Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jags D a mai meccs után - ez anal gangrape volt a javából, legtöbb engedett pont(51) a franchise történetében....

Ráadásul lesérült Evans, Sergio Brown és Marqise Lee is. Ezek csak azok, akiről tudok.
Utóbbi hamstringje rosszabb, mint Derek Coxé. Pedig az kb olyan, mintha Görögország adna valakinek kölcsön...
A meccs nagy részén egy azaz 1 safetynk volt pályán, szóval Peyton Thompson éls Nick Marshall játszott safetyt....
Legalább Hurnsnek volt egy 59 yardos TDje, hogy Mustaine is örüljön valaminek. És volt TE elkapás és TD is!!! Haladás.
És még mindig vezetjük holtversenyben a divizió. Yipeeeeeeeeeee.

Shit.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akik nem játszanak: Thomas, Marks, Branch, Gratz, D. Robinson, Cyprien, Joeckel.

Tehát Linder és Lee aktív. Még kiderül játszanak is-e. Ja és Josh Evans kezd SSBen....

Ne legyen igazam, de szerintem ma csúnyán feltörlik velünk a padlót(20-30 pontos difit vizionálok). HACSAK Bortles nem játszik úgy, mint a Phins vagy a Lions ellen az első félidőben.
több mint 10 éve
Íme a sérültjeink listája akik nem játszanak/játékuk kérdéses holnap:

1-2 LT
TE
RG
2. RB
3. -4. WR
DT
1. -2. LEO
SS
3. CB

Championship

Az Albínó tigris megint megsérült? Marqise játéka leminősítve kérdésesre.

Tony Washington az 53ban, LaRoy Reynolds -remélem átmenetileg- elküldve. Húsrágó nem fog örülni.
iktriad
Gyaláááááázat! A FO-t felháborodott kommentekkel fogom bombázni 1500 különböző FB profilról : )
Húsrágó
Remélem hétfőn visszajön. De hogy miért nem Lotulelei vagy Armbrister ment helyette, az nem tudom. LaRoy az egyik ST ászunk és a 4. legjobb LBnk.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan

Tony Washington az 53ban, LaRoy Reynolds -remélem átmenetileg- elküldve. Húsrágó nem fog örülni.
iktriad
Gyaláááááázat! A FO-t felháborodott kommentekkel fogom bombázni 1500 különböző FB profilról : )
több mint 10 éve

több mint 10 éve
amúgy ott egyedül a Bears esélytelenebb (6,75) a JAGSnél.
több mint 10 éve
14 pontos underdogok vagyunk a Pats ellen. Itt egy fasza cikk, hogy ezek a csapatok hogy teljesítettek a múltban.

www.teamrankings.com/blog/nfl/bears-seahawks-14-point-underdogs?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=20150925_01&utm_campaign=2015_Q3
Maka
Fogadtam a jax-re 6os oddsért, de akkor a 9%-os nyerési esély (hosszú távon) ellenem dolgozik.
Giowa
1. Hol az anyámban raktál 6-os oddson? A neten nincs 7.5-nél rosszabb odds, valahol 8.5-et is láttam.

2. Lehet jobban jártál volna, ha élőben pakolod az első Brady touchdown után, hogy 10 fölé menjen az odds. Ezen a ponton nincs különbség 7-0 és 0-0 között. 😊
Maka
1. tipszmikszpro
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
14 pontos underdogok vagyunk a Pats ellen. Itt egy fasza cikk, hogy ezek a csapatok hogy teljesítettek a múltban.

www.teamrankings.com/blog/nfl/bears-seahawks-14-point-underdogs?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=20150925_01&utm_campaign=2015_Q3
Maka
Fogadtam a jax-re 6os oddsért, de akkor a 9%-os nyerési esély (hosszú távon) ellenem dolgozik.
Giowa
1. Hol az anyámban raktál 6-os oddson? A neten nincs 7.5-nél rosszabb odds, valahol 8.5-et is láttam.

2. Lehet jobban jártál volna, ha élőben pakolod az első Brady touchdown után, hogy 10 fölé menjen az odds. Ezen a ponton nincs különbség 7-0 és 0-0 között. 😊

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯

Maka

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Fehér mezben, fekete gatyában játszunk a Pats ellen.
iktriad
Bruh.

több mint 10 éve
Végleges injury report.
Cyp, Joeckel és Linder a meccs napján tesztelve lesznek, és az alapján döntünk a játékukról.
Marks játéka kétséges - LOL: Szerintem Julius bevethetőbb állapotban van, mint Sen' Derrick.

