Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Kendrick Lewis (FS) tegnap óta edz. De ettől még stem nem fog játszani a meccsen.
Bowe játszani fog pár play erejéig.

A C-hoxban nem Flynn fog kezdeni, hanem Wilson (QB). Érthető. Ha nem lesz jó, akkor rookie, egy jó (mert sztem az) védelem ellen, hát bumm, ki lenne jó?
Vesztenivalója inkább a Chiefs védőinek van, ha mégis jó lesz.

Dontari Poe (NT) fontosabb pillanatai a Rams elleni pre meccsen:

Itt épp lemarad, ami szimbolikus, mert ennyivel voltunk lemaradva minden fontos playben, majdnem király, de végül szívás.

Ugyanez real time sebességen:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
b-rich hozza a formát a kosoknál is😊
több mint 12 éve
És ott van Sheffield, aki nekem nagyon tetszik, tud blitzelni. De tényleg ha Hali nélkül nem menne akkor lenne gond. Sztem Berry jobban hiányzott, vagy épp Flowers tavaly/idén. De még Berry nélkül is több volt a jó defense tavaly, mint a rossz.

több mint 12 éve
Az tény, nekem is az ugrott be elsőre, hogy amennyiben egyetlen védő egyetlen meccses eltiltása gondot okoz egy csapatnak, akkor sem ott van a gond.ulpianus
azért őt houston egy meccsre szerintem simán tudja pótolni, pláne ha végre blitz-re mehet és nem kell főleg cover-be mozognia hali miatt, ahogy láttuk tavaly, pass rush-ban nagyon jó...ha végre az a feladata😊
több mint 12 éve
Nekem a védelemmel akkora nagy gondom nincs egyelőre. Berry is futott lyukra, Lewis is, Brown is, de Flowers is szokott. Ez vna, még Carr is megtette (aki elment).
Az tény, nekem is az ugrott be elsőre, hogy amennyiben egyetlen védő egyetlen meccses eltiltása gondot okoz egy csapatnak, akkor sem ott van a gond.

több mint 12 éve
A KC eltiltotta Halit az elsó regular meccsre.iktriad
A liga tiltotta el, nem a csapat.ulpianus
És tényleg. Bocsi. Atlantában biztos nem szomorkodnak most. iktriad
jelenleg a védelemben nem hali kiesése a legnagyobb gond (rémes mit nyújtott futás ellen -amiben amúgy kitűnő - a rams ellen), a secondary sokkal nagyobb kérdés, láthattuk milyen volt flowers nélkül, k. lewis lesérült, ki tudja mikor lesz bevethető (és neki ezek a sorozatos sérülései nem azt jelzik, hogy akár egy szezont is végig tud tolni kihagyás nélkül), routt meg finoman szólva sem életbiztosítás
több mint 12 éve
Akármit találnak, le lehet írni, hogy találtak X tiltott szert. De egyelőre annyi van, hogy eltiltották vétségért, de hogy az mi volt, azt nem tudni. Majd megmondják.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hali bocsánatot kért. (Mi történt azt nem tudom).
ulpianus
Ez volt a hivatalos indok: violating substance abuse policy.iktriad
Ezt írtam én is előbb. Csak ez mit jelent?ulpianus
Ez nem akkor van, ha valakinek tiltott szert vagy esetleg füvet találnak a szervezetében?
több mint 12 éve
ulpianus
Ez volt a hivatalos indok: violating substance abuse policy.iktriad
Ezt írtam én is előbb. Csak ez mit jelent?

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ulpianus
Ez volt a hivatalos indok: violating substance abuse policy.
több mint 12 éve
Semmi gond iktriad.

"I apologize to my teammates, the Hunt family, the Kansas City Chiefs organization and most importantly, our fans. I accept the discipline from the league and will return week 2 of the NFL season with a commitment to erase this mistake with my play on the field and my conduct off of it."

több mint 12 éve
A liga tiltotta el, nem a csapat.ulpianus
És tényleg. Bocsi. Atlantában biztos nem szomorkodnak most.
több mint 12 éve
A liga tiltotta el, nem a csapat. Mert:
Hali violated the league's substance-abuse policy.

