Jacksonville Jaguars
Jó igen ok, azt kihagytam, hogy kivéve például, de Briareos pontosított, hogy a Recruitment Géniuszok. Kliff és Rhule is eddig beválik.Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.Kliff meg közben az egyetlen veretlen csapatot irányítja... túlzásokba azért ne essünk már, a nagy arc ugyanúgy megvan számos hc-vé avanzsáló nfl koordinátornál is, a csupán ncaa-ben edzősködő embereknél inkább az a probléma, hogy a sikeres college-os ténykedés másfajta szemléletet és hozzáállást kíván, mint mikor milliókat kereső profikkal kell dolgozni.
Rodaron
Meyer már a rasszista strength coach kinevezésekor sokakat elveszíthetett, most azért lenne muszáj kirúgni, mert innen elképzelni nem tudom hogyan lehetne visszaút.
r.baggio
Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.Kliff meg közben az egyetlen veretlen csapatot irányítja... túlzásokba azért ne essünk már, a nagy arc ugyanúgy megvan számos hc-vé avanzsáló nfl koordinátornál is, a csupán ncaa-ben edzősködő embereknél inkább az a probléma, hogy a sikeres college-os ténykedés másfajta szemléletet és hozzáállást kíván, mint mikor milliókat kereső profikkal kell dolgozni.
Rodaron
Meyer már a rasszista strength coach kinevezésekor sokakat elveszíthetett, most azért lenne muszáj kirúgni, mert innen elképzelni nem tudom hogyan lehetne visszaút.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nothing better than being a Jags fan man. We lose 7 days a week. https://t.co/rknoDsPz6m
— Dilla (@E_Dilla) October 5, 2021
Szerkesztette: winston
Szerintem Khan nagyon szereti ezt a franchiset, meg szeretné, hogy jó legyen, Meyer is nagy hal volt azért, ami összejött.persze csak pörög az idő, megint röhej a csapat, és nem tudom kinézem e khanból h kompetens edzőt hoz.én az egész storyban csak két embert sajnálok.Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
meyer feleségét, és triádot.
reménykedsz, bizakodsz és erre ez
briareos
Az edzovalasztast elbasztak, de hamarabb tudnak szabadulni es johet egy uj arc, hatha nem lesz ekkora gyoker.
gabokocka
na mindegy nem mintha miamiben jobb lenne a helyzet 😀
briareos
Csak egy kretén.
Nekem is ebben a sztoriban inkább az a durva, hogy van egy 0-4 csapatod, a legnagyobb rivális jön, és a hétvégén inkább ott maradsz Ohioban megnézni a csapatod meccsét meg elmenni bulizni.
És aztán a shitstorm miatt inkább lemondod a team meetinget.
Szerintem sincs maradása, és jó is, hogy még most megszabadultok tőle.
egészen pontosan azok a nagy college coachok akik nem edző hanem recruiting géniuszok, de igen valóban.Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.én az egész storyban csak két embert sajnálok.Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
briareos
Az edzovalasztast elbasztak, de hamarabb tudnak szabadulni es johet egy uj arc, hatha nem lesz ekkora gyoker.
gabokocka
Rodaron
Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.én az egész storyban csak két embert sajnálok.Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
briareos
gabokocka
persze csak pörög az idő, megint röhej a csapat, és nem tudom kinézem e khanból h kompetens edzőt hoz.én az egész storyban csak két embert sajnálok.Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
briareos
gabokocka
na mindegy nem mintha miamiben jobb lenne a helyzet 😀
én az egész storyban csak két embert sajnálok.Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Who hasn’t hired a racist strength coach , signed their best friend to a roster spot, skipped the team plane home + created a media shitstorm over the same long weekend while leading an 0-4 football team? Well, maybe not in the span of a couple months but yes. https://t.co/cCyrJeGgj4
— mayor of hydrated summer chris long (@JOEL9ONE) October 5, 2021
If I’m a veteran player in Jacksonville I am now my own boss.
— mayor of hydrated summer chris long (@JOEL9ONE) October 5, 2021
Szvsz ennek egy vege lehet csak, akkor meg minel kesobb lepik meg annal tobb hitelesseget veszit a tulaj/vezetoseg.
