedül ő a felelős. Egyébként ilyenkor Irsay is igazán az asztalra csaphatna.
JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
Ha Reich akarja az állását, a spec teamben rendet kell rakni. És igenis végig kell kukázni a practice squadokat, mert ide WR kell.
Tony Adams
WR poszton meg olyan nagy előrelépést nem lehet várni. Sérült az első, második számú célpont, rajtuk kívül két emberben van benne a nagy játék, abból az egyik eltörte a kezét. 3rd string elkapókkal és 3rd string QB-val ennél sokkal jobbat nem lehet remélni, ez a szezon sajnos megy a kukába.
Sokan szeretnék kezdőként látni Kellyt, ennél rosszabb nem lehet alapon. Egy próbát megérhet, ha Brissett nem épül fel, de ő se fogja megváltani a világot. Ne felejtsük el hogy ki Kelly nagybátyja, és hogy milyen viszonyban van a főedzőnkkel. Protekció nélkül Kelly valószínűleg nem lenne az NFL-ben.
Baba Yaga
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Én csak azt nem értem, hogy a Vina problémát miért söpörjük folyamatosan szőnyeg alá? Tegnap ahogy mutatták a padon ülve, komolyan látszott az arcán a félelem, hogy be van parázva, életemben nem láttam így. Fejben nagyon szétesett, innentől csak a respekt miatt tarthatjuk itt, de az meg annyira nem a ballardi irány, hogy valaki csak a múlt évek miatt legyen itt, és ne a teljesítmény miatt. Durva, de a liga legrosszabb rugói között van, kb 1-2 rugó van, aki több FG-t hagyott ki, missed PAT-ből meg ő vezet. Ráadásul nagyon kevés kísérletből van ez a magas szám :/ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:Nehogy már veszélyben legyen az állása. Még mindig pozitív mérleggel állunk. 8-8 vagy 9-7 után sem fogják kirakni, legfeljebb jön az ejnye-bejnye. Ami pedig Vina játszatását illeti, ott nem egyedül ő a felelős. Egyébként ilyenkor Irsay is igazán az asztalra csaphatna.
JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
Ha Reich akarja az állását, a spec teamben rendet kell rakni. És igenis végig kell kukázni a practice squadokat, mert ide WR kell.
Tony Adams
WR poszton meg olyan nagy előrelépést nem lehet várni. Sérült az első, második számú célpont, rajtuk kívül két emberben van benne a nagy játék, abból az egyik eltörte a kezét. 3rd string elkapókkal és 3rd string QB-val ennél sokkal jobbat nem lehet remélni, ez a szezon sajnos megy a kukába.
Sokan szeretnék kezdőként látni Kellyt, ennél rosszabb nem lehet alapon. Egy próbát megérhet, ha Brissett nem épül fel, de ő se fogja megváltani a világot. Ne felejtsük el hogy ki Kelly nagybátyja, és hogy milyen viszonyban van a főedzőnkkel. Protekció nélkül Kelly valószínűleg nem lenne az NFL-ben.
Baba Yaga
Amúgy csoportgyőzelemnek annyi, ha csak Watson le nem sérül, vagy valami nem történik Texans-szal, akkor itt ez a hajó elment, de a WC-hoz is lassan heroic kell, KC/Raiders és Buffalo is erős vetélytárs.
Tegnapi meccsről meg nem nyilatkozok, inkább csak ennyit mondanék:
www.youtube.com/watch?v=3uyHyQyrv48
több mint 5 éve
Ha Reich akarja az állását, a spec teamben rendet kell rakni. És igenis végig kell kukázni a practice squadokat, mert ide WR kell.Eszem megáll, ne már. 😊 Reich-el nincs semmi probléma. Nem minden húzása jön be, de két sz*r meccs miatt nem kezdjünk már lemondani róla. 😊 Meg négy után sem. Sőt ha az egész évad sz*r lesz, akkor sem.
Tony Adams
Ezzel együtt a tegnapi teljesítmény nézhetetlen volt. Azt nem mondom, hogy botrányos, mert kíváncsi lennék, hogy melyik NFL csapat offense-e menne ennél hatékonyabban, ha kiveszik a kezdő irányítót és a top3 elkapót hirtelen a csapatból.
Hoyer egy borzalom. A legidegesítőbben sz*r, mert úgy sz*r, hogy az érthetetlenül sz*rt keveri a normálisan kinéző dobásokkal, így sose tudod mi jön, csak azt tudod, hogy ég a guillotine fölött a kötél és bármelyik pillanatban elszakadhat. Én nem is tudtam rávenni magam, hogy a 2. félidőt megnézzem, az első félidő végére besokalltam. Kevés játékos van az NFL-ben, aki azzal is felidegesít, ha pályán látom, Hoyer az egyik. Nem értem minek kellett ő nekünk, de nem az alapján akarom megítélni a szakmai stábot, hogy csere irányítónak kényszer-utolsó pillanatban kit hoz ide. Azt megértettem, hogy a múltja miatt Kelly még nem volt csere-kész, de most már nem kéne tovább erőltetni kopaszt tovább. Hordja a törölközőt jövőre meg köszönjünk el és kész.