több mint 12 éve
A KC eltiltotta Halit az elsó regular meccsre.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mikor Stanzi játszott odakapcsolatam a meccsre, de a pick meg fumble elvette a kedvem. Meg a 3 beszívott sack is. Félek, hogy Quinn fog jövő héten megint a másodikként felmenni 😕

több mint 12 éve
Ekkor újabb hidegzuhany, a söröm (anyám adta nekem mikor kivittem a vonathoz nézte a fene)) felbontom, nem nézek rá és szar íze van. No alcohol, de grapefruitos (!!). Ki talál ki ilyet???? Én meg azt hittem megromlott. Akkor már tudtam, hogy kikapunk.ulpianus
Ha csak ez kell hozzá az alapszakaszban majd veszek neked kettőt is 😊
Black_Adder
Nekem többet nem kell ilyen csoda, azt egy életre leszögezem. Ezért baj, hogy a marketing osztályon és vevőkörbővítő (értsd naplopó) részlegen mára sok a homo meg a nő. És ez jut eszükbe. A férfiember biztos grapefruttyos alkoholmentes sörre vágyik. HÁT NEM!!

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Ekkor újabb hidegzuhany, a söröm (anyám adta nekem mikor kivittem a vonathoz nézte a fene)) felbontom, nem nézek rá és szar íze van. No alcohol, de grapefruitos (!!). Ki talál ki ilyet???? Én meg azt hittem megromlott. Akkor már tudtam, hogy kikapunk.ulpianus
Ha csak ez kell hozzá az alapszakaszban majd veszek neked kettőt is 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ulpi, Parks milyen volt?Stez
Én nagyon jó voltam.
Másik srácról annyit, hogy nem Parksot figyeltem őszintén szólva. Majd ha rosterre kerül megnézzük.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ulpi, Parks milyen volt?

több mint 12 éve
Kendrick Lewis sérüléséről. Nem hiszem, hogy McGrawt behívják. Abram Elam lesz a FS, ha Lewis végleg kidől. Az utolsó, teljesen tét nélküli meccsen sérült meg a Broncos ellen. Ez a safety poszt is olyan, hogy kellett volna oda draftolni, azonban nem volt jó safety a drafton, aki megérte volna. Muszáj lesz jövőre megoldani.

A meccsről.
Jó volt a Rams, nagyon tetszett a játékuk! Igazából mi sem lettünk volna rosszak. De aki látott/játszott már olyan meccset, amikor semmi nem sikerül,az tudja mi volt. Ráadásul az elején A ramsnek konkrétan minden összejött. Első drivejuk volt vagy egy perc. Két passz két futás 80 yard TD. Aztán mi támadtunk, jó is volt, Baldwin catch és first down, de inkább fumbli. Rams az End zone előtt újabb TD 0-14, eltelt 3 perc vagy mennyi. Ekkor újabb hidegzuhany, a söröm (anyám adta nekem mikor kivittem a vonathoz nézte a fene)) felbontom, nem nézek rá és szar íze van. No alcohol, de grapefruitos (!!). Ki talál ki ilyet???? Én meg azt hittem megromlott. Akkor már tudtam, hogy kikapunk.
Egész meccsen ez ment, amint valami értelmes támadás elindult volna, kapásból fumbli. Egyszer Stanzi 4th&1, de a (csere)fal pont ereszt egy védőt, aki kergetés után ráesik, és persze fumbli (ki találja ki, a pálya mely részén? RZ előtt, igen).
Előtte volt Stanzi passza, amivel valahogy pont mellbe dobta Coppert vagy hogy volt, akiről úgy pattant vissza vagy 6 yardot, mint a falteniszben, és bele a Rams védő kezébe. Én ott már hangosan röhögtem (hatott a grapesör?), írtam is eredménykövetőbe, hogy "Championspick".
Ettől függetlenül Rickynek sokkal jobban állt a No Huddle offense, mint Casselnek (aki naná, hogy időt kért meccs elején pánikból). Izgult, hogy végre normális társai vannak, nem csak földbe gyalulják megállás nélkül, két gyenge hand off futást követve, és punt.
Nekem jobban tetszett. Értette a játékot, megtalálta a célpontot, és el is találta. Dropolták, meg ő is dobott mellé, át is jött a blitz, de összességében jó volt.

Ha az eredményt nem nézzük, a mutatott játék támadásban nem volt rosszabb, mint előző meccsen. Hillis átjutott a védőkön izomból, Jamaal és McCluster kerülgette őket, és így tovább. A fal rendben volt.
Védelemben egyrészt alig volt blitz eleinte. Ezt Crennel időről időre megjátssza. Van hogy bejön, de ez nem az a nap volt.

