NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
Jacksonville Jaguars
Egyetemen se rángatták a hajánál fogva szerintem.Így nagyon tucatfeje van, hosszú hajjal legalább egyből felismerhető 😄Én azért remélem, az első play után, amikor a hajánál fogva rángatják le (ami szabályos) egy option QB futás közben levágatja. Legalább nem fog Gabbertre emlékeztetni. Bár egye-fene, ha SB-t nyer velünk kezdő QB-ként maradhat a haj.
warr_b
De komolyan, majdnem olyan hosszú az övé, mint a menyasszonyáé.
iktriad
Amúgy na és, nekem is hosszabb a hajam, mint asszonynak, még így is hogy kb egy hete vàgott belőle vagy 10-15 centit, már kb derékig ért 😎😆
De amúgy tényleg nagyon durung feje van szegény Trevornak...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Minket meg Bortles is meg tudott verni, es megannyi backup kube. Ha egy 1/1es csodatehetseg keptelen lesz ra, akkor inkabb vonuljon is vissza. 🤭Azt a Cody Kessler W-t Andrew Luck ellen senki nem fogja tudni értelmezni ha majd visszatekintenek rá valamilyen okból. 😊
Stez
Presumptive No. 1 pick #Clemson QB Trevor Lawrence will have labrum surgery on his left shoulder on Tuesday, source said, and noted surgeon Dr. Neal ElAttrache of Kerlan-Jobe in LA will perform the procedure. A 5-6 month recovery is expected. He should be fine by training camp
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 13, 2021
Mindketto szep lany, de en a feher ruhasat vinnem. Jo az oraja, megkerdeznem tole, mennyi az ido.Vigyázz ilyen szavakkal, mert amikor először szétrúgja a Colts seggét, akkor jön a "még egy lány is megver titeket" riposzt. 😉
Stez
Mindketto szep lany, de en a feher ruhasat vinnem. Jo az oraja, megkerdeznem tole, mennyi az ido.Így nagyon tucatfeje van, hosszú hajjal legalább egyből felismerhető 😄Én azért remélem, az első play után, amikor a hajánál fogva rángatják le (ami szabályos) egy option QB futás közben levágatja. Legalább nem fog Gabbertre emlékeztetni. Bár egye-fene, ha SB-t nyer velünk kezdő QB-ként maradhat a haj.
warr_b
iktriad
Így nagyon tucatfeje van, hosszú hajjal legalább egyből felismerhető 😄Én azért remélem, az első play után, amikor a hajánál fogva rángatják le (ami szabályos) egy option QB futás közben levágatja. Legalább nem fog Gabbertre emlékeztetni. Bár egye-fene, ha SB-t nyer velünk kezdő QB-ként maradhat a haj.
warr_b
Szerkesztette: iktriad
Hm...Így nagyon tucatfeje van, hosszú hajjal legalább egyből felismerhető 😄
Telvin liked the Jaguars IG post about TLaw
— Dilla (@E_Dilla) February 12, 2021
Collin Johnson meg szinte mindent belájkolt twitteren tegnap ami Lawrence-el és Meyerrel kapcsolatos. Szerintem izgatott. 😊 Lawrence őt (is) nehezen levédhető szörnyeteggé fogja változtatni.
Így nézett ki középsuliban rövid hajjal.Nezz ra az Ik altal linkelt lenti kepre, es vedd le a hajat. Remiszto 😀Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Húsrágó
Amugy nyilvan nm ad hozza (vagy vesz el) az emberi mivoltatol, tulajdonsagaitol, de kicsit ijeszto 😀
undisputedly
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ne irigykedj, nektek is volt Manningetek és Luckotok. Tényleg, utóbbi hogy eltűnt. Out of Luck? 😉A hatterben levo, jobb oldali o? Hat, par kilot felszedett, az teny.Így nézett ki középsuliban rövid hajjal.Nezz ra az Ik altal linkelt lenti kepre, es vedd le a hajat. Remiszto 😀Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Húsrágó
Amugy nyilvan nm ad hozza (vagy vesz el) az emberi mivoltatol, tulajdonsagaitol, de kicsit ijeszto 😀
undisputedly
iktriad
Stez
A hatterben levo, jobb oldali o? Hat, par kilot felszedett, az teny.Így nézett ki középsuliban rövid hajjal.Nezz ra az Ik altal linkelt lenti kepre, es vedd le a hajat. Remiszto 😀Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Húsrágó
undisputedly
iktriad
Telvin liked the Jaguars IG post about TLaw
— Dilla (@E_Dilla) February 12, 2021
Collin Johnson meg szinte mindent belájkolt twitteren tegnap ami Lawrence-el és Meyerrel kapcsolatos. Szerintem izgatott. 😊 Lawrence őt (is) nehezen levédhető szörnyeteggé fogja változtatni.
