Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 7 éve
dr_najo Jacksonville Jaguars Florida Gators 154
Még több rossz hír: Calais Campbell játéka is kérdéses egy térdsérülés miatt. Tudom Wyatt mennyire szereti Taven Bryant, de azért nem pont Bradyék ellen kéne debűtálnia a kezdőben.
iktriad
Rossz hír rossz hír hátán... De reménykedjünk a hazai pálya előnyében! A jacksonville-i szurkolók 110%-ban oda fogják tenni magukat, az biztos.

Dr NaJó
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 230 — #NoStress
Még több rossz hír: Calais Campbell játéka is kérdéses egy térdsérülés miatt. Tudom Wyatt mennyire szereti Taven Bryant, de azért nem pont Bradyék ellen kéne debűtálnia a kezdőben.
iktriad
Alapaszakaszmeccs.
Nem kell túlizgulni. 😉

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 870 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Report: #Jaguars would be ‘strongly considered’ by Josh Gordon.

Justin Blackmon óta hiányolok egy ilyen játékost, hozzuk már el.
Maka
Füves Alkesz 2.0 lenne, sajnos minden értelemben.
 twitter.com/MaryKayCabot/status/1041112140806074368
Egy próbát megér, szóval felőlem is jöhet, de sajna ő is jó úton van, hogy a szenvedélybetegsége miatt elpazarolja a tehetségét.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 870 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 7 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Report: #Jaguars would be ‘strongly considered’ by Josh Gordon.

Justin Blackmon óta hiányolok egy ilyen játékost, hozzuk már el.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Akkor LF out hivatalosan is mára?
Janek
Több médiaorgánum szerint out LF ma este sajnos! 😕
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 903 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor LF out hivatalosan is mára?

több mint 7 éve
Nincs jó hete a 2015-ös 3. napi Jags pickeknek. Bennett után Greene is ment - ahogy várható volt, a RB Brandon Wilds jött fel a practice squadból.
 twitter.com/APMarkLong/status/1041063115289505792
több mint 7 éve
Szombati olvasnivaló - a kép a cikk tetején mér megéri a kattintást. 😊 .
 www.bigcatcountry.com/2018/9/15/17862542/mumblings-of-the-village-idiot-the-patriot-games
több mint 7 éve
Most akkor játszik vagy nem? 😊
 mobile.twitter.com/NFLTotalAccess/status/1040738953685430272/photo/1
Matthew99
Kérdéses a játéka. Mondjuk a 3 ellenfélből 2 a teljesen szétesett Texans és a Betonvédelmű Colts volt, bár szó, mi szó mindkét meccsen remek volt Blake. A 3. meccsen, a Cincy ellen már jobban megszenvedett ő és jags is.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
Most akkor játszik vagy nem? 😊
 mobile.twitter.com/NFLTotalAccess/status/1040738953685430272/photo/1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Fournette "kérdéses" besorolást kapott vasárnapra.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
(Not so) fun fact - mi vagyunk az egyetlen AFC csapat, ami még nem tudta legyőzni Bradyt. Gipson szerint ez megváltozik vasárnap.
 twitter.com/APMarkLong/status/1039956727297454083iktriad
Hát ha most sem... 😊 Florida amúgy sem szokott feküdni nekünk az első és utolsó hetekben, elkapónak lassan én is felállhatnék, futásokra használható RB talán csak Burkhead maradt, szóval kb mindenki nyugodtan mehet Gronkra, a többiek meg Bradyre, Ramsey meg megoldja Dorsettet, Bouye meg Hogant. De azért bírnám, ha kikapnátok :d

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.
winston
jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
Borbinho
Nem erted. Valaki maset veszi fel, nem a sajatjat. 😊
ulpianus
Tiszta Kerge Kacsák 😀
gabokocka
Arra akartam utalni, hogy o kesz a kapus.
winston
Tudod jol, hogy magyarban minden posztot hatvedre forditanak 😀 szoval meg ez se stimmel :p

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.
winston
Borbinho
ulpianus
Tiszta Kerge Kacsák 😀
gabokocka
Arra akartam utalni, hogy o lesz a kapus.

Szerkesztette: winston
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 256 — Keep pounding
winston
Borbinho
ulpianus
Tiszta Kerge Kacsák 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
winston
Borbinho

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
winston

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 7 éve
Ramsey annyira szereti a footballt, hogy a saját nagymamáját is szerelné, ha megpróbálna mellette elkapni egy lasztit.
 twitter.com/ColeFartley/status/1040343190266675201

Jalen Gronk ügyben is tisztázott dolgokat.
 twitter.com/JeffDarlington/status/1040310945447378944

(Not so) fun fact - mi vagyunk az egyetlen AFC csapat, ami még nem tudta legyőzni Bradyt. Gipson szerint ez megváltozik vasárnap.
 twitter.com/APMarkLong/status/1039956727297454083

Ezeket az urakat láttuk tegnap vendégül egy workoutra: FB Jalston Fowler, LB Kennan Gilchrist, LB Nigel Harris, LB Jacob Pugh, LB Antwoine Williams, és DE Charles Tapper

