Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Úgy tűnik mi, a Raiders és az Eagles versenyeznek DeMarco kegyeiért. Az igazi párharc egyelőre köztünk és az Oakland között van.pont írtam a szerkesztést, hogy mennyi is az annyi Thomasnál 😀
JT Thomas mellesleg 12 milliót kap 3 évre a Nagy Almában, 4,5 millió garantálttal! Sok sikert neki!iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Úgy tűnik mi, a Raiders és az Eagles versenyeznek DeMarco kegyeiért. Az igazi párharc egyelőre köztünk és az Oakland között van. JT Thomas mellesleg 12 milliót kap 3 évre a Nagy Almában, 4,5 millió garantálttal! Sok sikert neki!
több mint 9 éve
JT Thomas a Giantsbe igazolt.iktriadreméltem, hogy őt visszahozzuk, de ilyen pénzt nem kapott volna szerintem
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
JT Thomas a Giantsbe igazolt.
több mint 9 éve
Top15 free agentből behúznának 3-at (JT, Odrick, Murray)HúsrágóOdrickot ki írta 15-be? Mert az átbaszás :p
több mint 9 éve
Odrick évi 8,5et kap...Legalább Brownt nem fizetjük annyira nagyon túl...JT nincs túlfizetve.
S Sergio Brown's deal with the Jaguars is 3 years, $9 million base value, worth up to $11 million max.iktriad
Odrickot én nem érzem úgy, hogy drámaian túlfizetnék. Ha évi 7 milla sok, de pl 6 millával már nem lenne a top 10-ben sem. Marks rohadt jól nyomta, 4,5-ért. De jobb Odrick produktívabb előélettel jön, ennek van felára.
Parnell: nah ő nagyott szakított
Skutát nem tudom egyszerűen megítélni, ez az OTTO poszt ennyire fontos?
House: valamiért beleszerettek, szakított.
Top15 free agentből behúznának 3-at (JT, Odrick, Murray), akkor kb mindegy is, hogy kik jöttek még. Húzónevek érkeznek, ismert arcok, akikhez lehet kötni a Jaguarst!Húsrágó
És az OTTO poszt elég fontosnak tűnik, bár az FS is az lenne, és oda nem igazán sikerült minőséget hozni....
Megjegyzem Caldwellnek már saját gradeje van a Walterfootballon. 😀😀
több mint 9 éve
Legalább Brownt nem fizetjük annyira nagyon túl...JT nincs túlfizetve.
S Sergio Brown's deal with the Jaguars is 3 years, $9 million base value, worth up to $11 million max.iktriad
Odrickot én nem érzem úgy, hogy drámaian túlfizetnék. Ha évi 7 milla sok, de pl 6 millával már nem lenne a top 10-ben sem. Marks rohadt jól nyomta, 4,5-ért. De jobb Odrick produktívabb előélettel jön, ennek van felára.
Parnell: nah ő nagyott szakított
Skutát nem tudom egyszerűen megítélni, ez az OTTO poszt ennyire fontos?
House: valamiért beleszerettek, szakított.
Top15 free agentből behúznának 3-at (JT, Odrick, Murray), akkor kb mindegy is, hogy kik jöttek még. Húzónevek érkeznek, ismert arcok, akikhez lehet kötni a Jaguarst!
több mint 9 éve
hmm a Bradford traddel az eagles feljött 1/10-re 😀 #TRADETIMEphylosHú de nagyon kicseszne velük a Titans, ha elvinnék Mariotát 1/2n. 😀😀
Apropó Eagles, ők is érdeklődnek Murray után...
több mint 9 éve
hmm a Bradford traddel az eagles feljött 1/10-re 😀 #TRADETIME
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauffCsak akkor, ha Pot Roast Indyben köt ki emiatt.
The #Raiders are in on the DeMarco Murray sweepstakes, per source
Iktriad, bunyó? 😀Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
John Middlekauff @JohnMiddlekauff The #Raiders are in on the DeMarco Murray sweepstakes, per source
Iktriad, bunyó? 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Megjött az első DUVAL tweet az egyik új emberünktől, Sergio Browntól@SergioBrown38Jerome Felton, akiről azt írták szombaton, hogy ide ír majd alá, a Billsbe ment.
