Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Jól sikerült ez az 53 Rolni, azóta csak 2 kerettagot raktatok ki xDempty taxi
😀
Mondjuk nem 53-nak szántam, nem is számoltam le, inkább csak ilyen helyzet értékelésnek...Rolni
Számolni én se számoltam, csak ahogy néztem az ilyen tipik TC töltelékek nem voltak ott a DC-n, ebből gondoltam h 53 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Jól sikerült ez az 53 Rolni, azóta csak 2 kerettagot raktatok ki xDempty taxi
😀
Mondjuk nem 53-nak szántam, nem is számoltam le, inkább csak ilyen helyzet értékelésnek...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
A backup center ki lesz?Amadeus91
Szvsz Mady, de nem kizárt h keretszűkítésnél felkaptok vkit, mint anno Gurode-ot.

Madden hates me.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
 en.wikipedia.org/wiki/Khalif_Barnes

szegény Kalifa wikipedia oldalát valami galád megtrollkodta.

built for this shit

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
A tavalyi fa igazolásokból már csak 4 van rosteren....
Tuck, Penn, Wilson és Howard.
A backup center ki lesz?
több mint 10 éve
Jól sikerült ez az 53 Rolni, azóta csak 2 kerettagot raktatok ki xD

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jack Del Rio says second-round pick Mario Edwards Jr. suffered from "senioritis" last year at Florida State,

Raiders are releasing OL Kevin Boothe.

built for this shit

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Streater megelozi Crabtreet? Ezen meglepodtem.ulpianus
Crabtree jó possession wr. JJ helyét,feladatát hivatott átvenni nálunk. Streater szélen sokkal hasznosabb, jobb opció.

több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. vs Greg Robinson

built for this shit

több mint 10 éve
Streater megelozi Crabtreet? Ezen meglepodtem.ulpianus
Nálam egyértelműen megelőzi. Streater sztem elég jó WR, csak nem volt QBja 2013ban és 2014ben lesérült. Sztem sok embert meg fog Ő lepni idén.

Burris cut!

Woao...

"His release means only Tony Bergstrom remains from the team's 2012 draft class."

Csúnya ez így.
Amúgy, ha így haladunk nem fogok meglepődni, ha Watson is repül a TC végén.Amadeus91
Még jó, h azt írtam, h egyáltalán nincs bebetonozva a roster spotja 😀

Kicsit meglepő ez a move így TC előtt, de lehet JDR és Norton kerekperec megmondta, h nem kell nekik. Ezért is a dupla LB draft akkor...

Bergstrom sztem csak idő kérdése, mert nagyon nem illik a mostani rendszerbe...nagyon látszik azon a 2012-es drafton, h még nem RM stábja csinálta...

több mint 10 éve
Burris cut!

Woao...

"His release means only Tony Bergstrom remains from the team's 2012 draft class."

Csúnya ez így.
Amúgy, ha így haladunk nem fogok meglepődni, ha Watson is repül a TC végén.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Streater megelozi Crabtreet? Ezen meglepodtem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Rolni
Hát tesókám kicsit lehetett volna részletesebb is!!! :p
(Y) (Y) (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
QB: Derek Carr, Christian Ponder, Matt McGloin
Carr az egyértelmű kezdő, hosszú ideje először végre tényleg azzal a lehetőséggel, h van franchise irányítónk. Mögötte van depth is, de remélhetőleg nem kerül sor majd arra, h játszanak rendes meccsen. A tavalyi 3-sahoz képest jobban állunk, ugyanis Carr egy évnyi tapasztalattal bentebb van már.

RB: Latavius Murray, Roy Helu, Trent Richardson, Taiwan Jones
LM meg fogja kapni az esélyt szerintem arra, h bizonyítson. Van mögötte egy igen életképes 3rd down back Helu személyében és van egy TRich rosteren, akiből jó eséllyel semmi se lesz már, de azért teljesen leírni hülyeség volna, hiszen fiatal még és igen jó volt az egyetemen. Jones ST only emberke, de ott nagyon jó, szóval jó esélye lesz keretre kerülni. Nagyon sok múlik Murray-en idén, de ha a fal rendesen összeáll működni fog a dolog szerintem és a tavalyi egységnél jobbak lesznek biztosan.

FB: Marcel Reece, Jamize Olawale
Azt ugye tudjuk, h elvileg nem igen fogunk tradicionális értelemben FB használni, így jó eséllyel Olawale nem éri túl a keretszűkítést. Reece remélhetőleg végre többet lesz használva a passz játékban. Minőségbeli változás nemigen van tavalyhoz képest, de a poszt átalakul, meglátjuk mi lesz ebből.

