NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
2. Ami viszont rosszabb, hogy nem vallotta magát bűnösnek és emiatt bírósági ügy és akár börtön is várhat rá(mivel visszaesőnek számít). http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-06-04/story/jaguars-blackmon-pleads-not-guilty-misdemeanor-dui Championship...iktriad
Esküszöm, ezt nem értem. 😊 Mi azt istent tud felhozni a védelmében? Megszállta az ördög, vagy mi?
peterk2005
Pl kért 3 dl narancslét az egészség jegyében, de a süket pultos félrehallotta és kihozott egy 80%-os vodkanarancsot. Kicsit furi íze volt ugyan, de hát a floridai napsütésen beért narancsok biztos mások, mint Oklahoma államban 😊 .
Vagy csak egy nagy kólát kért a mekiben, a pohár meg ugye nem átlátszó, ki tudja mi volt benne, az alávaló kiszolgáló meg biztos Texans fan volt.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2. Ami viszont rosszabb, hogy nem vallotta magát bűnösnek és emiatt bírósági ügy és akár börtön is várhat rá(mivel visszaesőnek számít). http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-06-04/story/jaguars-blackmon-pleads-not-guilty-misdemeanor-dui Championship...iktriad
Esküszöm, ezt nem értem. 😊 Mi azt istent tud felhozni a védelmében? Megszállta az ördög, vagy mi? 😀 Esetleg arra számít, hogy a Jax ügyvédei kimossák a sz*rból?

Az WR bust lista nagyon súlyos. Nem is tudtam, hogy ennyit bust volt. :mad:peterk2005
Nem tudni, mindenesetre ma fog Jvilleben sajtótájékoztatót tartani:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-06-05/story/jaguars-receiver-justin-blackmon-will-address-arrest-during

Fred benyomásai Blackmonról
http://www.jaguars.com/news/article-JaguarsNews/Respectful-humbled/db41322f-c9d3-45e2-b745-321345c551b6
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Esküszöm, ezt nem értem. 😊 Mi azt istent tud felhozni a védelmében? Megszállta az ördög, vagy mi? 😀 Esetleg arra számít, hogy a Jax ügyvédei kimossák a sz*rból?

Az WR bust lista nagyon súlyos. Nem is tudtam, hogy ennyit bust volt. :mad:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Biztos a paintball bajnokságtól kattant be Blackmon..DoM
Mularky nem hiszem hogy Kurtz ezredes lenne, akinek a szadista módszereitől csak úgy bekattan az ember.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
2. Ami viszont rosszabb, hogy nem vallotta magát bűnösnek és emiatt bírósági ügy és akár börtön is várhat rá(mivel visszaesőnek számít).
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-06-04/story/jaguars-blackmon-pleads-not-guilty-misdemeanor-dui
Championship...iktriad
A csempiönsíp linken pont az van, hogy nem kezelik visszaesőként, mert a korábbi esetét végül nem DUI-ra minősítették az egyezség során és emiatt valószínűtlennek tűnik a börtön a gyakorlat alapján.

Biztos a paintball bajnokságtól kattant be Blackmon..
több mint 12 éve
Hát inkább az a kár, hogy kb. ez a két poszt volt a legnagyobb needetek az offseason előtt. 😀
Maradni kell a piacnál, drafton meg első 3 körben K-P-RB kell.Stez
DE poszt rendben lehet Minceyvel, Branchcsel, és őket támogatja a padról a Lane, Chick és ha van egy kis szerencsénk Kampman 3as (esetleg Ryan Davis).

Na, végre egy jó hír. Freddie T ma bent volt az Everbankben és beszélt négyszemközt Blackmonnal is:
Fred Taylor says Justin Blackmon's arrest doesn't have to be his defining moment. Says Blackmon struck him as humble. (Oesher)
Miért nem lehet minden játékosunk olyan profi mint Fred.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Hülye volt GM Gene, alap volt, hogy elkapót nem lehet az első körben húzni. 😕
Itt nem.Stez
No igen - Eddigi 1. körös jaguár WRek rövid élettörténete:
R Jay Soward (2000) - 1 szezont szenvedett végig aztán abbahagyta.
Reggie "Don't tase me bro" WIlliams (2004) - Jobb blokkoló volt, mint elkapó. Volt egy 10 TDs idénye, és 2 letartóztatása, mikor épp FA lett volna. Valahol az UFLben látták utoljára.
Matt 'Coke Zero' Jones(2005)- Volt egy egész pofás szezonja 2008ban, de sajnos a kokó és a sleppje mindig lehúzta a mélybe.

