NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azzal, hogy marad csak annyi történt, hogy adtak még egy évet a projectnek, hogy szánalmas gyengéből átlagosra tudja felhozni az új stáb. Ha összejön, akkor jöhet még pár túlfizetett év, ha nem jön össze akkor egyetlen túlfizetett évvel lezárható ez próbálkozás.
Trevornak jót tenne ha a vakoldalán is lenne egy plusz szeme...
Húsrágó
Pakolhatja vissza instára a Jags-es cuccokat. 😊 Az OL edző amúgy ugyanaz idén is, aki tavaly.

Beki

empty taxi
Ha korán draftolunk egy OT-t, akkor nem akkora hülyeség. Nem kell egyből a draftolt rookiet a mély vízbe dobni a rookie QB mellé. És nem adjuk fel valamelyik korai picket Orlando Brownért.
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Azzal, hogy marad csak annyi történt, hogy adtak még egy évet a projectnek, hogy szánalmas gyengéből átlagosra tudja felhozni az új stáb. Ha összejön, akkor jöhet még pár túlfizetett év, ha nem jön össze akkor egyetlen túlfizetett évvel lezárható ez próbálkozás.
Trevornak jót tenne ha a vakoldalán is lenne egy plusz szeme...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 600
Vajon kire/mire akarunk spórolni ennyire?
iktriad
Csak tipp, de lehet arra számít a stáb, hogy a cap csökkenés miatt olcsóbban lehet megszerezni akár top kaliberű játékosokat (helyük lenne a roosteren az biztos 😊 ). Ezért mondjuk nem érné meg felforgatni az egész keretet, mert ha megint elmarad a TC meg az előszezon, akkor az összeszokottság hiánya bajos lehet...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vajon sikerül neki a gyors siker az NFL-ben is?
több mint 3 éve
Vajon kire/mire akarunk spórolni ennyire?

több mint 3 éve
Íme az 5 legfontosabb tulajdonság, amit Meyer a játékosaitól elvár. Tényleg jó az interjú, érdemes beleolvasni.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mel Kiper legjobb irányító prospectjei 1979 óta. Van egy új név a listán, a Top 5-ben! 😉 És nem Zach Wilson az. 😉
iktriad
Igen. Kyle Trask az.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mel Kiper legjobb irányító prospectjei 1979 óta. Van egy új név a listán, a Top 5-ben! 😉 És nem Zach Wilson az. 😉
több mint 3 éve
Viszont úgy tűnik új LT-nk lesz hamarosan.

Ha már instagram, Trevor Lawrence tegnap bekövette A-Rob-ot. Hmmm. Tud valamit, amit mi még nem?
iktriad
Amúgy elég fura ez töröl mindent az Instájáról dolog... Realityshowban egy szakítás ez?
Elvárja a Jags, hogy minden játékosa bekövesse a csapatot? Ez olyan szánalmas. Cam Rob láthatóan muszájból csinálta, ha már nem onnan jön a következő csekk, akkor felejtsük is el az egészet.
Vagy csak hisztizik, de azzal meg nem fest vidámabb képet magáról...
Húsrágó
Vicces lenne, ha a Jags mégis visszaigazolná, és akkor pakolhatja fel a képeket megint. 😊
több mint 3 éve

Ha már instagram, Trevor Lawrence tegnap bekövette A-Rob-ot. Hmmm. Tud valamit, amit mi még nem?
iktriad
Amúgy elég fura ez töröl mindent az Instájáról dolog... Realityshowban egy szakítás ez?
Elvárja a Jags, hogy minden játékosa bekövesse a csapatot? Ez olyan szánalmas. Cam Rob láthatóan muszájból csinálta, ha már nem onnan jön a következő csekk, akkor felejtsük is el az egészet.
Vagy csak hisztizik, de azzal meg nem fest vidámabb képet magáról...
több mint 3 éve
LaCanfora megint marhaságokat beszél rólunk. Minek kéne nekünk extra cap space egy tavaly kifejezetten jól játszó emberért, akit ráadásul Meyer anno edzett az Ohio Staten?

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Hm....

Mondjuk egyre többen mondják, hogy inkább (az egykori Urban Meyer játékos) Curtis Samuelre lenne szükségünk a sebessége miatt, mint A-Robra. Ha valamelyiket alá tudnánk íratni, az jó lenne.
Meg mellé Jonnu Smitht. Biztos nem kerülne annyiba, mint Henry és jobb TE, mint pl. Ebron.

