NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Keddi OTA

Eléggé esett az eső szóval indoor edzés volt. Hogy konkrét legyedk pl az egyik helyi kajálda környéként tartott Mularkey edzést(itt lehet pár felvételt látni -Blackmon, Mincey, Mularkey interjú, kicsit bizarr látvány mit ne mondjak):
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Blackmon-Mincey-and-Mularkey-after-indoor-OTAs/9f9b6acb-cbf2-4028-b0aa-2993601913d6
iktriad
😂

Srácok, tegnap néhány híradó is tele volt vele, hogy több évtizedre visszamenőleg először "járt" hurrikán Floridában június előtt. A dél-keleti partra csapott le, majd továbbvonult Georgia felé. Ennek tükrében lehet, hogy érthető volt a megtépázott brigád, a kajálda-mizéria, meg az indoor edzés... 😉

több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Mularkey-nek valaki vehetne a fanshopból egy Jaguars pólót...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Keddi OTA

Eléggé esett az eső szóval indoor edzés volt. Hogy konkrét legyedk pl az egyik helyi kajálda környéként tartott Mularkey edzést(itt lehet pár felvételt látni -Blackmon, Mincey, Mularkey interjú, kicsit bizarr látvány mit ne mondjak):
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Blackmon-Mincey-and-Mularkey-after-indoor-OTAs/9f9b6acb-cbf2-4028-b0aa-2993601913d6

Uche Nwaneri annyit mondott, hogy szeretné ha az O-line megdöntetné a legkevesebb engedett sack rekordját (28 - 2003) idén.
Mularkey annyit mondott, hogy a TE psozt nem biztos hogy profitálni a fog az új offensive schemából, viszont a redzone környékén elég jelentős szerepet szánnak nekik (Marcedes hogy fog ennek örülni...). Ez annak tükrében érdekes igazán, hogy Mularkey anno TE volt a Floridában és az NFLben is.
Mincey szerint egyátalán nem baj, hogy nem a Jags lett kiválasztva a Hard Knocksra, így nyugodtabb lesz majd a felkészülés TC alatt.

A nap legfontosabb eseménye - Andre Branch épp elkötelezi magát hozzánk

Még valami: MSW a Texansnál van workouton. Kíváncsi leszek, leigazolják-e.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan az idei első draftolt rookie szerződés.
Andre Branch's deal is a four-year deal worth $5.1 million (Ganguli)
Hamarosan jövök a mai OTA hírekkel.
több mint 12 éve
A Dolphinsé lett végül a szerep.Maka
Micsoda megkönnyebbülés. És Gloria Estefan, JLo, a Williams nővérek és Marc Anthony személyében még sztárokból se állnak rosszul.(Hogy Reggie Busht és a Kardashin nővéreket le ne felejtsem - köszi hogy emlékeztettél rájukl kristof).
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
A Dolphinsé lett végül a szerep.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Utóbbit jó lenne valahogy megoldani, elvégre most az Everbank befogadóképessége nagyobb ponyvák nélkül mint pl. a Soldier Fieldé. Mellesleg az Everbank Fielden rendezték szombaton a USA- Skócia soccer meccset.
És Gabbert fejlődése (vagy nem fejlődése) igenis lehet jó storyline.iktriad
kérlek folytasd a sort:
Herman Edwards, Terrell Owens, Ochocinco, Rex Ryan... [xxx]jjncaa
MJDiktriad
Néhány bevágás arról, hogy otthon ül a TV előtt és nyomja a playstationt egy NO MONEY NO YARD pólóban, szerintem ez nem viszi el a hátán a műsort...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Utóbbit jó lenne valahogy megoldani, elvégre most az Everbank befogadóképessége nagyobb ponyvák nélkül mint pl. a Soldier Fieldé. Mellesleg az Everbank Fielden rendezték szombaton a USA- Skócia soccer meccset.
kérlek folytasd a sort:
MJDiktriad
Anger

több mint 12 éve
hát iktriad, amelyik műsorban a Gabbert-Hanne "csata" jelenti a komoly izgalmat, ott szerintem a magyar jax beatwriter is kaphat egy kis mellékszerepet...

