Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem.
Ha a két QB kimegy az első kettőben és Williams a 3. helyen, akkor miénk lehet a legjobb DE ami mindenképpen a legnagyobb hiányposztunk jelenleg...
Bruce
Egyre több helyen amúgy a Jags-hoz már DE-t írnak nem Williams-et. Ha 1. és 2. QB akkor jó eséllyel egyik top EDGE emberke, Williams és a 2 top WR közül választhatunk majd...
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...Rolni
Szerintem ha bent van Williams, mi őt fogjuk vinni, mert lesz elég jó pass rusher(Eli Harold vagy Kikaha pl.), aki elhozhatunk a 2. kör elején még). Ha Leonard kimegy és Mariota még bent van, akkor szerintem letradelünk.
Egyébként egyre többen kezdik Amari Cooper nevét is mondogatni hozzánk.iktriad
Amari Cooper legnagyobb redflagje nekem GM játékban :/
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
 www.youtube.com/watch?v=0s_sdj539Sg
A beszélgetés alapján Reggie féle srác...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 893 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem.
Ha a két QB kimegy az első kettőben és Williams a 3. helyen, akkor miénk lehet a legjobb DE ami mindenképpen a legnagyobb hiányposztunk jelenleg...
Bruce
Egyre több helyen amúgy a Jags-hoz már DE-t írnak nem Williams-et. Ha 1. és 2. QB akkor jó eséllyel egyik top EDGE emberke, Williams és a 2 top WR közül választhatunk majd...
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...Rolni
Szerintem ha bent van Williams, mi őt fogjuk vinni, mert lesz elég jó pass rusher(Eli Harold vagy Kikaha pl.), aki elhozhatunk a 2. kör elején még). Ha Leonard kimegy és Mariota még bent van, akkor szerintem letradelünk.
Egyébként egyre többen kezdik Amari Cooper nevét is mondogatni hozzánk.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mondjuk nem értem a Bears edzői karát, h egy 4-3LDEből ACL után miért 3-4OLB-ot akarnak csinálni...sztem a 3-4DE poszt adta volna magát Houstonnál sérülés nélkül is, de utána pláne...Rolni
Ez számomra is talány. Méretei és skillje alapján ideális 5-tech DE lehetne.
több mint 10 éve
Bruce
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
Mondjuk én 2007 óta bánom, hogy nem húztunk az első körben WR-t, bár ha egy Andrew Walter dobált volna neki, akkor nem is biztos hogy olyan nagy sztár lenne most 😀
több mint 10 éve
Ha sikerül valami top D playát hozni első körben másodikban nem WR-t húznék. Lehet badarságot mondok mert nem vagyok akkora szaki a Draft-al sőt az egész focival kapcsolatban sem mint itt jónéhányan. Második körre egy faintos TE lenne a választásom ha minőségben van elérhető opció. Mert Igazi első számú TEünk nincs. Szerintem az többet hozzárakna az O-hoz mint egy igazi no. 1. wr jelen pillanatban. Jövőre ha nem hosszabbítunk senkivel akkor lehet húzni aztat. AP ha jön akk csak emberi ellenértékért cserébe... Jó lenne de nem létszükség.
Tényleg Sheets-ről tudtok valamit?TST
Sztem a WR sokkal fontosabb jelenleg.
Lee ott van blokkoló TE-nek és Rivera pedig elkapónak. Korrekt combó és ahogy Ulpi mondja elég gyenge a TE class, míg a WR kimondottan jó, így nem kérdés nálam mit kell húzni...

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Elit TE prospect nincs a drafton, viszont a WR felhozatal faszipantos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Ha sikerül valami top D playát hozni első körben másodikban nem WR-t húznék. Lehet badarságot mondok mert nem vagyok akkora szaki a Draft-al sőt az egész focival kapcsolatban sem mint itt jónéhányan. Második körre egy faintos TE lenne a választásom ha minőségben van elérhető opció. Mert Igazi első számú TEünk nincs. Szerintem az többet hozzárakna az O-hoz mint egy igazi no. 1. wr jelen pillanatban. Jövőre ha nem hosszabbítunk senkivel akkor lehet húzni aztat. AP ha jön akk csak emberi ellenértékért cserébe... Jó lenne de nem létszükség.
Tényleg Sheets-ről tudtok valamit?
több mint 10 éve
Én egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy mely poszt a fontosabb. Wr-ben mennyiségileg jól állunk, de Streater, Holmes és Crabtree is egy éves tenderrel/szerződéssel rendelkezik. Ha jók lesznek akkor meg kell tartani őket, ami eddig nem volt az erősségünk. A DE poszt viszont szinte üres, ráadásul fogalmunk sincs, hogy milyen tipusú játékost akarnak a két szélen foglalkoztatni, max csak találgatni tudunk. Így nehéz belőni, hogy ki is lehet a potenciális célpont a drafton. Ha BPA lesz akkor meg tényleg borulhat minden elképzelésünk, mert anno Hayden is BPA volt és rá aztán senki sem gondolt. Mack is egy kicsit a meglepetés kategóriába tartozott, annak ellenére, hogy mindenki jó húzásnak tartotta. Én csak azt mondhatom, hogy nem leszek elkeseredve attól akit húzni fogunk, de azt sem mondom, hogy bármely posztra jöhetne valaki, mert QB,RB,TE,LS,P,K,C,MLB ne jöjjön első körben. Ha ezen posztokon kívül választunk, akkor azt egy terv részének fogom tekinteni, amibe mi nem láthatunk bele.

