Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
La'el Collins helyzetét remélem figyelemmel kísérjük és ha kiderül, h ártatlan remélem lecsapunk majd rá. Cap bőven van és egy kicsit megérhetné őt túlfizetni rookie létére is, hiszen, ha nincs ez a rendőrségi ügy valószínűleg első körös pick lett volna.
Rolni
Látogass el Sanyi (gsn) blogjára, ott elég jól elemzi Collins helyzetét, a lényeg h nem igazán lehet túlfizetni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én megszavazom a bizalmat Mike Tice-nak, akit ugye érkezésekor egy remek OL edzőként emlegettünk.Rolni
életveszélyes mondat 😊, másrészt Tice borzalmas OL, meg bármilyen edző; sohasem ért el semmit, de mindig ott van.sapka
Jo, okes. De e nelkul ez marad:
...
😛ulpianus
Ne károgjál vészmadár! Hess innen!
Én sz@rok bele... A nagy számok törvénye alapján egyszer jónak kell lennünk. Muszáj! Addig meg... megőszülök! 😛

Szerintem ez elég trágya draft lett... Mondjuk a TE pick bejött amire gondoltam - még ha később is - mert szerintem az egy hatalmas lik volt... Én Leo-t húztam volna ki és WR-t a másodikban! Harmadiknak bejött a TE a többi meg már köbö lutri szóval...
Fain pass rusher-t meg jövőre hoztam volna. Vagy FA-ről vagy Draftról. 1 szezon alatt úgysem lehet minden lyukat befoltozni.

Én sajnos fanyalgok a kövi évvel kapcsolatban. 😕
Edzői stábból csak Del Rio-t kamázom... Többi szerintem lúzerarc.
Mondjuk ez a hájhegyes O-line felfogás tetszik! 1-2 fogat remélem kibasznak dózerolás közben. Legalább betonozzunk ha már szarok vagyunk! XD
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
ulpianus
háháhhá mekkora hsz 😀 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én megszavazom a bizalmat Mike Tice-nak, akit ugye érkezésekor egy remek OL edzőként emlegettünk.Rolni
életveszélyes mondat 😊, másrészt Tice borzalmas OL, meg bármilyen edző; sohasem ért el semmit, de mindig ott van.sapka
Jo, okes. De e nelkul ez marad:
1. kiraly
2. WTF
3. idovel jo lesz
4. Tice tuggyakiez
5. 1-2 even belul Rolni szereti
5. WTF
6. project
7. Tice tuggyakiez
7. visszahordo
7. STer
😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
életveszélyes mondat 😊, másrészt Tice borzalmas OL, meg bármilyen edző; sohasem ért el semmit, de mindig ott van.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
Dexter McDonald (7. körös CB-nk, 12-es számú) vs. Kevin White

built for this shit

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Na nézzük egyben az egészet.

1. kör Amari Cooper WR
Remek választásnak tartom most is. Carr kapott egy komoly célpontot, a meglévő WR-ek szépen csúsznak egyet a depth charton, ahol amúgy már jól is festenek amúgy. A fiatal irányítónk számára van végre egy korrekt WR állományunk. Cooper pedig NFL szinten kiemelkedő játékos lehet, már rookie évében is szerintem, csakúgy mint tavaly Mack!

2. kör Mario Edwards Jr. DE
WTF pick volt a javából, hiszen nálam Edwards DT volt és azt nem éreztem neednek. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz belőlenálunk, hosszútávon LDE\5T szerepkört látok inkább benne, de hasznos lehet másik oldalon is. Nem speed rusher, de erőből, technikából eredményes lehet.

3. kör Clive Walford TE
Remek pick sztem. Nagyon fasza TE lesz belőle sztem idővel és amúgy jó eséllyel első naptól fogva komoly erősítés lesz, ha nem is kezdő esetleg. Carr számára nagy segítség lehet a 3. down-oknál, illetve RZban. A Walford-Smith-Rivera TE egység pedig nagyon rendben van és lesz is évekre.

4. kör Jon Feliciano OG
Nagydarab, erős OL emberke, aki minden poszton bevethető és akiért eléggé oda van az OL edzőnk. Én megszavazom a bizalmat Mike Tice-nak, akit ugye érkezésekor egy remek OL edzőként emlegettünk. Ha Ő látja benne azt ami nekünk kell én egyenlőre elhiszem. Jobban örültem volna más névnek, de vszeg ők azért jobban értenek ehhez 😊

5. kör Ben Heeney ILB
Én őt eléggé kedvelem, mint ILB prospect. Nem egy óriás és nem worldclass atléta, de sztem egy okos, dolgos srác, akiből 1-2 éven belül megfelelő edzői hatásra lehet akár kezdő MLB is. Van előtte egy Lofton, így nem kell mélyvízbe dobni és JDR, illetve Norton személyében lesz az LB edző mellett még aki tud figyelni, hatni rá. Ez a pick nálam teljesen ok. Idén vszeg csak depth és ST lesz.

