Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
dioadam
597
Nézem a top150 FA listát, Robinson 20, DJ Chark 25, Norwell 75, (Keenan Cole 123., Dante Fowler befért a 100-ba, Fournetti 73). Robinson helyezése meglepett engem, sose volt az az érzésem, hogy a falemberek tehetségét jól látnám, de azon kívül, hogy fiatal és viszonylag tapasztalt, én nem láttam meg benne ezt a "jóságot". Sérülések se kerülték el, átlagosnak kategóriába is alulról kerül csak be, de ha top20 akkor simán megkínálhatják valahonnan egy jó szerződéssel azok, akik lemaradtak a prémium játékosokról.Robinson 20. helye engem is meglepett, főleg hogy Norwell 75. lett. Lehet rosszul emlékszem, de mintha tavaly a támdófal közepe jobban tartott volna, mint a széle.
Húsrágó
több mint 2 éve
Nézem a top150 FA listát, Robinson 20, DJ Chark 25, Norwell 75, (Keenan Cole 123., Dante Fowler befért a 100-ba, Fournetti 73). Robinson helyezése meglepett engem, sose volt az az érzésem, hogy a falemberek tehetségét jól látnám, de azon kívül, hogy fiatal és viszonylag tapasztalt, én nem láttam meg benne ezt a "jóságot". Sérülések se kerülték el, átlagosnak kategóriába is alulról kerül csak be, de ha top20 akkor simán megkínálhatják valahonnan egy jó szerződéssel azok, akik lemaradtak a prémium játékosokról.
több mint 2 éve
Shao fia Tony Khan beszélt egy kicsit a Jagsről. Elmondta, hogy nagyon örül, hogy egy analitikus gondolkodású HC van Pederson személyében (kicsit aggasztó, de azt is mondta, hogy Balfék is ilyen, ezért hasznos). EVP kereséssel kapcsolatban azt mondta, folyamatosan mennek az interjúk, de nincs egy határidő, hogy mikor jön új ember a front officeba. A kis Khan az össze HC és EVP interjún ott volt. (Megjegyzem, lehet hogy neki kéne valami GM szerűségnek lennie. Baalke őt már csak nem tudná megfúrni pl.)www.youtube.com/watch?v=58mxWmfeJto
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
A fogadóirodáknál Evan Neal az új favorit az 1/1-re.Addig még azt is el kell dönteni, milyen szerepet szánunk Walker Littlenek, aki egyáltalán nem volt rossz LT-ben azon a 3 meccsen amin kezdett, ebből az egyik a Bills ellen volt ahol 10 perccel kezdés előtt tudta meg, hogy ő lesz a kezdő (és a 3 találkozón 2 nyomást engedett össz-vissz). És akkor még ott van Cam Robinson is, akivel én már nem csinálnék semmit, de ki tudja a kedves front officunk mit tervez vele.
Alapvetően én jobban örülnék, ha kitömnénk Armsteadet és védőt húznánk. De ha nem lesz splashy az FA időszakunk, akkor Coach P felfogásával garantált az OT pick az első helyen.
Maka
És még Nealnek is ott van kihívónak Ikem Ekwonu, az NC Stateből.
több mint 2 éve
Maka
2 760
A fogadóirodáknál Evan Neal az új favorit az 1/1-re.Alapvetően én jobban örülnék, ha kitömnénk Armsteadet és védőt húznánk. De ha nem lesz splashy az FA időszakunk, akkor Coach P felfogásával garantált az OT pick az első helyen.
több mint 2 éve
Tom Gamble visszavitte Denard Robinsont a Michiganbe, miután Shoelace nálunk volt scout tavaly.Az EVP-nek szánt Spielman meg valami olyasmit mondott, hogy egyelőre mérlegeli az opcióit, de egyelőre nem sieti el a döntést, lehet pihen...
A végén tényleg Baalke fogja lebonyolítani az FA-t(amiben tavaly nagyon nem volt jó) és a draftot (abban meg általában nem az)....
Csodás.
több mint 2 éve
Itt lehet olvasni, hogy anno valamikor 8 évvel ezelőtt a harmadik preseason meccs után lett kivágva.Jacksonville -ben született a csávó, lehet hogy csak belógott egy edzésre.. 😊Nem, az csak májusban jön, ha addig nem lesz újabb csúszás.No fuckin' way.Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Még én se.
Most akkor ne vegyek fel Jags sapkát a fehérvár ellenin,,?
winston
iktriad
The madness of the multiverze is here.