A DE és WR draftok nekünk nem mennek(körtől függetlenül). Kár hogy az NFLben mindkét poszt egyre fontosabbá válik.iktriad
Hát inkább az a kár, hogy kb. ez a két poszt volt a legnagyobb needetek az offseason előtt. 😀
Maradni kell a piacnál, drafton meg első 3 körben K-P-RB kell.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az 5. körös pick Brandon Marshall is aláírta a rookie szerződését ma, így már csak Anger és a sittes hivatalosan nem jaguár még.

Ha már Blackmon szóba került:
1. Ma beszél Gene Smithszel és Mularkeyval az esetről és ez után fog majd a Jags közleményt kiadni.
"I spoke with the Jaguars Monday afternoon. They tell me that Blackmon is on his way to Jacksonville and will meet with general manager Gene Smith and head coach Mike Mularkey. The Jaguars say that once they talk with Blackmon in person they will be able to comment on his arrest."
Gene Frenette összefoglalta, hogy miket kell a Jagsnek és Blackmonnak elrendezniük:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2012-06-05/gene-frenette-jaguars-blackmon-have-numerous-issues

2. Ami viszont rosszabb, hogy nem vallotta magát bűnösnek és emiatt bírósági ügy és akár börtön is várhat rá(mivel visszaesőnek számít).
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-06-04/story/jaguars-blackmon-pleads-not-guilty-misdemeanor-dui
Championship...iktriad
Miiiiiiiiii akkor mit gondol majd bebizonyítja, hogy Kalasnyikovval kényszerítették irigy ruszki kémek akik az amerikai NFL mítoszt ilyen módon akarják alá(bb)ásni 😀 na ő aztán nem mondhatja, a MM szlogenjét, hogy h..lye azért nem vagyok 😛
több mint 12 éve
Itt nem.Stez
No igen - Eddigi 1. körös jaguár WRek rövid élettörténete:
R Jay Soward (2000) - 1 szezont szenvedett végig aztán abbahagyta.
Reggie "Don't tase me bro" WIlliams (2004) - Jobb blokkoló volt, mint elkapó. Volt egy 10 TDs idénye, és 2 letartóztatása, mikor épp FA lett volna. Valahol az UFLben látták utoljára.
Matt 'Coke Zero' Jones(2005)- Volt egy egész pofás szezonja 2008ban, de sajnos a kokó és a sleppje mindig lehúzta a mélybe.

A DE és WR draftok nekünk nem mennek(körtől függetlenül). Kár hogy az NFLben mindkét poszt egyre fontosabbá válik.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Itt nem.

több mint 12 éve
Az 5. körös pick Brandon Marshall is aláírta a rookie szerződését ma, így már csak Anger és a sittes hivatalosan nem jaguár még.

Ha már Blackmon szóba került:
1. Ma beszél Gene Smithszel és Mularkeyval az esetről és ez után fog majd a Jags közleményt kiadni.
"I spoke with the Jaguars Monday afternoon. They tell me that Blackmon is on his way to Jacksonville and will meet with general manager Gene Smith and head coach Mike Mularkey. The Jaguars say that once they talk with Blackmon in person they will be able to comment on his arrest."
Gene Frenette összefoglalta, hogy miket kell a Jagsnek és Blackmonnak elrendezniük:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2012-06-05/gene-frenette-jaguars-blackmon-have-numerous-issues

Championship...
több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Basszus, teljesen egyetértek mindenkivel! Nem pártolom az ittas vezetést!!! Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter? 😉

Nem adtam kitüntetést a Blackmonnak a "profi" viselkedése miatt, csak azt mondtam, hogy jobb ha ez a szezon előtt megtörténik, mintha szezon közben! Ez MOST lehet egy fordulópont az életében.

De tegyünk egy gondolatkísérletet. Justin megáll 1 sörnél pár napja, (ott nem zéró tolerancia van!) aláírja a zsíros szerződést, majd a 7. forduló környékén ugyanilyen állapotban csattan egyet. A nagy pénz már a zsebében (mert aláírásért behúzta, (Vicktől se lehetett visszaperelni), minden fillér garantált. Ha kap is eltiltást, mennyire lesz erős a visszatartóereje? Egy mulitmilliomos debilről beszélünk!

