Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
FA piaci bevásárlólista nem kering esetleg? Olyasmire gondolok, mint a nemrég belinkelt UDFA lista volt! (nem utolsó sorban, ez alapján frissíthetnéd a WISHLISTedet 😉 )HúsrágóDehogynem - tessék:
•CB Johnathan Joseph (Cincinnati)
•DE Charles Johnson (Carolina)
•LB Barrett Ruud (Tampa Bay)
•LB Paul Posluszny (Buffalo)
•CB Richard Marshall (Carolina)
•LB James Anderson (Carolina)
•LB Quincy Black (Tampa Bay)
•S Michael Huff (Oakland)
•DE Ray Edwards (Minnesota)
•CB Antonio Cromartie (New York Jets)
•DE Mark Anderson (Houston)
•S Melvin Bullitt (Indianapolis)
•S Eric Weddle (San Diego)
•LB Clint Session (Indianapolis)
•DE Brian Robison (Minnesota)
•DE Mathias Kiwanuka (New York Giants)
•CB Dimitri Patterson (Philadelphia)
•S Quintin Mikell (Philadelphia)
•LB Manny Lawson (San Francisco)
•DE Jacob Ford (Tennessee)
•LB Stephen Tulloch (Tennessee)
Akikre ebből számítani lehet - szerintem:
Charles Johnson, Barrett Ruud, Paul Posluszny, Michael Huff, Eric Weddle, Quintin Mikell
Látod-látod, mindig kiütközik hogy més mindig NCAA laikus vagyok (és ezt a cikket még anno le is mentettem- szóval nem csak laikus vagyok, de már szenilis is...)Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem. Ime a Middle Tennessee State csapatának beat writere (olyan is van? 😊) iktriadjó azért nem egy világvégi csapatról van szó, tavaly és idén is Bowl meccset játszottak
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1944Höri
több mint 13 éve
Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem. Ime a Middle Tennessee State csapatának beat write (olyan is van? 😊) iktriadjó azért nem egy világvégi csapatról van szó, tavaly és idén is Bowl meccset játszottak
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1944
több mint 13 éve
Nem bántom a srácot (most még) (amúgy sem a Ő "hibája", hogy itt költöttek rá draft cetlit) de az erősségei taglalásánál:Mark Herzlich - ha valamelyik NFL csapat megcsörgeti, akkor nem lesz belőle UFL sztár.Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem. Ime a Middle Tennessee State csapatának beat write (olyan is van? 😊) válaszolt pár kérdésre a BCC-nek rról hogy mire lehet számítani Isaactől(ebbe igen csak érdemes beleolvasgatni!):
Rod: azért ne lovaljuk bele magunkat abba, hogy bármit is fog csinálni az NFL-ben.Húsrágó
http://www.bigcatcountry.com/2011/5/2/2149461/jaguars-2011-nfl-draft-getting-to-know-rod-issac
Ahogy mondtam az utolsó 3 pickből ő tetszik magasan a legjobban, és mivel NEM Mathist meg Coxot akarjuk kiváltani vele, hanem 3 WR-es felállásoknál használni nickelcornerként(és mivel MTS beat writere szerint rohadt jó special teamer, gondolom ST-re is), arra simán jó lehet - mivel ezt volt a dolga az MTSben is leginkább. Plusz azt írják/mondják róla, hogy nagyon jó run-stopper.
MJD tegnap megint nyilatkozott egy rádióshowban. Kijelentette Daviid még mindig az 1. számú QB, és Gabbert érkezése csak még jobbá fogja tenni (ha meg nem , akkor majd ő jön a helyére...- Ik.) http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-05-02/maurice-jones-drew-still-believes-david-garrard?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+jacksonville%2FksHE+%28Jacksonville+Jaguars+%2B+Jaguars+News+-+Jacksonville.com
MJD beszélt Del Rioval tegnap, és teljesen új felkészülési szisztéma kezd körvonalazódni, amint a játékosok visszatérhetnek a csapathoz edzeni. Na arra kivánsi leszek.iktriad
"and especially an exceptional cover guy on kickoff and punts, mostly because he loves contact."
"What is something he'll really need to work on at the NFL level? General pass coverage. I'd say pass coverage needs the most work - especially against NFL-caliber receivers."
Szóval abban erős, amiben a Jags amúgy is az (két Pro Bowler ST játékossal) és abban gyenge (fejlődést igénylő, hogy politikailag korrekt legyek) amiben a Jags a leggyengébb.
