Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
kivancsi vagyok, hogy kiert csusztunk ennyit...fogadok, hogy nem needre fog jonni
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
még egy letrade....nem értem mia a budos faszert, mert meg van bennt vagy 3-4 jo prospect??Pari
feltradelgetnunk kene, nem a szemetben kotoraszniPari
Minél többször húzol annál több az esélyed jó emberkére 😊Rolni
de minel kesobb annal kevesebb😊Pari
nem 😊
4-7 körben már nagyon sok minden lutri és szerencse kérdése...ergó minél többet lősz, annál jobbak az eséleid 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
még egy letrade....nem értem mia a budos faszert, mert meg van bennt vagy 3-4 jo prospect??Pari
Minél többször húzol annál több az esélyed jó emberkére 😊Rolni
de minel kesobb annal kevesebb😊
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sok prospect van meg bent ugy tunik akit ok jo kepessegunek itelnek.
Luk meg van eleg a csapatban.
több mint 10 éve
Minél többször húzol annál több az esélyed jó emberkére 😊

több mint 10 éve
feltradelgetnunk kene, nem a szemetben kotoraszni
több mint 10 éve
még egy letrade....nem értem mia a budos faszert, mert meg van bennt vagy 3-4 jo prospect??
több mint 10 éve
Vic Tafur ‏@VicTafur 8s8 seconds ago
There goes Josh Shaw. Bengals. 120. Six OL also gone since #Raiders traded down

több mint 10 éve
lehet visszanyal, mert komoly OG run van azóta 😊

több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Tradeltünk...
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 10 éve
Na,akkor még jöjjön,1 cb 1 safety és 1 guard...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
több mint 10 éve
ha 4.-re húzunk egy OG-t, akkor nem fogok puffogni egy évig.Amadeus91
ezt a csávót kérném húzásnak:

www.youtube.com/watch?v=aXdBvyd-fyIdeyell
nekem lassan már mindegy, csak jöjjön már valaki guardba. Felőlem utána lehet puntert is draftolni 4-et, de egy guard jöjjön a 4. körben.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
ha 4.-re húzunk egy OG-t, akkor nem fogok puffogni egy évig.Amadeus91
ezt a csávót kérném húzásnak:

www.youtube.com/watch?v=aXdBvyd-fyI

built for this shit

több mint 10 éve
ha 4.-re húzunk egy OG-t, akkor nem fogok puffogni egy évig.
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
Ha Mario-t RE-nek húzták, akkor rendben van! Jobban értenek hozzá, mint mi. Az NFL.com-on az első nap A+-os volt, a második nap A-s, úgyhogy eddig nagyon rendben van szerintük.

Én TE-t nem húztam volna az tuti, akár jó akár nem jó játékos, mert szerintem fölösleges volt. A legjobb S is jöhetett volna illetve a már untig ismételt G poszt is megoldható lett volna, de úgy látszik a vezetőség fontosabbnak látta a TE pozíciót. Meglátjuk, illetve még a mai nap módosíthat sok mindent.
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Sunseri elmondta,hogy Marioban 2 dolgot is nagyon szeret. Az egyik az érettségét a másik,hogy mindig 100%osan oda teszi magát. Anno a Panthernél volt DL coach ahol edzette Pepperst is és elmondta,hogy Peppers legnagyobb erénye is ez,hogy mindig mindenbe oda tette magát.

Ezek alapvetően jó hírek de azért kétlem,hogy Mario valaha is Peppers lesz 😀

@http://www.silverandblackpride.com/2015/5/1/8533647/overconfident-mario-edwards-jr-got-reality-check-at-florida-state-oakland-raiders

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Kicsit utána néztem Marionak. Nagyon szépen összeszedetten játszik a srác és kemény. Pl ha pass rushnál látja,hogy nem ér oda az irányítóhoz azonnal teszi fel a mancsait zárva ezzel a felé eső passz sávokat.. Futás ellen brutál szóval ha idén tud ellenünk bárki is futni az valamit csal 😀. Szerintem ha tudják tartani a súlyát és technikailag csiszolni és átlagosan tud hozni egy 8 sack körüli szezont akkor okés.

Persze ettől függetlenül csalódott vagyok, mert bár hiány posztra jött lett volna jobb elérhető opció. Még akkor is ha Gergoryt a karaktere miatt, Owa-t meg a csípője miatt kivesszük.

Jobban belegondolva amúgy eltudnám képzelni,hogy Reggiek-nek ez egy hosszabb távú terve, úgy értve,hogy Tuck nem lesz fiatalabb. Egy vagy két év múlva Mariót át lehet tenni LDE-be Tuck utáni időkben míg az RDE posztot végérvényesen meg megoldhatjuk jövőre egy állat DE pickel.