Aki érdekes volt megemlítés szintjén, az Jalil Brown aki Flowers helyén lépett a gyepre.
A Rams ezt ki is használta, eleinte csak rá dobáltak. Ami működött, úgy kaptuk legelső playre is a big playt. Viszont hamar belejött, látható, hogy tehetséges. Még kell neki egy szezonnyi rutin, de használhatónak tűnt.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Romeo says Kendrick Lewis injured the same shoulder he had offseason surgery on. Not good news. Jon McGraw, make sure your pads still fit.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Az 53-as keretedhez vissza: a 7 db OL kevésnek tűnik, ill. Copper miért érhet rostert?szaba
Sztem Mims (OT) ha továbbra is jól játszik bent lehet a rosteren. Ha nem akkor Patteson és Harris is beelőzhetik. Így egyik sem biztos, de valóban nem 7 OL ember lesz, csak vastagon szedtem akik bármi lesz, bent vannak.

Copper a liga egyik legjobb ST játékosa. Évek óta megcsinálja a rostert ezzel. Nagyszerűen blokkol és ütközik is, gyors, szereti is, mert vannak sikerei.
Minden ST sok fiatallal van feltöltve, de ha van egy olcsó és ilyen jó ember, az sokat ér egy ST coach szemében. Főleg újonnan kinevezett, és komoly célokkal megterhelt edző esetén (Pioliék meccs előtt újra megerősítették, hogy jó dolog az átlag fölötti ST munka (asszem fejből Arenas ötödik volt PRben például), de TD kell, big play kell, megtartva a biztonságot. a fiatalok mehetnek PSbe, és a Chiefs WR sora elég drága ahhoz, hogy onnan nem húzgálhat ki embert McMahhon (ST coach), mert Baldwint nem fogják a kezébe adni és mást sem. Ellenben 8 WR sem lesz rosteren csak ez miatt.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Az 53-as keretedhez vissza: a 7 db OL kevésnek tűnik, ill. Copper miért érhet rostert?
több mint 12 éve
Inaktívok mára:

CB Brandon Flowers, RB Cyrus Gray, DB De'Quan Menzie, LB Cameron Sheffield, DL Ethan Johnson illetve WR Dwayne Bowe.

Flowers helyén gondolom Jalil Brown.
Sheffield (ROLB csere Hali mögött) helyén pedig sztem Edgar Jones, de utána beállhat Gabe Miller is, remélem.
Bowe állítólag jövő héten játszhat. Nem is igazán érdekes ez, inkább a többiekre vagyok kíváncsi, főleg Baldwinra.

több mint 12 éve
Írok egy The Right 53 Depth Chart jóslást.
Vastagon szedettel akik kerettagok előreláthatóan. Lehet pár emberen vitázni, de nagy meglepetés nem lesz.

QB (3)
Matt Cassel, Brady Quinn, Ricky Stanzi

HB (4) 7
Jamaal Charles, Peyton Hillis, Cyrus Gray, Shaun Draughn, Nate Eachus (FB)

WR (6) 13
Dwayne Bowe, Jonahtan Baldwin, Steve Breaston, Devon Wylie, Dexter McCluster, Terrance Copper, Jeremy Horne, Josh Bellamy, Jamar Newsome

TE (3) 16
Kevin Boss, Tony Moeaki, Steve Maneri, Jake O'Connel
-----------------------------------

C (1) 17
Rodney Hudson, Rob Bruggeman

G (3) 20
Ryan Lilja, John Asamoah, Jeff Allen, Luke Patterson, Darryl Harris

OT (3) 23
Brandon Albert, Eric Winston, Donald Stephenson, David Mims
------------------------------------

NT (3) 26
Dontari Poe, Anthony Toribio, Jerrel Powe

DE (4) 30
Glenn Dorsey, Tyson Jackson, Allen Bailey, Amon Gordon, Ropati Pitoitua

ILB (4) 34
Derrick Johnson, Jovan Belcher, Brandon Siler, Cory Greenwood, Caleb Campbell

OLB (4) 38
Tamba Hali, Justin Houston, Andy Studebaker, Cameron Sheffield, Edgar Jones, Gabe Miller

CB (5) 43
Brandon Flowers, Stanford Routt, Javier Arenas, DeQuan Menzie, Jalil Brown, Terrance Parks, Jacques Reeves

S (4) 47
Eric Berry, Kendrick Lewis, Abram Elam, Travis Daniels, Donald Washington
------------------------------------

ST (3) 50
Dustin Colquitt (P), Ryan Succop 💋‍, Thomas Gafford (LS)

PS
Dexter Heyman (ILB), Junior Hemingway (WR), Jerome Long (DE), Brandon Bair (DE), Cam Holland (C)