Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem volt túl sok infó Gus sajtótájékoztatóján. Kérdezték mind a 3 RBről, Denardot agyon dícsérte, Gerhartról azt mondta, lesz szerepe neki az offenseben, és Stormról annyit mondott, hogy nagyon tetszetős skill settel rendelkezik, amit szeretnének idén tovább fejleszteni. Bortlesszel kapcsolatban azt mondta, a lábmunkájának fejlesztésén lesz a fő hangsúly az offseasonban.
OTTO poszton most döntik, milyen kritériumoknak kell megfelelnie majd azoknak, akik ott fognak játszani idén.
Beszélt Hackettről, elmondta, hogy nem Marrone miatt jött, hanem már Tampából ismerték egymást, és Gus ismerte mennyire jó motivártor és szakember.
több mint 9 éve
Kevesebb, mint 20 perc múlva beszél majd Gus a médiával Indyben. Itt lehet majd megtekinteni a dolgot:www.jaguars.com/live/
Kyle O'Brien,(Director of College Scouting) megmutatja, hogy zajlik a Jagsnél egy interjú egy játékossal a combineon:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Behind-the-Scenes-Interview-Room/f6567a43-4ded-467d-87ab-ad3906abef0e
több mint 9 éve
Úgy tűnik Julius Thomas tesztelni fogja a piacot. Elutasított egy évi 8 millás szerződést a nyáron, szóval a pénzre (is) megy. Ha tényleg nagyon akarjuk, Caldwellnek csak ennyit kell(ene) mondania neki: Figyelj Julius, akarsz Mondjuk ha Julius jön, akkor azzal Marcedesnek is ennyi volt nálunk. Szerintem a draftról is jönni fog egy TE majd valahol.
Bár én nem látom túl nagy realitásnak, de szerintetek mit kellene adnia a Philinek, hogy akár a Titans, akár mi eladjuk a választásunkat, hogy vihesse Kelly Mariota-t?phylosMinimum 2 1. köröst plusz az idei 2. és 3.-at. Minimum.
több mint 9 éve
Bár én nem látom túl nagy realitásnak, de szerintetek mit kellene adnia a Philinek, hogy akár a Titans, akár mi eladjuk a választásunkat, hogy vihesse Kelly Mariota-t?
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Látta idén is a főcsoportok döntőit és nyugtázta, hogy az első körben kiválasztott QB-k nem játszanak SB-t 😀lesz olyan hülye a Titans, hogy ne QB-t vigyenek? szerintem nem.sztem Williams van annyira atletikus, hogy bármelyik posztot megjátsza a 4 tagú védőfalban 😊Leonard Williams sanszosan sajnos a Titansben fog kikötni, hacsak nem tradel fel valaki a Titans helyére Mariotáért. Szóval kvázi úgy tekintek rá, hogy ő már nem lesz bent.
Egyébként Marks mikorra gyógyulhat fel?Habi
Marks reméljük, hogy felépül szezonkezdetre, de még minden képlékeny vele kapcsolatban. január elején műtötték. Mivel Roy Miller is műtét után lábadozik, az Abry Jones- Ziggy Hood párosra nagy szerep várhat a szezon elején. Ezért (is) lenne jó, hogy ha Williams még bent lenne 1/3on. Ha nem, és velünk nem tradel senki(Jets, vagy a Phily), akkor ebből pass rusher lesz (Gregory vagy Fowler).iktriad
mondjuk nálam Gregory és Fowler sem top5 pick kaliber, Leo annál inkább 😊Habi
több mint 9 éve
lesz olyan hülye a Titans, hogy ne QB-t vigyenek? szerintem nem.Ne felejtsd el, hogy Wisenhunt ott a HC. Arizonában is nagyon "jól" kezelte a QB kérdést, miután Warner visszavonult...
mondjuk nálam Gregory és Fowler sem top5 pick kaliber, Leo annál inkább 😊Habi
több mint 9 éve
lesz olyan hülye a Titans, hogy ne QB-t vigyenek? szerintem nem.sztem Williams van annyira atletikus, hogy bármelyik posztot megjátsza a 4 tagú védőfalban 😊Leonard Williams sanszosan sajnos a Titansben fog kikötni, hacsak nem tradel fel valaki a Titans helyére Mariotáért. Szóval kvázi úgy tekintek rá, hogy ő már nem lesz bent.
