Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Ik,Sajnos nem tudom, pedig hidd el sokat próbáltam. Ezért is volt az a sok hsz tegnap, hogy átkerüljön az a komment a 2. oldalra és itt ne okozzon gubancokat. Ezek szerint nálad még fent áll, Ha igen probáld meg 25 hszre beállítani 1 oldalt.
Töröld a Playtime Percentage-os hsz.t, hogy mindenki mindenhonnan irhassom ide.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ik, Töröld a Playtime Percentage-os hsz.t, hogy mindenki mindenhonnan irhassom ide.
több mint 7 éve
Fournette és Hayden biztosan nem játszik vasárnap, mellé bónusznak Josh Wells se. Szóval Josh Walker, aki a Chiefs meccsig 4 az az négy darab snapet volt fent a támadóknál az NFL-ben tétmeccsen, vasárnap kezdeni fog! Mellesleg ő igazából RG. Szerintem DaMarcus Lawrenceék már kezdik nyalogatni az ujjaikat. Mondom ezt annak ellenére, hogy Walker nem volt olyan rossz vasárnap a Chiefs ellen. De lehet csak Parnell pocsék teljesítménye miatt tűnt ő ennyire jónak... Yeldon kapja majd a carryk nagy részét, de Marrone szerint Jamaal Charles nagyon jó benyomást tett az edzői stábra a fizikumával és kíváncsi, mit tud hozzátenni a csapat játékához.
Nem hoztuk vissza a héten kirakott Brandon Wildst a practice squadba se, a RB/FB Dimitri Flowers érkezett 10.-nek a gyakorló csapatba. Az Oklahomára járt, az NFL-ben pedig a Jets alkalmazta.
Amúgy Rashad Greene se jött vissza, de az annyira nem tűnt fel senkinek, hogy én is csak most konstatáltam. Pedig milyen jó kis játékosnak tűnt még 2015-ben....
Londonban ugye Sir Blake Bortles még nem kapott ki,Szóval akkor a Dallas elleni legutolsó meccsen igazából Henne játszott Bortles mezében 2014-ben? 😊
Maka
Tény azóta viszont 3-0 a mérleg Shao nemsokára saját stadionjában. bízzunk a hasonló folytatásban.
Egyébként igazad van, elnézve a hátralévő menetrendet, tényleg nem tűnik nagyon húzósnak csak
a; Bortles ne lenne olyan szeszélyes, mint az április időjárás
b; Nem kéne folytatódnia a trendnek, hogy minden meccsen kidől egy kezdő a támadóktól.*
c; Ne sérüljön le senki a D-ből. 😊
*Bár a támadóknál mindent elmond az eddigi sérültekről, hogy se Lee, se Cam hiányát eddig annyira nem érezzük, egyedül Fournette hiányzott nagyon a Titans ellen (a Chiefs ellen nem, mert Yeldon szvsz jó átlaggal futott, csak Hackett borzasztó korán kisatírozta a run playeket a papírjáról, kb mint Haley 1 éve ellenünk az 1. Steelers meccsen. Érdekesség, hogy az is az 5. héten volt,
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ASJ kiesést se fogjuk megérezni oly nagyon. Grantet meg majd max akkor, ha lesz a 2. meccs a Pats ellen a PO-ban...
És vasárnap megnézzük, milyen a csere cseréje LT-ben. (Bár mint feljebb írtam, a Cowboys nem éppen a legideálisabb ellenfél erre a pass rushuk miatt...).
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve

Végignézve a menetrenden szerintem kijelenthetjük, hogy ez az idegenbeli Boys elleni meccs a második-harmadik legnehezebb meccs, ami maradt a szezonra. És 3 pontos favoritok vagyunk.
Londonban ugye Sir Blake Bortles még nem kapott ki, a Steelers ugye gyakorlatilag a tulajdonunk (és ezúttal hazai pályán, főműsoridőben), a Titans ellen meg már nagyon-nagyon visszavágnánk az utolsó 3 után.
Persze garantálom, hogy lesz még kb 4 vereségünk legalább, csak papíron nem tűnik túl nehéznek a maradék schedule.
Kíváncsi vagyok Charles snapszámára, meg arra, hogy mi maradt benne, nem lenne rossz, ha ő is nyomna egy AP-szerű reneszánszt.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
vagy még egy komment kell? ja, így jó, csak ne menjetek a 2. oldalra 😀Azert ez igy eleg csabito annak aki nem tudja mi van ott 😀
Löfli
több mint 7 éve
vagy még egy komment kell? ja, így jó, csak ne menjetek a 2. oldalra 😀Köszi mindenkinek a segítséget. 😊
Löfli
több mint 7 éve
vagy még egy komment kell? ja, így jó, csak ne menjetek a 2. oldalra 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
bocsi még egyszer, elvileg ez az utolsó. aztán hamarosan tényleg lesz fejlesztőnk elvileg...

