Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Lehet, de abszolút nem érzem azt rajta, hogy odatenné magát. Shorts vagy ma Robinson mindent megtett minden elkapásért. Ezt nem érzem Alkeszben jelenleg. Plusz a routejai borzalmasak. És azért Sullivan baromi jó WR edző (lásd Shorts fejlődése a keze alatt)... Plusz egyáltalán nem látom azokat a látványos elkapásokat (még a legkisebb jelüket sem), amik collegeban híressé tették.Blackmon meg - nagyobb kétségeim vannak felőle, mint Gabbert felől.iktriadSzerintem ő jó QB-val jó lenne.
Roddy White szituációja jut eszembe, aki Vickkel nagyon nem találta a hangot, de amint lecsukták, jöttek az 1000 yardos évei.Höri
Még egy megjegyzés - Michael Spurlock, aki alig 3-4 hete van itt és elsösorban returnernek lett hozva, sokkal megbízhatóbb célpont a passzjátékban ( ma 6 elkapás, 61 yard), mint Blackmon...
Plusz -szerintem- szöszi se nagyon bízik már benne.
Ha mondjuk ő és Gabbert nem passzol össze játékstílusilag, az megint Walking Dead koporsójába ver be pár szöget...
több mint 13 éve
Blackmon meg - nagyobb kétségeim vannak felőle, mint Gabbert felől.iktriadSzerintem ő jó QB-val jó lenne.
Roddy White szituációja jut eszembe, aki Vickkel nagyon nem találta a hangot, de amint lecsukták, jöttek az 1000 yardos évei.
több mint 13 éve
Régen nem írtam, de most annyira felbaszott, hogy egyfolytában (már megint) arról szólt a Jagsről elhangzó információk 90%-a, hogy mikor megyünk Los Angelesbe. Ez jobban irritált, mint a meccs.npetiiiNa az engem is. Főleg, hogy semmi alapja nincs. Egyese mitoszok nehezen hallnak. Persze a nézőtér kiürülése miatt majd a kintiek is rákezdenek erre.
Ne tudják megérteni 2027ig nagyon nehéz innen elvinni a csapatot szerencsére. Khannak van ideje rendbe hozni a dolgokat. Én bízom benne.
több mint 13 éve
Régen nem írtam, de most annyira felbaszott, hogy egyfolytában (már megint) arról szólt a Jagsről elhangzó információk 90%-a, hogy mikor megyünk Los Angelesbe. Ez jobban irritált, mint a meccs.
több mint 13 éve
Shorts úgy játszik, ahogy Blackmonnak kéne...Ma is meglett a 100+ yard, a TD, a meccs legtöbb yardot elkapó WRe.Aki nem látta a meccset, ne nézze meg az ismétlést! Csak ha mazohchista!iktriadsztem egyáltalán nem volt ennyire szörnyű meccs. mármint sok apró hiba eredményezte, hogy kikapott a jags.
Scobee mellélövi,Robinson turnover-je, Knighton szabálytalansága, utána első Colts TD, második TD, ami sztem nem volt bent, ha pedig végre elindult vmi, akkor meg vmilyen offense szabálytalansággal az egészet visszafújták. Emellett, viszont Shortsnak nagy pacsi, még kb 50 yarddal többje is lehetne, ha nem fújják vissza 2 elkapását. Lane, Alualu, Prosinski, Poz jól játszottak a D-ből. A meccs csalódásai számomra, Jennings és Blackmon volt, akik nem sokat csináltak sajnos a meccsen
Az Oakland meccs óta, igazából nem fáj egy vereség, mert most mi változna, ha lenne megint egy 5-11-es szezon? Nem sok. Legyen most egy top3 pick, Gene-t küldjék el válasszanak egy igazi playmakert, adjanak Gabbert-nek még 1 évet és utána meglátjuk hogyan állunk. Ha nem javul jelentősen, akkor valszeg jövőre is az utolsó negyedben lesz a csapat, akkor jöjjön sztem csak a QB draft...kisvanek4
Jennings sajnos tényleg csak egy elég gyengus 2. RB. Blackmon meg - nagyobb kétségeim vannak felőle, mint Gabbert felől.
Kell a nagy takarítás, nem csak a front officeban, de az öltözőben is...
Gabbertnek még bizonyítania kell idén, hogy van benne potenciál. Az elmúlt 2 meccs megint megingatott vele kapcsolatban.
A vereség fáj (főleg főműsoridőben), de én is kezdek így érezni vele, mint te.
több mint 13 éve
Aki nem látta a meccset, ne nézze meg az ismétlést! Csak ha mazohchista!iktriadsztem egyáltalán nem volt ennyire szörnyű meccs. mármint sok apró hiba eredményezte, hogy kikapott a jags.