Ki johetne szoba stabon belul, mint interim HC?
| Side note: Achonal nagyobb klikkvadasz idiota keves van, kajak Stephen A szint, sot. |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Alapesetben szerintem a játékosoknál is. 😊Hát nálam emeli a respect szintjét ha levarr egy ilyen szőke cicát 😊Szóval nem erkölcscsősz Kahn, viszont a játékosok csak röhögnek Meyeren:Hülyeség volt Meyertől engedni a nőt (ha tényleg csak ennyi volt), de ha egy ilyen ügy miatt elveszti a credibilityjét vagy akár a tekintélyét a csapat / játékosok előtt, akkor eleve nem sok credibilityje / tekintélye volt.
tenorx
peterk2005
Matthew99

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
I kinda wonder something: Do fans recognize how incredibly unusual it was for Urban Meyer to not fly home with the team last week? Like, in 16 years on the NFL beat, I can’t recall a situation remotely similar.
— Stephen Holder (@HolderStephen) October 5, 2021
That alone blew my mind.
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?meg is ujjazta nem?
Komolyan a mai vilagban ezert pellengerre allitha az edzojet a media es a jatekosok elott?! Pont ebben a szakmailag nehez helyzetben.
Ezutan biztos meg lesz a respektje az oltozoben.
Kahn egy vicc.
undisputedly
briareos
I thought my life was in a rut ...then #UrbanMeyer said hold my beer.
— JayyMacc70 (@Mac70J) October 3, 2021
(hint: that's not his wife) pic.twitter.com/hX8lBTlVHT
Hát nálam emeli a respect szintjét ha levarr egy ilyen szőke cicát 😊Szóval nem erkölcscsősz Kahn, viszont a játékosok csak röhögnek Meyeren:Hülyeség volt Meyertől engedni a nőt (ha tényleg csak ennyi volt), de ha egy ilyen ügy miatt elveszti a credibilityjét vagy akár a tekintélyét a csapat / játékosok előtt, akkor eleve nem sok credibilityje / tekintélye volt.
tenorx
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szóval nem erkölcscsősz Kahn, viszont a játékosok csak röhögnek Meyeren:Hülyeség volt Meyertől engedni a nőt (ha tényleg csak ennyi volt), de ha egy ilyen ügy miatt elveszti a credibilityjét vagy akár a tekintélyét a csapat / játékosok előtt, akkor eleve nem sok credibilityje / tekintélye volt.
tenorx

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?meg is ujjazta nem?
Komolyan a mai vilagban ezert pellengerre allitha az edzojet a media es a jatekosok elott?! Pont ebben a szakmailag nehez helyzetben.
Kahn egy vicc.
undisputedly
2) Players were particularly put off by the fact that Meyer canceled Monday's team meeting, as he dealt with the uproar over the videos of him and a young woman getting cozy in that Ohio bar. 'He even canceled the team meeting. He was too scared,' a player said.
— Michael Silver (@MikeSilver) October 5, 2021
4) Said one player: 'We looked at him like, WTF? Right when he left everyone started dying laughing. And he knew it.'
5 Bottom line, said the player: 'It's bad. I don't know how he's gonna function.'
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?Szerintem inkább az a hülyeség, hogy nem rúgta ki. Nem az erkölcsi oldala miatt. Hanem mert ebben a sportban kulcsfontosságú, hogy a HC elérje, hogy a játékosok teljes mértékben a focira fókuszáljanak ebben a 4-5 hónapban. Maximális csapategység és elköteleződés nélkül nincs eredmény. Meyertől ez egy olyan stikli, ami miatt innentől ő abban az egyébként is problémás öltözőben nagyon nehezen fog tudni vezetni. Elvesztette a tekintélyét, elég ha csak néhány problémás játékos nem ad a szavára, elmennek éjszakázgatni stb. Ráadásul súlyosbítja a helyzetet, hogy szezon közben történt, nem tavasszal. Nehezen látom, hogy innentől Kahn nyilatkozától független megbirkózik ezzel a feladattal.
Kahn egy vicc.
undisputedly
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?Lehet Kahn csaja volt.
Kahn egy vicc.
undisputedly
Kahn egy vicc.
Szerkesztette: undisputedly
De sztem olyan szinten vesztette el az oltozot hogy ihaj, a byeweek tajan repulni fog, ha csak meg nem taltosodnak
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.