sőt ugye mai hír, hogy átalakíthatják a stadiont, mert Khan mindenképp el akarja tüntetni a ponyvákat, de akkor meg túl sok - üres - hely lenne, szóval ez is egy storyline Blackmon épp aktuális QB-val folytatott harca mellettjjncaa
kérlek folytasd a sort:
MJD
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
hát iktriad, amelyik műsorban a Gabbert-Hanne "csata" jelenti a komoly izgalmat, ott szerintem a magyar jax beatwriter is kaphat egy kis mellékszerepet...

sőt ugye mai hír, hogy átalakíthatják a stadiont, mert Khan mindenképp el akarja tüntetni a ponyvákat, de akkor meg túl sok - üres - hely lenne, szóval ez is egy storyline Blackmon épp aktuális QB-val folytatott harca mellettjjncaa
kérlek folytasd a sort:
James Harrison, Lamarr Woodley, Troy Polamalu, Mike Wallace, Big Ben, a lábadozó Mendenhall, CB csaták 😀 Kár, hogy mi nem élünk ilyen hülyeségekkel, sztori lenne bőven.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

kérlek folytasd a sort:
most h írjátok beugrott, hogy a Bengalst bemutató 2009-st mintha láttam volna többé-kevésbé, csak nem tudtam, hogy az ez a műsor. Tény, hogy a Jax style és arcok terén elég sótlan csapat, nem megbántva ezzel a Jax faneket.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante

kérlek folytasd a sort:
Herman Edwards, Terrell Owens, Ochocinco, Rex Ryan... [xxx]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

És Gabbert fejlődése (vagy nem fejlődése) igenis lehet jó storyline.
több mint 12 éve

sőt ugye mai hír, hogy átalakíthatják a stadiont, mert Khan mindenképp el akarja tüntetni a ponyvákat, de akkor meg túl sok - üres - hely lenne, szóval ez is egy storyline Blackmon épp aktuális QB-val folytatott harca mellett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az HBO azért nem akarja a JAX-t, mert amellett, hogy a lehető legtipikusabb small-market csapat, semmilyen különleges sztorivonallal nem tud szolgálni a Jaguars... max MJD szerződése és Khan bajusza lenne érdekes, de nincsenek nagy egyéniségek, az edzők "sótlanok", GM Gene a drafton villog, iktriad és a város között meg fényév távolságjjncaa
Azért én látok egy-két érdekességet nálunk is.
Gabbert és Henne média által gerjesztett QB csatája izgalmas lehet. Az coachhing stuffban is vannak érdekes alakok, pl a D-line edző Joe Cullen színes egyéniség (és itt most nem a régi incidensére célzok mikor részegen és mezetelnül áthajtott egy McDriveon...).
Knighton felépülése a szemsérülésből se rossz történet, aztán ott van Blackmon (aki akárhogy is nézzük az idei draft class egyik sztárja lehet)első profi TCje is. Anger is érdekes lehet a korai draftja miatt. MJDnek meg kameraérzékeny személyisége van.
Egyébként én hogy jövök bele a képbe? 😊
2007ben indult a Chiefsel. Aztán volt Cowboys 2008ban, Bengals 2009, Jets 2010ben.