All i wanna say is DUVALLLLLLLLLLL!!! Can u give me #2ClapsAndARicFlair the #natureboy is in his way
több mint 9 éve
Legalább Brownt nem fizetjük annyira nagyon túl...S Sergio Brown's deal with the Jaguars is 3 years, $9 million base value, worth up to $11 million max.
több mint 9 éve
Ez mi? 😀😀😀DDDDDHát ez:
Ian Rapoport @RapSheet most4 másodperccel ezelőtt
Thought Jared Odrick was getting $7M per year from #Jaguars. It’s actually $8.5M per year with $22M guaranteed.Hulkeinstein
Értem én, h sok a cap space, nálunk is ugyanez van, de sztem iszonyat kemén összegeket dobáltok...visszanyalhat ez a fagyi, ha nem elég okosak a deal-ek és nem jönnek be ezek a kérdőjeles arcok...RolniMi vagyunk idén a Tampa.
több mint 9 éve
Értem én, h sok a cap space, nálunk is ugyanez van, de sztem iszonyat kemén összegeket dobáltok...visszanyalhat ez a fagyi, ha nem elég okosak a deal-ek és nem jönnek be ezek a kérdőjeles arcok...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Ez mi? 😀😀😀DDDDDIan Rapoport @RapSheet most4 másodperccel ezelőtt
Thought Jared Odrick was getting $7M per year from #Jaguars. It’s actually $8.5M per year with $22M guaranteed.
több mint 9 éve
Gyerünk Dave!!!SOURCE: DeMarco Murray in serious discussions with the Jacksonville JaguarsNa tegyünk fel a habot a tortára!
Marcedes LEwis közben New Orleansbe költözikKAMU account!
The #Jaguars have traded TE Marcedes Lewis to the #Saints. In less than an hour, New Orleans ships one Tight End out, trades for another.mustaine
több mint 9 éve
Marcedes LEwis közben New Orleansbe költözikThe #Jaguars have traded TE Marcedes Lewis to the #Saints. In less than an hour, New Orleans ships one Tight End out, trades for another.
több mint 9 éve
Megvan a végösszeg Thomasért - 46 millió $, ebből 24 garantált. The Jaguars are paying TE Julius Thomas an average of $9.2M over 5 years, I’m told. $24M guaranteed./Rapoport)Szemben másokkal, őt nem is fizettük annyira túl.
több mint 9 éve
2 tweetből arra merek/reménykedek következtetni, hogy talán megvan DeMarco is!Hays Carlyon, az FTU beat writere ezt írta:
Thomas/Murray scored 25 combined TDs last season. Jaguars scored 27.A Varjú pedig re-tweetelt 2 üzenete, miszerint Jerry Jones és Cowboys még dolgoznak a megegyezésen, majd kiírta, hogy
"I wouldn’t worry about that."Hm....
több mint 9 éve
Egy kis draft: A Jags ott volt a Kansas State Pro Dayén. A WR Tyler Lockett a középső körökben kerülhet valakihez onnan.Gondolom ott lesz valaki a mai UCLA Pro Dayen is, bár Caldwell járt náluk az ősszel. Ott Eric Kendricks igencsak csábító prospect, ha még bent van 2/4en.
több mint 9 éve
Az eddigi 6 érkező életkorai: 25, 26, 26, 27, 28 és 28. Nem rossz trend.
több mint 9 éve
Brown 3 évre fog aláírni hozzánk. Remélem max annyit kap, mint Dekoda Watson kapott tavaly...Az új FSünk...
És idén is játszhat Gronk ellen...
több mint 9 éve
A Jaguars kibaszottul leigazolta a free agencyt. 😀mustaineMint ahogy a Tampa szokta. És milyen sok siker szokott lenni belőle. Oh wait.
Viccet félretéve, tetszik az agresszivitásunk, csak pl ez a Brown igazolás erősen fejvakarós. (Meg pár összeg, amit eddig adtunk Parnellnek, Skutanak meg Housenak.)