Jacksonville Jaguars
The Jacksonville Jaguars have announced two new additions to the coaching staff for the 2026 season: Mathieu Araujo will serve as defensive pass game coordinator and Brian Picucci as run game coordinator.
— JaguarsPR (@JaguarsPR) January 28, 2026
Egyébként Udinski és Campanile is kapott fizuemelést. El se hiszem, hogy a Jags végre úgy működik, mint egy profi franchise.
Szerkesztette: iktriad
Jaguars announced OC Grant Udinski and DC Anthony Campanile will remain with the team for the 2026 season.Helyes!!!!
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
Couple #Jaguars notes
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) January 27, 2026
Discussions about OC Grant Udinski started as soon as Cleveland requested permission. Extension talks with Udinski camp picked up when Browns requested second interview, were close to finish line late Sun PM and completed Mon AM. Still in Bills mix (1/3)
#Jaguars are very interested and working hard to retain DC Anthony Campanile. He has interviewed twice with Arizona and also met with Baltimore/Miami. ... New DBs coach Mathiew Araujo will also have passing game coordinator title. (2/3)
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) January 27, 2026
Fogalmunk sincs kit akarnak, belsős infók alapján Kubiak volt de egyrészt simán lehet hogy Udinski meggyőzte őket tegnap interjú alatt, másrészt Kubiakra várni kéne minimum két hetet és adidg kb minden stábot le fognak rabolniJa okè fèlreèrtettem, akkor az mèg elvileg játszik, de kevèssè tűnik valószínűnek.Hahó Iktriad szèp nap virradt, Udinski marad 🙂Bills hc posztra még rámehet
dande2
ThySoul
dande2
Most azt mondanám kubiak >Udinski>Daboll
Ja okè fèlreèrtettem, akkor az mèg elvileg játszik, de kevèssè tűnik valószínűnek.Hahó Iktriad szèp nap virradt, Udinski marad 🙂Bills hc posztra még rámehet
dande2
ThySoul
Hahó Iktriad szèp nap virradt, Udinski marad 🙂tudta, hogy legendary kúbéval nem illik.
dande2
Hahó Iktriad szèp nap virradt, Udinski marad 🙂Bills hc posztra még rámehet
dande2
Oh and Maine, too.
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 25, 2026
Coen & Picucci visited Sean Payton & Pete Carmichael’s #Saints during their time together in Orono, Coen’s first interaction with Payton. pic.twitter.com/pY8q0rpnWe
Sajna egyik díj se lesz meg, az MVP Stafford, az év edzője Vrabel, az év visszatérője McCaffrey lesz, de nekem az is elég, hogy vannak jelöléseink.Nekem egy-két Mezdarabos MoJo-m van, azokra férne meg egy auto 😊
Más:
Az amerikai foci kártyagyűjtő hobbi vortexében megszereztem McCardell és Boselli levelezési címét is. Amerikában adom majd fel a kártyáimat, aztán beszámolok az eredményről, de mindkettő örömmel dedikál és küld vissza a dolgokat (már persze ha postázol mellé felbélyegzett válaszborítékot is). Ha beválik a dolog, akkor megosztom a részleteket, ha esetleg valaki akarna kiküldeni valamit.
Maka
Más:
Az amerikai foci kártyagyűjtő hobbi vortexében megszereztem McCardell és Boselli levelezési címét is. Amerikában adom majd fel a kártyáimat, aztán beszámolok az eredményről, de mindkettő örömmel dedikál és küld vissza a dolgokat (már persze ha postázol mellé felbélyegzett válaszborítékot is). Ha beválik a dolog, akkor megosztom a részleteket, ha esetleg valaki akarna kiküldeni valamit.
you don't even know what you like and you don't like
Konkrétan most az lenne meglepő, ha a 2 koordinátor közül bármelyik is visszajönne, mert mindkettő HC lesz az NFL-ben. Ja és a GM, aki utána jött is egy elsőéves fiatal srác. Egyébként azt hiszem ma van Baalke kirúgásának az 1 éves évfordulója is.😀3 Oscar jelölés jutott a jagsnek is.teljesen egyértelmű Coen (főleg ha Stefa megnyerte kétszer...). Nem csak azért mert 4-13ból csinált 13-4et hanem mert totál vad koordinátor igazolásokat húzott és kb. mind bevált. Én őszintén röhögtem a nyáron és már vártam hogy lesz két top10 pickünk, le a kalappal előtte, igazán meglepett.
Just warming up 👀 @TrevorLawrence is a finalist for 2025 AP Most Valuable Player#DUUUVAL pic.twitter.com/A500vZRQh6
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 22, 2026
Ezt Coennek nyernie kéne szvsz.
A true leader of men 🗣️ Liam Coen is a finalist for 2025 AP Coach of the Year!
#DUUUVAL pic.twitter.com/eKuHwOKlis
De ha a Jags nyer valamit, az szerintem ez lesz.
.@Trevorlawrence is a finalist for 2025 AP Comeback Player of the Year!