Így nézett ki középsuliban rövid hajjal.Nezz ra az Ik altal linkelt lenti kepre, es vedd le a hajat. Remiszto 😀Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Húsrágó
undisputedly
Nezz ra az Ik altal linkelt lenti kepre, es vedd le a hajat. Remiszto 😀Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Húsrágó
Tavol alljon tolem, hogy valakit a kulseje alapjan iteljek meg, de miert ilyen qrva nagy es eles vonasu a feje? Lombroso ez alapjan nem sok jot josolna neki 😀Luck szakállasan konkrétan előember külsejű volt, ez a baltával faragott Trevor fej nem annyira vészes. Gabbert csini volt, de sokra nem mentünk vele, folyton fájt a segge... 😊 no, hát nem lehet mindenki egy Tom Brady...
undisputedly
Johnny Foci volt a másik, aki parádés pro dayt hozott le anno.Emlékszem, még a már azóta elhunyt Bush elnök is kint volt azon a feleségével, Barbarával.
Amadeus
Johnny Foci volt a másik, aki parádés pro dayt hozott le anno.Oszinten, ki a f***t erdekel, milyen pro daye volt? Nem tudom, vagod-e, de Jamarcus Russellrol odakat zengettek anno a pro daye utan. Es szinte az osszes, azota mar bust tehetsegrol is. Ez bohockodas, egy iranyitonal foleg.Ha már megszólítottál. 😊 JJ más téma.Konkrétan 1 rossz passza volt a 92-ből, amit eleresztett, Mindenki azt mondta a jelenlévők közül, hogy JOBB volt a Pro Day-en nyújtott teljesítménye, mint amit vártak.
Csak én láttam úgy, hogy a pro day után nem szakadt ki mindenkiből a hatalmas sóhaj, hogy OK ez a srác a next level.
Csak én láttam úgy hogy egy sor valóban parádéd dobás közt elbújt pár elmegynél több remeknél kevesebb?
Lehet tévedek, hozzáteszem... de mintha ennél láttunk volna már picit meggyőzőbb pro dayt.
Cancel Culture
Ha már Cancel Culture. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
After starting off on a bad foot, the Jaguars are breaking down barriers with their next strength and conditioning coach! pic.twitter.com/bxduIXpVw9
— The System (@tealtalk) February 13, 2021
iktriad
En egyebkent neztem, es oszinte mondom, az egvilagon semmi sem tortent. Nem baszott el semmit, de extra labdaja sem volt sok. Teljesen atlagos labda volt a tobbsege, amit igazabol gaz, ha egy NFL-szintu kube nem tud megdobni. Szerintem Lorenzo pro daye nem volt se rossz, sem jo. Rendben volt, igy ennyi. Az megint mas teszta, hogy a pro dayen rohogcselve hajigalnak, mig egy meccsen Donald uldozi es dongoli bele oket a foldbe. Kicsit mas erzesekkel jatszik, dobal es gondolkozik utobbi esetben egy jatekos.
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
Oszinten, ki a f***t erdekel, milyen pro daye volt? Nem tudom, vagod-e, de Jamarcus Russellrol odakat zengettek anno a pro daye utan. Es szinte az osszes, azota mar bust tehetsegrol is. Ez bohockodas, egy iranyitonal foleg.Lásd még: kedvenc Pro Day-es nyilatkozatomat 2:35-nél. És ez a pasas most GM. Nem véletlen, hogy a Raidersnél olyan bajok vannak, amilyenek...
Stez
Na ezért kérdeztem JJ-t 😊Ha már megszólítottál. 😊 JJ más téma.Konkrétan 1 rossz passza volt a 92-ből, amit eleresztett, Mindenki azt mondta a jelenlévők közül, hogy JOBB volt a Pro Day-en nyújtott teljesítménye, mint amit vártak.
Csak én láttam úgy, hogy a pro day után nem szakadt ki mindenkiből a hatalmas sóhaj, hogy OK ez a srác a next level.
Csak én láttam úgy hogy egy sor valóban parádéd dobás közt elbújt pár elmegynél több remeknél kevesebb?
Lehet tévedek, hozzáteszem... de mintha ennél láttunk volna már picit meggyőzőbb pro dayt.
Cancel Culture
After starting off on a bad foot, the Jaguars are breaking down barriers with their next strength and conditioning coach! pic.twitter.com/bxduIXpVw9
iktriad
Csak a felvételen 2 passz van, ami nem ütemben jön, ha csak nem 2 méter 50 magas receivernek szánta (tudod NFL-ben 2 láb) 😛 . A másik hogy az ilyen balettelőadásokon sok mindent figyelnek, pl a mechanizmust úgymint dobó mozdulatot a mozgás dinamikát, stb. De ezt most felejtsük el, mert nem ez volt a kérdés, hanem hogy hol a lelkesedés?
Az elsöprő workout értékelők nem úgy kezdődnek, hogy "milyen klassz Sanyi, hogy demózta az elkötelezettségét..."
Andrew Lucké úgy kezdődött, hogy "aztabüdöskúrvaélet de jó ez a gyerek...." a 75 yardos bombától meg mindenki összecsuklott, meg a mozgékonyság..."