WR: Amari Cooper, Rod Streater, Michael Crabtree, Andre Holmes, Bruce Butler\Kenbrell Thomkins\Andre Debose
Cooper személyében végre van #1WR a csapatnál, ami rögtön sokat javít az egész helyzeten. Streater szerintem remek #2 lesz és Crabtree valamint Holmes is jó missmatch lehet #3 és #4 szerepben. A vége válhat izgalmassá a dolognak attól függően 5 vagy 6 WR-t tartunk majd kereten, itt sok múlik majd az ST value-n, ez lehet ami mondjuk Debose-t keretre helyezi…A tavalyi egységhez képest lényegesen erősebbek leszünk, ez a WR core hosszú évek óta először teljesen vállalhatónak tűnik.

TE: Clive Walford, Mychal Rivera, Lee Smith
Kiderül majd TC végére ki lesz a kezdő TE, de a lényeg, h van 3 jól használható emberünk. Smith blokkolásban remek, míg Rivera igen jó célpont és érezték is egymást Carr-al tavaly. Hozzájuk csatlakozik Walford akiből valóban duál TE lehet és az egész egységet évek óta először végre a jó szintre emeli sztem. Zach Miller óta nem volt mindenes TE-nk és sokat jelenthet ez Carr számára is majd. Tavalyhoz képest sokkal jobb lesz a TE egység és nagy lehetőségek rejlenek a 2, akár 3TE-s felállásokban, főleg, ha Reece is bekerül a mix-be, mint HBack.

OT: Donald Penn, Austin Howard, Menelik Watson, Matt McCants\J’Marcus Webb\Anthony Morris
Az LT kezdő poszt elég egyértelmű, de a jobb oldalon lehet még jóféle verseny TCben. Howard lesz sztem a befutó, aztán pedig komoly harc lehet a back up pozíciókért. Watson szerintem rosterre kerül, bár ha nem tud valami bíztatót mutatni még az is lehet, h kiszórják. Amíg Penn nem megy le komoly gondunk sztem nem lehet OT poszton és a tavalyi szintet legalább hozniuk kell.

OG: Gabe Jackson, Khalif Barnes, Jon Feliciano, Tony Bergstrom\Lamar Mady\Mitchell Bell
Gabe Jackson helye biztos, de a jobb oldalon ezen a poszton is nagy harc várható. Az itt felsoroltak közül még az RT verseny vesztesei közül is belekeveredhetnek páran a buliba majd. Én most azt gondolom, h Barnes a védőháló Feliciano mögött, ha nem lenne kész. A depth-ért is lesz végre jókis verseny és ebbe még Boothe is beleszólhat. Javulás várható OG poszton.

OC: Rodney Hudson, Kevin Boothe
Hudson a kezdő és az OL vezére ez nem kérdés, mögé sztem Boothe érkezhet, mint OC\OG back up.
Az OC poszton javulást kell tapasztalnunk majd.

DE: Justin Tuck, Mario Edwards Jr., CJ Wilson, Benson Mayowa, Max Valles\Denico Autry\Shelby Harris
Sokat mélyült ez a poszt is tavalyhoz képest, de a valódi fejlődés Mario Edwards Jr. vállán nyugszik. Neki kell a tavalyihoz képest komolyabb pass rush-t biztosítania. MEJr. mellett vannak még olyan fiatalok is, akik egyfelől nagyot fognak harcolni egymással, másfelől a tavalyi egységhez képest előrelépést jelenthetnek. Érdekes lesz a harc a back up RDE posztért is majd. CJ Wilson helye a rosteren sztem elég biztos, de előfordulhat, h elsődleges feladatát tekintve DT lesz belőle, ha a fiatalok közül többeknek sikerül DE poszton komolyat fejlődnie. Mack-et muszáj megemlíteni, hiszen a nickel és dime csomagokban nagyrészt Ő lesz az egyik DE majd.

DT: Dan Williams, Justin Ellis, Stacy McGee, Ricky Lumpkin\Leon Orr
A kezdő páros jó eséllyel a „Húshegyek” elnevezésű Ellis-Williams duó lesz, de mögéjük azért kell egy erős rotáció, mert főleg Williams limitált snap szám mellett tud hatékony lenni. Remélhetőleg McGee tud előrelépni, illetve Lumpkin vagy akár Orr is tud majd segíteni. Wilson, ahogy említettem az előbb lehet itt jut majd többet szerephez, illetve azt sem szabad elfelejteni, h mind Tuck, mind MEJr. tud nickel, dime szituációknál befele jönni majd. Futás ellen biztosan erősebbek leszünk, mint tavaly, de én úgy gondolom, h egy erős rotációnak köszönhetően a pass rush is javulni fog benntről is.