Egy csapat felkészülésének mindennapjaiba betekintést engedő reality show, vagy hogy mondjam. Nekem anno a Chiefses tetszett Herminator Edwardsszal.ulpianus
Igazából 2001ben indult a Ravensszel, majd 2002 Cowboys, aztán szünet, és úgy jött a Chiefs.tenorx
Oké, bár én az újraindult szériára gondoltam ami most van.
Mindenesetre akkor ebben a topicban ne hagyjuk ki, hogy volt 2003ban a Jax.ulpianus
De asszem az nem HBOs volt, hanem az NFL csinálta és adta le (volrt már akkor NFL Network?).
több mint 12 éve
az HBO azért nem akarja a JAX-t, mert amellett, hogy a lehető legtipikusabb small-market csapat, semmilyen különleges sztorivonallal nem tud szolgálni a Jaguars... max MJD szerződése és Khan bajusza lenne érdekes, de nincsenek nagy egyéniségek, az edzők "sótlanok", GM Gene a drafton villog, iktriad és a város között meg fényév távolság

---
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 941 — Circus Maximus
2007ben indult a Chiefsel. Aztán volt Cowboys 2008ban, Bengals 2009, Jets 2010ben.

Egy csapat felkészülésének mindennapjaiba betekintést engedő reality show, vagy hogy mondjam. Nekem anno a Chiefses tetszett Herminator Edwardsszal.ulpianus
Igazából 2001ben indult a Ravensszel, majd 2002 Cowboys, aztán szünet, és úgy jött a Chiefs.tenorx
Oké, bár én az újraindult szériára gondoltam ami most van.
Mindenesetre akkor ebben a topicban ne hagyjuk ki, hogy volt 2003ban a Jax.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Igazából 2001ben indult a Ravensszel, majd 2002 Cowboys, aztán szünet, és úgy jött a Chiefs.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 941 — Circus Maximus

Egy csapat felkészülésének mindennapjaiba betekintést engedő reality show, vagy hogy mondjam. Nekem anno a Chiefses tetszett Herminator Edwardsszal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Peter King szerint a Seahawks is nemet mondott az HBOnak Hard Knocks ügyben. Most már komolyan kíváncsi leszek, hogy törlik-e az HBOnál idénre a műsort, annak ellenére, hogy Shao jelezte, szívesen látná itt a TC alatt a stábjukat (hogy Gene & Mularkey mit szól ehhez az másik kérdés - annyira nem hiszem hogy repesnének az örömtől, ha mégis összejönne a dolog...).
Azért ez tényleg mindent elmond a Jags helyzetéről, hogy kb 7 vagy 8 csapat lemondta a dolgot, és mindig nem mondták azt a csatornánál, "Jó, akkor legyen a Jags idén."... Enyhén kezd nagyon kínos szaga lenni a dolognak elég sok szempontból(az HBOnál, hogy nem akarják őket sehol, a mi esetünkben pedig az HBO nem akar minket...).iktriad
ez milyen jellegű műsor lenne egyébként?Amadeus91
Felkészülést mutatja be training camp alatt. 2 éve pl rohadt nagy siker volt, mert Rex Ryan szava minden második szava "fucking" volt benne. Ez pedig all-time klasszikus jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=Rt-C_pZ8nws
Mondjuk ilyenek nálunk nem lennének, mert nálunk csak jó fiuk vannak. Különben is Gene Smith cutolna bárkit aki káromkodna kamera előtt. .)
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Peter King szerint a Seahawks is nemet mondott az HBOnak Hard Knocks ügyben. Most már komolyan kíváncsi leszek, hogy törlik-e az HBOnál idénre a műsort, annak ellenére, hogy Shao jelezte, szívesen látná itt a TC alatt a stábjukat (hogy Gene & Mularkey mit szól ehhez az másik kérdés - annyira nem hiszem hogy repesnének az örömtől, ha mégis összejönne a dolog...).
Azért ez tényleg mindent elmond a Jags helyzetéről, hogy kb 7 vagy 8 csapat lemondta a dolgot, és mindig nem mondták azt a csatornánál, "Jó, akkor legyen a Jags idén."... Enyhén kezd nagyon kínos szaga lenni a dolognak elég sok szempontból(az HBOnál, hogy nem akarják őket sehol, a mi esetünkben pedig az HBO nem akar minket...).iktriad
ez milyen jellegű műsor lenne egyébként?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Azért ez tényleg mindent elmond a Jags helyzetéről, hogy kb 7 vagy 8 csapat lemondta a dolgot, és mindig nem mondták azt a csatornánál, "Jó, akkor legyen a Jags idén."... Enyhén kezd nagyon kínos szaga lenni a dolognak elég sok szempontból(az HBOnál, hogy nem akarják őket sehol, a mi esetünkben pedig az HBO nem akar minket...).
több mint 12 éve
Ik!!!-a legnagyobb tisztelettel írom ezt feléd,HÚZD MÁR KI A FEJED A JAGS VEZETÉSÉNEK A SEGGÉBŐL,ÉS NE LEGYÉL MINDÍG A KÖZÖSSÉGÜNK ELLENHANGJA LÉGYSZÍVES!!!!!!!