OUT

TE Julius Thomas
DE Andre Branch
CB Dwayne Gratz

DOUBTFUL

DT Sen’Derrick Marks
RB Denard Robinson

QUESTIONABLE

LT Luke Joeckel
RG Brandon Linder
SS Johnathan Cyprien

PROBABLE

RB Toby Gerhart
WR Marqise Lee
WR Allen Hurns

Fehér mezben, fekete gatyában játszunk a Pats ellen.

több mint 10 éve
Ma a lightos edzésen nem vett részt se Joeckel, se Linder, se Cyprien, se Gratz,

Szóval úgy tűnik az alábbi urak nélkül állunk ki vasárnap.
LT
RG
TE
SS
DT
Leo
No. 2 RB
No. 3 CB
No. 4 WR.
(+ Fowler)

Hivatalos: Linder játéka kérdéses(Questionable) vasárnapra!
több mint 10 éve
Mikor a Pats 2001-ben Super Bowlt nyert, A-Rob harmadikos volt.

több mint 10 éve
A limitáltak listáján új név Hurns, akinek a combja fáj egy picit, mellette Thomas, Marks és Joeckel kapott helyet abban a rubrikában.

Teljes értékűen edzett Lee és Gerhart, szóval úgy tűnik a short yardage RBnk elkezdheti a szezont.

Cann is kapott snapeket RGben ma az edzésen Maka, szóval Gusék olvasnak téged. LOL

Linder 50-50 vasárnapra, sokkal nyugodtabb nem lettem. Cyprien meg mi a lófaszt csinált, hogy két hete out? Simán a vádlija fájdogál, hát egyem a húsát.

Marks vagy Thomas visszatérhetne a Colts ellen, hogy legalább az egyik egység legjobb játékosa harcra fogható legyen...
Maka
Az hogy Linder játékára van esély vasárnap már jobb, mint amitől tartottam. Azt hittem ez is valami súlyosabb sérülés. És mondom, amit láttam Shatleyből idén, az alapján nem aggódom ha 1 meccsre be kell ugrania.
Cypnek még a Panthers meccsen sérült meg a vádlija, plusz gondolom a keze se 100as még. Nagyon kéne vasárnap, de ebből szerintem a Samplenek, meg Gronk "kedves régi ismerősének", a jó Sergionak kell majd valószínűleg megoldania az őrzését. Gronk fantasy ownerei (meg Boston) már előre nyalhatja mind a 10 ujját.

Marks szerintem a londoni meccs környékén jön vissza, Thomas esetében Caldwell a műtét idején a Colts meccset mondta, hogy esetleg visszatérhet. Mondjuk sanszosan nem lesz még ott bevethető...

több mint 10 éve
Linder 50-50 vasárnapra, sokkal nyugodtabb nem lettem. Cyprien meg mi a lófaszt csinált, hogy két hete out? Simán a vádlija fájdogál, hát egyem a húsát.

Marks vagy Thomas visszatérhetne a Colts ellen, hogy legalább az egyik egység legjobb játékosa harcra fogható legyen...

Szerkesztette: Maka

több mint 10 éve
Ma nem edzett egyáltalán: Linder, Cyprien, Branch, Gratz és Denard.

Nem úgy tűnik, hogy Cyp vagy Rágógumi tudná vasárnap majd vállalni a játékot... Sanszosan megint nem lesz egészséges inaktívunk vasárnap....

több mint 10 éve
Cann inkább LG. És míg A.J. nem volt éppen meggyőző az elöszezonban, Shatley egyrészt jól játszott a preseason alatt, másrészt egyszer már remekül pótolta a nyáron Lindert, amikor Brandon megsérült a Lions ellen, és Tylernek be kellett ugrania a helyére.
iktriad
Ja értem, tehát a center Bowankót kirotáljuk LT-nek, de az LG-RG switch már nem megoldható. 😊
Maka
Jó, hogy említed Lukeot, ő is szóba jöhet RGben, de Shatley lesz minden bizonnyal az első számú tartalék opció.
több mint 10 éve
Linder ma úgy tűnik nem fog edzeni. Tyler Shatley melegíthet. Mondjuk ő is több mint bíztató volt az előszezonban, ha netán be kell ugrania.
iktriad
Miért nem Cann-t próbáljuk meg, ha már egy high picket ellőttünk rá?
Maka
Cann inkább LG. És míg A.J. nem volt éppen meggyőző az elöszezonban, Shatley egyrészt jól játszott a preseason alatt, másrészt egyszer már remekül pótolta a nyáron Lindert, amikor Brandon megsérült a Lions ellen, és Tylernek be kellett ugrania a helyére.
iktriad
Ja értem, tehát a center Bowankót kirotáljuk LT-nek, de az LG-RG switch már nem megoldható. 😊