FTU-s eszmecsere a vasárnapoi meccsről.
 omny.fm/shows/jaguars-extra/week-2-preview-jaguars-vs-new-england-patriots

És egy kis hype videó
 twitter.com/ColeFartley/status/1040343190266675201

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Wist azóta is köszönjük szépen 😀 Az egyik legalulértékeltebb G a ligában. Én már a PSU-n nagyon szerettem, Oaklandben persze nem becsülték meg (pedig ha még ő is abban a falban játszana), és hála Istennek nektek sem kellett. Emlékszem, hogy vártam, hogy hozzánk kerüljön esetleg, és örültem mikor így történt.
dande
Nálunk ő még center volt, abban az egy évben, amíg itt játszott. 😊
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wist azóta is köszönjük szépen 😀 Az egyik legalulértékeltebb G a ligában. Én már a PSU-n nagyon szerettem, Oaklandben persze nem becsülték meg (pedig ha még ő is abban a falban játszana), és hála Istennek nektek sem kellett. Emlékszem, hogy vártam, hogy hozzánk kerüljön esetleg, és örültem mikor így történt.
több mint 7 éve
Fournette azt mondta szerint a meccs napján derül majd csak ki, hogy játszik-e vagy sem vasárnap. Ma kezdett el újra futni, és folyamatosan javul a sérülése, úgyhogy bíizakodó vasáranppal kapcsolatban. Egy passzt kapott el Bortlestől, de még a szerelése előtt érezte, hogy valami megpattan a lábában.

Mickens és Jacobs lekerült a tegnapi nap után az injury reportról. Telvin Smith (hát), Linder (térd), Parnel (térd) és ASJ (hasizom) voltak ma a listázva Fournette mellett de mindenki (limitáltan( edzett Leonardot leszámítva.

Mike Kaye összeállította, hogy melyik 53-as keretben hány ex-jaguár van. Most Clevelandben van a legtöbb ex--játékosunk. Meglepő, hogy mennyi csapatnál(10) nincs senki sem.

AFC

Buffalo Bills
RB Chris Ivory (2016-17)
LB Julian Stanford (2012)
CB Lafayette Pitts (2017)

Miami Dolphins
OT Sam Young (2013-15)
DE Andre Branch (2012-15)

New England Patriots
N/A

New York Jets
TE Neal Sterling (2015-16)
OT Kelvin Beachum (2016)
K Jason Myers (2015-17)

Baltimore Ravens
N/A

Cincinnati Bengals
N/A

Cleveland Browns
G Earl Watford (2017)
DE Chris Smith (2014-2016)
CB Briean Boddy-Calhoun (2016*)
LS Charley Hughlett (2014*)

Pittsburgh Steelers
DE Tyson Alualu (2010-16)
CB Mike Hilton (2016*)

Houston Texans
CB Aaron Colvin (2014-17)

Indianapolis Colts
N/A

Tennessee Titans
QB Blaine Gabbert (2011-2013)

Denver Broncos
LB Brandon Marshall (2012)

Kansas City Chiefs
QB Chad Henne (2012-17)
TE Alex Ellis (2016)

Los Angeles Chargers
N/A

Oakland Raiders
FS Reggie Nelson (2007-09)

NFC

Dallas Cowboys
WR Allen Hurns (2014-2017)

New York Giants
G Patrick Omameh (2016-17)

Philadelphia Eagles
G Stefen Wisniewski (2015)
LB LaRoy Reynolds (2013-15)

Washington Redskins
DE Ziggy Hood (2014-15)

Chicago Bears
WR Allen Robinson (2014-17)
CB Prince Amukamara (2016)

Detroit Lions
N/A

Green Bay Packers
TE Marcedes Lewis (2006-2017)
CB Davon House (2015-16)

Atlanta Falcons
N/A

Carolina Panthers
C Greg Van Roten (2017*)
DT Kyle Love (2013)

New Orleans Saints
N/A

Tampa Bay Buccaneers
P Bryan Anger (2012-15)

Arizona Cardinals
N/A

Los Angeles Rams
QB Brandon Allen (2016)

San Francisco 49ers
DT Sheldon Day (2016-17)

Seattle Seahawks
N/A

* a csillaggal jelöltek csak előszezonban voltak nálunk vagy csak practice squadosak voltak.
több mint 7 éve
Erre a hétre is jutott egy vendégszereplésem/meccsbeharangozásom avagy a motyogós Gollam visszatér. 😊
több mint 7 éve
Linder és Fournette nem edz ma, bár Leonard az oldalvonal mellett készül majd. Lindernek nincs baja, csak pihen, valószinűleg a legtöbb szerdán ez lesz a helyzet.

Marrone azt mondta, ha Fournette nem edz egész héten, de a dokik és ő is úgy érzi,m harcra kész, akkor játszani fog vasárnap

Ki milyen állat lenne a Jags játékosai közül. 😊 😊 😊
 twitter.com/Jaguars/status/1039676968948518912