Minden ST lehet jobb egy újabb jó játékos érkeztével természetesen, de mintha keveset írtak volna arról, hogy a csapat needjei között lenne a hatékony ST játékos... Végül is nem a játékos erényeit vitatom én, hanem inkább a kiválasztását a draft folyamán. Roster sem végtelen, egy erős csapatrészbe való bekerülésért meg kell küzdeni alaposan (ST), a gyenge csapatrészhez (Secondary) meg alapból gyengének tűnik Ő is. Ez ront sokat Rod jacksonvillie-i létjogosultságán.
FA piaci bevásárlólista nem kering esetleg? Olyasmire gondolok, mint a nemrég belinkelt UDFA lista volt! (nem utolsó sorban, ez alapján frissíthetnéd a WISHLISTedet 😉 )
több mint 13 éve
Mark Herzlich - ha valamelyik NFL csapat megcsörgeti, akkor nem lesz belőle UFL sztár.Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem. Ime a Middle Tennessee State csapatának beat writere (olyan is van? 😊) válaszolt pár kérdésre a BCC-nek rról hogy mire lehet számítani Isaactől(ebbe igen csak érdemes beleolvasgatni!):
Rod: azért ne lovaljuk bele magunkat abba, hogy bármit is fog csinálni az NFL-ben.Húsrágó
http://www.bigcatcountry.com/2011/5/2/2149461/jaguars-2011-nfl-draft-getting-to-know-rod-issac
Ahogy mondtam az utolsó 3 pickből ő tetszik magasan a legjobban, és mivel NEM Mathist meg Coxot akarjuk kiváltani vele, hanem 3 WR-es felállásoknál használni nickelcornerként(és mivel MTS beat writere szerint rohadt jó special teamer, gondolom ST-re is), arra simán jó lehet - mivel ezt volt a dolga az MTSben is leginkább. Plusz azt írják/mondják róla, hogy nagyon jó run-stopper.
MJD tegnap megint nyilatkozott egy rádióshowban. Kijelentette Daviid még mindig az 1. számú QB, és Gabbert érkezése csak még jobbá fogja tenni (ha meg nem , akkor majd ő jön a helyére...- Ik.) http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-05-02/maurice-jones-drew-still-believes-david-garrard?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+jacksonville%2FksHE+%28Jacksonville+Jaguars+%2B+Jaguars+News+-+Jacksonville.com
MJD beszélt Del Rioval tegnap, és teljesen új felkészülési szisztéma kezd körvonalazódni, amint a játékosok visszatérhetnek a csapathoz edzeni. Na arra kivánsi leszek.
több mint 13 éve
Mark Herzlich - ha valamelyik NFL csapat megcsörgeti, akkor nem lesz belőle UFL sztár.Ime a BCC ezeket az UDFA-knak az érkezést jósolja legvalószinübbnek, amint beindulhaz a college free agency (= UDFAk) igazolása. Csak megjegyzem, Herzlich neven NINCS a listán:UFL DRAFT _#51 OVERALL - OMAHA NIGHTHAWKS - LB MARK HERZLICH, LB, BOSTON COLLEGE
http://www.bigcatcountry.com/2011/5/1/2147828/2011-nfl-draft-undrafted-free-agents-jaguars-could-target
Amúgy épp eszembe jutott valami a draft gradek (draft értékelésekkel kapcsolatban). Bevillant 2008, és hogy mindenki hogy ünnepelte a Harvey (és Groves ) picket pl kint, mert hogy ez volt a '07-es AFC elödöntőt játszott csapat egyetlen nagy needje(aha....). Aztán kiderült, hogy 1; nem csak ez volt need akkor sőt(O-line, secondary, WR-k) 2. Harvey és Groves szép nagy bustok lettek mindketten, amit főleg Harvey esetében szerintem senki nem látott előre... Szóval igy érdemes mindig draft gradeket olvasgatni. 3-4 múltán lehet mindent igazán értékelni, ki lőtt mellé, és kinek volt igaza. Jobb ha mindenki igy áll hozzá a drafthoz és annak elemzéséhez...iktriad
A másik játékon ebben a videóban látni hogy Rod Issac CB elég gyors /40 yd dash - 4,38/ http://www.youtube.com/watch?v=RQ3BnlxDjNs&feature=related van valami a sráccban 😊m-bryo
Rod: azért ne lovaljuk bele magunkat abba, hogy bármit is fog csinálni az NFL-ben.
