Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
deleted account
1 758
ja, vagy az egyik 6-4 a másik meg 6-3, értem 😀Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...Hát, az egyik még aktív, de nem játszik, a másik már nem aktív ezáltal szintén nem játszik. Tényleg pici a difi. Csak jól kell érteni 😀
coltman
kristóf17
több mint 5 éve
Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...Hát, az egyik még aktív, de nem játszik, a másik már nem aktív ezáltal szintén nem játszik. Tényleg pici a difi. Csak jól kell érteni 😀
coltman
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Vitázni szívesen vitázok, de a Hoyer jó, Hoyer szar, Hoyer jó, Hoyer szar, Hoyer jó, Hoyer szar...az nem vita az én szememben.Írjon csak nyugodtan. A legrosszabb fórum behaviour ez a "mi topicunk, ti topicotok" dolog. Ne csináljuk, mindenkinek gyanannyi helye és joga van itt postolni, mint bármelyik másik topicban is. Tudom, hogy másutt is előfordul, de ne a hülyeséget terjesszük. 😊Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeÉn se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.
Wyatt
Szezon elején betoltad a szerinted poénos megjegyzést, reagáltunk rá, ok. Miért kell erőltetni és basztatni a topikot olyannal, amire láthatóan egyikünk se kíváncsi? Örülnél, ha átmennék, és elkezdeném én is ezt odaát? Nem hinném. Értelmes egyénnek tartalak, hogy ezt megértsd, és ne személyeskedésnek vedd a dolgot.
Köszi a megértést 😊
coltman
Ha van kedved vitázni, hajrá. Ha nincs kedved vitázni, ignoráld. Tök egyszerű. 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Brotesz
123
Ha fizeti a sört, felőlem oké 😀 😀Írjon csak nyugodtan. A legrosszabb fórum behaviour ez a "mi topicunk, ti topicotok" dolog. Ne csináljuk, mindenkinek gyanannyi helye és joga van itt postolni, mint bármelyik másik topicban is. Tudom, hogy másutt is előfordul, de ne a hülyeséget terjesszük. 😊Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeÉn se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.
Wyatt
Szezon elején betoltad a szerinted poénos megjegyzést, reagáltunk rá, ok. Miért kell erőltetni és basztatni a topikot olyannal, amire láthatóan egyikünk se kíváncsi? Örülnél, ha átmennék, és elkezdeném én is ezt odaát? Nem hinném. Értelmes egyénnek tartalak, hogy ezt megértsd, és ne személyeskedésnek vedd a dolgot.
Köszi a megértést 😊
coltman
Ha van kedved vitázni, hajrá. Ha nincs kedved vitázni, ignoráld. Tök egyszerű. 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Írjon csak nyugodtan. A legrosszabb fórum behaviour ez a "mi topicunk, ti topicotok" dolog. Ne csináljuk, mindenkinek gyanannyi helye és joga van itt postolni, mint bármelyik másik topicban is. Tudom, hogy másutt is előfordul, de ne a hülyeséget terjesszük. 😊Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeÉn se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.
Wyatt
Köszi a megértést 😊
coltman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Stez lelépett Ratajkowskival, nekünk meg maradt Wyatt hogy pörögjön a topic....... 🤪Nem lehetne helyette inkább Dungy? Vagy Baldy? 😀
Tony Adams
több mint 5 éve
Stez lelépett Ratajkowskival, nekünk meg maradt Wyatt hogy pörögjön a topic....... 🤪
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na, akkor te vagy az egyik kivétel a fórumról 😀Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeÉn se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.
Wyatt
Köszi a megértést 😊
coltman
Nekem nyolc, ha így jobb, ettől még tartom a véleményem^^
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeÉn se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.
Wyatt
Köszi a megértést 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, okeHat Lewist jol elcsesztetek ezzel a DT-ve basztatassal, marha jo strongside end lehetne belole, de ti ra akartok rakni meg 15 kilot 😒
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Lewisra meg azt mondta hogy ő a tavalyi draft stealje, ehhez képest idén csak healthy scratch :/, pedig a DT poszt a csapat tán legnagyobb gyengéje.Aha, nagyanyám jobban mozog a zsebben, mint ő, és látta volna azt az ordas INT-et, amit dobott. Úgyhogy plíz ne, oksa? Köszi.Semmi poén nincs benne, már szeptemberben is ő volt a legjobb irányító a keretben, ez már múlt héten is látszott. Vasárnap pedig dicsőséges győzelmet arat egy felszállóban lévő gárda ellenVégre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
Wyatt
coltman
Wyatt
coltman
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Aha, nagyanyám jobban mozog a zsebben, mint ő, és látta volna azt az ordas INT-et, amit dobott. Úgyhogy plíz ne, oksa? Köszi.Semmi poén nincs benne, már szeptemberben is ő volt a legjobb irányító a keretben, ez már múlt héten is látszott. Vasárnap pedig dicsőséges győzelmet arat egy felszállóban lévő gárda ellenVégre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
Wyatt
coltman
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Semmi poén nincs benne, már szeptemberben is ő volt a legjobb irányító a keretben, ez már múlt héten is látszott. Vasárnap pedig dicsőséges győzelmet arat egy felszállóban lévő gárda ellenVégre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
Wyatt
coltman
több mint 5 éve
Még nem unja, én a héten is olvastam tőle már vagy 2-3-szor. 😀Végre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
Wyatt
coltman
A kopasszal vagy Kellyvel, nekem tök mindegy, csak nyerjünk. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Végre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Végre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/
több mint 5 éve
A Cain cut azért kemény, tuti elviszi valaki.Igazság szerint nem láttam benne sok mindent, nem érztem veszteségnek.
Hajrá Chad Kelly, legyen a félidő 50-0 ,hogy megnézzük mit tud a srác. 😀
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ugy tunik,hogy Hoyer kezebe kerul a karmesteri palcatwitter.com/zkeefer/status/1193210783271997440?s=20
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Desir nem edzett tegnap es ma sem,Reich semmit nem mondott rola,hogy jatszik-e,vagy sem. Hilton es Campbell out, Jacoby pedig game-time decision lesz.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
www.instagram.com/tv/B4ketlJFqQW/?igshid=1nz0vy7vxkqm5Pure role model, gyakorlatilag no-brainer hogy Ballardék elhozták ott ahol 😊 Az a kerékcsere 😀
The Maniac! 😀
malloy