Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Termeszesen 1 évre írt alá. Wilds lett elküldve, hogy Charles a keretre kerüljön.
Még lesz szerintem ma keretmozgás. Jelenleg van 2 üres hely a rosteren, az egyik (Corey Granté) lesz a denveri David Williams-é, meg kell jönnie egy TE-nek valahonnan ASJ helyére is.
több mint 7 éve
Jamaal Charles hivatalosan is a fedélzeten. 😊 😊 😊több mint 7 éve
Érkezőben a veterán RB is. Jamaal Charles van nálunk workouton! több mint 7 éve
Tényleg, valamiért pc-s platformon a böngészőben nem működik rendesen a topik. Csak a jags nekem. Nem kattintható, elcsúsznak az ablakok stb.
több mint 7 éve
Csak le kell némítani iktriadot és használható a topik 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Komolyan vesszük az RB kérdést, ma érkezik egy RB - a Denver practice squadjából... David Williams a Broncos idei 7. köröse fog hozzánk igazolni, ha minden rendben lesz vele. Az Arkansasban tavaly nem mozgott rosszul, de a Denvernél 2 rookie RB is tett arról, hogy ne kerüljön az 53-ba, ebből ugyebár egyikük- Lindsay- UDFA volt.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
FA RB opciók (Orleans Darkwa csak említve van, listázva nem)www.bigcatcountry.com/2018/10/8/17950856/what-are-the-jaguars-going-to-do-at-running-back
Egy Gillislee + Darkwa/West opciót tudnék támogatni, de persze nagy reményeim nincsenek abban, hogy ez össze is hozná a front office. Sokan szeretnék, ha Jags megpróbálná idehozni egy fél szezonra Bellt, de erre kevesebb esélyt látok, mint arra, hogy Bortles MVP lesz idén.
Jó lenne, ha Caldwellék tudnának szerezni 2 napon belül némi minőségi pótlást támadóoldalon, mert eléggé ég a ház arrafelé.
Annyi bajunk van, hogy Josh Wells állapota még szóba se került nagyon. Pedig jó lenne nem a csere cseréjével kiállni LT-ben a
több mint 7 éve
Ha Corey Grant sérülése nem lenne elég, ASJ is megy (visszatérős) IR-re. A héten meg is műtik a hasfalát.Basszus, tavaly még szerencsénk volt, idén igen durván elér minket a sérüléshullám O oldalon...
twitter.com/JohnReid64/status/1049339058693058568
Támadni meg mostantól majd Maka, Sobri meg én fogunk....Felkészül Willis és winston. .9
Aki aggódna a védelmünkért, nos az ne tegye.
www.bigcatcountry.com/2018/10/8/17950778/jaguars-defense-comparison-2017-vs-2018
iktriad
Btw csak cserepadra raknál engem ik? Pedig TE poszton pöpec lennék, régen kosaraztam, bár nem a legelitebb szinteken 😀 Csak blokkolni nem tudok.
több mint 7 éve
A TE problémát még könnyű lesz talán orvosolni. Koyack még mindig FA, gondolom ő ma kap egy hívást a Jagstől. Nagyon ésszerű lenne őt visszahozni. ASj egyébként már az előszezon óta bajlódik ezzel a hasfal sérüléssel, anno még Philyben is volt miatta. RB poszton viszont fingom nincs mit fogunk csinálni.
több mint 7 éve
Ha Corey Grant sérülése nem lenne elég, ASJ is megy (visszatérős) IR-re. A héten meg is műtik a hasfalát. Támadni meg mostantól majd Maka, Sobri meg én fogunk....Felkészül Willis és winston. 😊
Aki aggódna a védelmünkért, nos az ne tegye.
www.bigcatcountry.com/2018/10/8/17950778/jaguars-defense-comparison-2017-vs-2018
több mint 7 éve
Halloran Denverben megtalálta a megoldást az RB problémára. Aki nesetleg elfelejtette/nem tudná, Myles Jack RB poszton is szaladgált a UCLA-n, asszem volt ő PAc 12 legjobb támadó és védő újonca is egyben.
Yeldon amúgy laza 77 snapet játszott tegnap a lehetséges 83-ból.

A héten nem igazolunk 2RB-ért (esetleg 1-ért tradelünk?) , morci leszek. Wilds kb olyan hatékony, mint egy átlag alatti practice squad futó. Rajta kívül van egy darab egészséges Yeldonunk a kereten. Meg RB Blake. 😊
Denard Robinson és Storm Johnson nem érnek rá véletlenül? 😊
több mint 7 éve
LT posztra kíváncsi leszek, Wells kiesése után katasztrófa volt, mondjuk csere guardtól ez nem akkora szégyen, de az ott nagy blama lehet.
több mint 7 éve
Bortles amikor majd kell, akkor jó lesz. Ő PO menő.
Nincs vele semmi baj.
Ez alapszakasz, nem kell túlizgulni.
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Corey Grantnek is ennyi volt a szezon.Lassan elfogynak a skill playerek támadásban....
több mint 7 éve
Iden itt volt a lehetoseg, hogy hozzatok valakit helyette, egy rookiet (raadasul egy rookie QB-val lett volna hely a sapka alatt a vedelmet egyben tartani), vagy akar csak valakit aki versenyre kenyszeriti. Ti inkabb adtatok neki egy szerzodest, ha jol emlekszem, versenyhelzetet pedig nem teremtettetek. Nem tudom sajnalni igy a csapatot, pedig ez a vedelem tobbet erdemelne.Nem is kell.
undisputedly
Bortles amikor majd kell, akkor jó lesz. Ő PO menő.