több mint 13 éve
Ime a BCC ezeket az UDFA-knak az érkezést jósolja legvalószinübbnek, amint beindulhaz a college free agency (= UDFAk) igazolása. Csak megjegyzem, Herzlich neven NINCS a listán:UFL DRAFT _#51 OVERALL - OMAHA NIGHTHAWKS - LB MARK HERZLICH, LB, BOSTON COLLEGE
http://www.bigcatcountry.com/2011/5/1/2147828/2011-nfl-draft-undrafted-free-agents-jaguars-could-target
Amúgy épp eszembe jutott valami a draft gradek (draft értékelésekkel kapcsolatban). Bevillant 2008, és hogy mindenki hogy ünnepelte a Harvey (és Groves ) picket pl kint, mert hogy ez volt a '07-es AFC elödöntőt játszott csapat egyetlen nagy needje(aha....). Aztán kiderült, hogy 1; nem csak ez volt need akkor sőt(O-line, secondary, WR-k) 2. Harvey és Groves szép nagy bustok lettek mindketten, amit főleg Harvey esetében szerintem senki nem látott előre... Szóval igy érdemes mindig draft gradeket olvasgatni. 3-4 múltán lehet mindent igazán értékelni, ki lőtt mellé, és kinek volt igaza. Jobb ha mindenki igy áll hozzá a drafthoz és annak elemzéséhez...iktriad
A másik játékon ebben a videóban látni hogy Rod Issac CB elég gyors /40 yd dash - 4,38/ http://www.youtube.com/watch?v=RQ3BnlxDjNs&feature=related van valami a sráccban 😊
több mint 13 éve
Ime a BCC ezeket az UDFA-knak az érkezést jósolja legvalószinübbnek, amint beindulhaz a college free agency (= UDFAk) igazolása. Csak megjegyzem, Herzlich neven NINCS a listán:http://www.bigcatcountry.com/2011/5/1/2147828/2011-nfl-draft-undrafted-free-agents-jaguars-could-target
Amúgy épp eszembe jutott valami a draft gradek (draft értékelésekkel kapcsolatban). Bevillant 2008, és hogy mindenki hogy ünnepelte a Harvey (és Groves ) picket pl kint, mert hogy ez volt a '07-es AFC elödöntőt játszott csapat egyetlen nagy needje(aha....). Aztán kiderült, hogy 1; nem csak ez volt need akkor sőt(O-line, secondary, WR-k) 2. Harvey és Groves szép nagy bustok lettek mindketten, amit főleg Harvey esetében szerintem senki nem látott előre... Szóval igy érdemes mindig draft gradeket olvasgatni. 3-4 múltán lehet mindent igazán értékelni, ki lőtt mellé, és kinek volt igaza. Jobb ha mindenki igy áll hozzá a drafthoz és annak elemzéséhez...
több mint 13 éve
a Jax fanok egy nevet jegyezzenek meg: Anthony Gaitor 😊Gaithor egyátalán nem ismeretlen, ha őt húzzuk nem lett volna ismertlen a számomra sőt- lásd még draft előtt iródott cikkemet amiben a 4 lehtsége small school prospect közé tettem akit behúzhatunk: http://blackandteal.com/2011/04/21/jaguars-day-3-draft-wishlist/2/
Gene-ék az ötödik körben felhívták a Tampa későbbi 7. körös választását, de végül Isaac mellett döntöttek
remélem mondanom sem kell, hogy mekkora hiba volt 😊 (a FIU ráadásul a MTSU-val egy konferenciában van)JJ
Na, most hogy volt 1 napom az internettől és szinte mindentől távol átgondolni a hétvége történéseit továbbra is C körüli draftra értkelm a mostanit. Az ok nem a játékoskban van (nagy részt), hanem hogy lehetett volna 6.- 7. körbe letradelve behúzni őket. Ha Geneék alaposan utána néztek a 3 srácnak és úgy gondolják illenek az általuk elképzelt rendszerbe, álldozának rájuk draft pickeket, csak később (6. - 7. körben)! Szóval egyetértek Húsrágó Hsz-ével, de teljesen.
