Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
És meglepő módom egyelőre csak 1 ember követte Bradley a Chargersbe az edzői stábbólÚgy volt h jön Robert Saleh is, csak őt kinézte Shanny co-DC-nek Friscoba, ezért lehet h mégse.
twitter.com/ryanohalloran/status/831209743591038977
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mike Kaye írása arról, hogy a Jaguarsnak lehet döntenie kell, hogy Abry Jonest vagy Roy Millert tartjuk meg nose tackle DT poszton valamint Davon House jó trade opcióvá lépett elő. www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/offseason-watch-jaguars-may-need-to-decide-between-jones-and-miller-house-may-be-a-trade-chip/407941881
Kevin Beachum opcióját szerdáig lehet lehívni, szóval a Jagst itt is sürgeti az idő.
Rashad Jenningst elengedte a Giants, mivel RB poszton ránk férne az erősítés, plusz mind Coughlin, mind a Jags is kötődik hozzá, akár vissza is kerülhet ide.
És meglepő módom egyelőre csak 1 ember követte Bradley a Chargersbe az edzői stábból
twitter.com/ryanohalloran/status/831209743591038977
több mint 8 éve
Ezért is mondják sokan, hogy maradhatna 1 évet, hátha Marrone és Hackett jobban be tudná vonni a játékba.Egyébként tényleg csinálhatna már valami értelmeset, de egy klasszik slant-corner TE-et próbáltunk meg az elmúlt két évben YAC TE-ként használni. Nem mosdatni akarom, nyilván ő is többet tudott volna tenni, de közel vállalhatatlan, ahogyan az OCk használni kívánták a skilljeitMégsem a héten dől el Julius Thomas további sorsa.De van kire lecserélni? Mert 4 TD-t csak sikerült elkapjon, ami idén a második legtöbb. Futásblokkolásban ergya szegény, de a yardok - TD-k inkább a támadójáték selejtessége miatt nem jöttek. Én tuti megtartanám. Túl drága, de ezt már a szerződéskötés pillanatában tudta mindenki.
twitter.com/ryanohalloran/status/829392724071763969
iktriad
Player ARob / Marqise Lee / Hurns / Julius Thomas
Receptions 73 / 63 / 35 / 30
Drops 3 / 3 / 6 / 2
Targets 151 / 105 / 76 / 51
Targets % 48.3% 60.0% 46.1% 58.8%
Drop % 2.0% 2.9% 7.9% 3.9%
Yard 883 / 851 / 477 / 281
TD 6 / 3 / 3 / 4
Yard per Target 5,8 / 8,1 / 6,3 / 5,5
Húsrágó
phylos
És ki pótolhatja? Koyack, Sterling és valaki ebből az ígéretesnek tűnő TE classból.
Sajnos ott vagyok vele kapcsolatban, hogy az se baj ha megy (ezzel maradna pénz, hogy A-Rob és Lee is itt maradjon), de az se baj, ha marad.
több mint 8 éve
Egyébként tényleg csinálhatna már valami értelmeset, de egy klasszik slant-corner TE-et próbáltunk meg az elmúlt két évben YAC TE-ként használni. Nem mosdatni akarom, nyilván ő is többet tudott volna tenni, de közel vállalhatatlan, ahogyan az OCk használni kívánták a skilljeitMégsem a héten dől el Julius Thomas további sorsa.De van kire lecserélni? Mert 4 TD-t csak sikerült elkapjon, ami idén a második legtöbb. Futásblokkolásban ergya szegény, de a yardok - TD-k inkább a támadójáték selejtessége miatt nem jöttek. Én tuti megtartanám. Túl drága, de ezt már a szerződéskötés pillanatában tudta mindenki.
iktriad
Drops 3 / 3 / 6 / 2
TD 6 / 3 / 3 / 4
Húsrágó
Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
Mégsem a héten dől el Julius Thomas további sorsa.De van kire lecserélni? Mert 4 TD-t csak sikerült elkapjon, ami idén a második legtöbb. Futásblokkolásban ergya szegény, de a yardok - TD-k inkább a támadójáték selejtessége miatt nem jöttek. Én tuti megtartanám. Túl drága, de ezt már a szerződéskötés pillanatában tudta mindenki.