Ami Walfordot illeti, teljesen jó szerethető minőségi pick. Olyn playa aki komoly impact lehet már rookie évében is adva még egy kis pluszt az Offensenek és Carrnak. Simán eltudnám képzelni,hogy keretszűkítés után Smith,Walford és Riviera maradna rosteren. Ergo lenne egy kiváló blokkoló, egy nagyon jó elkapó és egy H back Te rosteren akiket ha jól használnak önmagukban is komoly tényező és fejvakaró elemek tudnak lenni majd.

Nála az egyetlen "negatív" szájíz ami bennem van,hogy van több,nagyobb need a csapatban amit a 3 körben lehetett volna orvosolni. Még akkor is ha nem NEEDre húzunk hanem maradunk BPA alapon.

Összességében idáig 2 picknek örülök egy meg bizonyítson státuszban van nálam. Ha behúznánk Tre Jacksont vagy Dayl Williamst plusz J. Shaw-t és/vagy Ifo-t akkor már is sokkal jobb lenne az összkép és a kedv is!

több mint 10 éve
Én nagyot csalódtam a tegnapi napon, főként, ha úgy vesszük, hogy meg volt a lehetőségünk mind2 körben jobbat húzni.
Nem hiányposztra húztunk nem feltétlen ugrade playereket, ez ami leginkább zavar.
Legalábbis, én nem tekintem a run stopper a falban és TE-t hiányposztnak.
több mint 10 éve
Na eddig összességében a csalódott és a meglepett szavak keveregnek bennem, de inkább a meglepett a találóbb!

Első körben nem volt semmi meglepő vagy csalódásra okot adó. Nálam Amari Cooper volt az első számú WR a classban, tudtam, h mentalitásra abszolút illik a RM "sémába" és remekül beilleszkedik majd a fiataljaink közé. Számomra nem kérdés, h Ő a csapat legjobb WR-e és egyszemélyben emeli az egész gárdát egy következő szintre.
Cooper nálam abszolút A+ húzás, hiszen a draft egyik legjobb játékosát hoztuk el az egyik legnagyobb hiányposztunkra és rengeteget segíthet a fiatal (Franchise?) QB-nk fejlődésében is.

Második körben jött a WTF? pillanat. Kicsit egy pillanatra ilyen Al Davises időkbeli draft flashback-em volt...Van előttem X használhatónak tűnő név, aztán érkezik egy olyan pick, amire hirtelen köpni, nyelni nem tudok. Na ez a pick eléggé padlóra vágott hajnalban. Mostanra tudjuk, h a poszt-ot mindannyian hasonlóan láttuk RM-ékkel, ugyanis Mario Edwars Jr. RDE szerepkörbe érkezik. Azt majd az idő dönti el kinek van igaza a játékosokat illetően, de P.Smith vagy Owa nálam előrébb voltak a listában. Mondjuk Owa csúszott egy komolyat, szóval lehet a média és a fan-ok rtékelték őt magasabbra pre-draft. P.SMith 3-4OLB lesz, de azért az Ő fejlődését érdemes lesz követni és összevetni időről időre MEJr.-ével.
Vic Tafur (gondolom a conf. call alapján) "tolmácsolta" Edwards válaszát, miszerint RDE lesz és a mostani 280-as súlyát kell majd tartania.

Megnéztem a 2014-es top sack gyárosok közül azokat, akik 280 fonttal vagy körülötte játszanak. Watt, Super Mario, JPP, Vinny Curry...első kettő már a combine idejében is nehezebb volt, mint most ME, míg az utóbbi kettő pedig könnyebb...az azért egyértelmű, h Edwards nem Watt, Mario, JPP jellegű freak, bár elég atletikus. 310 fonttal ugrott elvileg hátraszalltó-t, ami egyfelől nem épp fontos egy amerikai focisnál, de atletikusságra, robbanékonyságra utal! A 40yardja Watt-al van egy szinten és veri Curry-t jócskán. Vertical jump nem kimagasló, de a broad jump Watt és Mario szintjén van. A 20yard és 3 cone számai Mario Williams-éhez hajaznak, de csak föntről. A 3 cone a fontos szerintem innen. Az azért elsőre látszik, h MEJr. nem a speed rusher kategóriába esik ezzel a számmal, komoly erő és technika kell ahhoz, h Ő sikeres pass rusher legyen NFL szinten és ez kérdéses hiszen egyetemi szinten nem sikerült ebben fejlődnie, azok után top HS prospectként érkezett. Súlyával voltak gondok és ilyenkor sztem mindig hozzáállásbeli gondok is vannak, de ha fejben rendben van akkor lehet Ő jó.
Na 3 cone-ra visszatérve találtam még pár érdekes számot: Greg Hardy 7,13; Oliver Vernon 7,39; Tamba Hali 7,28

Hali egyébként nagyon hasonló méretekkel tolta a pro day-ét anno, mint ME és az eredmények is elég hasonlóak sztem. Greg Hardy combine, pro day számai is elég közel vannak, illetve a jóval könnyebb Vernon Oliveré is. Véletlenül sem azt akarom mondani, h ME is 10+ sack-es emberke lesz rögtön, de az atletikusság sztem megvan a 4-3DE poszthoz és lehet Ő sikeres NFL szinten, mint all around DE.