5. kör Neiron Ball OLB
WTF pick volt erősen Ő is, mert mg a nevét se olvastam korábban sehol. Ahogy most nézem leginkább ez a sérülések miatt volt, mert azokat félretéve nem rossz prospect. Vszeg ST ember lesz belőle, de OLB poszton back upnak is hasznos lehet idővel.

6. kör Max Valles DE
Ez a pick tetszik nagyon. Sztem igen jó project játékos, aki egyébként már rookie-ként is hasznos lehet szituációs rusher szerepkörben az ST feladatok mellett. Hosszútávon jó RDE depth lehet belőle.

7. kör Anthony Morris OL
Még egy olyan pick, akiről sose olvastam korábban. Jó mérete van, elég atletikus és ha minden igaz RM és Tice is oda van érte. Nem tudom, h rosterre kerülhet-e vagy csak PS lesz, de potenciál van a srácban.

7. kör Andre Debose KR\PR\WR
Ismét egy ismeretlen név, jó mérettel, remek sebességgel és szép returner múlttal. Egyértelműen visszahordó lesz nem WR, az pedig need volt és sokat dobna a field pozíciós harcokban, ha lenne egy jó visszahordónk. Komoly harc lesz a rosterre jutásnál majd az ST only emberkék között, de jó eséllyel indul ez a srác.

7. kör Dexter McDonald CB
HSW corner, akiből bármi lehet. Az egyértelmű, h RM-ék nagyon biztosak a fiatal CB trióban és leginkább csak a depth-en dolgoznak ebben az offseasonban. Nagy harc lesz a CB poszton rosterre kerülésért, sokat fog számítani a ST érték is majd az biztos.

UDFA:
Kíváncsi leszek kik kerülnek roster közelbe vagy akár tényleg rosterre.

Cody Fajardo a RedRife-el lehet esetleg versenyben a rosterre kerülésért, mint 3. számú QB.

Josh Harper egy jó offseasonnal akár megcsíphet egy 5. vagy 6. helyet a WR groupban, bár ahhoz Butler, Thompkins és Debose is biztos hozzászól még...

Leon Orr érdekes pick up. Remek méretű prospect, aki ha fejben összekapja magát akár rosterre is kerülhet. Stacy McGee és Ricky Lumpkin lesznek sztem a fő ellenfelei.

Tevin McDonald sztem inkább PS jelölt, mert Dowling, Asante és Ross előrébb vannak vagy több potenciált tartalmaznak, de lehet wild card bejutó 😊

Mitchell Bell lehet még érdekes. Komoly méretei vannak és Bergstrom vagy Mady kevéssé tűnik Tice fittnek egyenlőre.

La'el Collins helyzetét remélem figyelemmel kísérjük és ha kiderül, h ártatlan remélem lecsapunk majd rá. Cap bőven van és egy kicsit megérhetné őt túlfizetni rookie létére is, hiszen, ha nincs ez a rendőrségi ügy valószínűleg első körös pick lett volna.

Összességében meglepő volt a draftunk és a tavalyihoz képest gyengének tűnik, de majd az idő megmutatja kinek volt igaza.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
a bulldózer!

]deyell
Gabe Jackson párjaként takarítanának.

(Faszom már megint a portás future HoF)
több mint 10 éve
a bulldózer!

built for this shit

több mint 10 éve
CBS és rotoworld draftszakértői Neiron Ballról:

Dane Brugler @dpbrugler

So awesome for Neiron Ball. Medicals are a mess. But a top-100 talent in this class based on ability. Good for him, don't count him out.

Josh Norris @JoshNorris

I ranked Raiders LB Neiron Ball pretty highly. Plenty of injuries, but he was absolutely draftable int his LB class.

agyműtét + térdműtét

Andre Debose (WR/KR) 40 yard:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

4.35 mp

Heeney grew up Chiefs fan. Says "Not anymore."

built for this shit

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
deyell: Quinton Spain UDFA és senki se igazolta még le...érdekes ez, mert méret, erő van benne bőven...Rolni
Titansdeyell
na akkor csak az nfl.com még nem frissített...kiváncsi leszek mi lesz belőle...Rolni
Elvileg RG helyér kezdőbe versenyző lehet

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
deyell: Quinton Spain UDFA és senki se igazolta még le...érdekes ez, mert méret, erő van benne bőven...Rolni
Titansdeyell
na akkor csak az nfl.com még nem frissített...kiváncsi leszek mi lesz belőle...

