Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
van eselyrmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
több mint 10 éve
rmelem OLt visznekjaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
több mint 10 éve
jaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulok
több mint 10 éve
na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jön
több mint 10 éve
na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet Gregory
több mint 10 éve
szanaszét adná 35.-re.
espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/10819/randy-gregory-headlines-raiders-options-at-no-35
több mint 10 éve
Hú bazzeg Amadeus, az a rinya, amit te bármi kapcsán le tudsz vágni...Egyébként szerintem zseni lesz Cooper, jól jártatok, és jó látni, hogy végre a Raiders is normálisan draftol 😀 (Bár kicsit unalmasak így a draftok)
több mint 10 éve
úgy tűnik, hogy nem csak Leonard Williams akart itt játszani.Ian Rapoport @RapSheet
@TheRaidersDaily Cooper wanted to be a Raider
RAIDERS @TheRaidersDaily
@RapSheet I'm sure Cooper was happy to go 4 in the draft, anybody would. It was just a joke
Ian Rapoport @RapSheet
@TheRaidersDaily No, I’m telling you he wanted to be a Raider.
built for this shit
több mint 10 éve
ja persze, feketeBorbinhonem gondolkodni draftoltuk az látszik az arcán.Amadeus91deyell
több mint 10 éve
ja persze, feketenem gondolkodni draftoltuk az látszik az arcán.Amadeus91deyell
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Az másik Collins 😊Szerintem Jalen csúszik min. a 5. körig, hacsak ma nem tisztázzák valamennyirePariJalen Collins a balhéival elég válalós lenne nem?Anno Menelik Watson kihuzásakor sem gondolkodott sokat. Ott is egy OT run után ő maradt az első a boardon és nem is teketóriázott, pedig ennyire előre nem várták, mert nyers volt, de be kellett huzni... peterbadboneettől tartok én is, hogy megint húzunk egy project játékost a 2. körben, mint Watson volt (Clemmings pont rá emlékeztet idén btw.).
2. körben örülnék valamelyiknek: Gregory, Odighizuwa, Preston Smith, Eric Kendricks
nem örülnék: Eli Harold, Danielle Hunter, Nate Orchard
so-so: Maxx Williams, Eric Rowe, Jalen Collins, Landon Collinsdeyell
Remélem DE érkezik az első 3-asból!Rolni
Sok a balhés Collins a draft elején 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Raider Troy: www.youtube.com/watch?v=NbA8x53UJeY&spfreload=10 (Cooper)
több mint 10 éve
deyellJó lesz ez így! | Csóri Tampa!!! |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
2 mock is Jake Fishert mondja hozzánk
több mint 10 éve
Szerintem Jalen csúszik min. a 5. körig, hacsak ma nem tisztázzák valamennyireJalen Collins a balhéival elég válalós lenne nem?Anno Menelik Watson kihuzásakor sem gondolkodott sokat. Ott is egy OT run után ő maradt az első a boardon és nem is teketóriázott, pedig ennyire előre nem várták, mert nyers volt, de be kellett huzni... peterbadboneettől tartok én is, hogy megint húzunk egy project játékost a 2. körben, mint Watson volt (Clemmings pont rá emlékeztet idén btw.).
2. körben örülnék valamelyiknek: Gregory, Odighizuwa, Preston Smith, Eric Kendricks
Remélem DE érkezik az első 3-asból!Rolni
több mint 10 éve
Amari Cooper + Derek Carr = AC/DCakkor már értem, h miért nem White jött...
deyell
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
második körben mégis ki van?Amadeus91Randy Gregory

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jalen Collins a balhéival elég válalós lenne nem?Anno Menelik Watson kihuzásakor sem gondolkodott sokat. Ott is egy OT run után ő maradt az első a boardon és nem is teketóriázott, pedig ennyire előre nem várták, mert nyers volt, de be kellett huzni... peterbadboneettől tartok én is, hogy megint húzunk egy project játékost a 2. körben, mint Watson volt (Clemmings pont rá emlékeztet idén btw.).
Remélem DE érkezik az első 3-asból!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Ma mikor kezdődik? Előre is köszi a választ!CubeheadEgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Anno Menelik Watson kihuzásakor sem gondolkodott sokat. Ott is egy OT run után ő maradt az első a boardon és nem is teketóriázott, pedig ennyire előre nem várták, mert nyers volt, de be kellett huzni... peterbadboneettől tartok én is, hogy megint húzunk egy project játékost a 2. körben, mint Watson volt (Clemmings pont rá emlékeztet idén btw.).
so-so: Maxx Williams, Eric Rowe, Jalen Collins, Landon Collins
built for this shit
több mint 10 éve
Anno Menelik Watson kihuzásakor sem gondolkodott sokat. Ott is egy OT run után ő maradt az első a boardon és nem is teketóriázott, pedig ennyire előre nem várták, mert nyers volt, de be kellett huzni... Nálam az Amari pick volt a legjobb választható verzió, kíváncsian várom a folytatást. Nekem innen nincs "favoritom", de kíváncsi vagyok, hogy Rollins mikor fog kimenni.
deyell
deyell