Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
1. Kör Leo/Vic2. Odizguwa geci a UCLA-ről
Ma éjjel van?
több mint 10 éve
Evan Silva @evansilva 1h1 hour agoSchefter on Mike & Mike said there are multiple teams who believe La'El Collins won't be drafted.
UDFA LT of the future 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Mivel még nem volt 😉Hát ez érdekes...fordítva még tudnám hova tenni 😊
Kevin White signs a helmet for Fred Biletnikoff.
Cubehead
több mint 10 éve
Mivel még nem volt 😉Kevin White signs a helmet for Fred Biletnikoff.

több mint 10 éve
Még egy Cooper előrejelzés Bob McGinn-tőlm.jsonline.com/sports/packers/bob-mcginns-first-round-nfl-mock-draft-b99490465z1-301778881.html
Itt meg egy Leo Williams pick Evan Silva-tól, aki Coopert 1\3-ra teszi...
www.rotoworld.com/articles/nfl/53823/60/silvas-2015-nfl-mock-draft
több mint 10 éve
Hát én néztem azt az összemontázsolt 40yardot és nem láttam olyan különbséget, illetve meccsvideókon nem nagyon tűnt fel, h gond lenne Cooper sebességével, de elhiszem én ezeket, mint egyszerű fan.Mitől van White-ban ennyivel több potenciál? Én csak ezt nem értem...Coopernél fel szokták hozni, hogy a végsebessége miatt mélységben nem biztos h használható lesz a profiknál. Míg White magas és gyors, ráadásul ahogy egyre több útvonalat futtattak vele a WVU-n úgy lett egyre jobb. Ami White-nál gond lehet elvileg hogy hogyan fogja egy pro CB jammelését kezelni a LoS-en, ezt egy ekkora elkapónak, aki mellé még szorgalmas is meg kell tudni oldani szvsz. A másik amit emlegetnek vele kapcsolatban, hogy nem egy YAC gyár. Én egyébként is hülyét tudok kapni attól mikor WR1-re hívnak screent, szóval én ezen is felül tudok emelkedni.empty taxi
Rolni
Elvileg meg kell tudni oldania majd White-nak persze, de pl Cooper ezt is már tutira tudja és még lehet ebben jobb is, ahogy erősödik, még több rutint szerez...
Nem akarok én okoskodni, mert nagyon keveset értek a ehhez a scouting témához csak nem látom azt a lényegesen nagyobb upside-ot, a kockázat mellett...
több mint 10 éve
Mitől van White-ban ennyivel több potenciál? Én csak ezt nem értem...Ezt így nehéz megfogalmazni, ha űzöd ezt a sportot vagy jobban beleásod magad és nem csak egészében nézed a meccseket akkor ezt lehet látni,hogy White még nincs plafonon. Persze benne van a lehetőség,hogy nem is lesz. Ugyan így látszik DGB-nél is,hogy több van benne mint amit megmutatott csak nála ugye kérdéses a karakter is szóval még nagyobb az esélye,hogy nem is fogja kihozni a maximumot. De amúgy meg ahogy írtam én White-tal szemben kicsit elfogult vagyok és szubjektívevéleményem osztottam meg. Ugyan úgy fogok örülni ha Cooper jön, mint ha White mert kell az Offensenek és Carrnak is az erősítés.
Rolni
DANDE
Én is osztom,hogy szívesen látjuk bárki véleményét,szóval Like!

több mint 10 éve
Mitől van White-ban ennyivel több potenciál? Én csak ezt nem értem...Coopernél fel szokták hozni, hogy a végsebessége miatt mélységben nem biztos h használható lesz a profiknál. Míg White magas és gyors, ráadásul ahogy egyre több útvonalat futtattak vele a WVU-n úgy lett egyre jobb. Ami White-nál gond lehet elvileg hogy hogyan fogja egy pro CB jammelését kezelni a LoS-en, ezt egy ekkora elkapónak, aki mellé még szorgalmas is meg kell tudni oldani szvsz. A másik amit emlegetnek vele kapcsolatban, hogy nem egy YAC gyár. Én egyébként is hülyét tudok kapni attól mikor WR1-re hívnak screent, szóval én ezen is felül tudok emelkedni.