A Vinatieri sztori szomorúbb, sajnos nem szépen fejezi be. A harmadik meccs megy el részben rajta, és a legrosszabb, hogy ezt ő is pontosan tudja. Nincs igazi tétje a szezonunknak, de én is ketté vagyok szakadva, hogy mi lenne a jobb. Megérdemli, hogy tisztességgel eresszük el ne csak úgy kivágjuk, ugyanakkor nem lehet az öltözőben arról papolni, hogy csak a teljesítmény számít, ha van olyan akinél nem csak az.
Mindegy, lépjünk. Nem is akarok emlékezni a tegnapi meccsre. 5:4, ezzel a csapattal a körülményeket figyelembe véve nem rossz, de nem jó most a szájíz...
Ki a nagybátyja ? És hogy érted a protekciót ?Jim Kelly, aki mögött Reich hosszú ideig csere irányító volt, és értelemszerűen nagyon jóban vannak. Reich lényegében a legközelibb volt csapattársa unokaöccsét edzegeti.
Rózsa Sándor (betyár)
(A protekciót kétlem egyébként. Szerintem Ballard hozta, Reich nem az a típus, aki konkrét játékost kérne. És Kelly egyébként tehetség szempontból nagyon rendben van. Sokkal korábban ledraftolták volna, ha nem lett volna olyan "head case" már egyetemen is, amilyen.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jim Kelly.Ki a nagybátyja ? És hogy érted a protekciót ?ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:Nehogy már veszélyben legyen az állása. Még mindig pozitív mérleggel állunk. 8-8 vagy 9-7 után sem fogják kirakni, legfeljebb jön az ejnye-bejnye. Ami pedig Vina játszatását illeti, ott nem egyedül ő a felelős. Egyébként ilyenkor Irsay is igazán az asztalra csaphatna.
JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
Tony Adams
Baba Yaga
Rózsa Sándor (betyár)
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ki a nagybátyja ? És hogy érted a protekciót ?ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:Nehogy már veszélyben legyen az állása. Még mindig pozitív mérleggel állunk. 8-8 vagy 9-7 után sem fogják kirakni, legfeljebb jön az ejnye-bejnye. Ami pedig Vina játszatását illeti, ott nem egyedül ő a felelős. Egyébként ilyenkor Irsay is igazán az asztalra csaphatna.
JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
Tony Adams
Baba Yaga
több mint 5 éve
Tojok én már rátok. Ennyi siránkozó vénasszony bassza meg a Pats-topicban nincs, mint itt. NevetségesMint egy dacos kisóvodás. 😀
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:Nehogy már veszélyben legyen az állása. Még mindig pozitív mérleggel állunk. 8-8 vagy 9-7 után sem fogják kirakni, legfeljebb jön az ejnye-bejnye. Ami pedig Vina játszatását illeti, ott nem egyedül ő a felelős. Egyébként ilyenkor Irsay is igazán az asztalra csaphatna.
JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
Tony Adams
több mint 5 éve
ÉS a szezon könnyű részét letudtuk, innentől sorra jönnek pihenő nélkül a nagy meccsek:JAX
@HOU
TEN
@TB
@NO
CAR
@JAX
több mint 5 éve
Brotesz
123
Mit vársz tőle? Pecces 😀 😀Jol van,altalanositsunk csak👏🏻👏🏻👏🏻Tapsold meg magadat, és magyarázd meg te is, hogy az első interception az ő hibája volt. Nem hittem, hogy van idegesítőbb szurkolótábor, de sikerült. Good job.Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Gyere Wyatt már vártalak, magyarázd el, hogy Hoyer jó irányíró
Wyatt
Rynald
Wyatt
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Tojok én már rátok. Ennyi siránkozó vénasszony bassza meg a Pats-topicban nincs, mint itt. NevetségesNem hianyoltunk eddig sem,ezt kovetoen sem fogunk.😊👋🏻
Wyatt
több mint 5 éve
Rynald
247
Édes istenem. Mert az első interception után nem történt semmi a meccsen 😀 😀 Jól van, ennél azért többet vártam volna tőled, a tárgyalást be is rekesztemTapsold meg magadat, és magyarázd meg te is, hogy az első interception az ő hibája volt. Nem hittem, hogy van idegesítőbb szurkolótábor, de sikerült. Good job.Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Gyere Wyatt már vártalak, magyarázd el, hogy Hoyer jó irányíró
Wyatt
Rynald
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tojok én már rátok. Ennyi siránkozó vénasszony bassza meg a Pats-topicban nincs, mint itt. Nevetséges
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Jol van,altalanositsunk csak👏🏻👏🏻👏🏻Tapsold meg magadat, és magyarázd meg te is, hogy az első interception az ő hibája volt. Nem hittem, hogy van idegesítőbb szurkolótábor, de sikerült. Good job.Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Gyere Wyatt már vártalak, magyarázd el, hogy Hoyer jó irányíró
