NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag a fake spikeos TD teljesen Bortles improvizációja volt. Helyes. Mondjuk a preseasonban már egyszer próbálkozott vele, csak akkor vagy visszafújták, vagy incomplete lett, már nem emlékszem.Visszafújták és incompete lett 😛
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Itt van a teljes, 14 perces Gus sajtótájékoztató máról www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-Our-guys-are-accountable/5fe0c780-31b3-47d6-b89f-d4a8087eefac
Állítólag a fake spikeos TD teljesen Bortles improvizációja volt. Helyes. Mondjuk a preseasonban már egyszer próbálkozott vele, csak akkor vagy visszafújták, vagy incomplete lett, már nem emlékszem.
A védelemnél előkerült a playcalling szerepe (Gus szerint nem ott van a hiba) és hirtelen elgondolkodtam, hogy mi van, ha most jön elő a tavalyi félelmem, hogy Babich nép éppen az az elit DC anyag.
Gus megdicsérte Clemonst és Pozt is, Clemons nem sokat tett bele a közösbe az elmúlt 2 meccsen. És Poznak sem a tegnapi volt élete meccse.
Ja kiderült Jensenen 3 sackett az Indy, nem 2t, ahogy a PFF írta. Na ezért tudott egy Mickey Shuler upgrade lenni kerethirdetéskor hozzá képest. Kb úgy blokkol, mint anno Matt Jones, de ő legalább WR volt.
Khm. Nekünk van a legtöbb sackünk jelenleg a ligában, úgyhogy játszassátok inkább Voleket a hétvégén, nehogy Riversnek baja essen. 😀😀Liga legjobb pass-rush-a ellen szerintem nem ártana ha pihentetnétek Bortles,még valami baja lesz.Sixo67Pasztort nem kell sietetni , Henne is maradhat jövőhétre, ráértek után változtatni szerintem!Sixo67Young nem tűnt rossznak RTben, szóval ha ő kezs, az nem nagy baj.
QB ügyben pedig már nem lehet visszacsinálni a dolgokat. AZ óra hivatalosan is elindult Caldwellnek és Bradleynek.iktriad
több mint 10 éve
Liga legjobb pass-rush-a ellen szerintem nem ártana ha pihentetnétek Bortles,még valami baja lesz.Pasztort nem kell sietetni , Henne is maradhat jövőhétre, ráértek után változtatni szerintem!Sixo67Young nem tűnt rossznak RTben, szóval ha ő kezs, az nem nagy baj.
QB ügyben pedig már nem lehet visszacsinálni a dolgokat. AZ óra hivatalosan is elindult Caldwellnek és Bradleynek.iktriad
több mint 10 éve
Pasztort nem kell sietetni , Henne is maradhat jövőhétre, ráértek után változtatni szerintem!Sixo67Young nem tűnt rossznak RTben, szóval ha ő kezs, az nem nagy baj.
QB ügyben pedig már nem lehet visszacsinálni a dolgokat. AZ óra hivatalosan is elindult Caldwellnek és Bradleynek.
több mint 10 éve
Pasztort nem kell sietetni , Henne is maradhat jövőhétre, ráértek után változtatni szerintem!
több mint 10 éve
PFF cikk a meccsről - Bortles nem kapott túl jó jegyet tőlük elsőre. www.profootballfocus.com/blog/2014/09/22/refo-colts-jaguars-week-3/
több mint 10 éve
Pár szösszenet Gus mai sajtótájékoztatójából:Lee nem játszik a Chargers ellen sem. Prosinski 2-4 hétre kidőlt. Pasztort a héten teszteljük. Poznak is van valami bokasérülése, de nem komoly.
Gus elsősorban a secondaryben látja jelenleg a bajokat, szerinte a DBk és a főleg a CBk nem küzdenek eléggé a labdáért, nem nehezítik meg eléggé az ellen WReinek a dolgát. Az OTTO poszton se úgy működik még egyelőre, ahogy kéne. A D-linenal elégedett.
Denard több carryre számíthat a következő hetekben.
több mint 10 éve
Hat akkor pedig menni kell 😊Most hogy Bortles kezd, mint a Jaxet kedvelo es UCF fan, erosen gondolkodom a jegyvasarlason, te se halogasd, legalabb egy evet kell varnod a kovetkezore, mar ha meg el a Bajusz - London tengely.
több mint 10 éve
Ik, jossz a Wembleybe a meccsetekre?Delonso_Nem valószínű. Kb annyi rá az esély, mint hogy idén playoffba jutunk. Pedig lenne máshonnan is meghívom arra a meccsre, szóval komoly dilemma lenne, hogy kivel menjek. 😀
több mint 10 éve
Ik, jossz a Wembleybe a meccsetekre?