Te sem gondolhatod komolyan amit leírtál MJD-ről,és Scoobey-ról,ugye???-komolyan mondom olvasd vissza,és gondolkodj el Pl. a Podlesh szituról... Utána "csak a Punter" játékoson mentek el meccseink?!?!?!?! -szerinted a csapat egyetlen NFL ikon szintű játékosa nélkül hanyadik lenne a támadósor????kb 36....

Nem kell meghatározó RB???leértékelődött a szerepe???Na ne röhögtess!!!! 😉
Nem,nem ez értékelődött le,hanem ahogy az évek tanulságai bizonyítják,akkor nyersz SB-t ha minden csapatrész kiegyensúlyozottan erős,nem akkor ha egy egy erősséged van...Pl. hatalmas passzjáték,többi kuka,vagy a Chicago esetén,ST,D hatalmas,offense ramaty...

Gabbert semmit nem mutatott,egy romhalmaz volt,de állítom most többet kerese MJD-nél,szerinted?????? :o

És igen,mindenki rajtunk röhögne ha MJD megpattanna...a másik 31 csapat bármelyike kezdő szintű fizetést adna neki,100 %-ra veszem...armando83
A Black & Tealen lehet olvasgatni mennyire "elfogult" vagyok a front officeal kapcsolatban( 10ből 7 cikkem ekéző....). A legutolsó cikkem meg aztán pláne "Gene Smith párti"(nézz utána facebookon, ott a link ha kell).
MJD sokkal többet keres ídén mint Gabbert nyugodj meg.
Scobee szerződése meg lesz oldva TCig, ha meg nem akkor alá fogja irni a franchise taget(nem fog elmenni nyugi). MJD esetén meg nem indokolja semmi, hogy most fizessen a csapat(+ 2 év van még a szerződésből és egy korosodó RBről beszélünk - sajnos).
RB poszt - akármit mondasz a liga nagyon is a passzjáték felé tolódik el. Nézd meg légyszíves az utóbbi 3 év legjobb futója ki volt, és playoffba jutott-e a csapata az adott évben. Utána visszajöhetsz és érvelhetsz hogy milyen fontos is az RB poszt mostanság(sajnos - mivel mi inkább még mindig futás orientált csapat vagyunk).
több mint 12 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Persze, hogy azt akarom, hogy MJD itt maradjon pályafutása végéig, de jelen esetben semmi sem indokolja, hogy MOST új szerződést adjunk neki. Van 2 év még hátra a szerződéséből.
Fizetés: persze, hogy most minden jobb RB jobban keres, de 2009ben az igencsak jó pénznek számított(főleg úgy, hogy akkor nem lehetett tudni, képes lesz-e 16 meccsen át hozni magát). Biztos vagyok benne, hogy mikor a vezetés úgy érzi itt a hosszabítás ideje egy méltányos szerződés lesz az orra elé téve.
Ó és ha már a 16 meccses RB kérdés szóba kerül. Ne felejtsük el, a tavalyi volt az ELSŐ olyan szezonja MJDnek, mikor végig bírta játszani a 16 meccset. Mind 2009ben, mind 2010ben volt több meccses rossz szériája.Teszem azt megkapja a hatalmas emelést - mi a garancia arra, hogy végigbírja sérülés nélkül ezt az évet? Vagy teszem azt nem kezd el hanyatlani a teljesítménye. Igen tudom Fred jól tartotta magát sokáig (pont amíg nálunk volt, és csak csöndben megjegyzem a Patsnél töltött 2 éve utólag a Jags front office döntését igazolta a cuttal kapcsolatban), de nem biztos hogy MJD is olyan tartós lesz mint Freddie T volt, perzse remélem így lesz, mert én is szeretném ha nálunk jönne össze az a 10000 yard.