A 3 játékos közül Shortsal van a legnagyobb bajom, mert azt érzem reajta, hogy a Jags Garcon-t akarta vele idehozni, elfelejve, hogy szerintem Garcon önmagában nem egy nagy 'was ist das' (Manning teszi playmakerré, szemben mondjuk Collieval aki tényleg nagyon jó elkapó 'saját zsirján is' (huh milyen jelzők 😊 és Shorts a hirek szerint gyengébb képességű. Prosinskivel kaptunk legrosszabb esetben 1 új Considine-t(inteligens játékos - “Academic Heisman elődöntős volt!.” , aki jó ST-ben, majd meglátjuk milyen jó safety.) Isaac pedig mint már emlitettem -a videói alapján- nagyon tetszik és nem csak nekem. Nickelcornernek amire használni akarjuk szerintem ideális lesz, és nem kell aggódni Reggie Nelson szerű jelentek miatt. A Gabbert és Rackley pickkel meg nincs bajom mind a kettő kellett, mindkettőre olyan játékos érkezett, akik hosszútávon nagy szolgálatot tehetnek a franchisenak.
És még egyszer elismétlem ezt a draftot a free gaenycyben összeszedett játékosok alapján tudjuk majd igazán értékelni.
Cikkek - draftértékelések:
Az NBC Sports B-t(!) adott a draftunkra:
http://drafthq.nbcsports.com/team_picks.aspx
Indoklás:
G.M. Gene Smith has a signature to his drafts: He makes bold moves, and takes a few mid-round players most teams have never heard of. He kept up the trend. The Jaguars finally drafted a quarterback for the first time since Byron Leftwich, moving up six picks to select Blaine Gabbert at No. 10. We’re not huge Gabbert fans, but at least they didn’t give up much to acquire him. Jacksonville’s next four picks were off-the-radar options from Lehigh, Mt. Union, Wyoming, and Middle Tennessee St. They addressed a shoddy secondary late. Watch out for Cecil Shorts. It all looks a little wacky, but we give Smith the benefit of the doubt after two good drafts. Give him credit for originality.
Pete Prisco B-t:
http://www.cbssports.com/nfl/draft/story/15008226/final-draft-grades-bucs-giants-texans-earn-top-marks
Kiper (szokás szerint lehúzta) a draftunkat: http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/23636/mels-grades-are-in (Mondjuk speciel engem rohadtul nem érdekel a pasas véleménye.)
Tony Pauline a draft egyik reachként tartja számon a Prosinski picket: http://sportsillustrated.cnn.com/2011/football/nfl/04/30/draft.steals.reaches/index.html#ixzz1L93QmddD
Jó, hogy ne csak pozitivumokról beszéljünk kaptunk 1 'epic failt' is:
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/kerry_byrne/05/01/draft.grades/1.html
Az FTU minden picket külön értékelve B- ra értékelte a draftott:
http://jacksonville.com/sports/columnists/gene-frenette/2011-05-02/story/gene-frenette-grading-jaguars-2011-draft
És végül Ryan Robinson draft jegyzetei: http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10047
több mint 13 éve
Na ez nagyon igaz.
több mint 13 éve
Gene draftjait mindig egy hatalmas kérdőjel és értetlenség kíséri. Most igazából az első két választás esetében nincs kétség, egyöntetű véleménynek tűnik, hogy jó játékosok kerültek a Jagshez (nagy árat fizetve érte). Mondjuk ha a feláldozott pickeket is kis sulikból jövő sosem jegyzett játékosokra költötte el volna, akkor inkább tradeljen velük fel jobbakért! Középső körös pickekkel pazarlás a Látnokot játszani. Olyan mintha a vaterán 100.000-et adna valamiért, aminek az ár 1.000 Ft, nehogy valaki 2.000-et adjon érte és elvigye... De ennek a draftnak a valódi értékét Gabbert fogja megadni! És ha Cecil is esetleg beválik, akkor kitűnő draftként fogják emlegetni!
több mint 13 éve
Az esetleges UDFA játékosok:www.thejaggernaut.com/2011-articles/april/potential-jaguars-undrafted-free-agency-targets.html
több mint 13 éve
a Jax fanok egy nevet jegyezzenek meg: Anthony Gaitor 😊Persze mi mindenben hibázunk....senki más
Gene-ék az ötödik körben felhívták a Tampa későbbi 7. körös választását, de végül Isaac mellett döntöttek
remélem mondanom sem kell, hogy mekkora hiba volt 😊 (a FIU ráadásul a MTSU-val egy konferenciában van)JJ
több mint 13 éve
a Jax fanok egy nevet jegyezzenek meg: Anthony Gaitor 😊Gene-ék az ötödik körben felhívták a Tampa későbbi 7. körös választását, de végül Isaac mellett döntöttek
remélem mondanom sem kell, hogy mekkora hiba volt 😊 (a FIU ráadásul a MTSU-val egy konferenciában van)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
N-Drew megértelek téged is és a többieket is.Én is szeretem a Jaxet, így figyelem eléggé amiket csináltok. (Florida Powa)
A GM etek egy iszonyat idegesítő ember, vagy meg nem értett zseni.
