NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mennyire scoutoltátok Gabbert?Delonso_

1 Mizzou meccsen volt idén Jags scout; ennyiről tudok legalábbis.

iktriad
Nem éljük bele magunkat túlságosan ebbe a QB draft dologba? Jó, hogy már eltelt néhány év az utolsó QB draft óta, de ha az FA piacról szerzett dollármilliós nagyágyúkkal nem teszik rendbe a secondaryt, akkor arra fognak kelleni inkább a cetlik.Húsrágó
7 éve (Byron Leftwich óta)nem draftoltunk QB-t! Ez rohadt hosszú időnek számit; még a Colts és a Pats is draftol(t) QB-t Manning és Brady mögé - (az már más kérdés; főleg a Coltsnál; hogy kit és hol 😀). Első 3 körben (és bizony sanszos; hogy akár már az elsőben is) jönni fog egy új írányító. Gene már tavaly akart eggyet; de a tavalyi QB osztály nem volt acélos hozzá(Clausen és McCoy is már draftolva volt; mikor a 3. körben ránk került a sor. Utána meg nem igazán volt komolyan vehető; kezdő QB-nak hosszú távon alkalmas irányító volt már). Idén viszont lehet mazsolázni közülük.
Aztán meg David se lesz fiatalabb; plusz igencsak kezdik utólérni a sérülések. 2010-ben több sérülése volt; mint az elöző 7 szezonban együttvéve. És azért idén jobban meg volt védve; mint mondjuk '08-ban vagy '09-ben...

Secondary: (Nem csak) szerintem Draft ÉS FA útján lesz orvosolva. Ha nem is Kampman kaliberű embereket várok oda a szabadügynökök közül; de olyanokat biztos próbálunk leigazolni; aki el tudják látni a kezdő feladatokat vagy komoly vetélytársat jelentenek a drafról jövő rookie számára!

Jason Hillre nem csaphat le más csapat? Elég jól muzsikált itt, és ez másnak is feltűnhet...Húsrágó
Még 2 hónapig nem lehet jelenleg rosteren lévő FA-ket igazolni. Addig van idő vele (is) megállapodni. Szerintem kap is majd új szerződést márciusig.

És még 1 hír a végére: Tyson Alualu megint apa lett. Szerdán született meg a 3. gyereke a felségétől (és a srác még csak 23..).
több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Jason Hillre nem csaphat le más csapat? Elég jól muzsikált itt, és ez másnak is feltűnhet...
több mint 13 éve

iktriad
Nem éljük bele magunkat túlságosan ebbe a QB draft dologba? Jó, hogy már eltelt néhány év az utolsó QB draft óta, de ha az FA piacról szerzett dollármilliós nagyágyúkkal nem teszik rendbe a secondaryt, akkor arra fognak kelleni inkább a cetlik.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MJD átesett tegnap a térdműtéten; és úgy tűnik minden rendben ment. Még mindig csak csodálkozom; hogy sérült térddel csinálta végig a szezont; és így is volt komoly sansza; hogy megnyerje a "legtöbb yardot futó RB" címét....
több mint 13 éve
Ime még 1 fontos offseason info- azon jaguars játékosok névsora; akiknek lejár(t) a szerződése ha vége van ennek a szezonnak:

TE Marcedes Lewis (Ha esetleg nem sikerülne megegyezni vele- automatikusan megy rá a franchise tag; nem fogjuk elengedni!)
WR Mike Sims-Walker (Érdekes kérdés lesz; hogy vele mi fog történni. Mondjuk Weaver beszélt hétfőn egy új WR leigazolásáról az offseason alatt. Ha ez igaz; akkor el lesz engedve...)
WR Jason Hill (Majdnem biztos vagyok; hogy kap új szerződést tölünk; meg is érdemli)
LB Justin Durant (Ugyanaz vonatkozik rá mint MSW-re)
LB Kirk Morrison (Ugyanaz vonatkozik rá mint Durantre)
S Sean Considine (Maradni akar; szerintem kap új szerződést; max TC után kiteszik...)
QB Luke McCown (A 3 tartalék QB közül neki van a legjobb esélye maradni)
QB Trent Edwards (Houston meccs után az az igazi kérdés; hogy talál-e még csapatot magának az NFL-ben?...)
QB Todd Bouman ("A QB-k Szurgent Lajosa" 😀 = mindig kéznél lesz beugrani; ha szükség lesz rá)
LS Jeremy Cain (Amióta itt van - 2 év- ; még nem volt rossz long snap; szóval szerintem marad)
P Adam Podlesh (Legjobb szezonján van túl; jobb évet zárt mint Scobee! Szinte biztos hogy marad.)
CB David Jones (A 7. körös pick szerintem többet hoz majd a konyhára a Nelson tradeből; mint ő.... Volt 2 jó meccse a szezon elején; utána kiderült; miért mondott le róla olyan könnyen a Bengals...)
több mint 13 éve