Most azonban garantált pénz nélkül (vagy csak jóval kevesebbel, mint amennyi kinézett), az egész karrierjét, megélhetését teszi kockára a hülyeségével. Nem atomfizikus, de egy ilyen egyszerű képletet azért Ő is átlát.

ui: MINDENKIVEL EGYETÉRTEK!Húsrágó
Értjük ám! 😉 Levágtuk, hogy nem arra buzdítottál, hogy mindenki vezessen nyugodtan beb*szva.
Személy szerint ezért írtam, hogy a pozitív kicsengésű "végkövetkeztetésedről" nem vagyok meggyőződve, mert magában az eszmefuttatásban van ráció. Csak hát ugye, Te a saját agykapacitásodból indulsz ki, én meg játszom az ördög ügyvédjét. Miért is?

Ereszkedjünk le kicsit hazai celeb-szemétdombunkra... Stohl Bucinudli.
Nála mondjuk nem csak a pia játszott, de ezen most lépjünk túl, ilyen szempontból a "multiplaya" üzemmód nem számít. Viszont ugyanúgy volt robotpilóta vezetés közben, csuma készen először, esetében autótöréssel. Mondták neki, hogy Bucikám ez nem igazán frankó. Megúszta egy ejnye-bejnyével, meg mondta, hogy többé nem lesz ilyen. Volt vesztenivalója, nem is kevés, mégis csinálta az újabb különbejáratú benyesett Fast and the furious csapó kettőjét, aztán ment a "kóterba" üdülni.
Oké, hogy ő idősebb, meg ez hazai téma, plusz már akkor ismert színész/műsorvezető volt, mikor először összehozta, de ettől még folytatta a (remélhetőleg) utolsó csont/kocsi=korsótörésig. Amikor már másoknak is komoly bajuk történt. Na ez az én bajom Blackmon-nál, történetesen ez az attitűd addig folytatódhat visszatérően, míg nem lesz belőle egyszer komoly gond. De NE legyen igazam!

Tény, hogy az Államokban lehet némi italozás után vezetni, de a jó Justin-nak ezzel kapcsolatban én csak a hat Oscar-díjas Kirk Lazarus örökérvényű mondását ajánlanám megfontolásra: "Sose nyomjá' full kretént!!!"

😀 http://www.youtube.com/watch?v=BICSjrAcbAM

...mert a sok milliós garantált szerződés, bomba nő, meg elismertség/médiafelhajtás így nem fog jönni...

több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Basszus, teljesen egyetértek mindenkivel! Nem pártolom az ittas vezetést!!! Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter? 😉

Nem adtam kitüntetést a Blackmonnak a "profi" viselkedése miatt, csak azt mondtam, hogy jobb ha ez a szezon előtt megtörténik, mintha szezon közben! Ez MOST lehet egy fordulópont az életében.

De tegyünk egy gondolatkísérletet. Justin megáll 1 sörnél pár napja, (ott nem zéró tolerancia van!) aláírja a zsíros szerződést, majd a 7. forduló környékén ugyanilyen állapotban csattan egyet. A nagy pénz már a zsebében (mert aláírásért behúzta, (Vicktől se lehetett visszaperelni), minden fillér garantált. Ha kap is eltiltást, mennyire lesz erős a visszatartóereje? Egy mulitmilliomos debilről beszélünk!

Most azonban garantált pénz nélkül (vagy csak jóval kevesebbel, mint amennyi kinézett), az egész karrierjét, megélhetését teszi kockára a hülyeségével. Nem atomfizikus, de egy ilyen egyszerű képletet azért Ő is átlát.