Marks reméljük, hogy felépül szezonkezdetre, de még minden képlékeny vele kapcsolatban. január elején műtötték. Mivel Roy Miller is műtét után lábadozik, az Abry Jones- Ziggy Hood párosra nagy szerep várhat a szezon elején. Ezért (is) lenne jó, hogy ha Williams még bent lenne 1/3on. Ha nem, és velünk nem tradel senki(Jets, vagy a Phily), akkor ebből pass rusher lesz (Gregory vagy Fowler).iktriad
mondjuk nálam Gregory és Fowler sem top5 pick kaliber, Leo annál inkább 😊
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Egyébként Marks mikorra gyógyulhat fel?HabiVideó Sen'Derricktől tegnapról a gyógyulásának fejleményeivel kapcsolatban:
twitter.com/senmarks/status/568252126964662272/video/1
több mint 9 éve
Egyébként Shoelace lesz a kezdő RB?empty taxiHa Gurley nem jön 2/4en, akkor igen. 😀
sztem Williams van annyira atletikus, hogy bármelyik posztot megjátsza a 4 tagú védőfalban 😊Leonard Williams sanszosan sajnos a Titansben fog kikötni, hacsak nem tradel fel valaki a Titans helyére Mariotáért. Szóval kvázi úgy tekintek rá, hogy ő már nem lesz bent.
Marks reméljük, hogy felépül szezonkezdetre, de még minden képlékeny vele kapcsolatban. január elején műtötték. Mivel Roy Miller is műtét után lábadozik, az Abry Jones- Ziggy Hood párosra nagy szerep várhat a szezon elején. Ezért (is) lenne jó, hogy ha Williams még bent lenne 1/3on. Ha nem, és velünk nem tradel senki(Jets, vagy a Phily), akkor ebből pass rusher lesz (Gregory vagy Fowler).
több mint 9 éve
sztem Williams van annyira atletikus, hogy bármelyik posztot megjátsza a 4 tagú védőfalban 😊LEOnardwilliams 😀😀😀Williams tudna itt LEOt játszani?
én Ray mellett vagyok, nálatok a top10-es Mizzou ember úgy is jó ómen.Höri
És már az előbb is kérdeztem, mi a véleményed Fowlerről? Megér-e 1/3at? Ő kire hasonlít a profik között szerinted?iktriad
Egyébként Marks mikorra gyógyulhat fel?
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Egyébként Shoelace lesz a kezdő RB?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Plusz (sokkal) nagyobb needjeink(WR, FS, RT, TE) is vannak mint az amúgy is erős védőfal közepének megerősítése.Prisco is Fowlert vinné 1/3on, ha Leonard Williams kimegy (sanszos, mert úgy tűnik a Titans nem visz QBt 1/2n) Gregory helyett:A kieső Marks helyére Suh-t hozni vagány lenne, de egyfelől nem hinném, hogy itt meg akarna szakadni (floridai fizetett szabadság), másfelől pedig igazán unszimpatikus lett ez az alattomos fószer.Húsrágó
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguarscom_LIVE_Pete_Prisco/56d89ffd-4861-492f-b3ea-b766f4553630
Továbbá szerinte le kéne igazolnunk Suht(felsorolt a videóban pár indokot a miértről). Halloren mondjuk pár napja azt mondta nagyon meg lenne lepve, ha a jags nagyon érdeklődne utána.
Szerintem már most is elég sok pénzt költöttünk a D-linera, és az 1. körös pick is D-ineman lehet,iktriad
több mint 9 éve
Prisco is Fowlert vinné 1/3on, ha Leonard Williams kimegy (sanszos, mert úgy tűnik a Titans nem visz QBt 1/2n) Gregory helyett:A kieső Marks helyére Suh-t hozni vagány lenne, de egyfelől nem hinném, hogy itt meg akarna szakadni (floridai fizetett szabadság), másfelől pedig igazán unszimpatikus lett ez az alattomos fószer.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguarscom_LIVE_Pete_Prisco/56d89ffd-4861-492f-b3ea-b766f4553630
Továbbá szerinte le kéne igazolnunk Suht(felsorolt a videóban pár indokot a miértről). Halloren mondjuk pár napja azt mondta nagyon meg lenne lepve, ha a jags nagyon érdeklődne utána.
Szerintem már most is elég sok pénzt költöttünk a D-linera, és az 1. körös pick is D-ineman lehet,iktriad
több mint 9 éve
Az RT posztot biztos nem úgy fogjuk megoldani, hogy Lindert kirakjuk RGből a fal szélére. Position change not under consideration for Jaguars' Brandon LinderA legvalószinűbb az lesz, hogy Pasztor újraigazolása mellett valakit elhozunk a középső körök egyikében ezen prospectek közül:
The ideas to improve the Jaguars’ offensive line will not include a position change for Brandon Linder.
Before attending meetings with Scouting Combine prospects at the Indianapolis Convention Center with a group that included owner Shad Khan, general manager Dave Caldwell and director of college scouting Kyle O’Brien, coach Gus Bradley said Linder will remain at right guard and not become an option to compete for the right tackle spot.