Scobee mellélövi,Robinson turnover-je, Knighton szabálytalansága, utána első Colts TD, második TD, ami sztem nem volt bent, ha pedig végre elindult vmi, akkor meg vmilyen offense szabálytalansággal az egészet visszafújták. Emellett, viszont Shortsnak nagy pacsi, még kb 50 yarddal többje is lehetne, ha nem fújják vissza 2 elkapását. Lane, Alualu, Prosinski, Poz jól játszottak a D-ből. A meccs csalódásai számomra, Jennings és Blackmon volt, akik nem sokat csináltak sajnos a meccsen
Az Oakland meccs óta, igazából nem fáj egy vereség, mert most mi változna, ha lenne megint egy 5-11-es szezon? Nem sok. Legyen most egy top3 pick, Gene-t küldjék el válasszanak egy igazi playmakert, adjanak Gabbert-nek még 1 évet és utána meglátjuk hogyan állunk. Ha nem javul jelentősen, akkor valszeg jövőre is az utolsó negyedben lesz a csapat, akkor jöjjön sztem csak a QB draft...
több mint 13 éve
Aki nem látta a meccset, ne nézze meg az ismétlést! Csak ha mazohchista!Majd egyszer leszünk mi még jó csapat is. Nem idén lesz ez, de talán nemsokára. Addig is kiszenvedjük az idény hátralévő részét. Már csak 7 meccs.
Mularkey azt mondta, Gabbertnek nincs baja, és természetesen továbbra is ő a Jags kezdő QBja.
több mint 13 éve
A legjobb dobásunk az 1. félidőben:
Mindezt slow motionben
több mint 13 éve
Bár a game previewemban a B&Tn W-t jósoltam éjjelre(homer pick), és persze a szívem azt mondja, hogy nyerünk, rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban.Ha kikapunk remélem nem lesz nagyon csúnya (= idei szokásos home L) zakó. Legyen nagyon szoros a vége, de lehetőleg ne Raiders, Vikings styleban (végig vezetünk - legvégén kikapunk).
Khan told the story of being in a store in London selling NFL merchandise. The store featured items from 31 NFL teams, but not the Jaguars. Khan approached the counter and asked about Jaguars merchandise. “She looked in the computer and said, ‘Sorry, that’s our new home team for London – we’re all sold out.Abból az interjúból (is) kiderült, hogy idén ez a felállás marad (Gene mint GM, MM mint HC, Szöszi - ha le nem sérül - mint QB). Azt is mondta Khan, bár fontos a szurkolók véleménye, nem fog senki csak azért kirúgni, mert a fanbase "fejeket követel". A szezon végén alaposan mérlegeli majd a dolgokat.
Hogy igaz e vagy nem mind1 de kellemes olvasni.m-bryo
Úgy tűnik Tebowról is letett (végre valami jó hír - nekem ).
több mint 13 éve
adja a sport TV a meccsünket?Igen, adja. 02.20kor
armando83
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Huhh imádom az ilyen csoportmeccseket, remélem végig izgalmas marad eredményileg.
több mint 13 éve
Khan told the story of being in a store in London selling NFL merchandise. The store featured items from 31 NFL teams, but not the Jaguars. Khan approached the counter and asked about Jaguars merchandise. “She looked in the computer and said, ‘Sorry, that’s our new home team for London – we’re all sold out.Hogy igaz e vagy nem mind1 de kellemes olvasni.
több mint 13 éve
...run stopper D#-t emlegetsz a Detroit meccs után...Ik...ne tedd ezt velem, mert megbomlott elmével zsoltárokat fogok énekelni egy éjszakai buszon a 18 alatti ám láthatólag részeg lányoknak tangóharmónika kísérettel! 😀Nem igazán lehet ezt kompenzálni. A remek work ethicje miatt nem hiányzott 1 meccset se még a pályafutása alatt. Jó run stopper lehet belőle max sajnos, de őt arra draftolták, hogy a QBre is veszélyes legyen. 😕iktriadNa akkor eddig tévedésben voltam, azt gondoltam, hogy egy inkább zavaró, de nem túl súlyos sérülése volt. Akkor már soha nem lesz teljes értékű játékos? Ha "Izomból" már nem lesz képes látványos dolgokra, akkor marad, hogy technikáját csiszolják félelmetesre,amivel kompenzálni tudná a sérülését?A műtét ami idén elvégeztek rajta (microfracture reconstruction) a halál csókja a linemanek számára.(pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).abból nem tudott felépülni azóta se?Húsrágó
iktriad
Injury report:
DNP: MJD, G. Jones, Lowery, Mathis, Meester. Limited: Owens, Cox.