OLB: Khalil Mack, Sio Moore, Malcolm Smith, Miles Burris, Neiron Ball\Ray Ray Armstrong
Mack és Moore továbbra is remek, liga szinten erős kezdő páros és csak egyre jobbak lesznek. Mögöttük idén lesz depth is nem úgy, mint tavaly. Smith komoly játékidőhöz juthat, mint nickel LB, amikor Mack rohamoz DE posztról. Burris sztem rosteren marad ST szerep és sokoldalúsága miatt, de ez már korántsem betonba zárt roster spot számára. Úgy fest, h ST szempontból is komoly szerepet kap majd az LB sor, így a Ball-Armstrong csatában is komoly szerepe lesz várhatóan az ST szereplésnek. A poszt erősödött tavalyhoz képest egyértelműen Mack rutinjával és Smith érkezésével valamint a depth mélységével.

MLB: Curtis Lofton, Ben Heeney
Lofton lesz a kezdő, de Heeney egy erős TCvel akár még nickel szerepben szóhoz is juthat majd, ehhez elsősorban sztem M.Smith-el kell majd küzdenie. Az biztos, h Heeney az ST egység hasznos tagja lesz és Lofton sérülése esetén is biztosabb megoldás lenne, mint volt tavaly Burris. A poszt egyértelműen erősebb lett, mint volt tavaly, még a Roach sérülése előtti állapottal összevetve is.

CB: DJ Hayden, TJ Carrie, Keith McGill, Neiko Thorpe, James Dockery\Chance Casey\Dexter McDonald
Nagyon fiatal ez a CB állomány, emiatt ide érkezhet még erősítés főleg, ha nem azt látják az edzők a pályán amire számítanak pl McGill-től. Hayden és Carrie injury (előbbinek NFL, utóbbinak college szinten) előtörténetük miatt is okos húzás lehet még egy veterán felrántása keretre. Tarrell Brown adná magát. Ha a két említett srác egészséges tud maradni, akkor erősebb kezdő párosunk lesz, mint volt tavaly és a depth is erősebbnek, főleg frissebbnek látszik. Sokan küzdenek majd a roster helyért, komoly szerepe lesz itt is a ST szereplésnek.

S: Charles Woodson, Nate Allen, Brandian Ross, Larry Asante\Jonathan Dowling\Ras-I Dowling\Tevin McDonald
A két kezdőnk, illetve az elsődleges swing emberünk elég biztosnak tűnik, de mögöttük baromi nagy küzdelem lesz. Érdekes lesz, h a sok fiatal CB és S közül hányan kerülnek majd rosterre. Fontos lehet az ST érték mellett az is, h ki az aki esetleg mindkét poszton bevethető DB lesz. S poston a nagy kérdés az, hogy CWood tud-e még egy évet a tavalyi szinten lehozni, illetve, h Nate Allen mit tud nyújtani FS poszton. A poszt mélyebb és egészségesebb, mint volt tavaly, de összességében hasonló erőt képvisel szerintem.

ST: Sebastian Janikowski, Maqruette King, Jon Condo
Mindhármuk helye betonbiztosnak tűnik jelenleg. A kérdés ki lesz a holder most, h Shaub elment 
Ismét gyakorolnak tovább King-el vagy ezt a vonalat elengedjük és jön mondjuk Ponder, mint (clipboard és) labda tartó. King még kell, h fejlődjön, de nem igazán látom miért ne tenne, így és akkor az ST egység még jobb is lehet mint tavaly. A coverage egységek javulni fognak, hiszen Taiwan Jones visszatér és elég sok ST arc érkezett, valamint jobb az ST edzőnk is elvileg. A visszahordások terén kell a javulás, érkezett is ember a draftról. George Atkinson III kerülhet még képbe, mint visszahordó vagy Jones.