Linder, 22, started 15 games for the Jaguars last year after the team traded into the latter part of the third round to draft him. He missed the Dallas game with a shoulder injury.
“Right now, we like him at right guard,” Bradley said.
Asked if Linder was the Jaguars’ best linemen in 2014, Bradley said: “It would be interesting, now that we’ve got [new OL coach] Doug [Marrone] in here, to get another view on that and see. I think they’re pretty impressed with him. As far as the best? He played the most consistent, probably.”
Linder, who played some right tackle in college, staying put leaves the right tackle position in flux. Under contract are Austin Pasztor, who made eight starts sandwiched by a broken hand and torn hamstring (both required surgery). I had him on the books for six solo sacks allowed. Sam Young started the final four games and has one remaining on his contract.
Let’s say the Jaguars think about right tackle in the middle rounds (3-5). Currently in that range are Oklahoma’s Daryl Williams, Oregon’s Jake Fisher, Texas A&M’s Cedric Ogbuehi, Penn State’s Donovan Smith and South Carolina’s Corey Robinson.Természetesen az ideális az lenne, ha Bulaga vagy Derek Newton a Texansből tesztelné a piacot.
több mint 9 éve
Prisco is Fowlert vinné 1/3on, ha Leonard Williams kimegy (sanszos, mert úgy tűnik a Titans nem visz QBt 1/2n) Gregory helyett:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguarscom_LIVE_Pete_Prisco/56d89ffd-4861-492f-b3ea-b766f4553630
Szerintem már most is elég sok pénzt költöttünk a D-linera, és az 1. körös pick is D-ineman lehet,
több mint 9 éve
A zeganpi kijelentéseit elnézve Shao biztos nem fog fukarkodni, ha Caldwell nagy bevásárlás tervez jövő hónapban.“We owe you better results on game day,” Khan said. “I know that. Dave knows that. Gus knows that. I want to make it clear – it’s my responsibility and yours that we deliver a team and an organization to you that you can be proud of on game days and every other day of the year.”Jó látni, hogy Shao is ennyire odavan Blakeért. 😀
Bradley and Caldwell will begin their third year with stability at the quarterback position. Blake Bortles is the unquestioned starter after playing in 14 games last season as a rookie. Bortles, drafted third overall, completed 280 of 475 passes for 2,908 yards with 11 touchdowns and 17 interceptions. He also was second on the team in rushing, gaining 419 yards on 56 carries for a 7.5-yard average.
Khan needed little time before bringing up his franchise quarterback.
“This is the first season for me that we enter with stability at QB,” Khan said. “No pressure, Blake, but we’re counting on you.”
Khan did express his confidence that the way Caldwell and Bradley are constructing the roster and culture of the team is one he still endorses.
“I believe in what we’re doing and I know Jaguars fans share my optimism,” Khan said. “I mean we’re building it the right way, and I think success will come.”
A talent upgrade should be coming soon as well. Free agency begins March 10 and the Jaguars are expected to spend a chunk of their league-high $62 million available.
“We want to get the better players,” Khan said. “We’ve got a great facility here, great town here, great coaching staff that we have enhanced.”
Tony Pauline azt mondta, hogy Fowler nála is (akárcsak Mayocknál) Gregory előtt van a pass rusherek ranglistáján, és ha a Jags safetyt akar draftolni, akkor a TCUs Chris Hackett nevét érdemes megjegyezni.
