Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
(Mack gyenge oldal, Sio erős oldal)Kint elkezdték a susmust, hogy 3-4 lesz ebből.Amadeus91Hát meglepne JDR és Norton back groundjával, de lenne benne ráció akár...
DL meglenne hozzá és lassan van elég LB is, bár a Mack-el átellenes oldali OLB poszt nagy kérdés lenne...Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kint elkezdték a susmust, hogy 3-4 lesz ebből.Amadeus91Hát meglepne JDR és Norton back groundjával, de lenne benne ráció akár...
DL meglenne hozzá és lassan van elég LB is, bár a Mack-el átellenes oldali OLB poszt nagy kérdés lenne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
még a két undersized CD Ifo és Gaines bent van, illetve 7.ben szerintem Collinst is behúzhatjuk az mar nem nagy veszteségPari7. -ben simán az Ifo-Collinst meg kéne lépni.
több mint 10 éve
Kint elkezdték a susmust, hogy 3-4 lesz ebből.Amadeus91Ja 4lb-vel,na jó lenyugszom nem én vagyok 1 nfl csapat gmje,de már a draft előtt is azon az állásponton voltam,hogy a cb poszton a szezon elmehe, főleg,hogy Hayden üvegből van sztem..
több mint 10 éve
még a két undersized CD Ifo és Gaines bent van, illetve 7.ben szerintem Collinst is behúzhatjuk az mar nem nagy veszteség
több mint 10 éve
Kint elkezdték a susmust, hogy 3-4 lesz ebből.
több mint 10 éve
Mayowa versenytársa lehet...amikor MEJr. megy be DTnek akkor jöhetne Ő fel RDEnek optimális esetben...Igen már mint End-t is jelentették beCubehead3. lbPariedge rusher lesz Valles. atletikus, de erős project. ez a pick még tetszik is, persze hát 6. kör, ahhoz képest.deyell
több mint 10 éve
Igen már mint End-t is jelentették be3. lbPariedge rusher lesz Valles. atletikus, de erős project. ez a pick még tetszik is, persze hát 6. kör, ahhoz képest.deyell

több mint 10 éve
3. lbPariedge rusher lesz Valles. atletikus, de erős project. ez a pick még tetszik is, persze hát 6. kör, ahhoz képest.
built for this shit
több mint 10 éve
3. lb
több mint 10 éve
nekem a Vikings, Giants, Pats,Jags, Bengals és a Bears draftja tetszik a legjobban
több mint 10 éve
Hát az sztem alap, de itt már majd Burrisnek is nekikel állnia verekedni a helyéért...ami persze nem bajCBt vszeg azért nem húzunk, mert baromira bíznak a Hayden-Carrie-McGill trióban és a többi aprólékban...Lehet Ray-Ray és Filaizé lapát.Amadeus91
Kezd kicsit sok lenni amúgy az LB rosteren sztem...Rolni
több mint 10 éve
Nézd úgy, hogy ha felsül idén is, akkor megszabadulunk tőle. Amúgy elkeserítő, hogy McAlkesz DC-ben milyen korrekt első 2 napott hozott le, és nem próbáltuk meg komolyan megszerezni, akár Reggie helyére is.2011ben agyműtéte volt csórinak...RolniLehet Reggienek is,mert amit a mostani drafton művel,az Coopert leszámítva,1 viccskat
több mint 10 éve
CBt vszeg azért nem húzunk, mert baromira bíznak a Hayden-Carrie-McGill trióban és a többi aprólékban...Lehet Ray-Ray és Filaizé lapát.
Kezd kicsit sok lenni amúgy az LB rosteren sztem...Rolni
több mint 10 éve
CBt vszeg azért nem húzunk, mert baromira bíznak a Hayden-Carrie-McGill trióban és a többi aprólékban...Kezd kicsit sok lenni amúgy az LB rosteren sztem...
több mint 10 éve
2011ben agyműtéte volt csórinak...RolniLehet Reggienek is,mert amit a mostani drafton művel,az Coopert leszámítva,1 vicc
több mint 10 éve
Azért kíváncsi lennék,hogy Bennett csúszásának mi az oka? Illetve szívesen látnám nálunk, nagyon jó 3 tech DT

több mint 10 éve
Most ütt vissza,hogy Raleigh nem figyelt,hanem aludt,viszont az már -már vicc,hogy cb-t még nem húztunk...Ja nem is értem ezt...mi a faszt művelünk ma nem vágom...Rolnija meg special teamernek is jó lesz valszeg, de azokat a 7. körben is lehet találni.deyellkicsit sok lesz már a floridiai játékos.deyellBall? Méretre jó.Amadeus91
több mint 10 éve
2011ben agyműtéte volt csórinak...
több mint 10 éve
Ja nem is értem ezt...mi a faszt művelünk ma nem vágom...ja meg special teamernek is jó lesz valszeg, de azokat a 7. körben is lehet találni.deyellkicsit sok lesz már a floridiai játékos.deyellBall? Méretre jó.Amadeus91
több mint 10 éve
ja meg special teamernek is jó lesz valszeg, de azokat a 7. körben is lehet találni.kicsit sok lesz már a floridiai játékos.deyellBall? Méretre jó.Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
kicsit sok lesz már a floridiai játékos.deyellBall? Méretre jó.
több mint 10 éve
kicsit sok lesz már a floridiai játékos.
built for this shit
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 4m4 minutes agoez jó dolog, ha igaz. kell pulling guard nagyon.
Tice: "We have a lot of big guys; we're working on their lateral quickness. (Feliciano) can pull well already."
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 4m4 minutes agoTice: "We have a lot of big guys; we're working on their lateral quickness. (Feliciano) can pull well already."
Vic Tafur @VicTafur 3m3 minutes ago
Tice said right guard and right tackle spots "are wide open." #Raiders