ui: MINDENKIVEL EGYETÉRTEK!
több mint 12 éve
Ugyanmár 2,4 ezrelék mióta magas?? Jó nem is alacsony kb. 7-8 sör.. Egy közepesen sikerült szombat este.. 😀 Koleszba ki fúj nagyobbat szondába versenyt, 3,7 ezrelékkel nyerte egy srác és "egész" beszámítható volt még! Hozzáteszem, hogy 4-5 ezrelék már halálos is lehet, de azért ezek az adatok elég általánosítottak!D11
Oké, de akkor se ülsz egy ekkora tivornya után a volán mögé, ha van egy kis agyad, és tekintettel vagy mások életére.
több mint 12 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Ugyanmár 2,4 ezrelék mióta magas?? Jó nem is alacsony kb. 7-8 sör.. Egy közepesen sikerült szombat este.. 😀 Koleszba ki fúj nagyobbat szondába versenyt, 3,7 ezrelékkel nyerte egy srác és "egész" beszámítható volt még! Hozzáteszem, hogy 4-5 ezrelék már halálos is lehet, de azért ezek az adatok elég általánosítottak!
több mint 12 éve
Remélem megérte ezért ennyire berúgni szombat este Justin...

Sounds like the Jaguars can and will give first-round pick Justin Blackmon a smaller and deferred signing bonus, less guaranteed money. (Schefter)
több mint 12 éve
Pendleton is aláírt ma. Neki örülök, nagyon megérdemli ezt a lehetőséget. Elbeszélgethetne Blackmonnal.

Ha már Blackmon:
ESPN's Adam Schefter on J. Blackmon: "A suspension certainly is within reach here. It's possible he will start out his career suspended. Schefter also said Jags will make Blackmon "earn every guaranteed dollar" in his yet-to-be-signed rookie deal. Maybe no guaranteed $ at all. :o Az kemény lesz, ha ezt meg akarják tényleg lépni!

Branch szerződését visszadobta a liga, de csak szövegi korrigációt kértek, amit a Jags már el is végzett.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Búúúúúúúúúú, kezdhettek utálni, de én úgy gondolom, hogy Jacksonville Új Királya pont időben kap a fejéhez, hogy ebből komoly gond lehet a jövőben. Valószínűleg hosszú-hosszú beszélgetések lesznek arról, hogy igéretes NFL karriert milyen gyorsan le lehet húzni a WC-n, ha ezt csinálja a továbbiakban. Furcsán fog hangzani, de én örülök, hogy ez most történt.Húsrágó
Most draftolták egypervalamennyin, szerződés aláírás előtt áll, ha ez nem elég neki, akkor mi lesz elég? Az alapján amit eddig láttam belőle nem egy IQ bajnok a gyerek. Sajnos sok nagyon tehetséges játékos fejben annyira debil, hogy a legtriviálisabb érdekeiket se képesek felfogni. Fel van dobva, mert "király csávó lett", lett pénze, a csajok dőlnek, övé a világ. Elég ha felhívja egy haver, hogy menjünk döngetni és nem bír ellenállni, hogy ne menjen... 😕