Segíteni fogja a helyzetét, h Killa Mack lesz az átellenes oldalról a rohamozó, Mack lesz az OC-k elsődleges gondja, illetve lesz mellette egy elég mély és erős DL még. Meglássuk mire lesz ez elég...hosszútávon sztem esélyes, h LDE esz majd Tuck helyén, ha\amikor sikerül true RDE-t taálni, addig meg a legjobb 4-es kell a falba...

www.youtube.com/watch?v=JrYhnZwdjbI&t=8m23s

Harmadik körben szintén jött egy kis meglepi, de ez már nem WTF formában 😊. Clive Walford sztem a 3.kör elején jó pick. Jó méretű TE, aki komoly elkapások bemutatására képes. Blokkolásban kell még fejlődnie, de nem olyan mélyről indul, mint mondjuk Rivera és megvan a mérete, ereje, hogy beérjen azon a területen is. Sztem simán megcsípheti a kezdő posztot és lesz mögötte egy kimondottan blokkoló TE Smith személyében és egy elkapó Rivera személyében. És ott lesz még Reece is...
Igazából pont azért volt kicsit meglepő a dolog, mert Smith, Rivera és Reece egész vállalhatónak tűnt, de gy meg kimondottan pofás kezd lenni ez a TE, H-back poszt is!

John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff
Texted a lot of scouts about new Oak TE Clive Walford - all talked about his balls skills & ability to flex out. Mismatch

Mai délután várok még OG-t mindenképpen és DB is érkezik majd vszeg.

La'el Collins, ha sikerül tisztáznia magát érkezhet, bár ezt kétlem...
Jay Ajayi BPA alapon beléphet a képbe, bár nem hiszem, h viszünk futót, pláne ilyen elöl...

OG posztra érkezhetne:
Daryl Williams, Tre Jackson, Jarvis Harrison

DBnek jöhet:
Adrian Amos, Josh Shaw, Ifo, James Sample, Derron Smith

Ramik Wilson pedig opció lehet ILB poszton Lofton mögé tanulni...

több mint 10 éve
Hogyha ezt a draftot jól lehoztuk volna,akkor megindulhattunk volna felfelé,de így... Rossz eddig nagyon a draft... Cooper még okés. Én a seconderytől félek nagyon,főleg a cb poszttól,meg safetyt is kellett volna intézni,aztán, majd meglátjuk...
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No akkor, az elso valasztas arades, bar en a White vonaton ulok.
A masodik korost nem nagyon ertem, de majd kiderul.
Walford pedig nagyon jo fegyver lesz, parades elkapasokra kepes.

Osszessegeben uditoen jo eddig.
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha 4. körben RM talál egy használható G-t, akkor még pofás is lehet ez a draft. Edwards szerintem LDE-nek jön, Középen az Ellis - Williams kettős fog rombolni, jobb oldalon pedig Mack lesz rotációban egy fiatallal. Mögöttük a Smith - Lofton - Moore hármas megfelelő lehet, főleg, ha még hozunk egy csere LB-t pl az 5. körben.

Az O# erősítése-főleg a passzjátékban-alapfeltétel a mai NFL-ben. Vannak ígéretes fiatalok és használható veteránok, akik még bizonyítani akarnak. Én bízok abban, hogy a megfelelő embereket húztuk, a megfelelő posztra. Cooper behúzása után nekem tulajdonképpen már nem lehet csalódás ez a draft class. Legalábbis első ránézésre. Az idő meg majd eldönti a többit.

több mint 10 éve
Kiment a két kiszemelt játékosom... Walford lett a pick... újabb elkapó TE Rivera mellé. Én idén nem húztam volta TE-t, de ha ez kell egy hatásos O#-hez akkor legyen. Cooper,Streater, Crabtree, Jones, Rivera, Walford, Reece, Helu... hmm... célpontban nem lesz hiány.peterbadbone
blokkolni jobbközépen ki fog? QB-ra menni ki fog?

Vicc ez a 2 kör.Amadeus91
nincs még vége a draftnak...nyugodjá má meg kicsit...