Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 128 — #NoStress
Összefoglalom a szezon elött a pozitívumokat Jax-szempontból:
- A liga legjobb csapata a Pats, aki őket üti, az esélyes a SB-győzelemre. Itt van nálunk az igazi Pats-ölő Coughlin.
- A csoportunk gyenge, 9-7, 10-6 simán elég lehet a PO-hoz, ott meg már bármi lehet. Bár ennyi győzelem általában 2 szezon alatt együttesen van meg, de ez nem törvényszerű.
- A keret jó. Most nem vesznék el a részletekben, nem igazán hiszek abban, hogy 1 játékos szignifikánsan számítana (kivéve QB), a csapategység is jó, az edzői gárda erősebb, mint az utóbbi pár évben bármikor.
- A drafton sok hasonlóan erős játékos van azokon a posztokon, ahova a Jax-nek még kell deep, így nagyon mellé se lehet fogni.
- A schedule is jó, legalábbis sokkal jobb nem lehetne az NFL-ben.
- A cap emelkedik, ráadásul helyünk is van alatta, így az FA-n is lehet még javítgatni, beilleszteni 1-2 utolsó láncszemet.
- Már a költözés se kérdés, nem lesz relokáció, minden meccs teltházas, ideje megkezdeni a szurkolók kiszolgálását.
- Bortlesben személy szerint nem hiszek, de nem is nekem kell, így ha a HC bízik benne, akkor Bortles is tudja, hogy utolsó éve, hogy vigye valamire. Hátha rámcáfol.
Summázva: minden adott egy kiemelkedő évhez.

iktriad kérlek, hogy ez a pozitív szellem járjon át téged is, próbáld ezek alapján szemlélni a csapatot, és ha láttad a SB-t, akkor tudod, hogy sosem szabad feladni, nem szabad önsorsrontó próféciákba fulladni.
Azé a siker, aki tesz érte, hisz benne és győztesként gondolkodik.
Go Jax!

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az elmúlt 45 évben páran már elküldték, mégse vette a szívére.

Gondolkodj te is pozitívan, hidd el, segít. (De hogy nem árt, az bizonyos 😉)
Sobri Jóska
LOL, Donaldnál kevesebb embert ismerek, aki ennyire rosszul visel bármilyen kritikát.

És próbáltam pozitív lenni az itt eltöltött első éveimben. Nagy Gene Smith FAN voltam ha emlékszik még valaki... Ugyanolyan rosszul ment a szekér, mint amikor olyan cinikussá váltam mint most.

Lehet jókor váltottál, mert Tom Coughlin-nal biztos hogy lesz változás, és valószínűbb hogy felfelé indulnak. (mondjuk innen nem olyan nehéz az előrelepés)
ozibozi
Csak működjön ez a front office struktúra, amit kreáltunk. Sajnos sokan kételkednek benne, hogy ez így lesz. Én MÉG nem tartozom közéjük. (Tessék Sobri, pozitív gondolkodás! 😊 )

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 205
Lehet jókor váltottál, mert Tom Coughlin-nal biztos hogy lesz változás, és valószínűbb hogy felfelé indulnak. (mondjuk innen nem olyan nehéz az előrelepés)
több mint 8 éve
Viszont ezt a mentalitást, ezt a negatív önszuggesztiót tessék elfelejteni.
Ha akarod megveszem, és elküldöm neked postán, de nem ártana ha elolvasnád te is:

www.triviumkiado.hu/images/könyvbor%C3%ADtók/trump-gondolkodj-gyozteskent.jpg

Ha neki bejött, és alapvetően demokrata létére legyőzött 12 republikánus elnökjelölt jelöltet, és egy demokrata elnökjelöltet, akinek kb 90-10 médiatúlsúlya volt, akkor lehet tud valamit. 😉
Sobri Jóska
Ítt csak ezzel a mentalitással lehet kibírni. Szokj hozzá.

A lieblingedet meg pont a hétvégén küldte el az amúgy Republikánus tulajunk illedelmesen a jó fenébe.
 www.nytimes.com/2017/02/04/sports/football/donald-trump-ban-shahid-khan-jaguars.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur&_r=1
iktriad
Ne féltsd te őt.
Az elmúlt 45 évben páran már elküldték, mégse vette a szívére.
Majd ha a sors úgy hozza újra megkedvelik egymást.
Ilyen a "nagyok" világa. Megy a durci ide-oda, aztán valahogy a végén mégis kéz a kézben eszegetik a kaviárt, és isszák hozzá az üvegenként 4000 dolláros vörösbort.
Gondolkodj te is pozitívan, hidd el, segít. (De hogy nem árt, az bizonyos 😉)

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha akarod megveszem, és elküldöm neked postán, de nem ártana ha elolvasnád te is:

Ha neki bejött, és alapvetően demokrata létére legyőzött 12 republikánus elnökjelölt jelöltet, és egy demokrata elnökjelöltet, akinek kb 90-10 médiatúlsúlya volt, akkor lehet tud valamit. 😉
Sobri Jóska
Ítt csak ezzel a mentalitással lehet kibírni. Szokj hozzá.

A lieblingedet meg pont a hétvégén küldte el az amúgy Republikánus tulajunk illedelmesen a jó fenébe.
 www.nytimes.com/2017/02/04/sports/football/donald-trump-ban-shahid-khan-jaguars.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur&_r=1
Na ő az igazi self made man, nem Donald kacsa.

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
r.i.p. jax topic...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Shao Khan szerint Jacksonville és a Jags hamarosan fog pályázni arra, hogy rendezzenek nálunk NFL Draftot.

Hát akkor ahogy ígértem:

Én minden fórumtársat szolidaritásra szólítok fel.
Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
GO JAX!

Csak ne a Patssel vívjuk a főcsoportdöntőt, az olyan nehéz lenne.
Sobri Jóska
Üdvözlet a reménytelenség, a frusztráltság és a mazochizmus földjén! Majd szerez be magad számára egy önsanyargató korbácsot.
iktriad

több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Meg Maka majd egészen biztosan agitálja a nézőket, a csapat íránt a Trash Talkban, HA a Jags megérdemli. 😊
iktriad
Mindent megtettem, még Jags jelenet is volt. 😊

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Shao Khan szerint Jacksonville és a Jags hamarosan fog pályázni arra, hogy rendezzenek nálunk NFL Draftot.

Hát akkor ahogy ígértem:

Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
GO JAX!

Sobri Jóska
Üdvözlet a reménytelenség, a frusztráltság és a mazochizmus földjén! Majd szerez be magad számára egy önsanyargató korbácsot.
több mint 8 éve
Hát akkor ahogy ígértem:

Sobri Jóska
GO JAX!

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért ne panaszkodj, voltál már vendég más nívós "műsorban" 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Tony nem került be Cantonba. Reménykedjünk, hogy Prisoconak igaza lesz:
 twitter.com/PriscoCBS/status/828049106119569410
több mint 8 éve
Ma(ezekben a percekben kb.) dől el, hogy Tony Boselli révén bejut-e az 1. Jaguars játékos a Hall of Fame-be. Ha netán sikerülne, az lenne a legnagyobb siker azóta, hogy MJD lett a legtöbb yardot futó játékos az NFL-ben 2011-ben...

Shao Khan 9:30-as (itthon 15:30-as) kezdés akar a Ravens meccsre a 3. hétre, és az is eldőlni látszik, hogy NEM vesszük igénybe a Bye Weeket és játszunk a 4. héten is.

Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊
peach
Gyorsan bekapcsoltam azért a TV-t, hogy nem-e iktriad volt az. 😀
Beki
Áhh, őt nem bírnák megfizetni... 😀
peach
Én nem tudnék eleget fizetni nekik, hogy adásba kerüljek. Valószínűleg esztétikailag és szakmailag nem ütném meg a mércét. 😊
Meg Maka majd egészen biztosan agitálja a nézőket, a csapat íránt a Trash Talkban, HA a Jags megérdemli. 😊

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊
peach
Beki
Áhh, őt nem bírnák megfizetni... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
peach
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Amukamara tegnap azt mondta a Jaguarson múlik, hogy visszahozzuk-e. Úgy érzem megfelelő ajánlat esetén szívesen maradna hosszabb távra.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Amukamara_We_are_still_on_the_rise/7b36388a-c477-4f07-bca5-00d311eea7ad
több mint 8 éve
Alex Mack szívesen jött volna 2014-ben, de tavaly nem kerestük, mikor megint el lehetett volna hozni.
 jacksonville.com/sports/2017-02-01/falcons-center-alex-mack-i-was-ready-be-jaguar
Mint Halloren is írja, Linder bevált ugyan, mint C, de Mackkel maradhatott volna a helyén, RG-ben, és Cann mehetett volna az eredeti collegebeli posztjára, LG-be, és nem esett volna ott annyira a játéka, mint idén. Szóval Joeckel miatt(akit a kezdetektől LG-be szánt Caldwell) buktuk azt, hogy tavaly sokkal jobb legyen az O-line.
több mint 8 éve
szép névsor, de ha lesz valami(bármi is), az azon fog múlni, | is | aki nincs rajta ezen a listán...És megindultok... szvsz
ozibozi
Legyen igazad.
több mint 8 éve
szép névsor, de ha lesz valami(bármi is), az azon fog múlni, | is | aki nincs rajta ezen a listán...És megindultok... szvsz 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Megvan a végelege edzői stáb idénre - 18 ember van benne, ebből 12 új. Tavaly 22-en voltak.

Head coach - Doug Marrone

OFFENSE

Offensive coordinator – Nathaniel Hackett

Offensive line – Pat Flaherty

Quarterbacks – Scott Milanovich

Running backs – Tyrone Wheatley

Tight ends – Ron Middleton

Wide receivers – Keenan McCardell

Assistant offensive line – Tony Sparano Jr.

Offense-research – Eric Price

Offensive assistant – John Donovan

DEFENSE

Defensive coordinator – Todd Wash

Defensive line – Marion Hobby

Linebackers – Mark Collins

Defensive backs – Perry Fewell

Assistant defensive line – Jason Rebrovich

Assistant defensive backs – Joe Danna

Defensive Assistant – Mike Rutenberg

SPECIAL TEAMS

Special teams coordinator – Joe DeCamillis

Assistant special teams — Mike Mallory

SUPPORT STAFF

Assistant to the head coach – Tyler Wolf

Assistant to the Head Coach and Administrator of Coaching – ElizaBeth Mayers
több mint 8 éve
2 érdekes írás Hallorentől.

Az egyik azon agyal, hogy a 4 még Superbowlba nem jutott csapat(Texans, Lions, mi, Browns) mikor kerülhet az ígéret földjére legkorábban
 jacksonville.com/sports/2017-01-30/remaining-four-teams-haven-t-reached-super-bowl-includes-jaguars

A másik Dan Quinn és Gus Brsdley kiindulási viszonyait vizsgálja, mikor átvették a csapataikat.
 jacksonville.com/sports/2017-01-30/falcon-s-dan-quinn-inherited-much-better-situation-gus-bradley-and-it-s-showed
több mint 8 éve
Kanadából jött az új QB coach, Scott Milanovich személyében. A pasas a Toronto Argonauts vezetőedzője volt, 5 év alatt 43-47 volt a mérlege, de első évében a csapata elnyerte a bajnoknak járó Grey Cup-ot.
több mint 8 éve
Nem követtem több évre visszamenőleg a csapat sorsát csak felületesen, de ami sajtót most olvasgatok az komolyabban veszi a változások után a jaguárokat mint korábban. ÁMEN (Gondolom nem először)
ozibozi
Ez a rendszeridegen állapot nem maradhat ennyiben, ezért jött ez a pletyka Mobileból.
 twitter.com/mike_e_kaye/status/824663501042044928
Ez azt jelentené, hogy maradhat a Gus féle védelmi séma, amitől a védőink nagy része prüszkölt az utolsó hetekben. Remélem nem igaz, és tényleg visszaállunk tradicionális 4-3-ra, mert ha marad ez a séma, akkor pl Myles Jacknek pl. továbbra is kiegészítő szerep jutna, arról nem is beszélve, hogy Ramsey meg Gipson okádott a rájuk bízott feladatokról.
Cypriennek viszont ez jó lenne, mert még így többet kérhet majd a Chargerstől, mondván hogy nálunk is továbbra is illene a rendszerbe...
több mint 8 éve
Nem követtem több évre visszamenőleg a csapat sorsát csak felületesen, de ami sajtót most olvasgatok az komolyabban veszi a változások után a jaguárokat mint korábban. ÁMEN (Gondolom nem először)