Rackley. Általában ilyen kicsit akkor tradelnek fel, ha látják valaki beindult rá és nagy eséllyel vinnék.
Most is ez történhetett.
Alualunál is lealáztuk nagyon a draftot és nem lett gáz.
A baj az a nem lett gáz és a Giants vagy KC vagy Bucs remek draftja közt van különbség és itt az a baj, ilyen draftra ezzel a GM- mel esélyetek sincs.
több mint 13 éve
Delonso és DoM! Először is köszi a reagálásotokat! Ami Rackley-t illeti, ott kizárólag a feltrade-del volt bajom (meg a többieknek is), mert azt elfogadom, hogy jobban vágjátok és 4. körben nem lett volna már elérhető, de azt kétlem, hogy a 3.-ban 4 pick-kel később sem. Persze ez csak utólagos okoskodás részemről, nyilván sosem fogjuk megtudni. A kis iskolákkal alapból semmi bajom, csak kezdem rohadtul unni, hogy azt érzem Smith dafke is mindig ilyen sulikból választ, hogy előbb-utóbb (inkább utóbb...) bebizonyítsa mekkora látnok. Mivel Knighton elsőre eléggé bejött, elhiszem, hogy Rackley is működni fog, de példának okán Derek Cox maximum a mi secondarynkben villoghat, ő eddig nem érte meg az árát.
Ami Issac-ot illeti, az én hibám, hogy nem vágtam azt, hogy a Blue Raiders a Sun Belt Conference-ben vitézkedik, de mondjuk eddig életemben nem hallottam róluk, köszi a pontosítást!
több mint 13 éve
Na látom mindegyikőtök próbál pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, úgyhogy (bár mintha a fogamat húznák) én is megpróbálkozom totál laikusként egy értékeléssel:A Rackley-pick az egész draftotok legjobb húzása volt, azon nem kell pörögni, kisiskola ide, kisiskola oda.
N-Drew
Rod Issac pedig az első osztályban játszott. Nem a legnagyobb nevű konfban, de a Middle Tennessee azért annyira nem kutyaütő csapat. Ettől még nem lesz jó játékos/húzás, csak pontosítás.
több mint 13 éve
Mivel nem kelt el Herzlich rácsaphatnák rá mint UDFA,habár nemhiszem hogy megfelel GM-nek.Esetleg kit lenne èrdekesnek találni az undrafted kozul?vagy csak inkáb a zsèt az FA-ra kolteni?Off:mikor jelenik meg az új PFM?
több mint 13 éve
Rackley a 4. körben biztosan nem jött volna. Az ott értékén volt.A shw ötleted jó szerintem felesben a Bolts GM- ével kéne csinálnia.
több mint 13 éve
Na látom mindegyikőtök próbál pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, úgyhogy (bár mintha a fogamat húznák) én is megpróbálkozom totál laikusként egy értékeléssel:Rögtön le kell szögeznem, van egy remek ötletem a jenki producereknek egy új és kivételesen nem kamu reality show-ra: "Gene knows best" (HH showja után szabadon: "Gene jobban tudja"). Öt szezonra előre lehetne válogatott anyázásokat és alsó hangon komplett házak/lakások szétverését rögzíteni, amennyiben még egy ilyen draftot produkál. Lennének felemelő pillanatok is, amikor a lehető legeldugottabb NCAA futballcsapatok legjobb játékosaihoz kiküldött stábok élőben felvennék, amikor XYZ - aki egyébként szerencsés esetben UDFA - telefont kap, hogy a Jaguars mindentudó GM-je 1000 jobb lehetséges játékos közül őt választotta a 4. körtől kezdve a 7. végéig bármikor, esetleg úgy, hogy feltrade-elt érte csak azért, hogy érezze a belévetett határtalan bizalmat...