Wyatt
Rynald
Wyatt
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Te írkáltad hogy mekkora király a csávó, ehhez képest game manager szerepre is teljesen alkalmatlan. Úgy turnover gyár hogy semmit nem tesz hozzá a játékhoz. Kezdesz átmenni Sobriba.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tapsold meg magadat, és magyarázd meg te is, hogy az első interception az ő hibája volt. Nem hittem, hogy van idegesítőbb szurkolótábor, de sikerült. Good job.Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Gyere Wyatt már vártalak, magyarázd el, hogy Hoyer jó irányíró
Wyatt
Rynald
több mint 5 éve
Rynald
247
Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.Gyere Wyatt már vártalak, magyarázd el, hogy Hoyer jó irányíró
Wyatt
több mint 5 éve
Hat kibaszott nagy csalodas. A tavalyi nagy feleledes utan iden teljesen osszeomlott a csapat. Reichhel az elen. Azt hiszem iden nem nezek tobb meccset, mert abbol elegem van, hogy az egekig magasztolt HC-nk meg GM-unk segget csinal a szajabol hetrol hetre. Harmadik vereseg a 4bol ami Vinan megy el. De mindenki teljesen megbizik benne. Hetrol hetre jonnek a kamuzasok a serultekrol is.
Kibaszott frusztralo az egesz
szezon.
5-2 utan jonnek a sima meccsek.
Aha, jott a Steelers es az 1-7es Dolphins, es ennyi volt a szezonunknak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pont ezt érdemli meg a Colts-tábor. Ezt akartátok, ezt kaptátok, remélem, örültök neki.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeLégyszi soha többet ne írj jókat egy Colts játékosról 😕. Kb garantált hogy bust lesz belőle.
Hat Lewist jol elcsesztetek ezzel a DT-ve basztatassal, marha jo strongside end lehetne belole, de ti ra akartok rakni meg 15 kilot 😒
Wyatt
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Nem várom meg a félidőt, de nem értem mit látott Ballard Hoyerben? Mai meccse : 2 INT, 1 fumble, ami nem rajta múlott, hogy nem lost, egy 4. kísérletre megpróbált futása, aminél nem tudom mit remélt, és vagy fél tucat olyan szinten túldobott labda, ami fájdalmas...ja, és mindezt 1-7-es Miami ellen, otthon.Nem hiszem, hogy Kelly ennél rosszabb lehetne, meccset Hoyerrel fix, hogy veszítjük, Kellyben lenne legalább a halvány esély, hogy nyerünk - ez a Fins annyira nem nagy csapat, Brisettel már rég 10-zel mennénk kb.
Hát én se szoktam ennyire nyers lenni, de ez kb Curtis Painter szint, na most őt se imádtam :/Na most takarodjon Hoyer a büdös véres kurva faszba, FG távolságban, vele szembe fut a LB, és simán mintha ott se lenne benyeli a sacket. Még egy széttört fakacsában is több értelem van...katasztrófa 😡Ez OFFf lesz!
coltman
Voltam ugyfelszolgalat vezeto anno. Ecco jott egy cigo csalad, egy panaszt tettek, Miszerint reklamaltak szepen, ahogy szoktak. Az ugyfeles kollegina sokadszorra mondta el, miert kell befizetni, amit. Erre odament a biztonsagi or srac, es azt merte mondani: "Ezt mar egy kiszaradt hintalo is megertette volna, csokolom!". 😀 Zokon vettek.
ulpianus
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Nem várom meg a félidőt, de Köszi, tiltó...Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...Hát igen, Staffordnak bő 17 000-rel több yardja és 85-tel több TD-je van :/
coltman
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...Hát igen, Staffordnak bő 17 000-rel több yardja és 85-tel több TD-je van :/
coltman
több mint 5 éve
Na most takarodjon Hoyer a büdös véres kurva faszba, FG távolságban, vele szembe fut a LB, és simán mintha ott se lenne benyeli a sacket. Még egy széttört fakacsában is több értelem van...katasztrófa 😡Ez OFFf lesz!
coltman
Voltam ugyfelszolgalat vezeto anno. Ecco jott egy cigo csalad, egy panaszt tettek, Miszerint reklamaltak szepen, ahogy szoktak. Az ugyfeles kollegina sokadszorra mondta el, miert kell befizetni, amit. Erre odament a biztonsagi or srac, es azt merte mondani: "Ezt mar egy kiszaradt hintalo is megertette volna, csokolom!". 😀 Zokon vettek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Na most takarodjon Hoyer a büdös véres kurva faszba, FG távolságban, vele szembe fut a LB, és simán mintha ott se lenne benyeli a sacket. Még egy széttört fakacsában is több értelem van...katasztrófa 😡