Jövő hétre nagy mészárlások várhatóan az NFL cap space szűkében lévő csapatainak kereteiben. Mindeközben a Jags aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is nekünk lenne a legtöbb pénzünk a sapka alatt a ligában.😊

több mint 3 éve
Ik, Chris Claybrooks hogy teljesített tavaly? Csak beállt muszájból, mert nem volt más, vagy van benne lehetőség szerinted?
peterk2005
Jobb volt CB-nek, mint returnernek, aminek draftoltuk. Megfelelő edzőkkel(ha külsü corber poszton marad, akkor ugyanaz lesz a pozíciós edzője, mint tavaly, ha nickel lesz, akkor Ash fogja edzeni) jó kis csere corner lehet belőle.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ik, Chris Claybrooks hogy teljesített tavaly? Csak beállt muszájból, mert nem volt más, vagy van benne lehetőség szerinted?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A szövegkörnyezetből én úgy érzem, hogy Dioadam Cam Robinsonra gondolt, csak elírta. Én amúgy kicsit sem vagyok Cam Robinson fan, és remélem nem rakunk rá taget, kidobott pénz lenne, a szerződéshosszabbítás még inkább. Én minden erővel Trent Williamsre mennék rá.
npetiii
Most már látom én is. Én nem bánom, ha tageljük Cam-et, HA korán jón egy OT ebből a remeknek tűnő OT classból mellé, akit folyamatosan beépítenénk. Williamsnek én is örülnék(jóbban, mint eltradelni egy a 2/1-es Brownért), de az ő esetében is kéne korán jöjjön egy OT prospect már idén, mert fiatalabb nem lesz ő se.
iktriad
Én nagyon fázom az OT drafttól. És ezt az érzést a rossz emlékek táplálják.
Luke Joeckelnél nem tűnt akkor senki jobbnak és teljes melléfogás lett belőle. Azt nem tudom megítélni, hogy tisztán mint prospect Joeckel jobb volt-e mint 2012-ben Matt Kalil (1/4) vagy 2014-s Greg Robinson (1/2) vagy Jake Matthews (1/6), csak hogy a környező éveket hozzávegyük a dologhoz, de valahogy az az érzésem, mintha az OT kiválasztás kicsit még a többi posztnál is nagyon lutri lenne.
Basszus Lane Johnson Joeckel után ment ki és rá mondjuk emlékszem, hogy nem sorolták Joeckel elé mint prospectet. Eric Fisher volt az, akivel úgymond megvívott Joeckel az 1/1 helyért.
több mint 3 éve
Mike DiRocco jól átlátható keret elemzése a piacnyitás előtt.
 www.espn.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/29019/jacksonville-jaguars-free-agency-overview-left-tackle-tight-end-top-priorities
iktriad
Tyler Eifert-et és/vagy James O’Shaughnessy-t nem kéne megtartani? Úgy rémlik, nem voltak rosszak, hozzá tudtak tenni a játékhoz. Ha megnézzük a maradék TE-eket akkor nem vagyok nyugodt...
James Robinson remélem marad (megfelelő összegért), most már viszonylag jó támadófalunk van, nem kéne gyengíteni a fr QB érkezése előtt. Ezt leszámítva nagy mozgás nem feltétlenül kell a támadóknál a draft előtt.
A védelem már összetettebb dolog. Csak abban bízom, hogy nem fizetünk túl senkit csak azért, mert több need is van a védelmen belül.

A draftot meg lehetne BPA alapon csinálni, azzal nem lövünk mellé 😊
dioadam
Eifertnek nem hítuk le az opcióját, így FA. Szerintem igazolunk és korán draftolunk is TE-t(helló, Pat Freiermuth). James O’Shaughnessy-t remélem visszahozzunk, hasznos gyerek. Ls jó lenne, ha Josh Oliver is hadra fogható lenne, ha már egy korai 3. körös pick ment rá.
J-Robnak még 2 éve van a szerződéséből és utána is csak RFA lesz. Nem megy sehova. De mögé kéne majd egy speedster RB-t draftolni és/vagy igazolni.
iktriad
A szövegkörnyezetből én úgy érzem, hogy Dioadam Cam Robinsonra gondolt, csak elírta. Én amúgy kicsit sem vagyok Cam Robinson fan, és remélem nem rakunk rá taget, kidobott pénz lenne, a szerződéshosszabbítás még inkább. Én minden erővel Trent Williamsre mennék rá.
npetiii
Jogos az észrevétel!!
Összecsúsztak a dolgok, bocs érte.
Pontosítok: James Robinson (RB) ha jövőre is jó számokat hozna, akkor meg lehetne kínálni valami értelmes szerződéssel és akkor maradjon nálunk.
A támadófalnál arra gondoltam, hogy az irányító megvédése mellett a futójátékot is hatékonyan tudják segíteni a blokkokkal és úgy tűnik, van hozzá egy jó futónk. Nem tudom, kiknek jár le a támadófalban a szerződése, de ne eresszenek szélnek mindenkit, mert kezd összeállni valami jó a falnál (persze vannak kivételek)
Cam Robinson (OT) eléggé feledhető produkciót nyújtott. Spotrac-en úgy kalkulánlnak, hogy 11,4 M lenne jövőre a fizetése, ez rengeteg pénz lenne. Npetiii véleményével egyetértek, ezért a pénzért jobbat kapunk a piacról.