több mint 10 éve
Na, éppen ezek miatt a DeSean Jacksonos / Percy Harvinos számok miatt várok még kicsit ki. Vannak ilyen típusú WR-ek, ez nem zár ki semmit. De tipikusan ilyen amikor egy nem ismert noname emberke beáll, elkap 2-3 meccsen néhány mély passzt egy seam route-on (mert senki nem rá figyel), aztán amikor észreveszik, hirtelen eltűnnek a yardok. Ha Hurns tudja hozni ezt a formát - de nem is ezt, csak stabilan egy jó rookie idényt - mondjuk 7-800 yard és még 3-4 TD -, akkor faszányos kis #3 WR lehet. (mondjuk fogalmam nincs, hogy ki hogyan mozog slotban, tudtok-e jól 3/4 WR-el felállni, szóval elméletben mondom).peterk2005Még mi sem tudjuk, hogy Bortlesnek melyik felállás a legelőnyösebb.
Ha már Blake, itt van egy kis highlight tape tegnapról:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Week-3-Jacksonville-Jaguars-quarterback-Blake-Bortles-highlights/500347c3-d25b-48b5-bf3e-a95579230d38
több mint 10 éve
Mondjuk Hurnsszel ellentétben Leetől sok jót még nem láttam, amióta elindult a szezon....Na, éppen ezek miatt a DeSean Jacksonos / Percy Harvinos számok miatt várok még kicsit ki. Vannak ilyen típusú WR-ek, ez nem zár ki semmit. De tipikusan ilyen amikor egy nem ismert noname emberke beáll, elkap 2-3 meccsen néhány mély passzt egy seam route-on (mert senki nem rá figyel), aztán amikor észreveszik, hirtelen eltűnnek a yardok. Ha Hurns tudja hozni ezt a formát - de nem is ezt, csak stabilan egy jó rookie idényt - mondjuk 7-800 yard és még 3-4 TD -, akkor faszányos kis #3 WR lehet. (mondjuk fogalmam nincs, hogy ki hogyan mozog slotban, tudtok-e jól 3/4 WR-el felállni, szóval elméletben mondom).
És ha Hurns nem ejti el Henne kvázi TD passzát Washingtonban, akkor most 260 yarddal és 4 TD vel állna. Így "csak" 183al és 3 TDvel. Az újoncok között jelenleg 2. elkapott yardokban Kelvin Benjamin mögött és holtversenyben vezet szerzett TDkben a Cardsos John Brownnal. És 26.6os yard/catch áltlaggal vezeti az egész NFLt azok között, akiknek minimum 6 elkapásuk van. Nem rossz egy UDFA rookietől. Ja, még egy rookie WRünk sem szerzett az első 3 meccsén 3 TDt, szóval Hurns nagyon jól indul. iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a szerzett sackek számában jelenleg ligaelsők vagyunk (meg engedettekben is, de ez most mellékes)? 😀😀 Hogy még viccesebb legyen a stat, a velünk holtversenyben vezető Redskins mind a 10 sackjét ellenünk szedte össze...
több mint 10 éve
Robinsonra és Lee-re gondoltam. Hurns-nek volt egy fantasztikus bemutatkozó meccse, és eddig ígéretes, ez nagyon szép. De annyira noname volt a srác, hogy az ellenfelek se készültek rá, semennyire sem. Sokszor volt már, hogy valaki csinált pár csodameccset, aztán jött a realitás, ahogy felkészültek ellene, és el kellett kezdeni route-okat futni, meg elszakadni, stb. Szóval vele kapcsolatban én még várok a verdikttel. Robinson és Lee viszont mindketten jónak tűnnek.peterk2005A Washington ellen úgy elküldte DeAngelo Hallt a picsába egy double move-val, hogy a srác azóta se tudja hol van. Más kérdés, hogy utána elejtette a TD passzt 😀
több mint 10 éve
Tavaly 3 meccs után -64 pont volt a pontdifi. Idén 3 meccs után -75nél járunk. Ezen a héten a tejes dobozokra pár védő képét kélne felrakni, hogy keressünk őket.Pl. Chris Clemons hova tűnt az elmúlt 2 meccsen?
azért zárójelben csak meg lehetne jegyezni, hogy Bortles 30-0-ás hátrányból indulva csinálta, amit csinált, persze a nagy sz@rban mindenbe bele kell kapaszkodni, ami pozitívumot jelentElegáns megalázás? 😀😀 De állítólag tényleg így volt.