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ez is eléggé igaz mondjuk 😊Bocsánat, hogy belekotyogok, de sztem Cooper annyira nektek áll, hogy az már szinte ordít. Kevés ennél egyértelműbbnek tűnő pick van.dandeMcKenzie a Packerstől jött, ott meg az a vezetőségre jellemző, hogy nem húznak első körben elkapót, inkább a másodikban.
különben meg a GM is volt linebacker, a HC és a DC is volt linebacker, ezért LB-t fogunk húzni!deyell
akkor Vic Beasley in Silver and Black??
több mint 10 éve
Bocsánat, hogy belekotyogok, de sztem Cooper annyira nektek áll, hogy az már szinte ordít. Kevés ennél egyértelműbbnek tűnő pick van.dandeMcKenzie a Packerstől jött, ott meg az a vezetőségre jellemző, hogy nem húznak első körben elkapót, inkább a másodikban.
különben meg a GM is volt linebacker, a HC és a DC is volt linebacker, ezért LB-t fogunk húzni!
built for this shit
több mint 10 éve
Bocsánat, hogy belekotyogok, de sztem Cooper annyira nektek áll, hogy az már szinte ordít. Kevés ennél egyértelműbbnek tűnő pick van.Nem kell bocsánatot kérni 😊
Elvinni senki nem fogja előletek, WR nagy need, és nagy közmegegyezéssel ő a legjobb a jelenlegi WR classban. Carrnak nagy segítség lenne. Szerintem kár lenne annyit variálnotok és be kéne őt húznotok. Passzsiettetőnek egyrészt ott van Mack, neki pedig segítőt kell "csak" találnotok, azt pedig lehet később is, illetve mélyíteni a depth-t. OT meg ugye ami még fontos lenne nincs olyan aki 1/4-n kihagyhatatlan.
Még egyszer bocsánat, hogy beledumálok, csak ezt most fontosnak éreztem véletek megosztanidande
Bárki véleményét szívesen vesszük sztem!
Én is úgy gondolom, h Cooper a legkézenfekvőbb választás, de a WR class mélysége miatt elképzelhető egy másik forgatókönyv is. Mondjuk a legutóbbi Gregory és Shane valószínű csúszások segíthetnek minket abban, h a 2. kör elején használható DE-t találjunk.
több mint 10 éve
S végük White. Én kicsit elfogult vagyok szóval ez itt már abszolult szsvsz. Kéretik ezt is figyelembe venni olvasásánál 😀Mitől van White-ban ennyivel több potenciál? Én csak ezt nem értem...
Én sem szoktam rajongani a one year wonderekért. Alapból se főleg ilyen magasan rangsorolva. De mentalitása jó benne van a bizonyítási vágy,hogy megmutassa ki a király. Agresszív jól használja ki a fizikai adottságait. Az fix,hogy kell neki pár meccs míg megszokja az NFL-t ami mondjuk Coopernak valszeg gyorsabban fog menni, De Copper annyi amit most is látsz, kb már most lehet tudni a határait,hogy kiváló route runner épp ezért day one starter és impact jó játékos. Ellenben White-ban ugyan úgy látni azt,hogy már első évében impact lehet de nem látni mi mindenre képes,hol a plafon nála. Ezt Mayock is lenyilatkozta és a mockjában is elmondja csak azért tette Coopert hozzánk és nem White mert már első nap segítség lehet Carrnak. De ugye épp az előbb említett potenciál miatt van nála előrébb sorolva White.Cubehead
Azt értem, látom, h kicsit magasabb és kicsit hosszabb a karja, nagyobbat ugrik, ergó nagyobb az elkapási rádiusza, de ellenben kisebb a keze, gyengébben futja a routokat, nem olyan fürge és hirtelen. A sebességük között is van némi különbség, de a pályán az nem igazán markáns eltérés. Tavalyi class legjobbja is az a Beckham lett aki fürge, hirtelen, remek route futó, biztos kezű elkapó és természetesen gyors, de nem magas...
több mint 10 éve
Bocsánat, hogy belekotyogok, de sztem Cooper annyira nektek áll, hogy az már szinte ordít. Kevés ennél egyértelműbbnek tűnő pick van.Elvinni senki nem fogja előletek, WR nagy need, és nagy közmegegyezéssel ő a legjobb a jelenlegi WR classban. Carrnak nagy segítség lenne. Szerintem kár lenne annyit variálnotok és be kéne őt húznotok. Passzsiettetőnek egyrészt ott van Mack, neki pedig segítőt kell "csak" találnotok, azt pedig lehet később is, illetve mélyíteni a depth-t. OT meg ugye ami még fontos lenne nincs olyan aki 1/4-n kihagyhatatlan.
