Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 10 éve
sajnos ez az ACL nagyon nagyon rossz, de ha mindig a pozitiv oldalát nézük a dolgoknak, akkor nem hatalmas baj, mivel kijelenthető, hogy itt a vége a szezonnak, hiába az egyik legjobb a draft az NFL-ben ez sajnos mindig benne van a fociban... Az idei nem volt egy borzasztóan erős class a jövő évi sokkal jobb lesz és jöhet Joey Bosa OSU-ról 1/1-be vagy valaki fel tradel Cardell Jonesért és az egész Franchise kivirágzik a 4 első körből, amit kapunk érte!The_NackSzerintem ez nem igaz. Bár iszonyatosan nagy kár érte, ettől függetlenül még nem kéne, hogy a draft előtt várt kb 7-8 W nagyon megváltozzon. A D tavaly se volt rossz, és Fowlers nélkül is sztem jobb lesz idén, mint tavaly volt, míg az offense-ről egyértelműen kijelenthető, hogy jobb lesz. Fowlers ide vagy oda, ha jövőre megint top5-ben draftol a csapat, akkor nagy bajok vannak.
több mint 10 éve
Bakker úgy csuklott össze a térde mintha ott sem lenne...Van ott valahol egy fekete macska vagy valami hasonló ami vuduzza a Jaguarst...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
sajnos ez az ACL nagyon nagyon rossz, de ha mindig a pozitiv oldalát nézük a dolgoknak, akkor nem hatalmas baj, mivel kijelenthető, hogy itt a vége a szezonnak, hiába az egyik legjobb a draft az NFL-ben ez sajnos mindig benne van a fociban... Az idei nem volt egy borzasztóan erős class a jövő évi sokkal jobb lesz és jöhet Joey Bosa OSU-ról 1/1-be vagy valaki fel tradel Cardell Jonesért és az egész Franchise kivirágzik a 4 első körből, amit kapunk érte!
több mint 10 éve
Hat ezt nem hiszem el. Alig vartam hogy lassam meccsen jatszni az NFL-ben, raadasul egy szimpatikus csapatban.Nem baj, iden SuperBlake eleg lesz.
több mint 10 éve
Egyebkent sokan irjak, hogy a Jax edzopalyain nagyon rossz a gyep, ez kapcsolatban allhat a serulessel.
több mint 10 éve
és fájt?sajna láttam ilyet nagyon is közelről - nekem egyszerre volt ACL-em és MCL-em, úgy hogy a térdkalácsom majdnem a térdhajlatból ütöttem vissza a helyére - de reméltem, hogy ő megússza kevesebbel...Parielég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pariaz haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.kapitnono
több mint 10 éve
Hat ACL, sima IR, de komolyan durva, hogy ennyire nincs szerencseje a csapatnak. Valaki elatkozta a franchiset.
több mint 10 éve
sajna láttam ilyet nagyon is közelről - nekem egyszerre volt ACL-em és MCL-em, úgy hogy a térdkalácsom majdnem a térdhajlatból ütöttem vissza a helyére - de reméltem, hogy ő megússza kevesebbel...elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pariaz haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.kapitnono
több mint 10 éve
Azt hiszem marad a tavalyi 4es LEO poszton.aztakurva, elsőnek azt hittem hogy valami draft elemzést linkeltél, és azon B+nak írták a jax draftját ,és annak örülsz ennyire.
NFL Media columnist Michael Silver, who was embedded with the Jaguars during the draft's first round, said that Jacksonville general manager David Caldwell texted him "brutal" in regard to Fowler's injury. Silver added that "early indications are it doesn't look good.".www.nfl.com/news/story/0ap3000000491863/article/dante-fowler-carted-off-field-at-jaguars-practice
B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+iktriad
újra megnézve a linket viszont teljesen érthető :\ RIP jaguars
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ez az eddig A+-osnak tartott draft új értékelése Fowler kidőlésével?Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............dandeA B+ rövidebb, és elegánsabb. 😀 .iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............dandeA B+ rövidebb, és elegánsabb. 😀 .
több mint 10 éve
Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............
több mint 10 éve
Azt hiszem marad a tavalyi 4es LEO poszton. NFL Media columnist Michael Silver, who was embedded with the Jaguars during the draft's first round, said that Jacksonville general manager David Caldwell texted him "brutal" in regard to Fowler's injury. Silver added that "early indications are it doesn't look good.".
B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+
több mint 10 éve
Gus szerint ma este többet tudnak majd Fowlerről. Itt a videó is: www.nfl.com/videos/nfl-mini-camps/0ap3000000491885/Dante-Fowler-injury
A jó hír, hogy Yeldon és Greene egyaránt jó 1. napot zárt.
Davon ledoktorált?Dr. House?Stezelég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pariaz haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
#justjaxthings fuck 😊Giowa#BecauseJaguars
több mint 10 éve
Dr. House?elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pariaz haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
több mint 10 éve
Ezt a frencsajzt tényleg meg az ág is húzza.
több mint 10 éve
elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pariaz haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.

több mint 10 éve
elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...
több mint 10 éve
Clowney 2.0
több mint 10 éve
mobile.twitter.com/cweeks85/status/596744674318098432/photosKomolynak tűnik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fowler megsérült a rookie minicamp 1. napján és abbahagyta az edzést.Reméljük nem.komoly. Nem.akármilyen balszerencse lenne.
Ryan O'Halloran @ryanohalloran · 15 p 15 perccel ezelőtt
Fowler walking gingerly with two trainers helping him.Beki