Considine örülne; ha az offseasonban kapna GM Genetől egy új szerződést és itt maradhatna:
Sean Considine on his UFA status: "Naturally, you always want to stay where you’re at,'' he said. "You feel comfortable with the group of guys that are here. We have a great group of guys and I like the direction the organization is going.''
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mennyire scoutoltátok Gabbert?
több mint 13 éve
Mindenhol beégek vele, ehh....Delonso_
Nyugi nálam nem; csak mivel az azt hiszem Ask Vic-es infó (azt meg naponta olvasom); ezért ez nem ujdonság.
több mint 13 éve
Mindenhol beégek vele, ehh....
több mint 13 éve
Iktriadnak szeretettel

More Player News

Blaine Gabbert-QB- Player Jan. 6 - 10:55 am et

Jaguars.com's Vic Ketchman hints that the Jaguars are likely to select a quarterback in the first two round of this year's draft.
The Jags pick 16th overall, which might just barely be high enough in what's expected to be a loaded quarterback class. OC Dirk Koetter is a proponent of the vertical passing game, so he'd likely prefer a big-armed hurler. It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday columnDelonso_
Nekem ez nem új hír 😀 Amúgy ha a Luck; Mallett; newton 3-as is a draft mellett dönt; simán kinézem Geneből hogy draftolja Locker-t...
több mint 13 éve
Iktriadnak szeretettel

More Player News

Blaine Gabbert-QB- Player Jan. 6 - 10:55 am et

Jaguars.com's Vic Ketchman hints that the Jaguars are likely to select a quarterback in the first two round of this year's draft.
The Jags pick 16th overall, which might just barely be high enough in what's expected to be a loaded quarterback class. OC Dirk Koetter is a proponent of the vertical passing game, so he'd likely prefer a big-armed hurler. It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday column
több mint 13 éve
Fisher Vs VYounghoz mit szóltok?
Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊Húsrágó
Szerintem Adams jól döntött. Én is Fishert hagytam volna meg. Azt hiszem a maradék 3 csapat mind azért szorított hogy inkább Young maradjon és Fisher menjen...
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...iktriad
"ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk" Szent Grált biztosan nehezebb megtalálni, de azért egy kezdő szezonjában is PO érett irányítót draftolni sem egyszerű, főleg ennyi qb needes csapat között. Tavaly és idén is Younggal jobb volt a Titans mint nélküle. Ahogy mondani szoktad: kristálygömb kell a drafthoz. Mondjuk egy Sanchez kaliberű irányítóval szerintem nem muzsikálna olyan szépen a Titans, mint ahogyan a Jets teszi (tette). Az meg erőssen benne van a pakliban, hogy Sanchezt húzol és nem Peyton Bradyt. Amúgy, ha még egy további kiemelkedő QB kerül a csoportba, akkor szomorú szezon elé nézhet a JAX.Húsrágó
De pesszimista vagy. És ha azt a további kiemelkedő QB-t Gene draftolja; akkor mi van? 😀
több mint 13 éve
Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊Húsrágó
Szerintem Adams jól döntött. Én is Fishert hagytam volna meg. Azt hiszem a maradék 3 csapat mind azért szorított hogy inkább Young maradjon és Fisher menjen...
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...iktriad
"ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk" Szent Grált biztosan nehezebb megtalálni, de azért egy kezdő szezonjában is PO érett irányítót draftolni sem egyszerű, főleg ennyi qb needes csapat között. Tavaly és idén is Younggal jobb volt a Titans mint nélküle. Ahogy mondani szoktad: kristálygömb kell a drafthoz. Mondjuk egy Sanchez kaliberű irányítóval szerintem nem muzsikálna olyan szépen a Titans, mint ahogyan a Jets teszi (tette). Az meg erőssen benne van a pakliban, hogy Sanchezt húzol és nem Peyton Bradyt. Amúgy, ha még egy további kiemelkedő QB kerül a csoportba, akkor szomorú szezon elé nézhet a JAX.
több mint 13 éve
Ime a Mike C Wright-al folytatott twitter párbeszéd átlátható formában a BCC-n:
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/6/1918362/twitter-musings-on-jaguars-history
több mint 13 éve
a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