Még egyszer bocsánat, hogy beledumálok, csak ezt most fontosnak éreztem véletek megosztani
több mint 10 éve
Utána jön White nekem aki kicsit bust szagú, de mindenki annyira odavan érte. Én nem kedvelem a 1 year wondereket, de sok szaki simán Cooper elé is beteszi, mint pl az a Mayock is aki sztem elég jól látja a dolgokat sokszor...Annyit fűznék hozzá mint szvsz,hogy én se Dupree-t se DGB-t nem látnám még letrade után se nálunk szívesen. Mégpedig a következő okok miatt.
Dupree baromi atletikus, ha jól néztem Justin Houston számait hozta kb egy az egybe, de baromi nyers és nagy kérdés, h arannyá vagy Gholstonná válik majd 😊 Letrade után jó célpont lehet.
DGB-t ha kivinnénk egy letrade után akkor nem fáznék, ugyanis az azt jelentené számomra, h rendben lesz. Ha valami eddig elmondható RM-ről, h jó választotta meg melyik problémás múltú fiatalt lehet elhozni...Rolni
Dupree ahogy írtad jó atléta sőt kiváló de nyers. Baromi nagy a Bust lehetőség benne és szerintem mi ezt nem engedhetjük meg. Akkor már inkább húzzunk más posztra de bevethető impact játékost. Tudom nagy need a pass rush de néha felkell mérni a helyzetet és igazodni a classhoz. Ha fele ennyi talent lyuk lenne a rosteren akkor azt mondanám ok, de így :/
Ami meg DGB-t illeti - már egyetemi szinten is sokkal dominánsabb lehetett volna a tehetsége alapján. Nekem nagyon hajaz Josh Gordonra a Cleavlend elkapójára, aki ha nem herdálná el a tehetségét top wr lenne de így max csak alkalmankénti színfolt. Ez nekünk ugyan úgy nem fér bele. Akkor már inkább húzzuk be Agholor aki Cooper után a második legjobb route runner az ide classban és kiváló visszahordó is egyben.
S végük White. Én kicsit elfogult vagyok szóval ez itt már abszolult szsvsz. Kéretik ezt is figyelembe venni olvasásánál 😀
Én sem szoktam rajongani a one year wonderekért. Alapból se főleg ilyen magasan rangsorolva. De mentalitása jó benne van a bizonyítási vágy,hogy megmutassa ki a király. Agresszív jól használja ki a fizikai adottságait. Az fix,hogy kell neki pár meccs míg megszokja az NFL-t ami mondjuk Coopernak valszeg gyorsabban fog menni, De Copper annyi amit most is látsz, kb már most lehet tudni a határait,hogy kiváló route runner épp ezért day one starter és impact jó játékos. Ellenben White-ban ugyan úgy látni azt,hogy már első évében impact lehet de nem látni mi mindenre képes,hol a plafon nála. Ezt Mayock is lenyilatkozta és a mockjában is elmondja csak azért tette Coopert hozzánk és nem White mert már első nap segítség lehet Carrnak. De ugye épp az előbb említett potenciál miatt van nála előrébb sorolva White.

több mint 10 éve
Fowler van nálam az említettek közül az utolsó helyen. Ettől függetlenül nem lennék csalódott, ha Ő érkezne.Akiknek nagyon örülnék: Leo Williams, Amari Cooper, Vic Beasleyegyáltalán nem örülnék Fowlernek, csalódott lennék, ha őt húznánk. semmi különlegeset nem látok benne. oké, keményen játszik, de nem kiemelkedő atléta. Cooper, Beasley oké, Williams mivel nagyon nálunk akar játszani, ezért jöjjön. más ne nagyondeyell
Akiknek "csak" örülnék: Dante Fowler Jr., Kevin WhiteRolni
Jó méretű, agresszív játékos, sok helyen dícsérik a csípőjét és a lábait, egyetemen sok poszton bevetésre került. Ez egyfelől jó, mert nem lenne idegen neki sem az OLB sem a DE poszt, másfelől sztem visszatartotta a fejlődését, h ennyi helyen használták. Ha bekerül az NFL-be és kap egy fix posztot (DE\OLB) és abba az edzők segítségével elmélyül sztem jó kis playa lesz belőle. Mayock listáján a top edge rusher.