Gus megengedte Hennek, hogy mint egyedüli aktív offenzív csapatkapitány (Marcedes IRen van), ő jelentse be az öltözőben, hogy mostantól már nem ő a kezdő QBnk.iktriadennél a mondatnál mondjuk lefejeltem az asztalt, ez mi?!baggio
több mint 10 éve
azért zárójelben csak meg lehetne jegyezni, hogy Bortles 30-0-ás hátrányból indulva csinálta, amit csinált, persze a nagy sz@rban mindenbe bele kell kapaszkodni, ami pozitívumot jelentGus megengedte Hennek, hogy mint egyedüli aktív offenzív csapatkapitány (Marcedes IRen van), ő jelentse be az öltözőben, hogy mostantól már nem ő a kezdő QBnk.iktriadennél a mondatnál mondjuk lefejeltem az asztalt, ez mi?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tegnap 3 falemberünk is pozitív osztályzatot kapott a PFFtől. Young, Bowanko és linder is. Tehát a falunk problémás része. www.bigcatcountry.com/2014/9/22/6826083/jaguars-offensive-line-pro-football-focus-positive-grade
Nem akarom elkiabálni, de mind Linder, mind Bowanko eddig több mint biztató. Bár az igazi tesztek mostanában fognak jönni.
Mellesleg a 4 benyelt sackből 2 Marcel Jensen hibája volt. Marcedes hiányát itt is nagyon megérezzük egyelőre.
Robinsonra és Lee-re gondoltam. Hurns-nek volt egy fantasztikus bemutatkozó meccse, és eddig ígéretes, ez nagyon szép. De annyira noname volt a srác, hogy az ellenfelek se készültek rá, semennyire sem. Sokszor volt már, hogy valaki csinált pár csodameccset, aztán jött a realitás, ahogy felkészültek ellene, és el kellett kezdeni route-okat futni, meg elszakadni, stb. Szóval vele kapcsolatban én még várok a verdikttel. Robinson és Lee viszont mindketten jónak tűnnek.Mondjuk Hurnsszel ellentétben Leetől sok jót még nem láttam, amióta elindult a szezon....
(Apropó, az idei WR draft utólag is beigazolódni látszik, hogy baromi mély volt. Rengeteg a tehetséges fiatal elkapó. NFL szerte jól mutatkoznak be.)peterk2005
És ha Hurns nem ejti el Henne kvázi TD passzát Washingtonban, akkor most 260 yarddal és 4 TD vel állna. Így "csak" 183al és 3 TDvel. Az újoncok között jelenleg 2. elkapott yardokban Kelvin Benjamin mögött és holtversenyben vezet szerzett TDkben a Cardsos John Brownnal. És 26.6os yard/catch áltlaggal vezeti az egész NFLt azok között, akiknek minimum 6 elkapásuk van.
Nem rossz egy UDFA rookietől.
Ja, még egy rookie WRünk sem szerzett az első 3 meccsén 3 TDt, szóval Hurns nagyon jól indul.
Bár tény, hogy szép csöndben Vassadi (és Maka) kedvenc Jags WRe, Allen Robinson válik első számú élkapóvá. Már ő vezeti az elkapások és felé menő passzok listáját nálunk.
több mint 10 éve
Robinsonra és Lee-re gondoltam. Hurns-nek volt egy fantasztikus bemutatkozó meccse, és eddig ígéretes, ez nagyon szép. De annyira noname volt a srác, hogy az ellenfelek se készültek rá, semennyire sem. Sokszor volt már, hogy valaki csinált pár csodameccset, aztán jött a realitás, ahogy felkészültek ellene, és el kellett kezdeni route-okat futni, meg elszakadni, stb. Szóval vele kapcsolatban én még várok a verdikttel. Robinson és Lee viszont mindketten jónak tűnnek.Szerintem 3 fiatal, vagy te kit nem számolsz? Leet vagy Hurnst? Plusz Aceről se feledkezzünk el, mert a Sixo a fejünket veszi. 😀iktriadA fanbase pedig szerintem soha nem volt boldog egy 27 pontos zakó után, mint most. 😀😀iktriadLáttál már ilyen előzékeny csoportellenfelet? 😊 Lerövidítettük nektek a vajúdási időszakot. 😀
Mondjuk szerintem pont az elkapóposzton vagyunk igen erősek idén, főleg offenseben. 3 rookieval... Az RB sor gyengébb. Az O-line gyengébb. TEink nincsenek.iktriadAz elkapósori hiányt a jelenre értettem, hogy szinte mindenki sérült. (Elkapókba beleértve mindenkit, aki elkap, nem csak WR-eket.) De ha begyógyulnak a bibik, Shorts és a két fiatal tényleg pofás kis csapat lehet.peterk2005
(Apropó, az idei WR draft utólag is beigazolódni látszik, hogy baromi mély volt. Rengeteg a tehetséges fiatal elkapó. NFL szerte jól mutatkoznak be.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Szerintem 3 fiatal, vagy te kit nem számolsz? Leet vagy Hurnst? Plusz Aceről se feledkezzünk el, mert a Sixo a fejünket veszi. 😀A fanbase pedig szerintem soha nem volt boldog egy 27 pontos zakó után, mint most. 😀😀iktriadLáttál már ilyen előzékeny csoportellenfelet? 😊 Lerövidítettük nektek a vajúdási időszakot. 😀
Mondjuk szerintem pont az elkapóposzton vagyunk igen erősek idén, főleg offenseben. 3 rookieval... Az RB sor gyengébb. Az O-line gyengébb. TEink nincsenek.iktriadAz elkapósori hiányt a jelenre értettem, hogy szinte mindenki sérült. (Elkapókba beleértve mindenkit, aki elkap, nem csak WR-eket.) De ha begyógyulnak a bibik, Shorts és a két fiatal tényleg pofás kis csapat lehet.peterk2005
több mint 10 éve
A fanbase pedig szerintem soha nem volt boldog egy 27 pontos zakó után, mint most. 😀😀iktriadLáttál már ilyen előzékeny csoportellenfelet? 😊 Lerövidítettük nektek a vajúdási időszakot. 😀
Mondjuk szerintem pont az elkapóposzton vagyunk igen erősek idén, főleg offenseben. 3 rookieval... Az RB sor gyengébb. Az O-line gyengébb. Teink nincsenek.iktriadAz elkapósori hiányt a jelenre értettem, hogy szinte mindenki sérült. (Elkapókba beleértve mindenkit, aki elkap, nem csak WR-eket.) De ha begyógyulnak a bibik, Shorts és a két fiatal tényleg pofás kis csapat lehet.
