Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jags hosszutávú QB problémáiról ír e cikkben Pete Prisco:
http://www.cbssports.com/nfl/story/14204781/passing-on-quarterbacks-leaves-jags-thrown-for-losses
iktriad
What if the Jaguars were the team that had Ben Roethlisberger?

..Ben ujjain tutira nem lenne 2 SB gyűrű...Húsrágó
Nem olyan biztos az. 2006-ban olyan defense és running game állt (volna) rendelkezésére; amivel simán meglehetett volna neki 1(az az év az irányítókon ment el- Leftwich sérülésén és Garrard leolvadásán az év végén). Nem beszélve a '07-es csapatról; ami 2× verte idegenben a Steelers-t; és nagy meccsre késztette a veretlen Patriots-t a playoffban az ő pályájukon.
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
http://www.cbssports.com/nfl/story/14204781/passing-on-quarterbacks-leaves-jags-thrown-for-losses
iktriad
What if the Jaguars were the team that had Ben Roethlisberger?

..Ben ujjain tutira nem lenne 2 SB gyűrű...
több mint 14 éve
Ahogy itt rotálódik a secondary, hamarosan CB poszton is feltűnhet 😂Húsrágó
Inkább safetyben;CB-ben eddig 3 kezdő volt; az is főleg Cox miatt. bár sajnos lassan ott is mindegy ki kezd...
Viccet félretéve; kiváncsi vagyok mit hoz ki Harveyból ez a lépés. Csereként ugyan; de pályára fog lépni. Ha semmi akkor jövő év elején cut/trade; ha látszani fog valami extra tűz/motiváltság/bizonyítási vágy benne; akkor adok neki még 1 telljes offseason-t bizonyítani.
iktriad
Azt hiszem megvilágosodtam, hogy erősítsük a döglődő futójátékot. Harvey 4.75-öt futott kombájnon, lefogyasztják 10-15 fontot (most 268), begyorsul, mint állat, oszt lesz egy Brandon Jacobs utánérzés futónk. Szerintem remek ötlet... 😂
Ik úgyis mindig elmondod, hogy futás ellen jó 😉N-Drew
hétközi edzésen megérne egy próbát. 😉 Jacobs futásait élmény nézni!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
IR report:
http://www.dallascowboys.com/team/team_injuries.cfm =A Jags-é még nincs fent; és igy meg lehet nézni mi ujság a Cowboys háza táján)
Jeremy Mincey csatlakozott az IR reporthoz; bár ő is teljes értéküen edzett. Csakúgy mint Garrard; Edwards és 😀. Bouman limitálva volt.

Scout/draft jelentés:
A Jags egy scoutja ott van a mai FSU-North Carolina State meccsen (főleg gondolom Ponder miatt):
http://www.bigcatcountry.com/2010/10/28/1779462/jaguars-will-be-present-at-the-florida-st-nc-state-game-tonight

Demarcus Ware megállítása a D számára a legfontosabb feladat vasárnap:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9431