Összességében úgy érzem a 2015-ös Oakland Raiders lényegesen jobb csapat lesz, mint volt a tavalyi vagy egyébként hosszú évek óta bármelyik egységünk. A kérdés persze az lesz, hogy ez mire lesz elég a többi csapat ellen, hiszen senki nem ült tétlenül az offseasonban, illetve tavaly azért jócskán felettünk voltak. Első körben a saját csoportunkban kell javítani az eredményünkön, mert hát ez a legfontosabb, illetve azért, mert az outside sorsolás idén sem lesz könnyű éppen. A csoporttársak közül komoly gyengülést egyik csapat sem mutat eddig papíron, szóval fel van adva a lecke JDR-nek és az edzői stábnak.

több mint 10 éve
Amari Cooper Raider Central-os összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=XhdlOj2bGCI

Mario Edwards Jr. RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=JrYhnZwdjbI

Clive Walford RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=EOpicjfwJ18

Jon Feliciano RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=HTLdi60AJp0

Ben Heeney RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=0ZZJxvUmmJg

Nieron Ball RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=DXVz6O6TNwE

Max Valles RC-s összefoglaló:
 www.youtube.com/watch?v=ofwmuc-Tnp4

több mint 10 éve
Menjen Reggie a faszba, once a raider, always a raider, vagymi.Amadeus91
?
Egyfelől aki már nem tud érdemben hozzátenni a csapat teljesítményéhez az menjen.
Másfelől OG-t húztunk a 4.ben, sza be happy!

Nincs hely ennyi WRnek és így még legalább TC előtt elmehet vhova és lehet esélye rosterre kerülni...

Cooper-Streater-Crabtree tuti előtte volt már most a DC-n, de jó eséllyel Holmes is. Van még Butler, Thompkins és ez a Debose srác is. 4., 5. vagy 6. számú WRnek amúgy sem szoktak 3+M-t fizetni...ha marad és a végén bekerül mondjuk 6.ként akkor meg az lenne a baj, h minek fizetünk egy kiöregedő, alig használt WR-nek ennyit...

több mint 10 éve
Menjen Reggie a faszba, once a raider, always a raider, vagymi.
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 766 — Salus populi suprema lex esto
James Jones lapátra került!Rolni
Érdekes... bár most hogy már van Crabtree és Cooper mint új, nem igazán van helye.
több mint 10 éve
James Jones lapátra került!

több mint 10 éve
Mindenki meg fogja neki adni a max sign bonust ezt elhiheted... Kb rajta áll majd hova akar aláírni ha nem kasznizzák be...Tomcsik
A helyzet az h nem az van h emberre szabott signing bonus van az UDFA-knál, hanem egy keret, amit signing bonusra költhetsz az UDFA-k között.

Madden hates me.
több mint 10 éve
La'el Collins helyzetét remélem figyelemmel kísérjük és ha kiderül, h ártatlan remélem lecsapunk majd rá. Cap bőven van és egy kicsit megérhetné őt túlfizetni rookie létére is, hiszen, ha nincs ez a rendőrségi ügy valószínűleg első körös pick lett volna.
Rolni
Látogass el Sanyi (gsn) blogjára, ott elég jól elemzi Collins helyzetét, a lényeg h nem igazán lehet túlfizetni.empty taxi
Hát a keretek között. Arra gondoltam, h signing bonust a max-ot adni neki pl. De köszi elolvasom a cikket!Rolni
Mindenki meg fogja neki adni a max sign bonust ezt elhiheted... Kb rajta áll majd hova akar aláírni ha nem kasznizzák be...Tomcsik
Ha!, nem kasznizzák be.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Itt van egy jó kis cikk erről... A vicc hogy anyagilag is jobban járhat mintha kihúzták volna...
 mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25172161/examining-why-its-better-for-lael-collins-that-he-went-undrafted

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
La'el Collins helyzetét remélem figyelemmel kísérjük és ha kiderül, h ártatlan remélem lecsapunk majd rá. Cap bőven van és egy kicsit megérhetné őt túlfizetni rookie létére is, hiszen, ha nincs ez a rendőrségi ügy valószínűleg első körös pick lett volna.
Rolni
Látogass el Sanyi (gsn) blogjára, ott elég jól elemzi Collins helyzetét, a lényeg h nem igazán lehet túlfizetni.empty taxi
Hát a keretek között. Arra gondoltam, h signing bonust a max-ot adni neki pl. De köszi elolvasom a cikket!Rolni
Mindenki meg fogja neki adni a max sign bonust ezt elhiheted... Kb rajta áll majd hova akar aláírni ha nem kasznizzák be...

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
 www.csnbayarea.com/raiders/raiders-undrafted-free-agent-tracker-carr-reunites-harper

Josh Harper, Carr egykori célpontja aláírt mint udfa.
Azért jött egy gyerek még Floridából...Amadeus91
és pont Leon Orr az 😀

Del, örülünk?deyell
😊 mekkora.
több mint 10 éve
Rolni
Hát a keretek között. Arra gondoltam, h signing bonust a max-ot adni neki pl. De köszi elolvasom a cikket!