Off: A jövőben figyelek majd, hogy a reggeli kávé után írjak csak, előtte ne 😀
több mint 3 éve
npetiii
Most már látom én is. Én nem bánom, ha tageljük Cam-et, HA korán jón egy OT ebből a remeknek tűnő OT classból mellé, akit folyamatosan beépítenénk. Williamsnek én is örülnék(jóbban, mint eltradelni egy a 2/1-es Brownért), de az ő esetében is kéne korán jöjjön egy OT prospect már idén, mert fiatalabb nem lesz ő se.
több mint 3 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
 www.espn.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/29019/jacksonville-jaguars-free-agency-overview-left-tackle-tight-end-top-priorities
iktriad
Tyler Eifert-et és/vagy James O’Shaughnessy-t nem kéne megtartani? Úgy rémlik, nem voltak rosszak, hozzá tudtak tenni a játékhoz. Ha megnézzük a maradék TE-eket akkor nem vagyok nyugodt...
James Robinson remélem marad (megfelelő összegért), most már viszonylag jó támadófalunk van, nem kéne gyengíteni a fr QB érkezése előtt. Ezt leszámítva nagy mozgás nem feltétlenül kell a támadóknál a draft előtt.
A védelem már összetettebb dolog. Csak abban bízom, hogy nem fizetünk túl senkit csak azért, mert több need is van a védelmen belül.

dioadam
Eifertnek nem hítuk le az opcióját, így FA. Szerintem igazolunk és korán draftolunk is TE-t(helló, Pat Freiermuth). James O’Shaughnessy-t remélem visszahozzunk, hasznos gyerek. Ls jó lenne, ha Josh Oliver is hadra fogható lenne, ha már egy korai 3. körös pick ment rá.
J-Robnak még 2 éve van a szerződéséből és utána is csak RFA lesz. Nem megy sehova. De mögé kéne majd egy speedster RB-t draftolni és/vagy igazolni.
iktriad

több mint 3 éve
iktriad

dioadam
Eifertnek nem hítuk le az opcióját, így FA. Szerintem igazolunk és korán draftolunk is TE-t(helló, Pat Freiermuth). James O’Shaughnessy-t remélem visszahozzunk, hasznos gyerek. És jó lenne, ha Josh Oliver is hadra fogható lenne, ha már egy korai 3. körös pick ment rá.

több mint 3 éve
iktriad

több mint 3 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0225%2Fr819504_1296x729_16-9.jpg
Jacksonville Jaguars free-agency overview: Left tackle, tight end top priorities
The Jaguars enter the offseason with the most cap space in the league. Here's a position-by-position look at where they'll look to spend their money.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
1/25-re draftolsz Vagy átadott a választást és fixen kapsz egy fickót, aki RT-ben pro bowler, akkor a differencia az, hogy pénzben kifizeted a kisebb rizikóját annak, hogy beválik-e választásod az NFL-ben. Ha most elérhető egy tényleg jó játékos, aki fiatal is ráadásul, én megértem hogy szebb út összedraftolni egy erős magot és aztán feldíszíteni pár sztárigazolással, de miközben összedraftolod a magot, aközben hozol sztárt is, az csak gyorsít a folyamaton.
Miami is adott 5 évre 82 milliót Byron Jonesnak, Van Noy 4 évre 51 milla. Meg Ereck Flowers náluk most bejönni látszik, ami szerintem általános döbbenet, ha fogadnom kéne akkor azt mondanám, hogy idén már kevésbé tűnik majd az az évi 10.000.000 jól elköltöttnek. Igen, nem áldozott picket a Phins, de nézzük meg azokat az első körös Jags játékosokat, akik már rendesen meg lehet ítélni az elmúlt tíz évből. Csak azt nézd, hogy kinél lenne jobb választás egy probowler RT!
Húsrágó
Világos, a lényeg, hogy ha igazoltak, nem adtak picket. Persze jól is kell igazolni, C.J. Mosley-t is "csak igazolta" a Jets, és nem jól tették, pedig ő is a jövő nagy játékosának nézett ki. Ezért is nem szabad duplán is beleugrani szerintem. Vagy csak a nagyon tutiba, aki tényleg szinte 100%, hogy visszahozza az árát. Brown tudja fene. RT-ben pro bowler, de LT-ben nem volt az, és van azért rizikó abban, hogy az lesz. Simán pénzért - ha sok van, és most sok van - megérheti így is. De nekem a plusz pick sok. Nézd meg mire ment a Texans Tunsillal, pedig Tunsil nem is lett rossz. Ha feltétlenül kell egy LT, én inkább elhoznám Tremt Wiliamst. Ő szinte tuti pro bowl szint, van benne még 2-3 jó év, nem kell érte picket adni, és még olcsóbb is lenne, mint Brown.

És muszáj abban bíznotok, hogy mostantól az erős pickjeitek bejönnek majd, mert ha az FO úgy draftol a jövőben is, ahogy a régi, akkor megette a fene, nem épül jó csapat. 😊 Szóval jelenleg számoljatok úgy, hogy minden első kör egy potenciális impact játékos, aki még az ötödik évében is ár alatt játszhat majd. Lesz aki ezek közül nem válik be, de jelenleg ez a pick értéke. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Alex Smitht úgy tűnik kirakja a Washington. Szerintem ideális csere/mentor lenne Trevornak. Remélem még mindig ilyen jóban vannak Meyerrel.