Az RB posztra meg annyit - igen rájátszásban (pl. a hideg miatt) felértékelődik a szerepe ez szerencsére mindig bebizonyosodik, de az alapszakaszban primán el lehet lenni nélküle is, ha jó a passzjátékod.

Ja és N-Drew, MJD és nem a front office tette az 1. rossz és tiszteletlen lépést azzal, hogy az első veterán minicampen(áprilisban) nem jelent meg. Ezzel fityiszt mutatott Mularkeynak és az új edzői stábnak(pl. új RB coacha is van Sylvester Croom személyében). Holdoutolni akar egy új szerződés maitt? Oké, arra ott az OTA. De erre az első 3 napos edzésre csak illet volna elmennie ,most hogy új offensive edzői stáb van. Ha igazán profi, ott lett volna áprilisban, jelezvén, hogy lehet vele számolni, és csak az OTAt kihagyva simán küldhetett volna jelzést az FOnak a szándékairól.
Júniusban lesz egy kötelező minicamp, kíváncsi vagyok, hogy azon MJD ott lesz-e. Ha igen, akkor még az alkupozíciói is javulnak. Ha nem, zűrös lesz a nyarunk....
Scobee szerződését meg elég TCig rendezni. Olyan nagyon nem kell sietni vele. És szerintem meg is lesz a megegyezés addigra.
Lényeg a lényeg, remélem mindkét ember helyzete megnyugtatóan rendeződik. Scobee új szerződést kap, MJD meg...majd valahogy megoldják a felek.

Hard Knocks - a hírek szerint az HBO június 1ig szeretné lefixálni melyik csapat TCjébe fog jó mélyen bepillantani. Kíváncsi vagyok, ha Jagsen kívül nem lesz más jelentkező, végül ránk fanyalodnak-e. És hogy ha így lesz, az milyen nézetséget fog nekik hozni....

Mularkey eheti OTa záró sajtótájékoztatója sok edzésfelvételekkel (Pl. Anger punt és pár Gabbert passz) megspékelve:
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Mularkey-after-OTAs/03725d4b-bd5e-4541-a3f1-db9f0fd77d1eiktriad
Ik!!!-a legnagyobb tisztelettel írom ezt feléd,HÚZD MÁR KI A FEJED A JAGS VEZETÉSÉNEK A SEGGÉBŐL,ÉS NE LEGYÉL MINDÍG A KÖZÖSSÉGÜNK ELLENHANGJA LÉGYSZÍVES!!!!!!!

Te sem gondolhatod komolyan amit leírtál MJD-ről,és Scoobey-ról,ugye???-komolyan mondom olvasd vissza,és gondolkodj el Pl. a Podlesh szituról... Utána "csak a Punter" játékoson mentek el meccseink?!?!?!?! -szerinted a csapat egyetlen NFL ikon szintű játékosa nélkül hanyadik lenne a támadósor????kb 36....

Nem kell meghatározó RB???leértékelődött a szerepe???Na ne röhögtess!!!! 😉
Nem,nem ez értékelődött le,hanem ahogy az évek tanulságai bizonyítják,akkor nyersz SB-t ha minden csapatrész kiegyensúlyozottan erős,nem akkor ha egy egy erősséged van...Pl. hatalmas passzjáték,többi kuka,vagy a Chicago esetén,ST,D hatalmas,offense ramaty...

