Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.
Rodaron
Kliff meg közben az egyetlen veretlen csapatot irányítja... túlzásokba azért ne essünk már, a nagy arc ugyanúgy megvan számos hc-vé avanzsáló nfl koordinátornál is, a csupán ncaa-ben edzősködő embereknél inkább az a probléma, hogy a sikeres college-os ténykedés másfajta szemléletet és hozzáállást kíván, mint mikor milliókat kereső profikkal kell dolgozni.

Meyer már a rasszista strength coach kinevezésekor sokakat elveszíthetett, most azért lenne muszáj kirúgni, mert innen elképzelni nem tudom hogyan lehetne visszaút.
r.baggio
Jó igen ok, azt kihagytam, hogy kivéve például, de Briareos pontosított, hogy a Recruitment Géniuszok. Kliff és Rhule is eddig beválik.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
Kicsit azt érzem, hogy a College Coachok azt gondolják magukról ők az Istenek az NFL-ben, holott itt ki is kell azt érdemelni, mert addig csak piece of shit vagy. Amíg egyetemen megtudod csinálni, mert konkrétan te döntesz gyerekek jövőjéről, itt rá kell jönniük, hogy sorry pal de itt be kell állni a sorba, és itt az organization az első. Valszeg ezért válnak be nehezen a nagy College coachok.
Rodaron
Kliff meg közben az egyetlen veretlen csapatot irányítja... túlzásokba azért ne essünk már, a nagy arc ugyanúgy megvan számos hc-vé avanzsáló nfl koordinátornál is, a csupán ncaa-ben edzősködő embereknél inkább az a probléma, hogy a sikeres college-os ténykedés másfajta szemléletet és hozzáállást kíván, mint mikor milliókat kereső profikkal kell dolgozni.

Meyer már a rasszista strength coach kinevezésekor sokakat elveszíthetett, most azért lenne muszáj kirúgni, mert innen elképzelni nem tudom hogyan lehetne visszaút.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
bocs, hogy elveszem iktriad munkáját, remélem jól van

Szerkesztette: winston
több mint 4 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
én az egész storyban csak két embert sajnálok.
meyer feleségét, és triádot.
reménykedsz, bizakodsz és erre ez
briareos
Figyelj ez sztem a franchise-nak jo
Az edzovalasztast elbasztak, de hamarabb tudnak szabadulni es johet egy uj arc, hatha nem lesz ekkora gyoker.
gabokocka
persze csak pörög az idő, megint röhej a csapat, és nem tudom kinézem e khanból h kompetens edzőt hoz.
na mindegy nem mintha miamiben jobb lenne a helyzet 😀
briareos
Szerintem Khan nagyon szereti ezt a franchiset, meg szeretné, hogy jó legyen, Meyer is nagy hal volt azért, ami összejött.
Csak egy kretén.

Nekem is ebben a sztoriban inkább az a durva, hogy van egy 0-4 csapatod, a legnagyobb rivális jön, és a hétvégén inkább ott maradsz Ohioban megnézni a csapatod meccsét meg elmenni bulizni.
És aztán a shitstorm miatt inkább lemondod a team meetinget.

Szerintem sincs maradása, és jó is, hogy még most megszabadultok tőle.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
briareos
Az edzovalasztast elbasztak, de hamarabb tudnak szabadulni es johet egy uj arc, hatha nem lesz ekkora gyoker.
gabokocka
Rodaron
egészen pontosan azok a nagy college coachok akik nem edző hanem recruiting géniuszok, de igen valóban.

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
briareos
gabokocka
több mint 4 éve
briareos
gabokocka
persze csak pörög az idő, megint röhej a csapat, és nem tudom kinézem e khanból h kompetens edzőt hoz.
na mindegy nem mintha miamiben jobb lenne a helyzet 😀

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 239 — Keep pounding
briareos

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Chris Long eleg jol osszefoglalta, hogy Meyernek ez nagyon nem az elso kerdeses cselekedete volt:

Szvsz ennek egy vege lehet csak, akkor meg minel kesobb lepik meg annal tobb hitelesseget veszit a tulaj/vezetoseg.