És MJD http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3833 valamint Mathis http://www.jaguars.com/multimedia/?3834 a Dallas meccsról
több mint 14 éve
szerintem ha lesz is sack vasárnap, az nem DE pozícióból fog jönni. inkább sanszos DT-ből, a LG helyén keresztül (Phil Costa kezd, a '3rd stringer rookie' tökéletes jellemzés rá), esetleg ha a secondary-ból valaki fellép blitzelni.
Free azért egész stabil, Colombo szintén, plusz eleve kiírták a hirdetőfalra, hogy aki kinyíratja a QB-et, azt Davis vagy Gurode vazelin nélkül megkényezteti kicsit hátulról.slowmotion
Kampmant az nem érdekli; mi van nálatok kiirva. Plusz 5.5 sackje van Kitnán; szeretné továbbjavíitani ezen a statisztikán. 😀
Amúgy köszi az infót. (Secondary sack? -jó; Considinenak van 1; de inkább foglalkozzanak a dolgaikkal; úgy mint javítani azon hogy ők a talán legrosszabb secondary az egész NFL-ben...)
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan
Itt volt már az ideje, hogy leültessék Harvey-t, Mincey az 1 sack-jével jobban állt nála, jóval kevesebb játékkal. Trade? Hát Nelson, meg Groves már szóba került, de Harvey sem menne el túl jól, főleg a fizuja miatt, mivel első körös volt, abból is nyolcadik. Emlékszünk a hosszú holdout-jára is... 17 milliót garantáltan megadott neki a csapat, idén 1.2milliót, jövőre 1.6 milliót fog keresni. 2014-től lesz FA. Kissé drága hozzá, hogy a seggén üljön, viszont ahhoz is sokba van, hogy semmiért elengedjék. Szerintem ennyiért valóban nem kell majd senkinek.
Amúgy feltűnt még közületek valakinek, hogy Groves LB poszton játszik a Raiders-ben, nem DE-n, mint nálunk? Beleolvastam a Fosztogatók topikjába, nem láttam, hogy szidják, tehát lehet azon a poszton megállja a helyét. Lehet Harvey-t is át kéne képezni, úgyis mindig azt mondták az okosok, hogy a kényszerű felhizlalása miatt veszített a sebességéből, azért nem jó a DE posztra. Arról most inkább szemérmesen hallgassunk, hogy a kicsivel könnyebb, de 7 évvel idősebb Kampman sérülésből felépülten is ezerszer jobb nála 😀
Most olvastam, hogy Kampman sack-elte a legtöbbször Kitna-t pályafutása során , számszerűen 5,5-et gyűjtött be rajta. Előjelnek jó, bár ugyebár csoportellenfele volt a Lions a Packers-nek, Kampman fiatalabb volt, Kitna meg kezdő az Oroszlánoknál, szóval azért így könnyebben öszzejöhetett, de ettől még bizakodhatunk 😉N-Drew
Pár reakció: Harvey talán 3-4es DE ként jól jön valamelyik csapatnál(Futás ellen jó ugyebár)még ilyen fizuval is -plusz a paycut intézménye sem ismeretlen... Groves ha jól tudom ott folytatta; ahol nálunk abbahagyta. Lageman a Houston elleni mecsük után azt mondta; Gene zseni volt; hogy egy 5. körös picket tudott érte kapni; mert véleménye szerint szánalmas látványt nyújtott azon a meccsen.
Kitna vs Kampman- A 'Boys csapatának nagy része igen erős; az O-linejukat talán nem sorolnám ebbe a kategóriába. Szerintem nőni fog Kampman sackjeinek a száma vasárnap....iktriad
szerintem ha lesz is sack vasárnap, az nem DE pozícióból fog jönni. inkább sanszos DT-ből, a LG helyén keresztül (Phil Costa kezd, a '3rd stringer rookie' tökéletes jellemzés rá), esetleg ha a secondary-ból valaki fellép blitzelni.
Free azért egész stabil, Colombo szintén, plusz eleve kiírták a hirdetőfalra, hogy aki kinyíratja a QB-et, azt Davis vagy Gurode vazelin nélkül megkényezteti kicsit hátulról.
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Inkább safetyben;CB-ben eddig 3 kezdő volt; az is főleg Cox miatt. bár sajnos lassan ott is mindegy ki kezd...
Viccet félretéve; kiváncsi vagyok mit hoz ki Harveyból ez a lépés. Csereként ugyan; de pályára fog lépni. Ha semmi akkor jövő év elején cut/trade; ha látszani fog valami extra tűz/motiváltság/bizonyítási vágy benne; akkor adok neki még 1 telljes offseason-t bizonyítani.
iktriad
Azt hiszem megvilágosodtam, hogy erősítsük a döglődő futójátékot. Harvey 4.75-öt futott kombájnon, lefogyasztják 10-15 fontot (most 268), begyorsul, mint állat, oszt lesz egy Brandon Jacobs utánérzés futónk. Szerintem remek ötlet... 😂
Ik úgyis mindig elmondod, hogy futás ellen jó 😉

több mint 14 éve
harvey még így is kicsi lenne szerintem 3-4be end-nek (mennyi most 270-280 font?) futás ellen
nickel formációknál lenne jó max.
mondjuk én vinném hozzánk ingyen és új szerződéssel...na meg ledobva magáról pár fontot OLB-nek
😊ehh
Nekem tökmindegy ki viszi és minek; csak legyen érte valami ellenérték.
Ha belegondolok; hogy két(!) 3. és egy 4. körös cetlit áldozott be érte Harris ma is elkezd felforrni az agyvizem.....iktriad
nyugi, abból a 3 pickből Arman Shields-ből nem lett semmi, Tavares Gooden csak ST játékos, Steve Slaton meg 1 year wonder.

