Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
www.csnbayarea.com/raiders/del-rio-expectations-should-be-high-amari-cooper
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Arra gondolok, h RM azért eléggé board alapján dolgozik és ha sok OL kimegy lehet nem reachel kicsit, hanem viszünk mát, mert a board azt diktálja...ezt is megértem, de jó volna egy fasza OG-t látni a 3.ban a tutter DE-nk után a 2.ban 😀OG kell majd bizony, de nem tetszik, h Cameron mellett Tmlinson is kiment 1.ben. Lehet így megindul egy run a 2.ban és a 3.ban nem lesz value emberke...RolniEszetlen run-nak kell lennie, hogy 3. kör elejére ne maradjon értéken OG. Az is igaz, hogy már az 1. fordulóban pörgött az OL rendesen.tomi-tomi
több mint 10 éve
OG kell majd bizony, de nem tetszik, h Cameron mellett Tmlinson is kiment 1.ben. Lehet így megindul egy run a 2.ban és a 3.ban nem lesz value emberke...RolniEszetlen run-nak kell lennie, hogy 3. kör elejére ne maradjon értéken OG. Az is igaz, hogy már az 1. fordulóban pörgött az OL rendesen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
2. GregoryGregory pickkel egyébként ki leszek majd békülve, ha húzzuk, mert bízom annyira RM-ben, h feltudja mérni fejben mi a helyzet ésbízom annyira JDR-ben és Nortonban, h tudják majd használni. Ettől függetlenül egy P.SMith pickel nyugdtabb lennék talán, bár az upside Gregory mellett van talán...
3. OG
Kellett aludni egyet ehhez a Kádár-pickhezAmadeus91
OG kell majd bizony, de nem tetszik, h Cameron mellett Tmlinson is kiment 1.ben. Lehet így megindul egy run a 2.ban és a 3.ban nem lesz value emberke...
több mint 10 éve
2. Gregory 3. OG
Kellett aludni egyet ehhez a Kádár-pickhez
több mint 10 éve
Jól alakul a draft számunkra 😊Gregory és Landon Collins még bent van kár,hogy csak 3.nak húzunk, mind kettő jó lenne.PariPreston Smith, Odighizuwa, Kendricks
ebből a háromból kéne valaki.deyell
Az általad soroltakon túl Randy Gregory is képben lehet még, voltak ugye riportok, h nagyon kamázzuk, jót beszélgettek vele a kombinén. Nem tudom mennyire örülnék neki...
Denzel Perryman is képbe kerülhet esetleg...illetve Eric Rowe lehet még darkhorse befutó Bill Willaimson szerint is...
Én nem hiszem, h Landon Collins érkezne...
Rangsorban Gregory-t nem tudom elhelyezni...ha RM-ék azt gondolják, h fejben rendben van akkor nagy fogás lehet, mert nemrég még TOP 10-es prospect volt...
Őt nem figyelembe véve nálam is a Preston, Owa, Kendricks a sorrend erre a 2. körre...
Titans és Bucs pickek elég sokfelé mehetnek, de lesz még benn számunkra hasznos playa az biztos!
több mint 10 éve
Az egyetem alatt Cooper sokkal jobb volt mint Beckham. Tavalyi drafton nem volt túl nagy hype Beckhem-ért. Irányítótól is sok függ, de biztosan a legjobb WR-t húztátok a drafton. Olyan QB-val csinált 1500+ yardot aki még messze a közepes szint alatt van. Javaslom 1-2 Alabama meccs megnézését, főleg azokat amiken 200+ yardot csinált 10+ elkapásokból. Voltak olyan meccsek ahol az elkapások 70%-t Amari hozta, pedig kiemelt figyelmet kapott a védelmektől. Nagyon sok yardot hoz elkapások után is. Személy szerint nem örülök, hogy hozzátok került., főleg Crabtree után.Cooper nem Green szintű játékos, hanem Odebb Beckham Jr. szintű. Puff.Cooper nem az A.J. Green szint. Nem lesz akkora boost az O#-nek.Amadeus91Tavaly gyengébb D line-nunk volt,mint idén és még is az offense volt a csapat gyengesége. Kell,hogy pontokat tegyünk fel és hagyjuk a defense-t fújni. Szóval én örülök,hogy megerősítettük az offense-tCubeheadhagyjuk. Leo-t fennhagytuk a boardon úgy, hogy kurva szar a DL-class, és a második elején nem lesz értelmes passrusher. Majd szophatjuk a faszt az "elit" elkapónkkal, mikor megint 32. lesz a D# a ligában DL híján.Amadeus91utolsó elbaszott szar pick....Amadeus91neked meg mi bajod? TOP WR Carr-nakRolni
Egyébként pedig ezerszer jobban illik a játékstílusa Carréhoz, sokkal jobb lehet vele, mint amilyen Green lenne.
