Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
6 turnover mégis győzelem... a def. főleg a második félidőben jó volt viszont ennyi eladott labdát nem engedhet meg magának a csapat jövőhéten! a lényeg a győzelem és a 6-4kisvanek4
a def szerintem is meglepően jól játszott, Hillist átlagosan 3 yard alatt tartották egész meccsen, és ne felejtsük, hogy 6-szor(!!!) sackeltük az ellenfél irányítóját egy meccsen (Kampman nélkül) + volt egy Considine pick
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 791
Fosatós egy meccs volt, de MJD delivered

A Texans megverte magát 1 perc alatt, a Titans is kikaphat még a hosszabbításban, és a Colts sem az esélyesebb Bostonban. Vezethetjük a divíziót.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
6 turnover mégis győzelem... a def. főleg a második félidőben jó volt viszont ennyi eladott labdát nem engedhet meg magának a csapat jövőhéten! a lényeg a győzelem és a 6-4
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én sajnos megint nemtudom megnézni :/ Azért gondolhatnának ránk is akik melóba járunk 😊 Szerintem is nagyon nehéz lesz és most ha azt lehetne mondani hogy orulnék az 1 pontnak is 😀 de nemlehet. Hát nemtudom remélem hogy gyoz a csapatunk,de valahogy nemérzem azt 😕 Pláne még a Karim se játszik 😐 Tegnap gratuláltam neki a szulinapjához és visszaírt a chat-en hogy nagyra értékeli 😀 Kár hogy nincs most a Facebookon megkérdeztem volna tole hogy miért nemjátszik :rolleyes:

Jah egyébként a Karim eljegyezte a kedvesét :cool:m-bryo
Köszi az infókat m-bryo!

Félidő:

Vezetünk - és ez a lényeg.
Garrard eddig megint rendben van - 9/14, 85 yards, 104.8 rating (17 passz egyfolytában - elöző meccsről volt 14 franchise csúcs). Agyrázkódása óta 7 TD 0 pick.
Alualu; Knighton sack Idén 16.-unk van. Tavaly amúgy Aluaalu sack leader lett volna a 3.5 sckjével. Pot roast pedig átvette a vezetést Kampmantől 4.5-el.
Thomas; MJD és Lewis megbizható

Negativumok:
A Browns TD drveja- 13 perc 16 play 92 yard - vicc.
Hillis-t egyenlőre nem tudjuk megállítani; és McCoy is remek.
Secondary borzalom.
MJD(igen ő) pick- Mi volt ez Koetter?
Underwood nem MSW. Nagyon nem....

Mi kezdjük a félidőt; jó lenne min 3 pontal nővelni az előnyt. Nagyon kemény meccs lesz - de remélem a W nagy nehezen összejön.
több mint 15 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Huh..Hazaértem,de Ik megelőzött a tippel.Én inkább úgy érzem hogy nagy különbség lesz a két gárda között,és csak remélni merem hogy a javunkra.35-7 ide
Tippek még?armando83
Ki van csukva hogy ez legyen az eredmény. Saints; Patriots W; és Jets elleni szoros OT-s L. Ez a Browns legútobbi 3 meccse. Iszonyú kemény (Rob) Ryan koordinálta D; az offensünk tele playmaker-el. Nagyon kemény; szoros meccs lesz; és csalk remélni merem; hogy a végén nálunk lesz több pont....iktriad
Én sajnos megint nemtudom megnézni :/ Azért gondolhatnának ránk is akik melóba járunk 😊 Szerintem is nagyon nehéz lesz és most ha azt lehetne mondani hogy orulnék az 1 pontnak is 😀 de nemlehet. Hát nemtudom remélem hogy gyoz a csapatunk,de valahogy nemérzem azt 😕 Pláne még a Karim se játszik 😐 Tegnap gratuláltam neki a szulinapjához és visszaírt a chat-en hogy nagyra értékeli 😀 Kár hogy nincs most a Facebookon megkérdeztem volna tole hogy miért nemjátszik :rolleyes:

Jah egyébként a Karim eljegyezte a kedvesét :cool:
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Huh..Hazaértem,de Ik megelőzött a tippel.Én inkább úgy érzem hogy nagy különbség lesz a két gárda között,és csak remélni merem hogy a javunkra.35-7 ide
Tippek még?armando83
Ki van csukva hogy ez legyen az eredmény. Saints; Patriots W; és Jets elleni szoros OT-s L. Ez a Browns legútobbi 3 meccse. Iszonyú kemény (Rob) Ryan koordinálta D; az offensünk tele playmaker-el. Nagyon kemény; szoros meccs lesz; és csalk remélni merem; hogy a végén nálunk lesz több pont....
több mint 15 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Tippek még?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 15 éve
Jags Inactives: Mike Sims-Walker, Deji Karim, Brock Bolen, Guy Whimper, Adam Terry, Jason Hill, Aaron Morgan, Nate Collins
Karim inaktiv? WF?????? Ki fogja viisszahordani a kickoffokat(Tiquan)? Underwood fog kezdeni a szülinapos MSW helyett. Ő; Osgood; Matthews és Zach Miller közül valakinek nagy napja kell hogy legyen!
több mint 15 éve
Vic meccs előzetes videója:
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3877
Egyetértek Vic-el; a playoff szempontjából ez a mai meccs egy újabb 'Must Win' meccs...