iktriad
Jópofa. Egyszer azért elolvasnám, hogy pl Jack hogy látta ugyanezeket.
Húsrágó
Jacken nagyon látszik; hogy politológiából is van diplomája. Nagyon tisztelem; de tipikusan az a pasas akivel kapcsolatban olvasni kell tudni a sorok között; ha hallod vagy olvasod a nyilatkozatát...
Amúgy mondom ezek az infók egy olyan embertől vannak aki nagyon jó; baráti viszonyban van Jackkel!
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...
több mint 13 éve
a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

iktriad
Jópofa. Egyszer azért elolvasnám, hogy pl Jack hogy látta ugyanezeket.

Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊
több mint 13 éve
Na ezért sajnálom; hogy Michael C. Wright már nem az FTU-nál dolgozik; hanem az ESPN-nek Chicagoban. Az éjjel én és pár másik Jaguars szurkoló "beszéltünk" vele twitteren és nagyon érdekes dolgokat mesélt a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

-Általában Harrisé volt a döntő szó; Jacknek volt némi befolyása; Genenek sokszor szinte semmi. Mike megjegyezte; ha JDR draftolt volna; sokkal rosszabb helyzetben lennénk (pedig; mint megjegyezte ő meg Jack nagy haverok mind a mai napig remek a viszony köztük. Anno pl. ő volt egyedül; aki azt mondta; hogy Jack maradni fog a USC-s pletyka idején.)
-Shack Harris döntése volt Reggie Williams és Reggie Nelson.
-Matt Jones draftolását anno Jack eröltette.
-A Marcedes és MJD draftok a 3-as egyetértésében jöttek létre.
-2007-ben Jack NEM akarta Brady Quinn-t az 1. körben(mint ahogy mindenki hitte; én is tegnapig). Ő Kolbért lobizott Nelsonnal szemben.
-A 2008 óriási FA bustokat (Porter; Florence; Lemon - avagy hogyan dobjunk ki 26 millió $-t az ablakon) Harris és JDR erőltette
-Gene a Shack és Jack közti vitákban inkább Harrris pártját fogta anno.
-2007-ben Jack egyedüli döntése volt Byron kirúgása. Még az akkor érkező Koetter is inkább vele képzelte el az offenset (az a 2006-osTexans elleni meccs; mikor Byron hazudott a lába állapotáról Jacknek; és beleszaladtunk a késbe az akkor még nem túl jó Houston ellen; volt tényleg a szakítás fő oka ).
-De hogy érdekes legyen a dolog; korábban Jack szeretett volna Davidtől is megszabadulni....

Ah; nagyon hiányoznak annak a pasasnak a belső infói....Ganguli nem rossz beatwriter; de Mike kapcsolatrendszerét (nem csak a Jags köreiben) nehéz pótolni. Plusz ő tényleg megosztott belső infókat is a szurkolókkal. Mázlista Bears drukkerek.