és az sem lett volna jobb, ha Harvey helyett Gholstont viszitek 😉Höri
Máris sokkal jobban érzem magam ettől...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
harvey még így is kicsi lenne szerintem 3-4be end-nek (mennyi most 270-280 font?) futás ellen
mondjuk én vinném hozzánk ingyen és új szerződéssel...na meg ledobva magáról pár fontot OLB-nek
😊ehh
Ha belegondolok; hogy két(!) 3. és egy 4. körös cetlit áldozott be érte Harris ma is elkezd felforrni az agyvizem.....iktriad
nyugi, abból a 3 pickből Arman Shields-ből nem lett semmi, Tavares Gooden csak ST játékos, Steve Slaton meg 1 year wonder.

és az sem lett volna jobb, ha Harvey helyett Gholstont viszitek 😉

több mint 14 éve
😊ehh
Ha belegondolok; hogy két(!) 3. és egy 4. körös cetlit áldozott be érte Harris ma is elkezd felforrni az agyvizem.....
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
😊
több mint 14 éve

Kampman szerint a Jags és főleg a D még megfordítjhatja a szezont; ő igyekszik ezt a pozitiv szemléletet a védőtársaiba is átültetni(irtam már hogy imádom a Aaront? 😀): http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-27/story/de-kampman-sees-positives-jaguars-defense

Kuharsky szerint mindegy kik a tackle-jeink(Idén előszőr Nem a Britton hanem Black kezd RT-ben) mi akkor is középen futunk - csak tudnám miért; mikor a széleken a statisztikák szerint hatásosabbak a futásaink. Szólni kéne MJD-nek; hogy 2009-et írunk...:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/17091/no-matter-the-ots-jags-run-up-the-middle