És pontosan ugyanolyan impactot ad, ha megkapja a labdákat.
A DL-class pedig kibaszott mély az idei drafton, tök fölöslegesen sírsz.
Harold, Gregory ott van még, csak hogy két minőségi prospectet mondjak, de van még ILB, S, akik mind needre jönnének, és jó pick lenne bármelyik.Stez
több mint 10 éve
Cooper nem Green szintű játékos, hanem Odebb Beckham Jr. szintű. Puff.Cooper nem az A.J. Green szint. Nem lesz akkora boost az O#-nek.Amadeus91Tavaly gyengébb D line-nunk volt,mint idén és még is az offense volt a csapat gyengesége. Kell,hogy pontokat tegyünk fel és hagyjuk a defense-t fújni. Szóval én örülök,hogy megerősítettük az offense-tCubeheadhagyjuk. Leo-t fennhagytuk a boardon úgy, hogy kurva szar a DL-class, és a második elején nem lesz értelmes passrusher. Majd szophatjuk a faszt az "elit" elkapónkkal, mikor megint 32. lesz a D# a ligában DL híján.Amadeus91utolsó elbaszott szar pick....Amadeus91neked meg mi bajod? TOP WR Carr-nakRolni
Egyébként pedig ezerszer jobban illik a játékstílusa Carréhoz, sokkal jobb lehet vele, mint amilyen Green lenne.
És pontosan ugyanolyan impactot ad, ha megkapja a labdákat.
A DL-class pedig kibaszott mély az idei drafton, tök fölöslegesen sírsz.
Harold, Gregory ott van még, csak hogy két minőségi prospectet mondjak, de van még ILB, S, akik mind needre jönnének, és jó pick lenne bármelyik.
több mint 10 éve
Hát igen, de szerintem a class talán legjobb safety-jet nem hiszem hogy bent hagyjuk, főleg, hogy Cwood-nak valszeg ez az utolsó idénye.Gregory és Landon Collins még bent van kár,hogy csak 3.nak húzunk, mind kettő jó lenne.PariPreston Smith, Odighizuwa, Kendricks
ebből a háromból kéne valaki.deyell
több mint 10 éve
Gregory és Landon Collins még bent van kár,hogy csak 3.nak húzunk, mind kettő jó lenne.PariPreston Smith, Odighizuwa, Kendricks
ebből a háromból kéne valaki.
built for this shit
több mint 10 éve
Gregory és Landon Collins még bent van kár,hogy csak 3.nak húzunk, mind kettő jó lenne.Bár a Tampa és a Titans need-jeit elnézve szerintem mi Landon Collins fogjuk húzni.
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 3m3 minutes agoReggie McKenzie said Raiders "had all the information we needed to see" on Amari Cooper without a team visit. His skill set - he can run routes. He's exceptionally quick, fast, understands the game. Not maxed out - still young.