Ebből a kis ötletemből mindenkinek kb. egyértelmű lehet mit gondolok jelenleg ügyeletes zseninkről (meg a brancsáról), úgy, hogy már aludtam is rá egyet. Így indultunk neki a 2011-es draftnak:
1/16th
2/17th
3/16th
4/17th
4/24th (Saints-től)
5/16th
6/17th
Tehát:
1/10 Blaine Gabbert QB (feltrade a Redskins-el, 1/16 helyett, cserébe 2/17 repült)
Amennyiben abból indulunk ki, hogy sokan 1/1-nek gondolták, de mindenképpen tán a legjobb QB-nek a class-ból, akkor ő érthető húzás volt. Így utólag a feltrade is érthető, és mindenképpen ezerszer jobban örülök neki, mintha Isten ments Cam Newton keveredett volna hozzánk. Ráadásul kottára úgy néz ki a srác, mint Ronnie "Sunshine" Bass a 2000-ben készült Denzel Washington nevével fémjelzett "Remember the Titans" című filmből, és ott "Sunshine" volt az atyaúristen QB. A film igaz történet alapján készült, apró szépséghiba, hogy középiskolai focicsapatról szól, dehát Blaine már egyetemi szinten is elég jó volt úgyhogy bizakodjunk 😉 A filmcím persze elég áthallásos, merthogy a Tennessee inkább Locker-t vitte... úgyhogy, ha Gabbert nem válik be, Locker meg igen, akkor majd tényleg emlékezünk a Titánokra, meg arra, hogy így repült a második körös választás lehetősége is.
Bónuszként Kip Pardue, alias Ronnie "Sunshine" Bass: http://www.imdb.com/media/rm1604229888/nm0661164
3/12 William Rackley OT (feltrade a 49ers-el, 3/16 helyett, cserébe 6/17 repült)
Meester és Manuwai már nem lesz fiatalabb, Rackley erősítés lesz, ez eddig oké. No de minek kellett a feltrade??? Megint repült egy pick lehetősége úgy, hogy a nyakamat teszem rá bent maradt volna 4-el később is a veretes Lehigh-ról. Ez már érthetetlen volt.
4/17 Cecil Shorts WR
Azért fáj duplán, mert kismillió poszton égetőbb szükség lett volna jó játékosra, mint WR-en, de ráadásul egy Shorts-ot b....a meg?!? Lehet, hogy nem lesz rossz, de ahogy azt Ik is írta legalább 3 jobb WR van a rosteren. Már MSW lapátra tételétől sem voltam elragadtatva, erre jön ez. Kérdem én, vajon nem lehet-e, hogy a világmegváltó Rackley helyett - ha már mindenáron ment a feltrade, és ragaszkodunk a WR-hez - Hankerson-t húzza be a zseni, és mondjuk a 4. körben jött volna Rackley? Ha meg nem, akkor mondjuk B variánsként jön LB-ként pl. Casey Matthews, akit bár Höri lehúzott, mondván sehol sem lesz a bátyjához képest, mert agya van a poszthoz, de fizikuma nincs (és nemrég meg is sérült a válla)? Mondjuk Höri azt nem tudhatta, hogy mi Shorts-ot hozzuk két pickkel korábban, mint az Eagles Matthews-t...
4/24 Chris Prosinski FS
MUHAHA... erről ennyit! NFL Draft Tracker-en van olyan a játékosok neve mellett, hogy "Grade". Prosinskinél ez 2.0, közel-távol a legszarabb, a Wyoming futballprogramja amúgy is roppant híres... utána ment ki DB-k közül Davon House (New Mexico State - Grade: 6.1), vagy éppen Rashad Carmichael (Viginia Tech - Grade: 5.2). Nem baj már írtam, Gene jobban tudja!
5/16 Rod Issac CB
Őt még csak nem is értékelték (Grade: ---), a Middle Tennessee State játékosa volt (tán harmadosztály, vagy negyed), de nyilván meccsenként minimum 1 INT-re jó lesz az NFL-ben, ha Manning dobál felé, akkor 3-ra... VICC!!! Most arról, hogy a qrva jó secondary-ben safety poszton a rosteren a Considine-Greene-Hamlin trojka neve szerepel, Ahmad Black-et meg 4 pick-kel később vitte a Bucs inkább nem mondok semmit, meg arról se, hogy Tyler Sash-t egy körrel később 6/33-on a Giants... inkább ne is gondoljunk rá! Persze éppenséggel LB posztra jól jöhetett volna esetleg Quan Sturdivant a North Carolina-ról, akit 6/6-on vitt a Cards, vagy éppen az általunk sokat emlegetett Greg Jones a Michigan State-ről, akit pedig végül - előzetes várakozásokhoz képest jó sokat csúszva - 6/20-on vitt a Giants...
Az a legröhejesebb az egészben, hogy ő biztosan sokkal jobb lesz a posztján, mint az előtte draftolt Prosinski, mert a highlights videó alapján tényleg nem tűnik ügyetlennek, tud szerelni, gyors is, erős is (nem hinném, hogy túl sok CB tol bele 350 fontba a fekpadon...), csak hát steal akkor lehetett volna, ha szépen UDFA-ként leszerződtetjük a draft után. Prosinski-ből sajna ezt még így sem nézném ki...