Még mielőtt Armando rákérdezne; nagyon szoros meccsen Jags győzelmet várok. Jaguars 24; Browns 22

Mike Sims-Walker nagyon úgy tűnik kihagyja ezt a meccset. Inaktivak listája hamarosan!
több mint 15 éve
Cribbs státuszát a Browns leminősítette "Out"-ra; nem játszik ellenünk.
http://twitter.com/caplannfl/status/6136579370262528

És a ProFootball Weekly cikke arról; hogy JDR kérésére Knighton vette át Kampman helyét; mint D(line) leader.
http://www.profootballweekly.com/2010/11/19/jaguars-dt-knighton-becoming-a-leader
Pot Roast számára nem újdonság a dolog; mint mondta a Termple-ben is hasonló volt a szerepe. A cikkben beszél még súlyproblémájáról (ami már a múlté) valamint arról; hogy mennyire igyekszik összeszokni Alualuval. A cikk szerint a pályán kivül is sokatbeszélnek egymással. Szó mi szó, az ő DT kettösükre egyenlőre nincs sok panasz (bár mostanság Tyson produktuma; -a sérülései miatt is- picit visszaesett...)
több mint 15 éve
Culliver hetek óta "IR-en" vanHöri
Az egy dolog; attól jövőre még valószinű draftolni fogja valaki....
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Culliver hetek óta "IR-en" van

több mint 15 éve
MSW nélkül még van támadójáték, de Alualu nagyon kéne a futás ellen (is).Húsrágó
Alualu fog játszani nyugi. Van kis sansz rá hogy MSW. Bár az tényleg nagyon kicsi.....

Scout Upate:
Ma csak az Appalachian St/Florida meccsen van Jags scot; van egy olyan érzésem hogy nem Gator játékos miatt. Appalachian State FCS-s(Másodosztályú csapat) Gene kedvenc "játszótere" ahhona szeret játéksokat draftolni. És van egy jónak tűnő FS-ük; Mark LeGree!

Ime egy frisített lista a Top 10 Jaguars által figyelt emberekről.
http://www.bigcatcountry.com/2010/11/20/1826031/jacksonville-jaguars-scouting-locations-and-updated-top-10-prospects
Mondjuk én a 10. helyen lévő Cam Newton neve helyett valamelyik South Carolinas játékos a CB Chris Culliver és/vagy a DE Cliff Matthews tenném osda; ha már 3 Gamecocks meccsen voltunk idén...

És végül Vic szombati meccseklözetese - reméli a Jags játékosai és edzői nem csak nem felejtették el a januári megalázó vereséget Clevelendben; de tanultak is belőle:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9532
több mint 15 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 076 — Jaguars fan
MSW out vasárnap.Maka
Most tényleg kiderül Thomas 1. számú elkapó-e vagy sem. Remélem igen. Vajon Underwood vagy Osgood kezd majd WR-ben mellette?

Viszont jó hír a blackoutot megúsztuk: http://jacksonville.com/sports/baseball/2010-11-19/story/no-blackout-jaguars-vs-browns-game

Update: MSW nem out hanem doubtful(kétséges) besorolást kapott. Nem sok esély van a játékára; de azért van valamennyi még.

Update 2:
Durant, Mincey, és Alualu proable(valószínű) besorolást kapott. Ha valahol azt olvassa valaki hogy Alualu kapott doubtful és MSW proable besorolást; az azért van mert a Jags elírta a hivatalos IR report email-t. (Amúgy MSW volt az aki nem edzett szinte egész héten...)iktriad
MSW nélkül még van támadójáték, de Alualu nagyon kéne a futás ellen (is).
több mint 15 éve
"Tarzan menni játszani NFL" koncepció.
iktriad
pedig passzolt volna az ajándékboltos "Jungle attack" kollekcióhoz 😀
több mint 15 éve
MSW out vasárnap.Maka
Most tényleg kiderül Thomas 1. számú elkapó-e vagy sem. Remélem igen. Vajon Underwood vagy Osgood kezd majd WR-ben mellette?

Viszont jó hír a blackoutot megúsztuk: http://jacksonville.com/sports/baseball/2010-11-19/story/no-blackout-jaguars-vs-browns-game

Update: MSW nem out hanem doubtful(kétséges) besorolást kapott. Nem sok esély van a játékára; de azért van valamennyi még.