És Ryan Robinson kigyűjtött megint egy valag adatot:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9425
PL.
Bye week előtt 10-5 a mérlegünk; Jack-é 5-2 (Coughlin 5-3-at csinált; lehet Jack ebben is ismétli majd...Meg abban is hogy ő is 8 év után megy...);
A '06 Cowboys elleni (emlékszem az volt TO első meccse mint Dallas játékos; a Sport Tv közvetítette azt a meccset ja és nyertünk...) meccs D-jéből csak Mathis és Daryl Smith van a csapatnál(!);
Kitna eddig 4-szer játszott ellenünk; és 1-3as a mérlege mint kezdő QB;
Jack volt a Cowboys játékosa; mig Joe De Cammilis(ST- talán a legjobb special team coach a ligában- szerintem) és Dave Campo(secondary) személyében két egykori Jags coach van most Wade Philips stábjában
több mint 14 éve
Itt volt már az ideje, hogy leültessék Harvey-t, Mincey az 1 sack-jével jobban állt nála, jóval kevesebb játékkal. Trade? Hát Nelson, meg Groves már szóba került, de Harvey sem menne el túl jól, főleg a fizuja miatt, mivel első körös volt, abból is nyolcadik. Emlékszünk a hosszú holdout-jára is... 17 milliót garantáltan megadott neki a csapat, idén 1.2milliót, jövőre 1.6 milliót fog keresni. 2014-től lesz FA. Kissé drága hozzá, hogy a seggén üljön, viszont ahhoz is sokba van, hogy semmiért elengedjék. Szerintem ennyiért valóban nem kell majd senkinek.
Amúgy feltűnt még közületek valakinek, hogy Groves LB poszton játszik a Raiders-ben, nem DE-n, mint nálunk? Beleolvastam a Fosztogatók topikjába, nem láttam, hogy szidják, tehát lehet azon a poszton megállja a helyét. Lehet Harvey-t is át kéne képezni, úgyis mindig azt mondták az okosok, hogy a kényszerű felhizlalása miatt veszített a sebességéből, azért nem jó a DE posztra. Arról most inkább szemérmesen hallgassunk, hogy a kicsivel könnyebb, de 7 évvel idősebb Kampman sérülésből felépülten is ezerszer jobb nála 😀
Most olvastam, hogy Kampman sack-elte a legtöbbször Kitna-t pályafutása során , számszerűen 5,5-et gyűjtött be rajta. Előjelnek jó, bár ugyebár csoportellenfele volt a Lions a Packers-nek, Kampman fiatalabb volt, Kitna meg kezdő az Oroszlánoknál, szóval azért így könnyebben öszzejöhetett, de ettől még bizakodhatunk 😉N-Drew
Ahogy itt rotálódik a secondary, hamarosan CB poszton is feltűnhet 😂
több mint 14 éve
Pár reakció: Harvey talán 3-4es DE ként jól jön valamelyik csapatnál(Futás ellen jó ugyebár)még ilyen fizuval is -plusz a paycut intézménye sem ismeretlen... Groves ha jól tudom ott folytatta; ahol nálunk abbahagyta. Lageman a Houston elleni mecsük után azt mondta; Gene zseni volt; hogy egy 5. körös picket tudott érte kapni; mert véleménye szerint szánalmas látványt nyújtott azon a meccsen.
Kitna vs Kampman- A 'Boys csapatának nagy része igen erős; az O-linejukat talán nem sorolnám ebbe a kategóriába. Szerintem nőni fog Kampman sackjeinek a száma vasárnap....
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Egyébként érdekes, hogy mennyi boost DE húzás volt az elmúlt pár évben a top 10-ben (szegény Gaines Adams, Jammal Anderson, Harvey, Gholston, de Chris Long is félig-meddig ide vehető).

több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Most olvastam, hogy Kampman sack-elte a legtöbbször Kitna-t pályafutása során , számszerűen 5,5-et gyűjtött be rajta. Előjelnek jó, bár ugyebár csoportellenfele volt a Lions a Packers-nek, Kampman fiatalabb volt, Kitna meg kezdő az Oroszlánoknál, szóval azért így könnyebben öszzejöhetett, de ettől még bizakodhatunk 😉

több mint 14 éve
és milyen kampányszöveggel akarjátok rásózni bárkire is ?

van 1-2 balfasz GM az NFL-ben, de aki Harvey-ért ad bármilyen nemű ellenértéket, az nagyot lép az első hely felé ezen a listán.Höri
Groves-t és Nelson-t is sikerült; az meg szerintem nagyobb bravúr; Harvey valamiben jó legalább (futás ellen) 😀
iktriad
fogalmam sincsen, de amikor draftolták Harveyt, akkor reachnek számított? Vagy mindenki úgy számított, hogy első kör első felében fogják elvinni? Mert ha nem volt reach, akkor a tehetsége ismert/adott volt, könnyen lehet, hogy a Jagsnél nem tudták(ják) kihozni belőle a maximumot. Egy kis levegőváltozás jót is tehetne neki (ártani biztos nem ártana 😀 ). Kis alázat, kemény munka, jó személyi edzések és lehet belőle egy passrusher DE.Húsrágó
Igen, kisebb reach volt, de első körösnek számított.
Azon a drafton már jócskán voltak az nfl.hun draftelemzések, általában a 20. hely körülre pakoltuk ha jól emlékszem.
de mindjárt elkezdek visszakeresni, hátha csodát találok.