Ki johetne szoba stabon belul, mint interim HC?

| Side note: Achonal nagyobb klikkvadasz idiota keves van, kajak Stephen A szint, sot. |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Célozzuk be Dabo Swinneyt, egyszer úgyis azt mondta, hogy otthagyja a colleget, ha a játékosok pénzt kapnak. (tudom, nem így értette..)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szóval nem erkölcscsősz Kahn, viszont a játékosok csak röhögnek Meyeren:
tenorx
Hülyeség volt Meyertől engedni a nőt (ha tényleg csak ennyi volt), de ha egy ilyen ügy miatt elveszti a credibilityjét vagy akár a tekintélyét a csapat / játékosok előtt, akkor eleve nem sok credibilityje / tekintélye volt.
peterk2005
Hát nálam emeli a respect szintjét ha levarr egy ilyen szőke cicát 😊
Matthew99
Alapesetben szerintem a játékosoknál is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 849 — Colts Fan
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 849 — Colts Fan
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?

Komolyan a mai vilagban ezert pellengerre allitha az edzojet a media es a jatekosok elott?! Pont ebben a szakmailag nehez helyzetben.

Ezutan biztos meg lesz a respektje az oltozoben.

Kahn egy vicc.
undisputedly
meg is ujjazta nem?
briareos
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 696 — Whoops, looks like something went wrong.
Ugy is megfurjak innentol a jatekosai. Mar a baros balhe elott voltak rinyalasok, nyilvan a jatekosok ezek utan nem fogjak tisztelni annyira sem, mint korabban, a modszereit velhetoen eddig sem kedveltek, a veresegek meg sorra jonnek is. En kitennem Meyert, de csak azert, mert innentol jelentos fejlodes aligha lesz. Ugyanakkor viszont nem ertek egyet a korai edzovaltassal, hogy nem hagysz idot egy edzonek. Meyer eseteben viszont ez itt mar egy mergezett oltozo, azt meg csak ugy tudod megtisztitani, ha takaritani kezdesz.

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
tenorx
Hülyeség volt Meyertől engedni a nőt (ha tényleg csak ennyi volt), de ha egy ilyen ügy miatt elveszti a credibilityjét vagy akár a tekintélyét a csapat / játékosok előtt, akkor eleve nem sok credibilityje / tekintélye volt.
peterk2005
Hát nálam emeli a respect szintjét ha levarr egy ilyen szőke cicát 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Srácok, ő Kahn

Ő meg Khan

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
tenorx

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szvsz ez marha nagy hulyeseg Kahntol. Mi koze hozza, hogy tancolt egy novel? Erkolcsrendeszet?

Komolyan a mai vilagban ezert pellengerre allitha az edzojet a media es a jatekosok elott?! Pont ebben a szakmailag nehez helyzetben.

Kahn egy vicc.
undisputedly
meg is ujjazta nem?

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az Eagles tweet newson már be is dobták a másik Dougnak, annak a SB győztesnek nevét 😛
több mint 4 éve
tenorx 14 107 — fő libsi

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

Kahn egy vicc.
undisputedly
Szerintem inkább az a hülyeség, hogy nem rúgta ki. Nem az erkölcsi oldala miatt. Hanem mert ebben a sportban kulcsfontosságú, hogy a HC elérje, hogy a játékosok teljes mértékben a focira fókuszáljanak ebben a 4-5 hónapban. Maximális csapategység és elköteleződés nélkül nincs eredmény. Meyertől ez egy olyan stikli, ami miatt innentől ő abban az egyébként is problémás öltözőben nagyon nehezen fog tudni vezetni. Elvesztette a tekintélyét, elég ha csak néhány problémás játékos nem ad a szavára, elmennek éjszakázgatni stb. Ráadásul súlyosbítja a helyzetet, hogy szezon közben történt, nem tavasszal. Nehezen látom, hogy innentől Kahn nyilatkozától független megbirkózik ezzel a feladattal.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley

Kahn egy vicc.
undisputedly
Lehet Kahn csaja volt.

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014

Kahn egy vicc.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 239 — Keep pounding
Nem basszák ki - egyelore

De sztem olyan szinten vesztette el az oltozot hogy ihaj, a byeweek tajan repulni fog, ha csak meg nem taltosodnak

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.