Azt tudom, hogy én az első négy körben hoznék egy RG-t, egy WR-t, egy CB-t és egy DL-t. A sorrend számomra mindegy, nagyjából a játékos is. Kedvenceim vannak, pl egy Williams, Strong, Tomlinson, Ekpre-Olomu négyest tudnék kedvelni. Fogalmam sincs, hogy mind bent lesznek-e, mikor mi jövünk...de a remény addig él, míg ki nem választják őket.peterbadbone
Hát sztem azért elég jól belőhető milyen DEket akarunk játszatni a két oldalon.
JDR és Norton rakja össze a védelmet, ergó a Denver és a Seattle védelmeit kell tanulmányozni.

LDE egy futás ellen erős 2 gap-et játszó emberke a base felállásban (R.Bryant, M.Jackson). Justin Tuck és CJ Wilson a veterán jelöltek a posztra rotációban és Shelby Harris vagy\és Denico Autry kerülhet be a képbe, mint fiatal opció ezen a téren. Elsődleges feladat a futás ölése, a szélek tartásával.

RDE posztra igazi pass rusher kell, akinek elsődleges feladata a QB siettetése, sackelése. E.Dumervil, D.Ware, C.Clemons,C.Avril...Erre a posztra van egy Benson Mayowan-k, aki mondjuk Seatllebe pont nemfért keretre ezen a poszton, elé kell jönnie valakinek. D.Autry lehet a keretből aki esetleg Mayowa-t szorongathatja, illetve Tuck is rotációba átkerülhet olykor jobb oldalra majd, de neki nem ez az oldala...

Én úgy gondolom, h egy speed rusher RDE kell és a DL harcra kész. Első körben Beasley-t és Fowler-t tudom elképzeni vagy letrade után Gregory-t vagy Dupree-t. Első végén, második elején Owa és P.Smith lehet célpont vagy esetleg E.Harold, de ott már lennnek kérdéseim erősen pl...

A WR, DL(amennyiben RDE), RG 3-as nálam a legfontosabb és amúgy az általad írt CB is reális, érthető opció lenne. Leo Williams lehet olyan player aki megboríthatja ezt a listát, ha benn van, mert bár nem RDE, de őt lehet megérné kihozni mégis...

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy mely poszt a fontosabb. Wr-ben mennyiségileg jól állunk, de Streater, Holmes és Crabtree is egy éves tenderrel/szerződéssel rendelkezik. Ha jók lesznek akkor meg kell tartani őket, ami eddig nem volt az erősségünk. A DE poszt viszont szinte üres, ráadásul fogalmunk sincs, hogy milyen tipusú játékost akarnak a két szélen foglalkoztatni, max csak találgatni tudunk. Így nehéz belőni, hogy ki is lehet a potenciális célpont a drafton. Ha BPA lesz akkor meg tényleg borulhat minden elképzelésünk, mert anno Hayden is BPA volt és rá aztán senki sem gondolt. Mack is egy kicsit a meglepetés kategóriába tartozott, annak ellenére, hogy mindenki jó húzásnak tartotta. Én csak azt mondhatom, hogy nem leszek elkeseredve attól akit húzni fogunk, de azt sem mondom, hogy bármely posztra jöhetne valaki, mert QB,RB,TE,LS,P,K,C,MLB ne jöjjön első körben. Ha ezen posztokon kívül választunk, akkor azt egy terv részének fogom tekinteni, amibe mi nem láthatunk bele.