Szerk: Közben N-Drew jobban és részletesebben leírta, amit gondolok. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Örömmel értenék egyet Húsrágó pozitív kicsengésű kommentjével, de most nem tudok. Ik és Rolni véleménye jóval közelebb áll hozzám.
Sajnos ahhoz, hogy valaki szerződéskötés előtt seggrészegre igya magát és ilyen állapotban vezessen, mindezt úgy, hogy már előfordult vele ilyen, tényleg nem egy agysebészre vall. Azt is írták, hogy 60 mérfölddel ment, a megengedett 35 helyett és az út bal oldalán "vezetett" (vagy inkább arra akart menni az autója...). Kész mázli, hogy most nem arról diskurálunk, hogyan ölt meg valakit (valakiket), vagy hogyan állt fejre és halt meg. Sajnos ez túl van szerintem azon a határon, ami még elfogadható/magyarázható.
Az NFL játékosok amúgy sem az eszükről híresek általában, de Blackmon esete megint egy jó nagy jelzés, hogy miért mennek anyagilag tönkre, válnak el, vagy lesznek munkanélküliek döntő többségükben ezek a játékosok, miután befejezték az aktív pályafutásukat. Egyszerűen akkora sztárként vannak kezelve kb. középiskolás koruktól, hogy sokszor köszönőviszonyban sincsenek a valós élettel, totál ostobán és könnyelműen kezelnek bizonyos dolgokat. Azért egy 22 éves ember mellett nem állhat mindig egy őrangyal, hogy fogja a kezecskéjét és lenyomjon neki egy tockost, mondván "hülye vagy fiam, mégis mit csinálsz?!".
Szinte biztos vagyok benne, hogy egy jó kis eltiltással fogja kezdeni a profi karrierjét, amit azt gondolom meg is érdemel, a nagy pénzből meg valóban bukni fog néhány milliót, bár azért kijön majd a maradékból is néhány tucat csutkára feltöltött liquor store ára.
Remélem én is, hogy észhez tér a srác, elkezd profiként viselkedni, mert ezt így kezdésnek mocskosul elb*szta. Nem igazán ilyen publicitásra vágytunk vele kapcsolatban, amikor a csapat ledraftolta.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Szerintem a legjobbkor történt az eset.
Búúúúúúúúúú, kezdhettek utálni, de én úgy gondolom, hogy Jacksonville Új Királya pont időben kap a fejéhez, hogy ebből komoly gond lehet a jövőben. Valószínűleg hosszú-hosszú beszélgetések lesznek arról, hogy igéretes NFL karriert milyen gyorsan le lehet húzni a WC-n, ha ezt csinálja a továbbiakban. Furcsán fog hangzani, de én örülök, hogy ez most történt. Pedagógiai szempont ideális pillanat.
És azt a fejmosást, amit a csapattól, családtól kap még megfejeli az ügynöke is. Gondolom az agyvérzés határán van a fickó, de ez van, figyelt volna jobban az ügyfelére, mert ez az üveg vodka most nem 12$-ba került, hanem kb 1-2 millióba amit nem a garantált rovatban fog szerepelni a szerződésében, hanem az erőssen teljesítményfüggőben...Húsrágó
Már bocs mindenkitől, de hülye aki ilyet csinál ilyenkor...fejmosás nem biztos, h sokat segít annak akinek ennyi esze van...
Volt már egy balhéja ezzel, most szerződés előtt megint?? Basszus ott kinn is van taxi, meg sofőrszolg...
Nem két sör után ült be amit vállrándítással lehet kezelni...satu részeg volt...simán megölhetett volna vkit...
Sokat nem hiszem, h a szerződése változik...ha eltiltás se lesz akkor nem hiszem, h sokat ér a fejmosás...gondolom kapott érte anno egyetemen is és gondolom most is fel lett hívva a figyelme a dologra...Rolni
Nem írtam én, hogy ügyes-okos volt Blackmon, de ha már ennyi esze van, akkor jobb, hogy most történt meg ez az eset, mintha pl a szezon felénél. Hogy az egyetemen milyen retorziók voltak, hát tökmindegy, az kevésbé befolyásolja a hátralevő életét, mintha a NFL-ből a kanadai ligába transzportálná magát a részegeskedéssel... Most még idejében kaphat észhez, ha még egy ilyen történik vele, akkor nem lesz érte jelentkező az NFL-ből.

Ha én szerződnék vele, akkor bizony nem lenne az egész pénze garantált, mint mostanában az összes 1. körösnek, hanem nála tényleg lenne teljesítményfüggő része.

Hogy megváltozik-e? Azért még nem egy 30 éves emberről beszélünk, aki 8 éve masszívan iszik, és őt próbálod megváltoztatni, hanem egy sztárolt gyerekről. Itt még jó eséllyel tudsz rajta alakítani. Főleg, hogy Jacksonville-ben csupa jófiú van a csapatban, valószínűleg az öltöző is hat majd rá.Húsrágó
Meglássuk. Azért az most már tény, h nem egy agysebész a gyerek 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Főleg, hogy Jacksonville-ben csupa jófiú van a csapatban, valószínűleg az öltöző is hat majd rá.Húsrágó
Ha nem az öltöző akkor a zuhanyzó. 😂 😂