iktriad
Drops 3 / 3 / 6 / 2
TD 6 / 3 / 3 / 4
több mint 8 éve
Nice speech...😉 kíváncsi vagyok mi lesz ebből a nagy Jags fanságból ( de az időzítés nem tűnik rossznak 😊 )Ez azért egy ritka perverz fajtája a mazochizmusnak 😀
fel is iratkoztam a topicra!
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A Giants pont 2 Tackle-ra és egy TC-re volt az eredményességtől /szerintem/ 3-4 éve nem volt olyan keret ami ért volna valamit, a sérülés hullámról pedig ne is beszéljünk, talán a Ravens tudja mit jelent ez évekig.(elnézést a többi sérültekben tobzódó csapattól)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Lehet nem látszik rajtam, de én mindig is nagy Coughlin fan voltam, imádtam az öreget.Aztán mikor kétszer elpicsáztak minket, annak nem örültem, de csak igazolva láttam edzői nagyságát.
Most itt, nálunk is bizonyíthat egy némileg másik szerepkörben, és hátha nem rozsdásodott be, és hátha nem csak unaloműzőnek jött. 😉
több mint 8 éve
A Giants TC alatti keretéből (last 2 years) ki van még az NFL-ben (3-an a rotációban mínusz a Jags Cb meg a Sea DE eszes fiú) aki más csapatban bizonyított, vagy csak szóba került?A Tények makacs dolgok, nehezen változtathatóak, max ha az M1-et nézed a cseh 2 helyett.
több mint 8 éve
Összefoglalom a szezon elött a pozitívumokat Jax-szempontból:Nice speech...😉 kíváncsi vagyok mi lesz ebből a nagy Jags fanságból ( de az időzítés nem tűnik rossznak 😊 )
.....
Sobri Jóska
fel is iratkoztam a topicra!
+ TC-nek is szorítok azért természetesen
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Mégsem a héten dől el Julius Thomas további sorsa. twitter.com/ryanohalloran/status/829392724071763969
több mint 8 éve
Miért? Egy kétszeres SB győztes HC-ról beszélünk aki az elmúlt években is saját magát túlteljesítő csapatot vezetett, hiszen olyan játékosokkal voltunk harcban a rájátszásért akik máshol kerettagok sem lettek volna.Ne locsolj olajat a tűzre, ha lehet. 😊A Georgia freshman TE-je, Isaac Nauta nagyon bízik bennünk.Így, hogy Coughlin visszatért hozzátok simán esélyesek vagytok, azonnal szét fogtok alázni mindenkit és ez egyedül az ő munkájának az eredménye lesz 😀
twitter.com/inauta18/status/828677595151601664
iktriad
Asbee
iktriad
Na jó, ígérem ez volt az utolsó 😀
több mint 8 éve
IK!Áprilisban lejár az egy év felfüggesztettje, amit a legutóbbi DUI miatt kiróttak rá.
Mi van alkesszal? 😕
TGA
több mint 8 éve
Ne locsolj olajat a tűzre, ha lehet. 😊A Georgia freshman TE-je, Isaac Nauta nagyon bízik bennünk.Így, hogy Coughlin visszatért hozzátok simán esélyesek vagytok, azonnal szét fogtok alázni mindenkit és ez egyedül az ő munkájának az eredménye lesz 😀
iktriad
Asbee
több mint 8 éve
A Georgia freshman TE-je, Isaac Nauta nagyon bízik bennünk.Így, hogy Coughlin visszatért hozzátok simán esélyesek vagytok, azonnal szét fogtok alázni mindenkit és ez egyedül az ő munkájának az eredménye lesz 😀
iktriad
több mint 8 éve
IK!Már nem a Jags játékosa, nincs rajta a hivatalos rosteren sem, semmilyen formában. Elengedtük a kezét, ahogy ő is az NFL-ét. Kár érte.