Don't blink!
több mint 7 éve
most spammelek egy kicsit, hogy leteszteljem a dolgot

Don't blink!
több mint 7 éve
Jó is hogy említed; annyira nem figyeltem az idei éveteket, max 2 meccset ha láttam: hogy vált be az első körös választásotok? Kap snapszámot? Jól tolja?Egyelőre semmi extra. Néha lehet látni fent a D-ben pár snap erejéig. De egyelőre egészen minimális impactja van a D-re. Igaz neki 2019-ől majd kell villognia. Picit azért Wyatt hypeja után többet vártam volna/várok tőle...
akdestroyer
több mint 7 éve
Jó is hogy említed; annyira nem figyeltem az idei éveteket, max 2 meccset ha láttam: hogy vált be az első körös választásotok? Kap snapszámot? Jól tolja?Hadd segítsek:Köszi. 😊
Jövőre QB draft? Lesz? Nemlesz?
akdestroyer
Idén is volt QB draft, sokra mentünk vele...
Bármelyik poszton bárki jöhet. Szerintem nem sokan gondolták április közepén se, hogy Taven Bryan lesz a Jags 1. körös pickje. Igaz jövőre szerintem nem tehetjük meg azt a luxust a sok várható cut miatt a kezdőből, hogy BPA-zunk, mint idén.
(Fog ez menni, már csak 6 hsz kell, hogy meglássuk sikeres volt-e Löfli hipotézise. 😊 .)
iktriad
több mint 7 éve
Nem Charles volt ma az egyetlen ex-Cheifs RB, aki nálunk volt workouton.Érdekes, hogy inkább az öregebb RB mellett döntött az FO
Én mondtam, hogy DT jön 😊Még5milliárd (formely known as Még5lövés) is jön a Jagsbe a Bëlgából? 😊
Még 5
gordon
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Hadd segítsek:Köszi. 😊
akdestroyer
Idén is volt QB draft, sokra mentünk vele...
Bármelyik poszton bárki jöhet. Szerintem nem sokan gondolták április közepén se, hogy Taven Bryan lesz a Jags 1. körös pickje. Igaz jövőre szerintem nem tehetjük meg azt a luxust a sok várható cut miatt a kezdőből, hogy BPA-zunk, mint idén.
(Fog ez menni, már csak 6 hsz kell, hogy meglássuk sikeres volt-e Löfli hipotézise. 😊 .)
több mint 7 éve
Mindenki érkezése hivatalos - Charles majd 31-es mezben fog szaladgálni a jagsnél.Itt egy videó Charles aláírásáról.
www.jaguars.com/video/one-on-one-jamal-charles
Egy 7 . roster move révén Grinnage megüresedett gyakorlócsapatos helyét egy másik TE, Pharoah McKever kapta meg. Rookie, a Bronwsnál töltött el időt. A Florida Internationalre járt.
Legyen igazad, Matt!
több mint 7 éve
az egyetlen dolog, amit tenni tudunk most a kommenttel kapcsolatban, ha az átkerül a második oldalra, és akkor minden bizonnyal ezen az oldalon már nem fog bezavarni...Hadd segítsek:
Löfli
több mint 7 éve
Úgy tűnik a támadósorunk azért a YAC-ok elkapásában azért jeleskedik.Jalen örül Jamaal érkezésének.
Akkor minden rendben van. 😊
több mint 7 éve
Íme Halloren rövid értékelése az új rookie RB-nkről az előszezonban mutatott teljesítménye alapján#fingerscrossed
több mint 7 éve
Na akkor hivatalosak a mai keretmozgások:Jött:
RB Jamaal Charles - egyenesen az RB nyugdíjas otthonból
RB David Williams - igazolva a denveri practice squadból
TE David Grinnage - a Jags practice squadból előléptetve
Ment
RB Brandon Wilds - waive, ha senkinek nem kell, majd mehet vissza a practice squadba
RB Corey Grant - végleges IR
TE -Austin Seferian-Jenkins visszatérős IR
több mint 7 éve
az egyetlen dolog, amit tenni tudunk most a kommenttel kapcsolatban, ha az átkerül a második oldalra, és akkor minden bizonnyal ezen az oldalon már nem fog bezavarni...LöfliElőveszem a vintage önmagam at és telefosom a következő órákban a topikot hszekkel, hogy legördüljön a 2. oldalra ez a szörnyszülött. Remélem a Jags front office még visszahoz pár múmiát a múltból, hogy támogassa ezt a törekvést. Pl. Tony Gonzalezt TE posztra ASJ pótléknak. 😊
több mint 7 éve
az egyetlen dolog, amit tenni tudunk most a kommenttel kapcsolatban, ha az átkerül a második oldalra, és akkor minden bizonnyal ezen az oldalon már nem fog bezavarni...

Don't blink!
több mint 7 éve
Termeszesen 1 évre írt alá. Wilds lett elküldve, hogy Charles a keretre kerüljön.
Még lesz szerintem ma keretmozgás. Jelenleg van 2 üres hely a rosteren, az egyik (Corey Granté) lesz a denveri David Williams-é, meg kell jönnie egy TE-nek valahonnan ASJ helyére is.
több mint 7 éve
Jamaal Charles hivatalosan is a fedélzeten. 😊 😊 😊több mint 7 éve
Érkezőben a veterán RB is. Jamaal Charles van nálunk workouton! twitter.com/BrentASJax/status/1049666248387284993
több mint 7 éve
Tényleg, valamiért pc-s platformon a böngészőben nem működik rendesen a topik. Csak a jags nekem. Nem kattintható, elcsúsznak az ablakok stb.