több mint 9 éve
Hanyagoljuk a VVs cikkeket, még idevonzza respektVV4Lacit. 😀😀www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eletveszelybe-kerult-vv-leo-kincsvadaszat-kozben-2295509Sobri Jóskawww.blikk.hu/blikk_sztarvilag/20090410/kivandorol_amerikaba_vv_leo/én bírom Ray-t, igazi vadbarom a pályán és 3-4-es felállásoknál szerintem természetesebb a mozgása mint Gregory-é. | Tudom, hogy itt nem az van | . Nem vagyok meggyőzve, hogy utóbbi sokkal jobb lesz. Nekem pass rusherek közül Dupree volt a kedvencem eddig, de profi szinten lehet tweener lesz belőle.HöriKi lenne a legideálisabb nekünk szerinted LEOnak 1/3ra?iktriad
😀ervinator
több mint 9 éve
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eletveszelybe-kerult-vv-leo-kincsvadaszat-kozben-2295509www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/20090410/kivandorol_amerikaba_vv_leo/én bírom Ray-t, igazi vadbarom a pályán és 3-4-es felállásoknál szerintem természetesebb a mozgása mint Gregory-é. | Tudom, hogy itt nem az van | . Nem vagyok meggyőzve, hogy utóbbi sokkal jobb lesz. Nekem pass rusherek közül Dupree volt a kedvencem eddig, de profi szinten lehet tweener lesz belőle.HöriKi lenne a legideálisabb nekünk szerinted LEOnak 1/3ra?iktriad
😀ervinator
több mint 9 éve
van róla magyar isLeigazoltuk Brennan Williamst, aki a Texans 3. körös pickje volt 2013ban, de soha nem játszott még az NFLben, sőt tavaly július óta nem is volt csapata. OT poszton játszik és a North Carolinára járt.iktriadbleacherreport.com/articles/1607090-brennan-williams-scouting-report-nfl-outlook-for-north-carolina-ot
Nem egy világmegváltó RT, viszont van benne potenciál; konkurenciának jó lesz. A linken van egy videó is, ahol az Virginia Tech ellen látható 2012-benphylos
több mint 9 éve
Leigazoltuk Brennan Williamst, aki a Texans 3. körös pickje volt 2013ban, de soha nem játszott még az NFLben, sőt tavaly július óta nem is volt csapata. OT poszton játszik és a North Carolinára járt.iktriadbleacherreport.com/articles/1607090-brennan-williams-scouting-report-nfl-outlook-for-north-carolina-ot
Nem egy világmegváltó RT, viszont van benne potenciál; konkurenciának jó lesz. A linken van egy videó is, ahol az Virginia Tech ellen látható 2012-ben
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Leigazoltuk Brennan Williamst, aki a Texans 3. körös pickje volt 2013ban, de soha nem játszott még az NFLben, sőt tavaly július óta nem is volt csapata. OT poszton játszik és a North Carolinára járt.
több mint 9 éve
Felkerült a 3. rész, igen jókat röhögtem rajta 😊 indavideo.hu/video/2004_Jaguars_TC_ep3HöriEz a rész korrekt volt. A Brackens cut elég drámai a végén. Ő mellesleg a Jags történetének legjobb DEje. Ha már DEk, a 4 körös Anthony Maddox picket a Delta Stateről van egy tippem ki javasolta. 😀 Genenk a mániája volt, hogy hozzon egy Robert Mathis klónt lehetőleg szintén valami kis suliból. 3 pick is elment erre a projektre (Maddox, Jorge Cordova, Larry Hart). Mind bust lett.
A Snoop Dogg rész nem lett annyira jó mint vártam, de most már legalább tudom, honnan volt az running joke az 'Ask Vic'-ben, hogy Snoop meg ő valójában nagy spanok. 😀
A 3 rész alapján ki nem nézné az ember, hogy Scobeeból a franchise legjobb kickere lett. 😀
Már itt is jól látszik, hogy a védelem volt a Del Rio érának a fő aduja. Stroudot még alig láttuk megjegyzem. Az a Spicer- Big John- Stroud-McCray 4es elég pusztitó volt.
Itt már látszódik, hogy miért kellett egy 1. körös picket áldozni 2 szezon múlva egy TEre. George Wrighster nek olyan karrierje lett nálunk, mint amit Clay Harbor fut most.
Itt van a mai State of the Jaguars sajtótájékoztató:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/State-of-the-Jaguars-2015/17e1e874-8fc6-4b74-9895-62a77e70834f
Ez pedig a kikötői részre fókuszál picit hosszabban:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/State-of-the-Jaguars-Shipyards/041b43c7-acbf-48b5-b93a-79c7d238555f
több mint 9 éve
Így fog kinézni a kikötői rész (a stadion közelében) Jacksonvilleben, ha Shao Khan tervei valósággá válnak:Komolyan, az hogy Shao Khan megvette a Jagst, a legjobb ami acsapattal történt, mióta megkaptuk a franchise alapítási jogot. Nem kis pályázik a pali a pályán kívül.
több mint 9 éve
Caldwell Indyben találkozik a következő játékosok ügynökeivel a hosszabbítással kapcsolatban:Alualu
Alan Ball
Shorts
J. T. Thomas
Caldwell nemrég újra nyilvánvalóvá tette Alualu ügynökének, hogy a Jags nagyon szeretne vele hosszabbítani, de nem biztos, hogy március 10-ig össze is fog jönni.
Gus azt mondta, hogy amióta megvan az edzői stáb, azóta elsősorban az FA időszakra koncentrálunk.
Gus csütörtökön 18:00 órakor beszél a Combineon, Caldwell pénteken ugyanebben az időpontban.
több mint 9 éve
Felkerült a 3. rész, igen jókat röhögtem rajta 😊 indavideo.hu/video/2004_Jaguars_TC_ep3