na itt az utolsó mockom akkorra (nem röhög 😀) http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=show_it&a_id=328&s_or_a=a
itt meg a többieké http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=show_it&a_id=330&s_or_a=a
itt meg a még régebbiek http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=list_cat&cid=23

több mint 14 éve
csúnya egy pofon ez Harvey srácnak, a 6. körös kiszorítja. Érik a trade!Húsrágó

van 1-2 balfasz GM az NFL-ben, de aki Harvey-ért ad bármilyen nemű ellenértéket, az nagyot lép az első hely felé ezen a listán.Höri
Groves-t és Nelson-t is sikerült; az meg szerintem nagyobb bravúr; Harvey valamiben jó legalább (futás ellen) 😀
iktriad
fogalmam sincsen, de amikor draftolták Harveyt, akkor reachnek számított? Vagy mindenki úgy számított, hogy első kör első felében fogják elvinni? Mert ha nem volt reach, akkor a tehetsége ismert/adott volt, könnyen lehet, hogy a Jagsnél nem tudták(ják) kihozni belőle a maximumot. Egy kis levegőváltozás jót is tehetne neki (ártani biztos nem ártana 😀 ). Kis alázat, kemény munka, jó személyi edzések és lehet belőle egy passrusher DE.
több mint 14 éve
Harvey helyett Mincey kezd Dallasban.Maka

(Bocsánat a késésért amúgy)
Ime Cullen indoklása: http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9427
Imádom amúgy ezt a csávót. Örülök; hogy valakinek volt mersze ezt meglépni.
Amúgy még próbálja ezzel motiválni a csávót:
“This is a defining moment for Harve and I expect Harve to fight,” the Jaguars defensive line coach said following practice on Wednesday.

Az FTU irása a váltásról:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-28/story/jaguars-harvey-demoted

Jack: http://www.jaguars.com/multimedia/?3832(ő itt beszél a DE váltásról) és David: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3831 tegnap.

IR report: 3 QB is rajta van; igaz csak Todd volt limitálva rajta. Ja és 😀 is; de ő már olyan mint Brady lassan- mindig rajta van; aztán mindig játsszik....

Az FTU jegyzete DE-kről; QB-ről; Jordan Blackről; Kampman Kitnáról; és a Dallas injury reportjáról:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-10-28/story/jaguars-notebook-jacksonville-cant-be-worse-ware

A BCC felteszi a kérdést: a 2008-as Jaguars draft volt a VALAHA VOLT legrosszabb az NFL történetében?
http://www.bigcatcountry.com/2010/10/27/1777918/was-2008-the-worst-draft-in-jaguars-possibly-nfl-history
több mint 14 éve

van 1-2 balfasz GM az NFL-ben, de aki Harvey-ért ad bármilyen nemű ellenértéket, az nagyot lép az első hely felé ezen a listán.

több mint 14 éve
csúnya egy pofon ez Harvey srácnak, a 6. körös kiszorítja. Érik a trade!
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Harvey helyett Mincey kezd Dallasban.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 14 éve
David Garrard átment a mai egészségügyi teszten - igy minden akadály elhárukt; hogy visszavegye a helyét mint Jags kezdő QBiktriad
azon gondolkodom, hogy ez most tényleg jó hír?
több mint 14 éve
Eben Britton IR-ra lett rakva. Erik Pears érkezett az általa üresen hagyott kerethelyre. Pears 44 meccset játszott; 30-on kezdett. A Denver és az Oakland játékosa volt ezidáig.

http://www.nfl.com/players/profile?id=PEA298484

Update: Ime itt lehet olvasni egy keveset arról; mit csinált eddig a ligában:
http://www.bigcatcountry.com/2010/10/26/1775948/eben-britton-to-ir-jaguars-sign-ot-erik-pearsiktriad
azon kívül, hogy kb akkora mint egy megtermett Jeti, sokat nem tudtam meg róla. 😊 Örülök, hogy legalább olyat találtak, aki kezdett már nfl meccsen. Ha innen is cutolják, akkor azzal vége is a karrierjének, Oakland és Jags cut után sokan már nem fognak nagy fantáziát látni benne...
több mint 14 éve
Eben Britton IR-ra lett rakva. Erik Pears érkezett az általa üresen hagyott kerethelyre. Pears 44 meccset játszott; 30-on kezdett. A Denver és az Oakland játékosa volt ezidáig.

http://www.nfl.com/players/profile?id=PEA298484

Update: Ime itt lehet olvasni egy keveset arról; mit csinált eddig a ligában:
http://www.bigcatcountry.com/2010/10/26/1775948/eben-britton-to-ir-jaguars-sign-ot-erik-pears