több mint 10 éve
Linder ma úgy tűnik nem fog edzeni. Tyler Shatley melegíthet. Mondjuk ő is több mint bíztató volt az előszezonban, ha netán be kell ugrania.
iktriad
Maka

több mint 10 éve
iktriad

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Linder válla megsérült az edzésen, remélhetőleg nem komoly. Bár Gus nem tudta megmondani, hogy súlyos-e a sérülése vagy sem. Ez nekem elég aggasztó.
iktriad
Basszatok szakállba.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Halloren frissítette a kézsérülések rajzát:

iktriad
Azt hittem a képen Brady gyűrűit elemzik 😀

több mint 10 éve
Linder válla megsérült az edzésen, remélhetőleg nem komoly. Bár Gus nem tudta megmondani, hogy súlyos-e a sérülése vagy sem. Ez nekem elég aggasztó.

Gust kérdezték, hogy van-e tartalék tervünk, ha megint (persze teljesen véletlenül...) baj lesz a head settekkel. Szépen hárította kérdést(máshol is tapasztaltam ilyet), de mondta, hogy van B tervünk:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley_We_have_a_lot_of_work_to_do/8aae8c1a-58f6-4878-95b8-f25e692bdb9b
Gus azt is elmondta, hogy csak "jó" volt, az edzés, nem 2nagyszerű". Tehát az első edzésnapunkon nem ment minden a megfelelő rendben.

Olson szerint nem felejtettük el a TEket, 4 passz is nekik volt kitalálva, és igyekszik jobban bevonni a héten Marcedeséket a game planbe
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Olson_Its_a_big_mans_game/80740e79-38db-49d2-8086-d9aa6ce7acaf

Joeckel és Gerhart úgy tűnik hadra fogható lesz vasárnap. Mindkettő eléggé kéne a Pats ellen.

Armbrister és House teljes értékűen edzett. Limitált volt Gerhart, Joeckel, Lee, Marks, Thomas és Linder. Nem edzett Cyp, Branch, Denard és Gratz.

Greene kiesése miatt kiesett a punt returner és a slot WR. Walters mondjuk talán mindkettőben bevethető, de Gus azt mondta Nick Marshall és Corey Grant a fő esélyesek PRben.

Denard azt mondta 2-3 hét múlva szerinte újra tud majd játszani.

Halloren frissítette a kézsérülések rajzát:

Belichick rendesen felszopkodott minket a mai sajtótájékoztatóján, főleg Bortlest dicsérte agyon, de Odricknak is jutott a dicséretből (Örülök, hogy elment a diviziónkból). Mondjuk mindig ezt csinálja, aztán kikapunk tőlünk mindig minimum 20al, kivéve a 2012es meccset.
 www.patriots.com/news/2015/09/23/bill-belichick-press-conference-transcript-923

Eddig 9 alkalommal játszott a Jaguars az aktális Superbowl győztes ellen, 3-6 a mérlegünk ezeken a meccseken. Legutoljára a TV székház ostromának éjjelén vertünk bajnokot, TVs meccsen 9-0 a Steelerst 2006ban, és 2007ben(!!!) játszottunk utoljára (akkor a Colts miatt kétszer is) a címvédővel. Az utolsó meccsen 28-25re kaptunk ki Manningéktől Indyben. Abban az évben jutott utoljára playoffba a Jaguars.

És a legmeglepőbb számomra, Sergio Brown sem csak a Ric Flair utánzásaival tűnik ki, hanem egészen vállalható dolgokat produkál FS poszton egyelőre. Lageman pl. kedden a Jaguars Todayben külön kiemelte, hogy milyen jól játszik. Igaz a nagy tesztek most jönnek Brady és Luck képében.
iktriad
Akkor imádkozzál érte, Gronk nem csípi a buráját.

Btw ha betartjátok Maka öt kulcsát és még bevállaltok egy-két rizikós hívást (4th down-ra nekimenni, fake punt, fake FG), akkor könnyedén meglepetést okozhattok.
tomi-tomi
Ma kérdezték az ominózus tavalyi esetről Paulo Sergiot, azt mondta soha nem nézte vissza a felvételt. Mondjuk ma csak szépeket mondott róla:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Brown-You-worry-about-yourself-more/4b2e1730-be6d-4acc-afb5-5d6c3901ad34

Belichick Bortles, Telvin és Odrick mellett Leet is ajnározta, íme Marqise reakciója erre (a végén):
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Lee-We-know-they-are-an-awesome-team/c3a4acb4-81f3-4f95-84f9-0e933a966db9