Mi van alkesszal? 😕
TGA
www.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo
több mint 8 éve
IK!Alekoszt leigazoltátok?
Mi van alkesszal? 😕
TGA
ThundersNFL
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
IK!Alekoszt leigazoltátok?
Mi van alkesszal? 😕
TGA
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
IK!Mi van alkesszal? 😕
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Lehet már ezen a héten eldől, hogy Julius Thomas idén is a Jaguars játékosa marad-e. www.bigcatcountry.com/2017/2/7/14532514/julius-thomas-jaguars-contract-cut-nfl-free-agency-2017
több mint 8 éve
A Georgia freshman TE-je, Isaac Nauta nagyon bízik bennünk. twitter.com/inauta18/status/828677595151601664
több mint 8 éve
Ott a pont. Szöszi mondjuk szükségből lett az, igaz valamennyire élt a lehetőséggel.Mindkettőnek jó szezonja volt, különösen Poznak, de azért nem ennyire. Előre sajnálom azt a csapatot | Chargers | aki masszívan túl fogja fizetni Cyprient tavasszal és valószinüleg egy olyan játékost kap a pénzéért, mint amilyeneket mi szoktunk képességeikhez képest túlfizetni..És Reggie Nelson? FS és nem SS, de kijutott a Jaguars secondaryből és megtáltosodott, ProBowlok, rájátszás több csapattal is, legtöbb INT egy szezonban stb... Ne becsüld alá a Jaguars képességromboló hatását! 😊
iktriad
Még Gabbert is kezdő lett egy másik csapatnál! 😉
Húsrágó
több mint 8 éve
Mindkettőnek jó szezonja volt, különösen Poznak, de azért nem ennyire. Előre sajnálom azt a csapatot | Chargers | aki masszívan túl fogja fizetni Cyprient tavasszal és valószinüleg egy olyan játékost kap a pénzéért, mint amilyeneket mi szoktunk képességeikhez képest túlfizetni..És Reggie Nelson? FS és nem SS, de kijutott a Jaguars secondaryből és megtáltosodott, ProBowlok, rájátszás több csapattal is, legtöbb INT egy szezonban stb... Ne becsüld alá a Jaguars képességromboló hatását! 😊
iktriad
Még Gabbert is kezdő lett egy másik csapatnál! 😉
több mint 8 éve
Pozitív gondolkodás: Nem vagyunk benne a legrosszabb 5-ben!!!twitter.com/ryanohalloran/status/828659071507107841
2 WTF? statisztika a PFF-től.
twitter.com/mike_e_kaye/status/828691541778632705
twitter.com/mike_e_kaye/status/828696155093602305
Mindkettőnek jó szezonja volt, különösen Poznak, de azért nem ennyire. Előre sajnálom azt a csapatot | Chargers | aki masszívan túl fogja fizetni Cyprient tavasszal és valószinüleg egy olyan játékost kap a pénzéért, mint amilyeneket mi szoktunk képességeikhez képest túlfizetni..
Na ez a kimutatás már reálisan hangzik.
twitter.com/mike_e_kaye/status/828696789557579776
több mint 8 éve
Rosszul ismered.Az elmúlt 45 évben páran már elküldték, mégse vette a szívére.LOL, Donaldnál kevesebb embert ismerek, aki ennyire rosszul visel bármilyen kritikát.
Gondolkodj te is pozitívan, hidd el, segít. (De hogy nem árt, az bizonyos 😉)
Sobri Jóska
És próbáltam pozitív lenni az itt eltöltött első éveimben. Nagy Gene Smith FAN voltam ha emlékszik még valaki... Ugyanolyan rosszul ment a szekér, mint amikor olyan cinikussá váltam mint most.
iktriad
Ne higyj el mindent, amit látsz.
Na de akkor nem voltam itt.
Be positive!