Ó; és ha már FTU; Gene Frenette ir Mel Tuckerről; akinek idén sokkal hatékonyabbnak kell majd lennie; az új feladatkörei miatt.
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-01-05/gene-frenette-jaguars%E2%80%99-mel-tucker-needs-help-bolster
(Mike azt irta; Tucker remek edző- tényleg Gene embere- szóval ő optimista a változtatás miatt. Az elmúlt 2 évben elég tapasztalatot szerzett a 4-3as rendszerekben; ami idén jól jöhet majd. Miatta áltunk át 3-4-re '09-ben egy ideig; de mivel Knighton-t leszámítva nem volt meg hozzá a megfelelő játékosállomány ez nem volt tartható sokáig.)
több mint 13 éve
A BCC helyzetelemzése arról; kik leszenekj szabadügynökök a védelemben + milyen megoldások (FA + draft) jöhetnek a D rendbehozására. Ajánlott olvasmány!
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/5/1916132/jacksonville-jaguars-off-season-outlook-defense
Alfie adna még egy esélyt Mathisnek pl. De nem mint CB; hanem mint FS. Kevesen emlékeznek; de mikor megjött eredetileg itt kezdett el anno játszani Rashean. Talán nem lenne rossz ötlet odarakni őt; egy tényleg kezdő szintű új FA vagy draftolt CB társaságában.iktriad
Fordítva is működhet: annak függvénye az, hogy hol játszik, hogy kit sikerül leakasztani a FA piacról. Jó nevek vannak.
több mint 13 éve
A BCC helyzetelemzése arról; kik leszenekj szabadügynökök a védelemben + milyen megoldások (FA + draft) jöhetnek a D rendbehozására. Ajánlott olvasmány!
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/5/1916132/jacksonville-jaguars-off-season-outlook-defense
Alfie adna még egy esélyt Mathisnek pl. De nem mint CB; hanem mint FS. Kevesen emlékeznek; de mikor megjött eredetileg itt kezdett el anno játszani Rashean. Talán nem lenne rossz ötlet odarakni őt; egy tényleg kezdő szintű új FA vagy draftolt CB társaságában.
több mint 13 éve
Igy lesz szép bejutni a playoffba; Jack...:
Based on 2010 records, Jaguars 2011 schedule is tied for third-toughest (.520).
Az Indyvel vagyunk holtversenyben ezen a téren. Titansé a 23. Texans-é a 10. legnehezebb sorsolás a 2010-es eredményeket nézve.

FTU-s cikkek Jack tegnapi sajtótájékoztatójáról:
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-01-04/jack-del-rio-understands-he-has-rare-opportunity
Itt pár érdekességet leehet olvasni Jack megjegyzései közül: Ő is benne van abban; hogy a Harris éra pickjei nem sokszor váltak be; és vállalja a felelősséget ezért. A Redskins meccset nagyon sajnálja az utolsó 3 vereségből a leginkább; mert akkor játszott a legjobban a D egész szezonban; és mégse tudtak nyeri. Tudja milyen ritka az a lehetőség; hogy 2 rebuildinget is ugyanaz a HC vezénylehet le (első pár éve is annak számított); Beszél Mel Tuckerről; hogy ő kérte Weavert; hosszabítsa meg a szerződését; és adjon neki nagyobb jogkört(Ez komoly Jack; vagy csak ezt szabta feltételnek az öreg; és te most igy támogatod?....); véleménye szerint Garrard nagyon jó; de nem elit QB még; de Jack látott QB-kat (Rich Gannon-t; az Oaklandet utoljára SuperBowlba vezető QB-t példaként felhozva) akik 30-on túl produkáltak remek idényeket. Szerintem azért David-et ne soroljuk ide...;

Ime Stellino cikke és véleménye az elhangzottakról: http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-04/story/jaguars-coach-jack-del-rio-thankful-hopeful

Kuharsky szerint a Jags kért még egy kis türelmet a szurkolótábortól a mostani döntésekkel:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/20056/jaguars-basically-ask-for-patience
több mint 13 éve
Érdekes fordulat defensive playcalling ügyben. Jack a mai sajtótájékoztatóján azt mondta; ő ajánlotta Weavernek; hogy Tucker feladata legyen a D playcalling; és szorgalmazta Tucker meghosszabításást(most neki lejárt a szerződése, de ezek szerint marad). Mindezek a fejlemények azért érdekesek; mert Tucker inkább Gene embere volt; mint Jack-é.
Ime két részben a (nagyon érdekes) sajtótájékoztató:
Tuckerről; Garrardról; és az elmúlt 2 évről; és az utolsó pár meccsről: http://www.jaguars.com/multimedia/?3980
Ez pedig a szezon és különböző játékosok és szegmensek értékelése: http://www.jaguars.com/multimedia/?3979