Update 2:
Durant, Mincey, és Alualu proable(valószínű) besorolást kapott. Ha valahol azt olvassa valaki hogy Alualu kapott doubtful és MSW proable besorolást; az azért van mert a Jags elírta a hivatalos IR report email-t. (Amúgy MSW volt az aki nem edzett szinte egész héten...)
több mint 15 éve
Hát amit engem illet egyik se tetszik 😕
Pláne az a sisak a fordított logóval!!!Fortelem!!! :mad: :mad: :mad:
Egy fityinget se adnák a tervezonek!!m-bryo
Közben kiderült már, hogy ezek a rajzok kamuk, nem a Nike csinálta őket.Maka
Fura is lett volna hogy ilyen ismert márka ilyen tervezovel egyuttmukodne 😉
több mint 15 éve
Egy fityinget se adnák a tervezonek!!m-bryo
Közben kiderült már, hogy ezek a rajzok kamuk, nem a Nike csinálta őket.

több mint 15 éve
Egy fityinget se adnák a tervezonek!!
több mint 15 éve
MSW out vasárnap.

több mint 15 éve
Jaguars Nike mez koncepciók(?) -jövőre lejár a Reebok szerződése a ligával2012-re.Remélem ezek csak tervek maradnak - már ha ezek tényleg igaziak.....

"Tarzan menni játszani NFL" koncepció.

Ez se nyerte el a tetszésemet...

EZ a verzió még úgy-ahogy kinéz....
több mint 15 éve
Vic eheti 10-es listája:
Here are 10 things the Jaguars have to do to beat the Browns.

1. Stop the run—The Browns beat nobody without running the ball. It’s just this simple: Stop the run and win.

2. Play tight in the secondary—The Browns receivers are not a get-deep group and the quarterback doesn’t have a go-deep arm.

3. Push the envelope—David Garrard and the offense are on a roll. They are the stars of this team and they are carrying it. Don’t let up now.

4. Remember last season—The Jags got pushed around up front in the cold on Lake Erie. That must not happen again.

5. Beware of tricks—Eric Mangini loves the trick stuff. He made a fool out of his mentor, Bill Belichick.

6. Forget about the blind side—The Jags aren’t likely to beat Joe Thomas. Focus the pass-rush somewhere else.

7. Play high and short—Colt McCoy isn’t very tall and doesn’t have a strong arm. He’s dinking and dunking.

8. Make the kicks—What happened last weekend is a formula for disaster. Josh Scobee has had too good of a season for it to go up in smoke at crunch time.

9. Ride the wave—Last Sunday’s thrilling win has created a wave of enthusiasm. Ride it.

10. Smell first place—Because that’s where the Jags will be if they beat Cleveland and the Colts lose in New England.

A cikk amiben közétette az AFC SOuth-t és a Jags esélyeit veszi górcső alá:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9527

Ryan Robinson Garrardra kihegyezett statjai- van 1-2 érdekesség benne (pl David-é a a legjobb 4. negyedbeli QB rating az egész ligában....)
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9529

MSW ma edzett; kiváncsi vagyok milyen státsuszt kap majd a végső IR reportban; továbbá nemsokára kiderül lesz-e blackout vagy sem....
több mint 15 éve
Blackout hatására tényleg eladnak jegyek az utolsó pillanatban, vagy ez inkább csak a következő meccsek jegyeladásán érződik (ha egyáltalán)?
Amúgy a sok nyomi, ha nem megy ki a stadionba, akkor otthonról se nézze a fotelből!Húsrágó
A blackout szabály azért van hogy az aktuális meccsre serkentsék a kilátogatási kedvet. Tehát inkább a szóban forgó meccsre van hatással.
több mint 15 éve
És az nfl.com cikke (és videója) arról; hogy komoly playoff esélyesnek lehet-e tekinteni a Jaguars-t. A cikkben szó esik Podlesh rákjáról is.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c3675f/article/punter-podlesh-embodies-spirit-of-jags-turbulent-season?module=HP_spotlightiktriad
Minden meccset hozni kell, mert nem ebből a csoportból lesz WCard csapat, ahhoz túlságosan kiegyenlített. PO esély akkor van meg, ha Ik minden meccset MUST WIN kategóriába sorol be, és az ég összes áldását kéri és kapja a Jaguárokra. Szóval minden csak Ik-en múlik 😀

-------o---------

Ez a rák téma nagyon durva. Szerencsés, hogy eddig jól alakult neki.
több mint 15 éve
Nem a csapattal van hiba; hanem a kintiekkel.
a csapatnyert 2 meccset zsinórban; az utolsó olyan körülmények között; hogy azt sokáig nem lehet elfelejteniiktriad
szerintem annak semmi befolyásoló szerepe sincs, hogy hail maryvel nyer a csapat vagy sem.Höri
Szerintem meg annak köszönhető; hogy egyátalán arról beszélhetünk; hogy lesz vagy nem lesz blackout...
Novemberben a helyiek tradicionálisan szeretenk "bealudni"; és NEM meccsre járni&nem foglakozni annyit a Jags-el. Ne kérdezd; hogy ez miért van...iktriad
Blackout hatására tényleg eladnak jegyek az utolsó pillanatban, vagy ez inkább csak a következő meccsek jegyeladásán érződik (ha egyáltalán)?
Amúgy a sok nyomi, ha nem megy ki a stadionba, akkor otthonról se nézze a fotelből!