Nincs vele semmi baj.
Ez alapszakasz, nem kell túlizgulni.
A Patset kell elkapni a PO-ban. Tavaly már majdnem összejött, idén ki lesz ez is pipálva.
Az idény végén Jacksonvillbe jön a Lombardi.
több mint 7 éve
Iden itt volt a lehetoseg, hogy hozzatok valakit helyette, egy rookiet (raadasul egy rookie QB-val lett volna hely a sapka alatt a vedelmet egyben tartani), vagy akar csak valakit aki versenyre kenyszeriti. Ti inkabb adtatok neki egy szerzodest, ha jol emlekszem, versenyhelzetet pedig nem teremtettetek. Nem tudom sajnalni igy a csapatot, pedig ez a vedelem tobbet erdemelne.
több mint 7 éve
Adott eselyt. De mikor megszerzik, es egy play mulva mehetnek vissza, az kiabrandito lehet.Welcome to the world of Bad Blake Bortles - aki vintage üzemmódra váltva csak összeszemetelt 430 passzolt yardot (karrier csúcs). Sajna kb annyira mentünk vele, mint amikor rendszeresen a szemétidőben szedte össze a yardjai nagy részét. Képezzük át RB-nek. 😊
ulpianus
több mint 7 éve
Adott eselyt. De mikor megszerzik, es egy play mulva mehetnek vissza, az kiabrandito lehet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Már lassan nem tudom követni hanyadszor lőjük lábon magunkat ezen a meccsen....Remélem igazolunk végre 2 FA RB-t, mert szerintem egy jó időre, hanem egész évre Grantnek is annyi.
Sajna egyre inkább úgy tűnik inkább vagyunk pretender, mint contender csapat idén, hála a remek támadóinknak. De legalább a Titans is kikapott. Kb ez meg az egyedüli örömteli dolog ezen a napon.
Dallasban hatalmas javulás kell az O-tól. A D szerintem ma is adott elég esélyt, hogy hozzuk a meccset.
több mint 7 éve
Inaktívak - Herndon nincs, így a tegnap felhozott Meeks ma bemutatkozik az NFL-ben. Elég rossz Kansasben az idő, bár épp most nem esik az Arrowheadben.
több mint 7 éve
Úgy tűnik elhívjuk/elhívtuk Landry Jonest egy workoutra. Mondjuk nem hiszem, hogy nálunk kötne ki.
A mai találkozóról: konkrétan fogalmam sincs mire számítsak. Remélem a D-nk a szebbik arcát veszi elő(ebben pl. benne van, hogy Ramsey idén először végre úgy játszik, ami megtámogatja a nyilatkozatait), Telvin még szerdán azt mondta, nagyon tetszik a védelemnek az eheti match-up kiosztás. Remélem ugyanígy lesz ő és a D ezzel úgy magyar idő szerint este 10-fél 11 körül is még.
Bortles meg remélem ma úgy osztogatja a passzokat mint amikor nincs Fournette és nem a Titans az ellenfél.
több mint 7 éve
Herndon sérülése miatt felhoztuk Quenton Meekst a practice squadból. Megint Rashad Greene került 53-on kívülre emiatt.. Majd (hacsak nem sérül le valaki IR-t érően, mint Cam Robinson tette) hétfőn visszacseréljük őket.
több mint 7 éve
Utána olvastam a Flexible Schedule-nak, mert beszélik azt h a Ravens-Saints a 7. fordulóban SNF lesz, a 49ers-Rams helyett. A változtatni kívánt meccs előtt 12 nappal lehet átflexelni a meccset. 5-17. forduló között lehetséges ez, és csak 2-szer tehetik meg. A további SNF meccseket megnézve(7.forduló 49ers-Rams, december 2. Seahawks-49ers, december 9 Raiders-Steelers, december 23 Chiefs Seahawks) ezek több mint valószínű hogy akkora érdektelenebbek lesznek mint a mostani Texans-Cowboys. Nem akarják ellőni a puskaport most, hanem később magyarán szólva. Ezért nem lett a KC-Jags SNF.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
😊 😊 😊 Egy kis háttér: Van egy szereplő, akinek évek óta nagy Jags fan, akkor is amikor nagyon szarok voltunk ilyeneket beszélt, hogy "egy LB-re vagyunk a super Bowltól. Meg pár szabályváltoztatástól." 😊 Bővebb infó itt.
ftw.usatoday.com/2018/10/the-good-place-recap-jacksonville-jaguars-blake-bortles-jokes
www.theringer.com/tv/2018/10/4/17934536/good-place-jaguars-blake-bortles-michael-schur
több mint 7 éve
Tre Herndon meghúzta a hamstringjét edzésen, és kérdéses a játéka. Kezdünk kicsit vékonyak lenni CB-ben (Csak Ramsey, Bouye és Patmon teljesen egészséges). Viszont rajta, Haydenen és Fournetten kivűl mindenki bevethető vasárnapra.Henne beszélt Bortlesrről és Mahomesról.
www.jacksonville.com/sports/20181005/ahead-of-jaguars-chiefs-chad-henne-talks-blake-bortles-patrick-mahomes-and-more
Még mindig elég jó a kapcsolat az egykori és jelenlegi QB-nk között, pl ő meg Bortles együtt fog vacsorázni szombaton.