Full: Gabbert.
iktriad
Rokkant kártyával lehet a falban parkolni?Húsrágó
több mint 13 éve
Végső injury report:Greg Jones csatlakozott MJDhez és Lowery az out szekcióban.
Mathis játéka kérdéses.
Montell Owens pedig visszatér.
A Coltsnál nincs Vontae Davis, Powers és Fleener.
Kérdéses Mathis, Satele, Donald Brown, Justice és Avery játéka.
több mint 13 éve
Nem igazán lehet ezt kompenzálni. A remek work ethicje miatt nem hiányzott 1 meccset se még a pályafutása alatt. Jó run stopper lehet belőle max sajnos, de őt arra draftolták, hogy a QBre is veszélyes legyen. 😕Na akkor eddig tévedésben voltam, azt gondoltam, hogy egy inkább zavaró, de nem túl súlyos sérülése volt. Akkor már soha nem lesz teljes értékű játékos? Ha "Izomból" már nem lesz képes látványos dolgokra, akkor marad, hogy technikáját csiszolják félelmetesre,amivel kompenzálni tudná a sérülését?A műtét ami idén elvégeztek rajta (microfracture reconstruction) a halál csókja a linemanek számára.(pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).abból nem tudott felépülni azóta se?Húsrágó
iktriad
Injury report:
iktriad
Rokkant kártyával lehet a falban parkolni?Húsrágó
több mint 13 éve
Na akkor eddig tévedésben voltam, azt gondoltam, hogy egy inkább zavaró, de nem túl súlyos sérülése volt. Akkor már soha nem lesz teljes értékű játékos? Ha "Izomból" már nem lesz képes látványos dolgokra, akkor marad, hogy technikáját csiszolják félelmetesre,amivel kompenzálni tudná a sérülését?A műtét ami idén elvégeztek rajta (microfracture reconstruction) a halál csókja a linemanek számára.(pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).abból nem tudott felépülni azóta se?Húsrágó
iktriad
Injury report:
iktriad
Rokkant kártyával lehet a falban parkolni?
több mint 13 éve
A műtét ami idén elvégeztek rajta (microfracture reconstruction) a halál csókja a linemanek számára.(pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).abból nem tudott felépülni azóta se?Húsrágó
iktriad
Injury report:
több mint 13 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
(pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).abból nem tudott felépülni azóta se?
iktriad
több mint 13 éve
"Right people in the right spots" elég egyértelmű. Gene lassan kezdhet rendet tenni az asztalán, ne maradjon már kupi utána.HúsrágóMint írtam neki (és MMnek valamint sanszosan szöszinek) 8 meccse van bizonyítani.
Egyébként mind Gene, mind Mularkey keményed dolgozó, mások által emberileg nagyon tisztelt személyiségek, csak alacsony sikerességi rátával. Meg balszerencsével (pl. Kampman, Session, kicsit Alualu -sokan mondják hogy az '10 ostoba Oklahoma Drill sérülés sikeresen kinyírta a térdét és karrierjét is ).
több mint 13 éve
Shao tegnapi helyzetértékelése:"Right people in the right spots" elég egyértelmű. Gene lassan kezdhet rendet tenni az asztalán, ne maradjon már kupi utána.
Jaguars owner Shad Khan said he is “embarrassed” by the team’s 1-7 start but added that in-season changes isn’t the solution.Pete Prisco erre azt írta twitteren, hogy ebből a nyilatkozatból neki úgy tűnik, nagy változások lesznek az offseasonban, hacsak nem történik drasztikus változás a hátra lévő 8 meccsen.iktriad
Appearing on “Jaguars All Access,” on Action News 47, Khan discussed the state of the team. Among the comments:
“It’s embarrassing but there are better days ahead. I’m deeply grateful to the fans for supporting us. They’ve done their part. Now we have to do our part.”
“Whether it’s a football team or an auto parts company, you need three things: Right people in the right spots, processing and decision making that’s right and you need support from fans, sponsors or owners. We have to finish the season. You can’t be rushing to judgment. I wish life was that simple, that you could hire and fire people and things would change. I am committed to building a sustainable, winning organization.”
“I’m not a talent evaluator so I’ll let you guys be the judge of that. My job is to get the people who evaluate the talent. Over time, they’re going to get it right. I don’t want to speak on the talent. The results, we know. Obviously, if you’re a Jaguars fans, Jaguars player or coach, front office, this is not a good thing. We have to move on and produce better results.”