Én azt hittem, hogy atomvillanás reakciók lesznek.... ez meg ilyen udvarias tapsikolás volt, hogy "ez a gyerek már majdnem jobb, mint az átlag"
Kúrva jó ez a Carranós mém. 😀
Sending out an S.O.S
Oszinten, ki a f***t erdekel, milyen pro daye volt? Nem tudom, vagod-e, de Jamarcus Russellrol odakat zengettek anno a pro daye utan. Es szinte az osszes, azota mar bust tehetsegrol is. Ez bohockodas, egy iranyitonal foleg.Ha már megszólítottál. 😊 JJ más téma.Konkrétan 1 rossz passza volt a 92-ből, amit eleresztett, Mindenki azt mondta a jelenlévők közül, hogy JOBB volt a Pro Day-en nyújtott teljesítménye, mint amit vártak.
Cancel Culture
iktriad
En egyebkent neztem, es oszinte mondom, az egvilagon semmi sem tortent. Nem baszott el semmit, de extra labdaja sem volt sok. Teljesen atlagos labda volt a tobbsege, amit igazabol gaz, ha egy NFL-szintu kube nem tud megdobni. Szerintem Lorenzo pro daye nem volt se rossz, sem jo. Rendben volt, igy ennyi. Az megint mas teszta, hogy a pro dayen rohogcselve hajigalnak, mig egy meccsen Donald uldozi es dongoli bele oket a foldbe. Kicsit mas erzesekkel jatszik, dobal es gondolkozik utobbi esetben egy jatekos.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ha már megszólítottál. 😊 JJ más téma.Konkrétan 1 rossz passza volt a 92-ből, amit eleresztett, Mindenki azt mondta a jelenlévők közül, hogy JOBB volt a Pro Day-en nyújtott teljesítménye, mint amit vártak.
Cancel Culture
Doyle 21 évig volt erőnléti edző az Iowánál, majd miután számos korábbi színesbőrű játékosa vádolta meg rasszizmussal, egy 1+ milliós golden parachute-tal távozott (közben még azt is túlélte 2011-ben, hogy 13 embert küldött kórházba, annyira széthajtotta őket egy holtszezoni workouton).A cancel culture gyorsan lecsapott, ettől függetlenül persze iszonyat hülye döntés volt ez Meyertől, pláne a korábbi ügyei után. Mondjuk ha az a célja, hogy Sabannál is gyorsabban elveszítse egy nfl csapat öltözőjét, akkor láthatóan rajta van az ügyönLeírnád a storyt?
r.baggio
Nekem ez kimaradt.
Bazzani
És akkor Meyer első nfl-es stábjába felvesz egy ilyen trénert, mert biztos jó ötlet kezdésként az összes fekete focistáddal összeveszni... ha még BB vagy Andy Reid teszi meg, nyilván könyebben átment volna, de akkora össztűz zúdult rájuk így most, hogy két napra rá Doyle le is mondott, sok értelme volt hát az egésznek.
r.baggio
Sending out an S.O.S
Abban maximálisan egyetértünk, hogy ostoba döntés volt, és Meyer válaszai az edzői stáb bemutatóján Doyle ügyben nálam (is) kicsapták a biztosítékot. De azt se árt megjegyezni, hogy 12 POC (person of color) van a stábjában, többek közt a deklaráltan 2. számú ember a stábban, Charlie Strong.Doyle 21 évig volt erőnléti edző az Iowánál, majd miután számos korábbi színesbőrű játékosa vádolta meg rasszizmussal, egy 1+ milliós golden parachute-tal távozott (közben még azt is túlélte 2011-ben, hogy 13 embert küldött kórházba, annyira széthajtotta őket egy holtszezoni workouton).A cancel culture gyorsan lecsapott, ettől függetlenül persze iszonyat hülye döntés volt ez Meyertől, pláne a korábbi ügyei után. Mondjuk ha az a célja, hogy Sabannál is gyorsabban elveszítse egy nfl csapat öltözőjét, akkor láthatóan rajta van az ügyönLeírnád a storyt?
r.baggio
Nekem ez kimaradt.
Bazzani
És akkor Meyer első nfl-es stábjába felvesz egy ilyen trénert, mert biztos jó ötlet kezdésként az összes fekete focistáddal összeveszni... ha még BB vagy Andy Reid teszi meg, nyilván könyebben átment volna, de akkora össztűz zúdult rájuk így most, hogy két napra rá Doyle le is mondott, sok értelme volt hát az egésznek.
r.baggio
Rossz/buta döntés volt Meyer részéről ekkora bajt kreálni, de ha más ilyen jellegű ügy nem lesz, 2 hét múlva mindenki elfelejti Doylet.
Doyle 21 évig volt erőnléti edző az Iowánál, majd miután számos korábbi színesbőrű játékosa vádolta meg rasszizmussal, egy 1+ milliós golden parachute-tal távozott (közben még azt is túlélte 2011-ben, hogy 13 embert küldött kórházba, annyira széthajtotta őket egy holtszezoni workouton).A cancel culture gyorsan lecsapott, ettől függetlenül persze iszonyat hülye döntés volt ez Meyertől, pláne a korábbi ügyei után. Mondjuk ha az a célja, hogy Sabannál is gyorsabban elveszítse egy nfl csapat öltözőjét, akkor láthatóan rajta van az ügyönLeírnád a storyt?
r.baggio
Nekem ez kimaradt.
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal