Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Összefoglalom a szezon elött a pozitívumokat Jax-szempontból:- A liga legjobb csapata a Pats, aki őket üti, az esélyes a SB-győzelemre. Itt van nálunk az igazi Pats-ölő Coughlin.
- A csoportunk gyenge, 9-7, 10-6 simán elég lehet a PO-hoz, ott meg már bármi lehet. Bár ennyi győzelem általában 2 szezon alatt együttesen van meg, de ez nem törvényszerű.
- A keret jó. Most nem vesznék el a részletekben, nem igazán hiszek abban, hogy 1 játékos szignifikánsan számítana (kivéve QB), a csapategység is jó, az edzői gárda erősebb, mint az utóbbi pár évben bármikor.
- A drafton sok hasonlóan erős játékos van azokon a posztokon, ahova a Jax-nek még kell deep, így nagyon mellé se lehet fogni.
- A schedule is jó, legalábbis sokkal jobb nem lehetne az NFL-ben.
- A cap emelkedik, ráadásul helyünk is van alatta, így az FA-n is lehet még javítgatni, beilleszteni 1-2 utolsó láncszemet.
- Már a költözés se kérdés, nem lesz relokáció, minden meccs teltházas, ideje megkezdeni a szurkolók kiszolgálását.
- Bortlesben személy szerint nem hiszek, de nem is nekem kell, így ha a HC bízik benne, akkor Bortles is tudja, hogy utolsó éve, hogy vigye valamire. Hátha rámcáfol.
Summázva: minden adott egy kiemelkedő évhez.
iktriad kérlek, hogy ez a pozitív szellem járjon át téged is, próbáld ezek alapján szemlélni a csapatot, és ha láttad a SB-t, akkor tudod, hogy sosem szabad feladni, nem szabad önsorsrontó próféciákba fulladni.
Azé a siker, aki tesz érte, hisz benne és győztesként gondolkodik.
Go Jax!
több mint 8 éve
Az elmúlt 45 évben páran már elküldték, mégse vette a szívére.LOL, Donaldnál kevesebb embert ismerek, aki ennyire rosszul visel bármilyen kritikát.
Gondolkodj te is pozitívan, hidd el, segít. (De hogy nem árt, az bizonyos 😉)
Sobri Jóska
És próbáltam pozitív lenni az itt eltöltött első éveimben. Nagy Gene Smith FAN voltam ha emlékszik még valaki... Ugyanolyan rosszul ment a szekér, mint amikor olyan cinikussá váltam mint most.
Lehet jókor váltottál, mert Tom Coughlin-nal biztos hogy lesz változás, és valószínűbb hogy felfelé indulnak. (mondjuk innen nem olyan nehéz az előrelepés)Csak működjön ez a front office struktúra, amit kreáltunk. Sajnos sokan kételkednek benne, hogy ez így lesz. Én MÉG nem tartozom közéjük. (Tessék Sobri, pozitív gondolkodás! 😊 )
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Lehet jókor váltottál, mert Tom Coughlin-nal biztos hogy lesz változás, és valószínűbb hogy felfelé indulnak. (mondjuk innen nem olyan nehéz az előrelepés)
több mint 8 éve
Ne féltsd te őt.Viszont ezt a mentalitást, ezt a negatív önszuggesztiót tessék elfelejteni.Ítt csak ezzel a mentalitással lehet kibírni. Szokj hozzá.
Ha akarod megveszem, és elküldöm neked postán, de nem ártana ha elolvasnád te is:
www.triviumkiado.hu/images/könyvbor%C3%ADtók/trump-gondolkodj-gyozteskent.jpg
Ha neki bejött, és alapvetően demokrata létére legyőzött 12 republikánus elnökjelölt jelöltet, és egy demokrata elnökjelöltet, akinek kb 90-10 médiatúlsúlya volt, akkor lehet tud valamit. 😉
Sobri Jóska
A lieblingedet meg pont a hétvégén küldte el az amúgy Republikánus tulajunk illedelmesen a jó fenébe.
www.nytimes.com/2017/02/04/sports/football/donald-trump-ban-shahid-khan-jaguars.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur&_r=1
iktriad
Az elmúlt 45 évben páran már elküldték, mégse vette a szívére.
Majd ha a sors úgy hozza újra megkedvelik egymást.
Ilyen a "nagyok" világa. Megy a durci ide-oda, aztán valahogy a végén mégis kéz a kézben eszegetik a kaviárt, és isszák hozzá az üvegenként 4000 dolláros vörösbort.
Gondolkodj te is pozitívan, hidd el, segít. (De hogy nem árt, az bizonyos 😉)
több mint 8 éve
Viszont ezt a mentalitást, ezt a negatív önszuggesztiót tessék elfelejteni.Ítt csak ezzel a mentalitással lehet kibírni. Szokj hozzá.
Ha akarod megveszem, és elküldöm neked postán, de nem ártana ha elolvasnád te is:
Ha neki bejött, és alapvetően demokrata létére legyőzött 12 republikánus elnökjelölt jelöltet, és egy demokrata elnökjelöltet, akinek kb 90-10 médiatúlsúlya volt, akkor lehet tud valamit. 😉
Sobri Jóska
A lieblingedet meg pont a hétvégén küldte el az amúgy Republikánus tulajunk illedelmesen a jó fenébe.
www.nytimes.com/2017/02/04/sports/football/donald-trump-ban-shahid-khan-jaguars.html?smid=tw-nytimes&smtyp=cur&_r=1
Na ő az igazi self made man, nem Donald kacsa.
több mint 8 éve
r.i.p. jax topic...
több mint 8 éve
Shao Khan szerint Jacksonville és a Jags hamarosan fog pályázni arra, hogy rendezzenek nálunk NFL Draftot.Viszont ezt a mentalitást, ezt a negatív önszuggesztiót tessék elfelejteni.
Hát akkor ahogy ígértem:Üdvözlet a reménytelenség, a frusztráltság és a mazochizmus földjén! Majd szerez be magad számára egy önsanyargató korbácsot.
Én minden fórumtársat szolidaritásra szólítok fel.GO JAX!
Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
Csak ne a Patssel vívjuk a főcsoportdöntőt, az olyan nehéz lenne.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 8 éve
Meg Maka majd egészen biztosan agitálja a nézőket, a csapat íránt a Trash Talkban, HA a Jags megérdemli. 😊Mindent megtettem, még Jags jelenet is volt. 😊
iktriad
you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Shao Khan szerint Jacksonville és a Jags hamarosan fog pályázni arra, hogy rendezzenek nálunk NFL Draftot. Hát akkor ahogy ígértem:Üdvözlet a reménytelenség, a frusztráltság és a mazochizmus földjén! Majd szerez be magad számára egy önsanyargató korbácsot.
Én minden fórumtársat szolidaritásra szólítok fel.GO JAX!
Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Hát akkor ahogy ígértem:Én minden fórumtársat szolidaritásra szólítok fel.GO JAX!
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Azért ne panaszkodj, voltál már vendég más nívós "műsorban" 😛
több mint 8 éve
Tony nem került be Cantonba. Reménykedjünk, hogy Prisoconak igaza lesz:twitter.com/PriscoCBS/status/828049106119569410
több mint 8 éve
Ma(ezekben a percekben kb.) dől el, hogy Tony Boselli révén bejut-e az 1. Jaguars játékos a Hall of Fame-be. Ha netán sikerülne, az lenne a legnagyobb siker azóta, hogy MJD lett a legtöbb yardot futó játékos az NFL-ben 2011-ben... Shao Khan 9:30-as (itthon 15:30-as) kezdés akar a Ravens meccsre a 3. hétre, és az is eldőlni látszik, hogy NEM vesszük igénybe a Bye Weeket és játszunk a 4. héten is.
Én nem tudnék eleget fizetni nekik, hogy adásba kerüljek. Valószínűleg esztétikailag és szakmailag nem ütném meg a mércét. 😊Áhh, őt nem bírnák megfizetni... 😀Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊Gyorsan bekapcsoltam azért a TV-t, hogy nem-e iktriad volt az. 😀
peach
Beki
peach
Meg Maka majd egészen biztosan agitálja a nézőket, a csapat íránt a Trash Talkban, HA a Jags megérdemli. 😊
több mint 8 éve
Áhh, őt nem bírnák megfizetni... 😀Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊Gyorsan bekapcsoltam azért a TV-t, hogy nem-e iktriad volt az. 😀
peach
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊Gyorsan bekapcsoltam azért a TV-t, hogy nem-e iktriad volt az. 😀
peach
több mint 8 éve
Nézem a trash talkot és most esik le, hogy még egy bowl.hu-s veterán user is a sport tévénél celebkedik 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Amukamara tegnap azt mondta a Jaguarson múlik, hogy visszahozzuk-e. Úgy érzem megfelelő ajánlat esetén szívesen maradna hosszabb távra. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Amukamara_We_are_still_on_the_rise/7b36388a-c477-4f07-bca5-00d311eea7ad
több mint 8 éve
Alex Mack szívesen jött volna 2014-ben, de tavaly nem kerestük, mikor megint el lehetett volna hozni.jacksonville.com/sports/2017-02-01/falcons-center-alex-mack-i-was-ready-be-jaguar
Mint Halloren is írja, Linder bevált ugyan, mint C, de Mackkel maradhatott volna a helyén, RG-ben, és Cann mehetett volna az eredeti collegebeli posztjára, LG-be, és nem esett volna ott annyira a játéka, mint idén. Szóval Joeckel miatt(akit a kezdetektől LG-be szánt Caldwell) buktuk azt, hogy tavaly sokkal jobb legyen az O-line.
több mint 8 éve
szép névsor, de ha lesz valami(bármi is), az azon fog múlni, | is | aki nincs rajta ezen a listán...És megindultok... szvszLegyen igazad.
ozibozi
több mint 8 éve
Megvan a végelege edzői stáb idénre - 18 ember van benne, ebből 12 új. Tavaly 22-en voltak. Head coach - Doug Marrone
OFFENSE
Offensive coordinator – Nathaniel Hackett
Offensive line – Pat Flaherty
Quarterbacks – Scott Milanovich
Running backs – Tyrone Wheatley
Tight ends – Ron Middleton
Wide receivers – Keenan McCardell
Assistant offensive line – Tony Sparano Jr.
Offense-research – Eric Price
Offensive assistant – John Donovan
DEFENSE
Defensive coordinator – Todd Wash
Defensive line – Marion Hobby
Linebackers – Mark Collins
Defensive backs – Perry Fewell
Assistant defensive line – Jason Rebrovich
Assistant defensive backs – Joe Danna
Defensive Assistant – Mike Rutenberg
SPECIAL TEAMS
Special teams coordinator – Joe DeCamillis
Assistant special teams — Mike Mallory
SUPPORT STAFF
Assistant to the head coach – Tyler Wolf
Assistant to the Head Coach and Administrator of Coaching – ElizaBeth Mayers
több mint 8 éve
2 érdekes írás Hallorentől.Az egyik azon agyal, hogy a 4 még Superbowlba nem jutott csapat(Texans, Lions, mi, Browns) mikor kerülhet az ígéret földjére legkorábban
jacksonville.com/sports/2017-01-30/remaining-four-teams-haven-t-reached-super-bowl-includes-jaguars
A másik Dan Quinn és Gus Brsdley kiindulási viszonyait vizsgálja, mikor átvették a csapataikat.
jacksonville.com/sports/2017-01-30/falcon-s-dan-quinn-inherited-much-better-situation-gus-bradley-and-it-s-showed
több mint 8 éve
Kanadából jött az új QB coach, Scott Milanovich személyében. A pasas a Toronto Argonauts vezetőedzője volt, 5 év alatt 43-47 volt a mérlege, de első évében a csapata elnyerte a bajnoknak járó Grey Cup-ot.
több mint 8 éve
Nem követtem több évre visszamenőleg a csapat sorsát csak felületesen, de ami sajtót most olvasgatok az komolyabban veszi a változások után a jaguárokat mint korábban. ÁMEN (Gondolom nem először)Ez a rendszeridegen állapot nem maradhat ennyiben, ezért jött ez a pletyka Mobileból.
ozibozi
twitter.com/mike_e_kaye/status/824663501042044928
Ez azt jelentené, hogy maradhat a Gus féle védelmi séma, amitől a védőink nagy része prüszkölt az utolsó hetekben. Remélem nem igaz, és tényleg visszaállunk tradicionális 4-3-ra, mert ha marad ez a séma, akkor pl Myles Jacknek pl. továbbra is kiegészítő szerep jutna, arról nem is beszélve, hogy Ramsey meg Gipson okádott a rájuk bízott feladatokról.
Cypriennek viszont ez jó lenne, mert még így többet kérhet majd a Chargerstől, mondván hogy nálunk is továbbra is illene a rendszerbe...
több mint 8 éve
Nem követtem több évre visszamenőleg a csapat sorsát csak felületesen, de ami sajtót most olvasgatok az komolyabban veszi a változások után a jaguárokat mint korábban. ÁMEN (Gondolom nem először)