Itt pedig minderről irásban; Vic megjegyzéseivel kiegészitve lehet olvasni:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9728
több mint 13 éve
"Elég tehetséggel a keze alatt" rész kb áll szinte az összes valamirevaló DC-re. Most sz@rból kell várat építeni, és nem biztos, hogy az a jó gondolat, ha JDR megosztja magát és felerészben HC felében DC. Idén ez a verzió ment, és nem jól működött. Emiatt én nem bánom az "új szisztémát". Tuckert annyira tehetségtelennek tartod? Csak van neki is egy víziója a jó Defenseről, ami miatt érdemes volt elhozni Clevelandből.Húsrágó
Tuckernek Clevelandban is ugyanaz volt DC-ként a dolga Romeo Crennel alatt; mint itt. Végrehatani a HC utasításait. Amúgy eredetileg a secondaryhez értő szakemberként tartották számon. Na most ez nagyon nem látszott meg az elmúlt meccseken....
Amúgy a mai Ask Vic-ben Ketchman kitért arra; hogy hiába Crennel fog felelős lenni a D playcallingért; attól még Jack fogja a D felkészíitését ellátni.
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9727 (1. kérdés és válasz)
Mikor még Mike Smith itt volt mint def. coordinátor akkor pl. Smithey volt felelős a D playcallingért. De akkor is és most is ez Jack D-je.

Már a Texans topikba is beírtam: nagyon sajnálom az AFC South-t a jövő évben szvsz az NFL 2 legerősebb div-jável sikerült őket összesorsolni.
empty taxi
NFC South és az AFC North tényleg sajnálkozhat, hogy az AFC South portyázik majd feléjük 😀Húsrágó
2010-ben nem tünt erősnek az AFC South ez tény. De mind a 4 csapat szerintem nagyon erős még mindig. Nem hiszem hogy a black&blue divizió és az NFC South annyira örül majd nekünk....

Na srácok, én szerintem akkor nyári álomba szendülök, utálom az offseasont.Maka
Rendben; azért majd draft idején térj majd be; meg nézz be időről időre; hogy mi újság!
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Na srácok, én szerintem akkor nyári álomba szendülök, utálom az offseasont.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Már a Texans topikba is beírtam: nagyon sajnálom az AFC South-t a jövő évben szvsz az NFL 2 legerősebb div-jável sikerült őket összesorsolni.
empty taxi
NFC South és az AFC North tényleg sajnálkozhat, hogy az AFC South portyázik majd feléjük 😀
több mint 13 éve
Azért az is egy elképzelhető forgatókönyv, hogy Tucker önállóan jobb DC, mint amilyen JDR HC posztról okoskodó DCkedése. JDR nem akkora név a szakmájában, hogy elhihessük neki azt, hogy mindent jobban tud. Max felsül Tucker, nincs PO és új HC jön.Húsrágó
Mondjuk ha elég tehetség volt JDR keze alatt akkor Top 5-s D-ket csinált belőle (lásd 2000-es évek közepe; Carolina '02) szóval e megállapitással vitakoznék. Kiváncsi vagyok hogy fog ez bevállni. '08-ban Gregg Williams is önálló DC-sérge törekedett. Tudjuk hogy az hogy végzödött.
iktriad
"Elég tehetséggel a keze alatt" rész kb áll szinte az összes valamirevaló DC-re. Most sz@rból kell várat építeni, és nem biztos, hogy az a jó gondolat, ha JDR megosztja magát és felerészben HC felében DC. Idén ez a verzió ment, és nem jól működött. Emiatt én nem bánom az "új szisztémát". Tuckert annyira tehetségtelennek tartod? Csak van neki is egy víziója a jó Defenseről, ami miatt érdemes volt elhozni Clevelandből.