KoporShow
iktriad
Húsrágó
Azóta játszott már Fraknfurtban is.
www.americanfootballinternational.com/frankfurt-galaxy-sign-former-nfl-db-desmond-cooper/
Made... Laid... Paid
több mint 2 éve
Jacksonville -ben született a csávó, lehet hogy csak belógott egy edzésre.. 😊Nem, az csak májusban jön, ha addig nem lesz újabb csúszás.No fuckin' way.Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Még én se.
winston
iktriad
KoporShow
iktriad
Szerkesztette: Húsrágó
több mint 2 éve
Nem, az csak májusban jön, ha addig nem lesz újabb csúszás.No fuckin' way.Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Még én se.
winston
iktriad
KoporShow
több mint 2 éve
No fuckin' way.Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Még én se.
winston
iktriad
The madness of the multiverse is here.
Szerkesztette: KoporShow
több mint 2 éve
Pederson elmondta, hogy ő meg Press Taylor fogják döntően megszabni. hogy néz ki az offense, Pederson hívja a playeket, de Taylor szerepe majdnem olyan fontos lesz a támadóknál (ajjaj). McCoy, meg Jim Bob Cooter majd adhat tanácsokat, de kb ennyi.Stábon belül valaki ki lesz nevezve asszisztens HC-nak, már nem jön új ember az edzői részlegbe. Még az erőnléti stáb minden tagja még nincs meg. EVP posztról nem tudott Pederson új dolgokat mondani (mikor akarunk Baalke főlé hozni valakit, draft után?:..), de majd szeretne aktív szerepet vállalni abban, hogy találjunk oda valakit. (Baalke már nyúl is kanálért, hogy elkezdje kavarni a szart.)
DFP elmondta, hogy igyekeznek modern trendeket is követi, ezért van pass és run game koordinátor támadásban, védekezésben van pass defense koordinátor, adni fog az analitikai tanácsokra, name dropolta pl. "kedvenc" analitikus szervezetemet, nagy örömömre. Hogy melyiket? Pff, hát nem is tudom melyik az.
Caldwell elmondta, hogy még nem képlékeny milyen sémát követünk, de igyekszik felmérni a kerete és az erősségeinkre próbálja szabni a rendszerét. Kiemelte külön Josh Allenet és K'lavon Chaissont, mint játékosok, akiknek az agresszivitása tetszik az új DC számára (Iktriad a Kibic Jax Fan News-tól: "Coach, hol látott agresszivitást mostanság Chaissontól?".) Tegnap beszélt Myles Jackkel, azt mondta, hogy mindketten NAGYON izgatottak a várható közös munka miatt. Reméli, hogy azt a lelkesedést kapjja Jacktől, amit a telefonban hallott tőle.
Press Taylor (ha szar lesz itt -is-, a Nyomi becenév nagyon fogja adni magát) természetesen odáig van Trevortól, sok interjút nézett vele, nagyon szembeötlött mennyire éretten viselkedik (miért, pl Carson Wentz nem ilyen ember?). Jobban szeretetem volna azt hallani, hogy rohadt sok game tapet nézett róla és mér pontosan tudja hol kell majd segíteni a fejlődésében,.. Kérdezték Etienne tervezett szerepéről, erre azt mondta, hogy minél több labdát akar a kezébe rakni. Oké csak ne feledkezz meg egy bizonyos James Robinsonról pajti.
Hogy mondjak egy pozitívumot is, rákérdeztek,arra, hogy tavaly itt nem volt divat felelősséget vállalni bizonyos dolgokért (lásd még J-Rob snapjai), Taylor azt mondta, ő lesz az első, aki magára vállalja a felelősséget érte utólag, ha hibázik. Legyen így!
több mint 2 éve
HC. OC, DC hármas interjú máról:www.youtube.com/watch?v=QUQ7MsT3UIE
(Ha van valami izgi, majd megírom, ha megnéztem.)
Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Még én se.
winston
több mint 2 éve
Lol, egykori Jags játékos igazolt fehérvárra. (Desmond Cooper). Iktriad te emlékszel rá? Nekem fogalmam sincs.Most akkor ne vegyek fel Jags sapkát a fehérvár ellenin,,?
több mint 2 éve
Mike McCoy vmi félelmetesen megöregedett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Akkor összeállt a stáb, már csak Ik miatt is sok sikert 😉Pederson ilyen sapkában is alszik vagy ott már kikezdte a haját és nem akarja mutogatni? 😀
Introducing Doug Pederson’s 2022 coaching staff!#DUUUVAL
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) February 17, 2022
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Shipley 5 észrevétele az új edzői stábról.www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/5-observations-on-doug-pedersons-first-jaguars-coaching-staff
Pederson új válogatási módszeréről, melyik leendő FA-knek vannak nálunk egykori edzői, akik segíthetnek idecsábítani őket, ki maradt Meyer stábjából, mik a szembeötlő különbségek a tavalyi és az idei edzői stáb összetételében (2 szó: NFL tapasztalat).
több mint 2 éve
Az új WR coach, Chris Jackson a Bearsnél volt segédedző. Ez azért lehet érdekes, mert ott A-Rob-ot edzette, akikozmikus gigász brutyó szintű ámen!
1. FA lesz tavasszal.
2. Nyitott arra, hogy visszajöjjön.
3. Dilla infói szerint a Jags FO-ban is van rá hajlandóság, hogy esetleg visszahozzuk.
iktriad
több mint 2 éve
Holnap 11-kor tart Pederson, Press Taylor és Mike caldwell sajtótájékoztatót. Amúgy azért az egy szép morális győzelem, hogy Doug Pederson megtartotta azt a Bernie Parmalee-t RB edzőnek, akit anno Urban Meyer rendszeresen belökött a busz alá, amikor arról kérdezték James Robinson miért nem játszott többet (ami valójában Meyer döntése volt).
több mint 2 éve
Részletes edzőlista:www.bigcatcountry.com/2022/2/17/22933499/jacksonville-jaguars-doug-pederson-finalize-coaching-staff?fbclid=IwAR1KUtLmngDgVaZtjS9hEeqHutaSkx6_AY1x59NcPTMXh8fjBcB9O5udqBY
Made... Laid... Paid
több mint 2 éve
Az új WR coach, Chris Jackson a Bearsnél volt segédedző. Ez azért lehet érdekes, mert ott A-Rob-ot edzette, aki 1. FA lesz tavasszal.
2. Nyitott arra, hogy visszajöjjön.
3. Dilla infói szerint a Jags FO-ban is van rá hajlandóság, hogy esetleg visszahozzuk.
több mint 2 éve
Akkor összeállt a stáb, már csak Ik miatt is sok sikert 😉Introducing Doug Pederson’s 2022 coaching staff!#DUUUVAL
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) February 17, 2022
több mint 2 éve
Az egykori Jags játékos Richard Angulo lesz az új TE edző. Former #Jaguars tight end Richard Angulo is returning to Jax as the TE coach, per @jeffzrebiec. Was previously the assistant OL coach in Baltimore. Been with the Ravens since 2014 and coached their tight ends for two years.
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) February 15, 2022
több mint 2 éve
Boselliék együtt néuzték a Super Bowlt a helyszínen Shaoékkal.Nem tudom ki a középen álló nő, de tuti hogy Ironfist lábfetisiszta testvérkolostorában nevelkedett és a szuperhős neve Ironfoot! 😊
iktriad
Amúgy Khannak Bosellivel való együtt fotózkodása nem jó ötlet, elcsatangolt umpalumpának néz ki, aki most jött a busszal a Csokigyárból. 😊
több mint 2 éve
Most hogy vége a szezonnak, elmondhatjuk hogy...Jaguars are on the clock... Megint.
Shipley meg is fogalmazott pár dolgot a helyzetünkkel kapcsolatban:
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-on-the-clock-5-thoughts-as-offseason-begins
Még egy kis Boselli a hétvégéről. Az egyik legnagyobb pártolója, a talán valaha volt legjobb LT, Anthony Muñoz lepte meg őt a NFL Hírességek Csarnokába jutása napján.
www.youtube.com/watch?v=j10-MZs6uRE
Boselliék együtt néuzték a Super Bowlt a helyszínen Shaoékkal.
Ha már Super Bowl, a hátfájós (gratula Jalen... biztos jót tesz az egójának...) mellett az egykori LS-ünk, Carson Tinker is friss NFL bajnoknak mondhatja magát.
több mint 2 éve
EZ MI EZ? Valaki meggondolja magát és INKÁBB HOZZÁNK JÖN edzősködni? WHAAAAAAAAAAAAAAAT???Plot twist: Former #Bears secondary coach Deshea Townsend — who appeared set to join the #Vikings staff — is now expected to land with the #Jaguars under Doug Pederson, sources say. No deal was signed in MIN and Townsend had a change of heart. An announcement will come this week.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 13, 2022