Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Ez csúnya futós meccs lesz:

twitter.com/KBowen1070/status/1193613594124009472
több mint 5 éve
a ma esti backup QBnk:

twitter.com/Colts/status/1193613031013531648
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...
coltman
Hát, az egyik még aktív, de nem játszik, a másik már nem aktív ezáltal szintén nem játszik. Tényleg pici a difi. Csak jól kell érteni 😀
kristóf17
ja, vagy az egyik 6-4 a másik meg 6-3, értem 😀
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na asszem magyar kommentárt se nézek többet : Stafford és Luck között egy nagyon kicsi a különbség. Oké, asszem nincs több kérdésem...
coltman
Hát, az egyik még aktív, de nem játszik, a másik már nem aktív ezáltal szintén nem játszik. Tényleg pici a difi. Csak jól kell érteni 😀
több mint 5 éve
deleted account 1 758
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Ja, meg a nagyanyad is dobott 3 TD-passzt, oke
Wyatt
Én se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.

Szezon elején betoltad a szerinted poénos megjegyzést, reagáltunk rá, ok. Miért kell erőltetni és basztatni a topikot olyannal, amire láthatóan egyikünk se kíváncsi? Örülnél, ha átmennék, és elkezdeném én is ezt odaát? Nem hinném. Értelmes egyénnek tartalak, hogy ezt megértsd, és ne személyeskedésnek vedd a dolgot.

Köszi a megértést 😊
coltman
Írjon csak nyugodtan. A legrosszabb fórum behaviour ez a "mi topicunk, ti topicotok" dolog. Ne csináljuk, mindenkinek gyanannyi helye és joga van itt postolni, mint bármelyik másik topicban is. Tudom, hogy másutt is előfordul, de ne a hülyeséget terjesszük. 😊

Ha van kedved vitázni, hajrá. Ha nincs kedved vitázni, ignoráld. Tök egyszerű. 😊
peterk2005
Vitázni szívesen vitázok, de a Hoyer jó, Hoyer szar, Hoyer jó, Hoyer szar, Hoyer jó, Hoyer szar...az nem vita az én szememben.
több mint 5 éve
 twitter.com/cliffwish8/status/1193523276406050816
több mint 5 éve
Brotesz Indianapolis Colts 123
Wyatt
Én se megyek át a Pats topikba és fejtem ki véleményem TB-ről, BB-ről, vagy a Patsről, mert nem akarok belesz...ni más szórakozásába, tisztelem a másikat annyira.

Szezon elején betoltad a szerinted poénos megjegyzést, reagáltunk rá, ok. Miért kell erőltetni és basztatni a topikot olyannal, amire láthatóan egyikünk se kíváncsi? Örülnél, ha átmennék, és elkezdeném én is ezt odaát? Nem hinném. Értelmes egyénnek tartalak, hogy ezt megértsd, és ne személyeskedésnek vedd a dolgot.

Köszi a megértést 😊
coltman
Írjon csak nyugodtan. A legrosszabb fórum behaviour ez a "mi topicunk, ti topicotok" dolog. Ne csináljuk, mindenkinek gyanannyi helye és joga van itt postolni, mint bármelyik másik topicban is. Tudom, hogy másutt is előfordul, de ne a hülyeséget terjesszük. 😊

Ha van kedved vitázni, hajrá. Ha nincs kedved vitázni, ignoráld. Tök egyszerű. 😊
peterk2005
Ha fizeti a sört, felőlem oké 😀 😀
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt

Köszi a megértést 😊
coltman

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Stez lelépett Ratajkowskival, nekünk meg maradt Wyatt hogy pörögjön a topic....... 🤪
Tony Adams
Nem lehetne helyette inkább Dungy? Vagy Baldy? 😀
több mint 5 éve
Stez lelépett Ratajkowskival, nekünk meg maradt Wyatt hogy pörögjön a topic....... 🤪
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt

Köszi a megértést 😊
coltman
Na, akkor te vagy az egyik kivétel a fórumról 😀

Nekem nyolc, ha így jobb, ettől még tartom a véleményem^^

több mint 5 éve
deleted account 1 758
Wyatt

Köszi a megértést 😊
több mint 5 éve

Hat Lewist jol elcsesztetek ezzel a DT-ve basztatassal, marha jo strongside end lehetne belole, de ti ra akartok rakni meg 15 kilot 😒

több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Végre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/
Wyatt
Ezt olyan 2 hónapja is elsütötted, találj ki új "poént"...
coltman
Semmi poén nincs benne, már szeptemberben is ő volt a legjobb irányító a keretben, ez már múlt héten is látszott. Vasárnap pedig dicsőséges győzelmet arat egy felszállóban lévő gárda ellen
Wyatt
Aha, nagyanyám jobban mozog a zsebben, mint ő, és látta volna azt az ordas INT-et, amit dobott. Úgyhogy plíz ne, oksa? Köszi.
coltman
Lewisra meg azt mondta hogy ő a tavalyi draft stealje, ehhez képest idén csak healthy scratch :/, pedig a DT poszt a csapat tán legnagyobb gyengéje.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Végre van egy irányítótok 10 év után, erre egyből le akarjátok váltani. Ti semminek sem tudtok örülni :/
Wyatt
coltman
Semmi poén nincs benne, már szeptemberben is ő volt a legjobb irányító a keretben, ez már múlt héten is látszott. Vasárnap pedig dicsőséges győzelmet arat egy felszállóban lévő gárda ellen
Wyatt
Aha, nagyanyám jobban mozog a zsebben, mint ő, és látta volna azt az ordas INT-et, amit dobott. Úgyhogy plíz ne, oksa? Köszi.
több mint 5 éve
Wyatt
coltman

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
coltman
Még nem unja, én a héten is olvastam tőle már vagy 2-3-szor. 😀

A kopasszal vagy Kellyvel, nekem tök mindegy, csak nyerjünk. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Wyatt
több mint 5 éve

több mint 5 éve
A Cain cut azért kemény, tuti elviszi valaki.
Igazság szerint nem láttam benne sok mindent, nem érztem veszteségnek.
Hajrá Chad Kelly, legyen a félidő 50-0 ,hogy megnézzük mit tud a srác. 😀
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Ugy tunik,hogy Hoyer kezebe kerul a karmesteri palca
 twitter.com/zkeefer/status/1193210783271997440?s=20
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Desir nem edzett tegnap es ma sem,Reich semmit nem mondott rola,hogy jatszik-e,vagy sem. Hilton es Campbell out, Jacoby pedig game-time decision lesz.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
 www.instagram.com/tv/B4ketlJFqQW/?igshid=1nz0vy7vxkqm5

The Maniac! 😀
malloy
Pure role model, gyakorlatilag no-brainer hogy Ballardék elhozták ott ahol 😊 Az a kerékcsere 😀
több mint 5 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy

The Maniac! 😀