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Búúúúúúúúúú, kezdhettek utálni, de én úgy gondolom, hogy Jacksonville Új Királya pont időben kap a fejéhez, hogy ebből komoly gond lehet a jövőben. Valószínűleg hosszú-hosszú beszélgetések lesznek arról, hogy igéretes NFL karriert milyen gyorsan le lehet húzni a WC-n, ha ezt csinálja a továbbiakban. Furcsán fog hangzani, de én örülök, hogy ez most történt. Pedagógiai szempont ideális pillanat.
És azt a fejmosást, amit a csapattól, családtól kap még megfejeli az ügynöke is. Gondolom az agyvérzés határán van a fickó, de ez van, figyelt volna jobban az ügyfelére, mert ez az üveg vodka most nem 12$-ba került, hanem kb 1-2 millióba amit nem a garantált rovatban fog szerepelni a szerződésében, hanem az erőssen teljesítményfüggőben...Húsrágó
Már bocs mindenkitől, de hülye aki ilyet csinál ilyenkor...fejmosás nem biztos, h sokat segít annak akinek ennyi esze van...
Volt már egy balhéja ezzel, most szerződés előtt megint?? Basszus ott kinn is van taxi, meg sofőrszolg...
Nem két sör után ült be amit vállrándítással lehet kezelni...satu részeg volt...simán megölhetett volna vkit...
Sokat nem hiszem, h a szerződése változik...ha eltiltás se lesz akkor nem hiszem, h sokat ér a fejmosás...gondolom kapott érte anno egyetemen is és gondolom most is fel lett hívva a figyelme a dologra...Rolni
Nem írtam én, hogy ügyes-okos volt Blackmon, de ha már ennyi esze van, akkor jobb, hogy most történt meg ez az eset, mintha pl a szezon felénél. Hogy az egyetemen milyen retorziók voltak, hát tökmindegy, az kevésbé befolyásolja a hátralevő életét, mintha a NFL-ből a kanadai ligába transzportálná magát a részegeskedéssel... Most még idejében kaphat észhez, ha még egy ilyen történik vele, akkor nem lesz érte jelentkező az NFL-ből.

Ha én szerződnék vele, akkor bizony nem lenne az egész pénze garantált, mint mostanában az összes 1. körösnek, hanem nála tényleg lenne teljesítményfüggő része.

Hogy megváltozik-e? Azért még nem egy 30 éves emberről beszélünk, aki 8 éve masszívan iszik, és őt próbálod megváltoztatni, hanem egy sztárolt gyerekről. Itt még jó eséllyel tudsz rajta alakítani. Főleg, hogy Jacksonville-ben csupa jófiú van a csapatban, valószínűleg az öltöző is hat majd rá.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Sokat nem hiszem, h a szerződése változik...ha eltiltás se lesz akkor nem hiszem, h sokat ér a fejmosás...gondolom kapott érte anno egyetemen is és gondolom most is fel lett hívva a figyelme a dologra...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
És azt a fejmosást, amit a csapattól, családtól kap még megfejeli az ügynöke is. Gondolom az agyvérzés határán van a fickó, de ez van, figyelt volna jobban az ügyfelére, mert ez az üveg vodka most nem 12$-ba került, hanem kb 1-2 millióba amit nem a garantált rovatban fog szerepelni a szerződésében, hanem az erőssen teljesítményfüggőben...
több mint 12 éve
Az NFL vizsgálodni fog Blackmon ügyében, és sok függ attól, hogy 1. vagy 2. esetként fognak a DUIra tekinteni (Ugyebár volt már 1 ilyen ügye 2010ben, még az Oklahoma State játékosaként).
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8298bac9/article/justin-blackmon-subject-to-nfl-discipline-for-dui-arrest?campaign
Ha 1. alkalomnak nyilvánítják, akkor elvonóra és tanácsadásra kell járnia, de a liga nem fogja eltiltani.
Ha a 2. (visszaeső) esetként kezelik, akkor járhat úgy is Terrelle Pryor az Oakland QBje, aki 5 meccses eltiltással kezdte meg profi pályáját (Blackmon nem biztos hogy ennyit kap, de biztos, hogy nem 1 meccsre meszelnék el).

Egyébként újabb részletek kerültek napvilágra az incidens kapcsán:
According to the police report emailed to the T-U, Blackmon was driving 60 in a 35 mph zone. And driving left of center.
Csoda hogy nem lett ebből komolyabb baleset.

Egyszer draftol Gene egy rovott múltú játékost, és az kapásból rossz fényt vet a franchisera. Asszem ezek után amíg Gene draftol, akinek csak icipici kis probléma van a múltjában, abból nem lesz jaguár draft pick.
na azért el nem kell ájulni. ha Dui miatt eltiltás járna, az első hetekben ötven játékos nézné tévén a meccseket.Höri
Mivel neki ez már nem az 1. ilyen esete, plusz a véralkohol szintje "enyhén" magas volt, nem vagyok én ebben olyan biztos...