Nálam ez a draft volt a legbénább a Smith-éra alatt és ez főleg az uccsó három picknek köszönhető, ráadásul itt nem 6-7. körös, hanem két 4. meg egy 5. körről beszélünk. Komolyan mondom tegnap - ahogy Bazzani is utalt rá - tényleg visszasírtam Shack Harris-t (Detroit-ban nincs akkora szava, mint nálunk volt, de azért nézzétek meg a Lions 2011-es draftoltjait...), ami azért mindennek az alja 2008 után.
Hová lett az a mentalitás, hogy legyen minél több draftcetlink, annak alapján erősítsék a csapatot? Hová lett az állandó BPA-mantra? Csak mert nyomát nem láttuk az első kört leszámítva...
A legnagyobb bajom, hogy ezek után szerény számításaim szerint kb. 50 millió USD-ért kéne a hiányposztokra FA-kat igazolni, de lehet, hogy az is kevés lenne, annyi zsét meg még Weaver sem látott egyben soha... és soha nem is fog annyit kipengetni :/
Az én értékelésem a draftról: D+ (de csak Gabbert miatt, különben F- lenne...)
több mint 13 éve
FTUs cikkekel búcsuzom egy időre (a munka ünnepét melóval ünneplem...)Frenette szerint Garrardnak és Gabbertnek ki kell építenie egy jó munkakapcsolatot (amire úgy tűnik mindkét fél hajlandó - nem meglepő mondjuk Davidtől) és erre pl. a közös hobbi a horgászás jó alap lehet majd:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-04-30/gene-frenette-jags-need-strong-bond-between-david
Szintén FTUs cikk a 2 draftol védőről:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-04-30/story/jaguars-go-more-small-school-picks-only-two-defense és Cecil Shortról: http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-04-30/story/jaguars-cecil-shorts-iii-has-long-bill-prolific-college
Amúgy a 3 embernek kicsit jobban utánanézve nekem eddig toronymagasan Isaac tetszik még a legjobban (mondjuk akkor se húztam volna 5. körben, de ez most másodlagos). Ahogy azt nyilatkozta is az FTUs cikkben, nagyon szeret szerelni és a highlight videójából nézve http://www.youtube.com/watch?v=RQ3BnlxDjNs ezzel nem lesz is lesz szerintem gondja.
Prosinskiről Tom Shaw ezt nyilatkozta mikor ott edzett év elején: http://www.youtube.com/watch?v=C0QdRm5eYec Hm...Reméljük igaza lesz! Viszont ahogy mondtam úgy tartják róla, inkább kitünő fizikumú atléta és mint játékos van hova fejlődnie. (Pl. a labmunkája ahogy hátrál, nem éppen a legjobb).
Shorts eddig a legkevésbé tetsző pick, és nem csak nekem. Mondjuk returnerként is bevethető, de abból már van 2 is (Karim és McGee). Viszont mivel anno QBt is játszott, majd ki akarja hivni Gabbertet egy dobópárbajra...Szerintem csak a 4. legjobb WR, én Thomast, Hillt és Dillardot is elé sorolnám. Underwoodnak jelentet konkurenciát. (Osgood az STbeli adottságai miatt maradni fog.)
És ha már Gabbert - elsősorban róla beszélt még a draft alatt az NFL networkön JDR, de elemzi a Prosinski-Isaac-Shorts pickek miértjét is:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81f9ba63/Jack-Del-Rio-talks-Blaine-Gabbert?module=HP_video
Nos akkor egyelőre tőlem ennyi, majd hétfőn igyekszem még több infót összeszedni.
De hogy valami vidámmal zárjak(tudjunk ha kell magunkon is nevetni) - ezek a "Hipster Gene" cuccok nagyon ott vannak:
Mondjuk itt a 2009 lett volna a jó felirat
több mint 13 éve
Most olvastam egy kommentet egy kinti oldalon - rohadtul találó (minden negatívumaival és pozitivumaival együtt):Every year the Jags draft random players from Siberia, but they always seem to turn out to be NFL caliber players. Nothing special. but not bad at all. Just sort of wonder if Gene Smith tries to be too cute for his own good. I mean it seems 99% of the players he picks will be available a round or 2 later. Why not pick a better player at the spot, then steal your boy a round or 2 later? Maybe the Jags would be better then 9-7 every year.