Utána jön White nekem aki kicsit bust szagú, de mindenki annyira odavan érte. Én nem kedvelem a 1 year wondereket, de sok szaki simán Cooper elé is beteszi, mint pl az a Mayock is aki sztem elég jól látja a dolgokat sokszor...
Az első 3-hoz nincs igazán preferencia sorrendem. Szerintem Cooper a legjobb WR, Beasley a legjobb pass rusher, míg Williams a legjobb interior DL. Mindegyik rögtön impact lehet, mindegyiknek baromi nagy a potenciálja és sztem elég magas a "padlójuk". Williams felkapása azért lenne érdekes, mert borulna az első-második körös edge-WR vonalam 😊
Williams már most remek futás ellen és időnként passz ellen is remekelt. Nagyon fiatal és nagyon edzhető sztem emiatt,a fizikai képességek meg adottak a sikerhez.
Beasley a legjobb siettető sztem a classban, egyetlen kicsi kérdőjel a posztja nálunk, ugyanis Mack sztem SLB poszton kellene, h maradjon a jövőben is. Beasley így lenne RDE, de igazából nem gond ez, mert amilyen combosnak néz ki a fal többi része kb 3-4 ROLB feladatköre lenne, ami meg fit neki...még az is lehet, h felállítjuk majd rendszeresen...
Cooper sztem remek elkapó lesz, Carr számára azonnali segítség lenne, ami ugye nagyon fontos lenne az Ő fejlődése miatt. A WR corp rögtön egy elég fasza egységgé válna...
Dupree baromi atletikus, ha jól néztem Justin Houston számait hozta kb egy az egybe, de baromi nyers és nagy kérdés, h arannyá vagy Gholstonná válik majd 😊 Letrade után jó célpont lehet.
DGB-t ha kivinnénk egy letrade után akkor nem fáznék, ugyanis az azt jelentené számomra, h rendben lesz. Ha valami eddig elmondható RM-ről, h jó választotta meg melyik problémás múltú fiatalt lehet elhozni...
több mint 10 éve
Én nem akarom Williams-et, úgyhogy ő lesz 😀Én mindkét top WR-nek örülnék, meg Beasley-nek is. Viszont én Dupree-t is csipáznám, bár ahhoz letrade kellene. (Dupree + Beckham lenne a legjobb az első körben)
több mint 10 éve
Akiknek nagyon örülnék: Leo Williams, Amari Cooper, Vic Beasleyegyáltalán nem örülnék Fowlernek, csalódott lennék, ha őt húznánk. semmi különlegeset nem látok benne. oké, keményen játszik, de nem kiemelkedő atléta. Cooper, Beasley oké, Williams mivel nagyon nálunk akar játszani, ezért jöjjön. más ne nagyon
Akiknek "csak" örülnék: Dante Fowler Jr., Kevin WhiteRolni
built for this shit
több mint 10 éve
Szerintem sincs, ezért vagyok Happy 😊Mingyá kiderül :cool:szerintem több lehetőség nem is nagyon van azokon kívül amit felsoroltálkapitnono
Amúgy ez a sok szivárogtatás vszeg az előttünk lévő letradelni vágyó csapatok műve vagy épp RM-é hasonló ok miatt.
Ha valaki 1\6-on 1\7-en belezúgott mondjuk Cooperba hátha hajlandó ugrani egy kisebbet...
Ami számomra remek hír:
1\4-en húzunk és van 3 olyan ember akinek nagyon örülnék, illetve van még 2 másik akinek szintén örülnék, illetve egy erős letrade se lenne ellenemre...ebből a 6 opcióból csak ellő egyet RM 😀
Akiknek nagyon örülnék: Leo Williams, Amari Cooper, Vic Beasley
Akiknek "csak" örülnék: Dante Fowler Jr., Kevin White
Letrade esetében vagy egy TOP 10-en belüli csúszást tudnék örömmel venni vmi extra 2. és későbbi körért vagy egy nagyobb hátramozgást, de akkor a dupla első körös csapatok mindkét első pickjéért és esetleg még valami szotyiért...Rolni
több mint 10 éve
szerintem több lehetőség nem is nagyon van azokon kívül amit felsoroltálMingyá kiderül :cool:Szerintem ebből így vagy White lesz vagy Beasley.Cubeheadpedig ő fail-safe pick lenne.PariQuote:Akkor Coopert nem húzzuk.Amadeus91
The Oakland Raiders are a wild card in the first round, and sources with the team tell me coaches in Oakland have fallen in love with Alabama wide receiver Amari Cooper. If he's on the board with pick No. 4, he could be a surprise option over USC defensive lineman Leonard Williams.