több mint 10 éve
Titans

built for this shit

több mint 10 éve
deyell: Quinton Spain UDFA és senki se igazolta még le...érdekes ez, mert méret, erő van benne bőven...

több mint 10 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap3000000490663/Which-offenses-and-defenses-improved-most

Na ki a most improved offense? 😊

több mint 10 éve
két Heeney gif:

gfycat.com/ethicalinfantilearchaeopteryx#

gfycat.com/beautifulcheerfulchital

Burris tudna ilyet?

built for this shit

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Mitchell Bell érdekes fazon lehet még. 6'3 347 méretű OG\OT.

Az nagyon látszik, hogy az OL és DL terén nem viccelnek Reggie-ék a méretekkel...Rolni
Tice valami olyasmit nyilatkozott, hogy ők hegyeket akarnak mozgatni...

Részemről rendben vannak a hátsó körös húzások is. Heeney,Debose a ST erősítése miatt jött, sőt utóbbit állítólag Sealy "kérte", Morris is azért lett behúzva, mert volt a csapatnál személyes látogatáson és elég meggyőző volt, mind Reggie-t, mind az O# stábot lenyűgözte.

több mint 10 éve
Oakland Raiders
Cody Fajardo QB Nevada
Josh Shirley OLB Nevada
Terrell Pinson LB Louisana Tech
Leon Orr DT Florida
Josh Harper WR Fresno State
Robertson Daniel DB BYU
Jimmy Hall LB Northwestern
Mitchell Bell OG LA Tech
Gary Wilkins LB Furman
Tevin McDonald S EWU
Andrew Hendrix QB Miami (OH)
Gus Johnson RB Stephen F. Austin

a félkövérrel jelöltekről hallottam. Harper Carr egyik kedvenc elkapója volt az egyetemen. Tevin McDonald akár meg is érheti a rostert (UCLA-ről kirúgott safety). Leon Orr no comment. 😊deyell
Harper érdekes figura lehet a chemistry miatt.
McDonald sztem is roster környékére érhet.
Mitchell Bell érdekes fazon lehet még. 6'3 347 méretű OG\OT.

Az nagyon látszik, hogy az OL és DL terén nem viccelnek Reggie-ék a méretekkel...

több mint 10 éve
Oakland Raiders
Cody Fajardo QB Nevada
Josh Shirley OLB Nevada
Terrell Pinson LB Louisana Tech
Leon Orr DT Florida
Josh Harper WR Fresno State
Robertson Daniel DB BYU
Jimmy Hall LB Northwestern
Mitchell Bell OG LA Tech
Gary Wilkins LB Furman
Tevin McDonald S EWU
Andrew Hendrix QB Miami (OH)
Gus Johnson RB Stephen F. Austin

a félkövérrel jelöltekről hallottam. Harper Carr egyik kedvenc elkapója volt az egyetemen. Tevin McDonald akár meg is érheti a rostert (UCLA-ről kirúgott safety). Leon Orr no comment. 😊

built for this shit

több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/raiders-undrafted-free-agent-tracker-carr-reunites-harper

Josh Harper, Carr egykori célpontja aláírt mint udfa.
Azért jött egy gyerek még Floridából...Amadeus91
és pont Leon Orr az 😀

Del, örülünk?deyell
😀

több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/raiders/raiders-undrafted-free-agent-tracker-carr-reunites-harper

Azért jött egy gyerek még Floridából...Amadeus91
és pont Leon Orr az 😀

Del, örülünk?

built for this shit

több mint 10 éve

Azért jött egy gyerek még Floridából...
több mint 10 éve
Ezt a McDonald-ot se vágom 😊
De a mérete jó!Rolni
6'1" - 200LBS.
Pro Day Results
40-yard dash: 4.42 seconds
Vertical jump: 40 1/2 inches
Broad jump: 11 feet, 2 inches
3-cone: 6.93 seconds
Short shuttle: 4.56 seconds
Bench: 10 reps of 225 pounds

magas, és még csak nem is szar a 3 cone drillje mint McGillnek. kérdés, hogy van-e olyan jó mentalitása, mint Carrie-nek.

built for this shit

több mint 10 éve
Ezt a McDonald-ot se vágom 😊
De a mérete jó!Rolni

Állítólag nagyon jó védő, instant week 1 starter, a bajszos 5.körös Lb-vel spanok, egy helyről vannak=chemistry.

(Ezekből kinézem, hogy IEO-t az utolsóval akarták húzni..,)
több mint 10 éve
😊 koszi

La'el Collins meg jöhetne nagyon, mint UDFA