Igen én is azt hiszem, hogy Shorts, Prosinski és Isaac meg fogja állni majd a helyét az NFL-ben, de nem lesz belölük soha sem difference vagy playmaker, plusz tényleg le lehetett volna tradelni az utolsó 3 választottnál, és behúzni később, és zzel szerezni pár extra picket (ugyanez igaz a '10 draftra is...) Na mindegy.
Nézzük mit mondtak a fönökök:
Gene Smith: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4042
Jack Del Rio: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4044
Terry McDonough: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4044
Ime Kuharsky irása arról, hogy a Jags bevásárolni készül free agencyben (elsősorban LB-ben, de valószinű 1-2 DB is érkezik melléjük amint erre lesz lehetőség):
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/23622/jaguars-will-shop-defense-in-free-agency
Ezt a draftot tényleg csak az FAbeli igazolásokkal együtt lehet majd értékelni. A 3. nap pickjei megmondom őszintén nem tetszenek annyira - sőt...
Shorts kiválasztásával Garcont akarjuk másolni, elfelejtve, hogy Manning vastagon benne van, hogy ma playmakerként tarják számon (+ valószinű Shorts nem annyira tehetséges mint a Haitibeli srác). 3.- 4. számú WRnek azért talán bevállhat Prosinskire azt mondják, kitűnő fizikai képességekkel rendelkező, inteligens atléta, de nem biztos hogy játékosként is lesz olyan jó, mint amire az adottságai adva lennének. Hogy egy Devon House-t pl. miért nem lehettt itt kivinni, nem értem...
Isaac legnagyobb hátránya meg hogy tényleg tök ismeretlen gyerek. A róla készült videókból mondjuk annyí látszik, hogy szerelni tud(konkrétan iszonyú kemény tackleket csinál - ami mondjuk sohasem rossz dolog). Kérdés mennyire állja majd meg a helyét az NFL-ben. Mondjuk William Middletonnal jó nickelcornerek lehetnek. Tipikus depth pick. Mondjuk leginkább 7. körben léptem volna meg ha lett volna ott pick (avagy miért nem lehetett letradelni pl az 5. körben?...).
Valószinű az lesz mindhármukból amit a kommentelő írt. Nem rossz játékosok, akik általában megállják majd a helyüket, de sztárok sose lesznek. Ez van.
több mint 13 éve
És ez mindig így is lesz amíg Manning ott játszik. Olyan QB mint ő csak 1 van minden generációban (mielőtt magamra haragítom a Pats szurkolókat, 2).de attól még kifujjuk az orrotokat minden évbenHöriPeyton üzeni, hogy nem fosik Isaactől és Prosineckitől, (bár utóbbi vb bronzérmét nagyra tartja)A ti magas körös pickjeitek nem nagy bustok szoktak lenni mostanság? 😛 Peytonnak meg nem Alualutól kell fosnia, hanem Kampmantől.
Ijalana és Castonzo is üzeni, hogy le lesz dózerolva a védőfalatok Alualustól és Mincistől 😛Höri
Isaac nickelcornernek van hozva, Prosinski meg szerintem 1. FS tartalék lehet (+ ST), főleg ha érkezik egy bizonyos Eric Weddle...iktriad
több mint 13 éve
de attól még kifujjuk az orrotokat minden évbenPeyton üzeni, hogy nem fosik Isaactől és Prosineckitől, (bár utóbbi vb bronzérmét nagyra tartja)A ti magas körös pickjeitek nem nagy bustok szoktak lenni mostanság? 😛 Peytonnak meg nem Alualutól kell fosnia, hanem Kampmantől.
Ijalana és Castonzo is üzeni, hogy le lesz dózerolva a védőfalatok Alualustól és Mincistől 😛Höri
Isaac nickelcornernek van hozva, Prosinski meg szerintem 1. FS tartalék lehet (+ ST), főleg ha érkezik egy bizonyos Eric Weddle...iktriad
több mint 13 éve
Peyton üzeni, hogy nem fosik Isaactől és Prosineckitől, (bár utóbbi vb bronzérmét nagyra tartja)A ti magas körös pickjeitek nem nagy bustok szoktak lenni mostanság? 😛 Peytonnak meg nem Alualutól kell fosnia, hanem Kampmantől.
Isaac nickelcornernek van hozva, Prosinski meg szerintem 1. FS tartalék lehet (+ ST), főleg ha érkezik egy bizonyos Eric Weddle...