Gabbert semmit nem mutatott,egy romhalmaz volt,de állítom most többet kerese MJD-nél,szerinted?????? :o

És igen,mindenki rajtunk röhögne ha MJD megpattanna...a másik 31 csapat bármelyike kezdő szintű fizetést adna neki,100 %-ra veszem...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Persze, hogy azt akarom, hogy MJD itt maradjon pályafutása végéig, de jelen esetben semmi sem indokolja, hogy MOST új szerződést adjunk neki. Van 2 év még hátra a szerződéséből.
Fizetés: persze, hogy most minden jobb RB jobban keres, de 2009ben az igencsak jó pénznek számított(főleg úgy, hogy akkor nem lehetett tudni, képes lesz-e 16 meccsen át hozni magát). Biztos vagyok benne, hogy mikor a vezetés úgy érzi itt a hosszabítás ideje egy méltányos szerződés lesz az orra elé téve.
Ó és ha már a 16 meccses RB kérdés szóba kerül. Ne felejtsük el, a tavalyi volt az ELSŐ olyan szezonja MJDnek, mikor végig bírta játszani a 16 meccset. Mind 2009ben, mind 2010ben volt több meccses rossz szériája.Teszem azt megkapja a hatalmas emelést - mi a garancia arra, hogy végigbírja sérülés nélkül ezt az évet? Vagy teszem azt nem kezd el hanyatlani a teljesítménye. Igen tudom Fred jól tartotta magát sokáig (pont amíg nálunk volt, és csak csöndben megjegyzem a Patsnél töltött 2 éve utólag a Jags front office döntését igazolta a cuttal kapcsolatban), de nem biztos hogy MJD is olyan tartós lesz mint Freddie T volt, perzse remélem így lesz, mert én is szeretném ha nálunk jönne össze az a 10000 yard.

Az RB posztra meg annyit - igen rájátszásban (pl. a hideg miatt) felértékelődik a szerepe ez szerencsére mindig bebizonyosodik, de az alapszakaszban primán el lehet lenni nélküle is, ha jó a passzjátékod.

Ja és N-Drew, MJD és nem a front office tette az 1. rossz és tiszteletlen lépést azzal, hogy az első veterán minicampen(áprilisban) nem jelent meg. Ezzel fityiszt mutatott Mularkeynak és az új edzői stábnak(pl. új RB coacha is van Sylvester Croom személyében). Holdoutolni akar egy új szerződés maitt? Oké, arra ott az OTA. De erre az első 3 napos edzésre csak illet volna elmennie ,most hogy új offensive edzői stáb van. Ha igazán profi, ott lett volna áprilisban, jelezvén, hogy lehet vele számolni, és csak az OTAt kihagyva simán küldhetett volna jelzést az FOnak a szándékairól.
Júniusban lesz egy kötelező minicamp, kíváncsi vagyok, hogy azon MJD ott lesz-e. Ha igen, akkor még az alkupozíciói is javulnak. Ha nem, zűrös lesz a nyarunk....
Scobee szerződését meg elég TCig rendezni. Olyan nagyon nem kell sietni vele. És szerintem meg is lesz a megegyezés addigra.
Lényeg a lényeg, remélem mindkét ember helyzete megnyugtatóan rendeződik. Scobee új szerződést kap, MJD meg...majd valahogy megoldják a felek.

Hard Knocks - a hírek szerint az HBO június 1ig szeretné lefixálni melyik csapat TCjébe fog jó mélyen bepillantani. Kíváncsi vagyok, ha Jagsen kívül nem lesz más jelentkező, végül ránk fanyalodnak-e. És hogy ha így lesz, az milyen nézetséget fog nekik hozni....

Mularkey eheti OTa záró sajtótájékoztatója sok edzésfelvételekkel (Pl. Anger punt és pár Gabbert passz) megspékelve:
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Mularkey-after-OTAs/03725d4b-bd5e-4541-a3f1-db9f0fd77d1e