#DUUUVAL pic.twitter.com/7SHE10Go3S
iktriad
Joey Tribbiani
3 Oscar jelölés jutott a jagsnek is.teljesen egyértelmű Coen (főleg ha Stefa megnyerte kétszer...). Nem csak azért mert 4-13ból csinált 13-4et hanem mert totál vad koordinátor igazolásokat húzott és kb. mind bevált. Én őszintén röhögtem a nyáron és már vártam hogy lesz két top10 pickünk, le a kalappal előtte, igazán meglepett.
Just warming up 👀 @TrevorLawrence is a finalist for 2025 AP Most Valuable Player#DUUUVAL pic.twitter.com/A500vZRQh6
Lloyd megy a Pro Bowlra, sanszosan ekkor látjuk utoljára Jags mezben.
Following his All-Pro season, @DevinLloyd_ is headed to his first career #ProBowlGames 💫 pic.twitter.com/UFQbXkV0pH
iktriad
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Lloyd megy a Pro Bowlra, sanszosan ekkor látjuk utoljára Jags mezben.
Following his All-Pro season, @DevinLloyd_ is headed to his first career #ProBowlGames 💫 pic.twitter.com/UFQbXkV0pH
Szerkesztette: iktriad
The #Jaguars are currently expected to hire #Dolphins cornerbacks coach Mathieu Araujo, sources tell @CBSSports.
— Matt Zenitz (@mzenitz) January 21, 2026
Has worked in Miami the last four seasons and had recently interviewed for the Jets defensive coordinator job. pic.twitter.com/fVbFfzU8DW
Dolgozott együtt Campanile-vel Miamiban 2 évig. Apropó Coach Camp, megy 2. HC interjúra Arizonába.
The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 21, 2026
Jax's emergence was spurred, in part, by Campanile's unit -- No. 1 against the run. AZ gets another look. pic.twitter.com/xrk79suOaC
Udinskit meg a Bills is várja interjúra. Kapósak a koordinátoraink.
The Bills requested an interview with Jaguars offensive coordinator Grant Udinski for their head coaching job, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 21, 2026
Udinski, who just turned 30, has a second interview for the Browns job on Friday. pic.twitter.com/GJnb3hdBZr
Jaguars DC Anthony Campanile is interviewing today for the Baltimore Ravens head coach job.Remek szezont hozott nâlunk kevês sztárral. A futás elleni védekezésünk ligaelső volt, pedig a DT állomány nem épp ligaelit, sőt.
Nem hallottam még róla.
KeyG
Nem hallottam még róla.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Kurva LSU tweener edgek. Arden Key ugyanez volt, csak visszafelé. Nálunk kuka, máshol meg mint egy elsőkörös.Chaisson nalunk egesz palyafutasa alatt nem hozott annyi pressuret, mint az elso felidobenMár a Raidersben is remekelt, de Vrabel alatt úgy játszik, mint egy egykori 1. körös.
phylos
iktriad
Chaisson nalunk egesz palyafutasa alatt nem hozott annyi pressuret, mint az elso felidobenMár a Raidersben is remekelt, de Vrabel alatt úgy játszik, mint egy egykori 1. körös.
phylos
Made... Laid... Paid
Az benne van a pakliban, hogy a coordinatorokat meg a pozíciós edzőket évről-évre el fogják hívni máshova magasabb pozícióba. A fontos az, hogy akik helyettük jönnek hasonlóan jók legyenek. Meg persze a GM-HC tengely a legfontosabb, ami lehet (?) végre összejött a Jaguarsnál.Én is remélem, hogy csak HC-nek menne el.Megvolt Udinski virtuális HC interjúja a Brownsszal. 3 órás volt. Ha nem is kapja meg az állást, lehet még így is lehet elveszíthetjük, mert elvihetik OC-nek,ahol hívhat playeket.Ha kap HC állást, akkor érthető a váltás, de remélem nem megy el máshova OC-nek csak azért, mert ott Ő hívná a játékokat is.
iktriad
dioadam
Egyébként az egyik OL segédedzőt is elvitte a Stanford és megy Rob Milus, a DB edző is. Utóbbi sajnálatos, mert több DB is nagyot fejlődött tavaly.
iktriad
Persze 1 év után óvatosnak is kell lenni az ilyen kijelentésekkel, de reméljük az idei szezon a tendencia része és nem egy váratlan felülteljesítés 😊
NBII-es futballisták a f@szomat már
Én is remélem, hogy csak HC-nek menne el.Megvolt Udinski virtuális HC interjúja a Brownsszal. 3 órás volt. Ha nem is kapja meg az állást, lehet még így is lehet elveszíthetjük, mert elvihetik OC-nek,ahol hívhat playeket.Ha kap HC állást, akkor érthető a váltás, de remélem nem megy el máshova OC-nek csak azért, mert ott Ő hívná a játékokat is.
iktriad
dioadam
Egyébként az egyik OL segédedzőt is elvitte a Stanford és megy Rob Milus, a DB edző is. Utóbbi sajnálatos, mert több DB is nagyot fejlődött tavaly.