több mint 10 éve
Akkor nem láttad a fake spikeos TDt se Shortsnak? Azt nézd meg!Állítólag a Chargers játékosok közül sokan meg voltak lepve, hogy vasárnap már kivel kell szembenézniük. Brandon Flowers ezt mondta Blakeről:és tényleg látszódott, hogy minden dobást végre tud hajtani, a kérdés, hogy épp a jót választja-e ki. A Ta'ufo'o-nak adott passz volt szerintem a legimpresszívebb, igaz miután bejött Hassie, már nem figyeltem mi van.Höri
"He can do it all"iktriad
több mint 10 éve
Állítólag a Chargers játékosok közül sokan meg voltak lepve, hogy vasárnap már kivel kell szembenézniük. Brandon Flowers ezt mondta Blakeről:és tényleg látszódott, hogy minden dobást végre tud hajtani, a kérdés, hogy épp a jót választja-e ki. A Ta'ufo'o-nak adott passz volt szerintem a legimpresszívebb, igaz miután bejött Hassie, már nem figyeltem mi van.
"He can do it all"iktriad
több mint 10 éve
Őszintén, ki a faszt érdekel, hogy Henne hogy kezeli a QB váltást? Karrierje során eddig bármilyen csapatba került, csak sérülések után lett kezdő, vagy alapból kijátszották kezdőből. Gus jó csóka, hogy megengedte neki, hogy ő mondja el az öltözőben, hogy már nem kezdő, csak szerintem pont szarik rá mindenki. 😀
De leginkább az Ace Ventura shaolin templomos jelenetét tudom elképzelni, ha arra gondolok, a locker roomban milyen hangulat uralkodhat a bejelentés után. 😀
több mint 10 éve
Nagyon jó írás arról, hogy Bortles a védelemünknek is jót fog tenni.www.bigcatcountry.com/2014/9/21/6801833/yes-blake-bortles-will-actually-make-the-defense-better
Egyébként (bár addigra minden eldőlt, Hasselback is játszott a 4. negyedben) a védelem a 2. félidőben összesen 7 pontot kapott. Kíváncsi leszek, ha vasárnap Bortles ugyanolyan szikrát jelent az offensenek, mint azt tegnap tette(tehát max 1-2 3 & out lesz, ha lesz), hogy az hogy fog hatni a Dre.
Mellesleg szerintem Jedd Fisch már nyalogatja a 10 ujját, hogy milyen game plant alkosson vasárnapra, most hogy egy olyan irányítónak teszi ezt, akiben benne van a pozitív értelemben vett kiszámíthatatlanság. Még esetleg futójátékunk is lesz.
több mint 10 éve
Mostantól ez van nálunk érvényben - ha már a tulajunkat Shao Khannak hívjuk:Henne minden forrás szerint nagyon profin kezelte a váltást, ahogy ezt ez az interjú is megerősíti:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Henne-He-was-drafted-for-this-moment/a5d370e8-4044-4c67-844e-3b9917bc34a9
Tegnapi összefoglaló Sextontól
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rapid-Recap-Colts-vs-Jaguars-/2fdfbb0a-fed9-4b67-aa62-d065c0491707űű
Nem volt új sérülésünk (Winston Guyt és Pozt kellett egy ideig ápolni a meccs alatt, de jól vannak). És sanszosan vasárnap már lehet számítani a Harbor, Lee duóra és esetleg Pasztorra. És a jövő héten már Ace is visszatér.