Del Rio says Cooper is "polished" and admits it's weird to say that about a draft pickRolni
Cooper a draft előtt:
R.I.P Freddy G @AmariCooper9
I'm not thinking about a mansion man I'm thinking about Canton!
built for this shit
több mint 10 éve
Eddig remek
több mint 10 éve
nagyon izgulok, hogy ray, vagy gregory lecsúszik-e, és ha igen akkor elvisszük-e vmelyiket...ha már csúszók - collinst szerintem 6 kör előtt elvinni felelőtlenség lenne (kivéve, ha holnapig tisztázza magát)
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 3m3 minutes agoDel Rio says Cooper is "polished" and admits it's weird to say that about a draft pick
Vic Tafur @VicTafur 6m6 minutes ago
McKenzie says he never heard any negatives on Cooper; "he can run routes with his eyes closed." #Raiders
több mint 10 éve
Cooper-Streater kezdő páros, Crabtree-Holmes-JJ trió mögöttük és még egy kis harc Butler-Thompkins-etc, ha 6 WR-t viszünk majd keretre. Pofás!
több mint 10 éve
Tim Brown @TimBrownI'm at my daughter's track meet, all of sudden my phone starts blowing up! YES I LOVE THE PICK!! looking forward to watching Amari grow!
built for this shit
több mint 10 éve
Iowa OL Brandon Scherff was 3rd overall on the Redskins board, behind only Dante Fowler and Amari Cooper. (Albert Breer)és White előtt sem 😊
nem csak McKenzie-nél volt Cooper Williams előtt.deyell
több mint 10 éve
Iowa OL Brandon Scherff was 3rd overall on the Redskins board, behind only Dante Fowler and Amari Cooper. (Albert Breer)Kiváncsi vagyok nekünk Fowler Cooper előtt volt-e...
nem csak McKenzie-nél volt Cooper Williams előtt.deyell
több mint 10 éve
Iowa OL Brandon Scherff was 3rd overall on the Redskins board, behind only Dante Fowler and Amari Cooper. (Albert Breer)nem csak McKenzie-nél volt Cooper Williams előtt.
built for this shit
több mint 10 éve
Én azt hittem, hogy DL-be draftolunk, mert - ahogy Amadeus is mondta - jó WR-t nagyobb esélyünk lett volna találni a másodikba, mint DL-t, de a darft igazi értékét igazán úgyis a 2-4 körös pick-ek jelentik, majd meglátjuk.Csalódott azért egyáltalán nem vagyok.
több mint 10 éve
decent passrusher?! Ebben a vékony classban?Még kurva sokanBrucemásodik körben mégis ki van?Amadeus91Mack és a második körben választott ember! 😊Bruceés passrush honnan lesz?Amadeus91Cooper nem az A.J. Green szint. Nem lesz akkora boost az O#-nek.Amadeus91Leonard Williams meg nem Suh szint. egy jó futás elleni DT, de pass rushban erősen kérdéses, mire lesz képes az NFL-ben. Coopernek jobban örülök.deyell
több mint 10 éve
ne legyél előre ennyire negatív 😀második körben mégis ki van?Amadeus91Mack és a második körben választott ember! 😊Bruceés passrush honnan lesz?Amadeus91Cooper nem az A.J. Green szint. Nem lesz akkora boost az O#-nek.Amadeus91Leonard Williams meg nem Suh szint. egy jó futás elleni DT, de pass rushban erősen kérdéses, mire lesz képes az NFL-ben. Coopernek jobban örülök.deyell
NEm kellenek negatív hullámok 😊
Shane Ray és Randy Gregory csúszik...ez segíthet nekünk. Ha nem is ők, de Owa vagy Preston esetleg meglehet 2.ban
több mint 10 éve
Azért kíváncsi leszek White-ra. Szezon végén Cooper vagy White-nak lesznek komolyabb statjai

több mint 10 éve
Még kurva sokanmásodik körben mégis ki van?Amadeus91Mack és a második körben választott ember! 😊Bruceés passrush honnan lesz?Amadeus91Cooper nem az A.J. Green szint. Nem lesz akkora boost az O#-nek.Amadeus91Leonard Williams meg nem Suh szint. egy jó futás elleni DT, de pass rushban erősen kérdéses, mire lesz képes az NFL-ben. Coopernek jobban örülök.deyell