bleacherreport.com/articles/2445655-2015-nfl-draft-matt-millers-final-scouting-notebook
egyáltalán nem lennék szomorú egyikkel sem 😊
még érdekes lehet:
Two offensive guards—Florida State's Tre' Jackson and Alabama's Arie Kouandjio—have failed multiple team physicals due to chronic knee problems, per team sources. There are always draft-week surprises when high-caliber players aren't drafted due to injuries, and the two guards are potentially in that category right now.Rolni
Amúgy ez a sok szivárogtatás vszeg az előttünk lévő letradelni vágyó csapatok műve vagy épp RM-é hasonló ok miatt.
Ha valaki 1\6-on 1\7-en belezúgott mondjuk Cooperba hátha hajlandó ugrani egy kisebbet...
Ami számomra remek hír:
1\4-en húzunk és van 3 olyan ember akinek nagyon örülnék, illetve van még 2 másik akinek szintén örülnék, illetve egy erős letrade se lenne ellenemre...ebből a 6 opcióból csak ellő egyet RM 😀
Letrade esetében vagy egy TOP 10-en belüli csúszást tudnék örömmel venni vmi extra 2. és későbbi körért vagy egy nagyobb hátramozgást, de akkor a dupla első körös csapatok mindkét első pickjéért és esetleg még valami szotyiért...Rolni

több mint 10 éve
Mingyá kiderül :cool:Szerintem ebből így vagy White lesz vagy Beasley.Cubeheadpedig ő fail-safe pick lenne.PariQuote:Akkor Coopert nem húzzuk.Amadeus91
The Oakland Raiders are a wild card in the first round, and sources with the team tell me coaches in Oakland have fallen in love with Alabama wide receiver Amari Cooper. If he's on the board with pick No. 4, he could be a surprise option over USC defensive lineman Leonard Williams.
bleacherreport.com/articles/2445655-2015-nfl-draft-matt-millers-final-scouting-notebook
még érdekes lehet:
Two offensive guards—Florida State's Tre' Jackson and Alabama's Arie Kouandjio—have failed multiple team physicals due to chronic knee problems, per team sources. There are always draft-week surprises when high-caliber players aren't drafted due to injuries, and the two guards are potentially in that category right now.Rolni
Ami számomra remek hír:
Letrade esetében vagy egy TOP 10-en belüli csúszást tudnék örömmel venni vmi extra 2. és későbbi körért vagy egy nagyobb hátramozgást, de akkor a dupla első körös csapatok mindkét első pickjéért és esetleg még valami szotyiért...
több mint 10 éve
Szerintem ebből így vagy White lesz vagy Beasley.pedig ő fail-safe pick lenne.PariQuote:Akkor Coopert nem húzzuk.Amadeus91
még érdekes lehet:

több mint 10 éve
pedig ő fail-safe pick lenne.Quote:Akkor Coopert nem húzzuk.Amadeus91
még érdekes lehet:
több mint 10 éve
Quote:Akkor Coopert nem húzzuk.
még érdekes lehet:
több mint 10 éve
Quote:The Oakland Raiders are a wild card in the first round, and sources with the team tell me coaches in Oakland have fallen in love with Alabama wide receiver Amari Cooper. If he's on the board with pick No. 4, he could be a surprise option over USC defensive lineman Leonard Williams.
még érdekes lehet:
Two offensive guards—Florida State's Tre' Jackson and Alabama's Arie Kouandjio—have failed multiple team physicals due to chronic knee problems, per team sources. There are always draft-week surprises when high-caliber players aren't drafted due to injuries, and the two guards are potentially in that category right now.
több mint 10 éve
@AdamSchefter Dion Jordan, 3rd pick in 2013, is being suspended for 2015 season for another substance abuse policy violation, league sources told ESPN.
Nagy tréd volt az RM-től, illetve inkább a Miamitól 😊
Hayden és Watson még vírító kényszerben van...