Azt tudom, hogy én az első négy körben hoznék egy RG-t, egy WR-t, egy CB-t és egy DL-t. A sorrend számomra mindegy, nagyjából a játékos is. Kedvenceim vannak, pl egy Williams, Strong, Tomlinson, Ekpre-Olomu négyest tudnék kedvelni. Fogalmam sincs, hogy mind bent lesznek-e, mikor mi jövünk...de a remény addig él, míg ki nem választják őket.

több mint 10 éve
 www.washingtonpost.com/news/fancy-stats/wp/2015/04/18/michael-crabtree-is-exactly-what-the-raiders-passing-game-needs/

Érdekes cikk Crabtree-ről, illetve arról, h miben lehet Carr segítségére. Érdekes, h a cikk szerint cover ellen az egyik legjobb mutatóval kapott el, attól függetlenül ember vagy zóna ellen dolgozott, esetleg duplázás volt rajta. Az egyik legjobb route runnerként említi a cikk és kiemel, h mennyire sok route-ot fut meg jól. Egyedü a verticalis játékban nem lesz hasznos a cikk szerint, ellenben azon a rövid hatótávon, ahol Carr tavaly is jó volt már, további segítség lehet. A tavalyi összességében gyengébb évét Kaep stílusának tudja be részben az író...
Kíváncsi eszek, én egyenlőre sokat nem fűzök MC-hez...

Az mondjuk elég egyértelmű Streater, JJ, Crabtree, Holmes mellett, h drafton inkább egy igazi bruner kellene már ide...Breshad Perriman a 2.ban ha csúszik addig? Phillip Dorsett a 2.ban esetleg? Chris Conley vhol középen? Vagy 1\4-el Kevin White?

Én azt gondolom, h nem WR jön 1\4-en...GB-ben sem volt divat a korai WR pick, RM eddig is később halászott inkább...én most pass ruhert (Beasley\Fowler) vagy Williams-et vrom elsőbe és aztán WR-t a 2.ban...

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Pending free agent Stefen Wisniewski says Raiders made a few offers but nothing he was looking for. Sunday could be final game with team

ez még decemberből való. valószínűleg nem évi $2,5 milliót ajánlottak neki akkor.deyell
Hát ja...3M fölötti számot írt akkor vmelyik beat writer...hülye volt Wiz csakúgy, mint Houston anno, aki egy ígéretes karriert cserélt be kicsivl magasabb pénzre (akkor is arról szólt az info, h kb ugyanazt kínáltuk neki, mint a Bears) aztán most se posztja, se biztos jövője...Rolni
Houston örülhet, ha az ACL-böl még összevakarja magát valahogy...Amadeus91
Mondjuk nem értem a Bears edzői karát, h egy 4-3LDEből ACL után miért 3-4OLB-ot akarnak csinálni...sztem a 3-4DE poszt adta volna magát Houstonnál sérülés nélkül is, de utána pláne...Rolni
300 lb jelenleg. Sima 4-3 Dt, vagy 3-4 De. Vicces lesz coverben.
több mint 10 éve
Pending free agent Stefen Wisniewski says Raiders made a few offers but nothing he was looking for. Sunday could be final game with team

ez még decemberből való. valószínűleg nem évi $2,5 milliót ajánlottak neki akkor.deyell
Hát ja...3M fölötti számot írt akkor vmelyik beat writer...hülye volt Wiz csakúgy, mint Houston anno, aki egy ígéretes karriert cserélt be kicsivl magasabb pénzre (akkor is arról szólt az info, h kb ugyanazt kínáltuk neki, mint a Bears) aztán most se posztja, se biztos jövője...Rolni
Houston örülhet, ha az ACL-böl még összevakarja magát valahogy...Amadeus91
Mondjuk nem értem a Bears edzői karát, h egy 4-3LDEből ACL után miért 3-4OLB-ot akarnak csinálni...sztem a 3-4DE poszt adta volna magát Houstonnál sérülés nélkül is, de utána pláne...

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 893 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na, Wisninek megérte cigánykodni, hogy kikössön végül Jaxben.Amadeus91
Na nem olyan rossz hely az. És kevesebb az adó is(és több az aligátor). 😀
több mint 10 éve

Houston örülhet, ha az ACL-böl még összevakarja magát valahogy...
több mint 10 éve

Hát ja...3M fölötti számot írt akkor vmelyik beat writer...hülye volt Wiz csakúgy, mint Houston anno, aki egy ígéretes karriert cserélt be kicsivl magasabb pénzre (akkor is arról szólt az info, h kb ugyanazt kínáltuk neki, mint a Bears) aztán most se posztja, se biztos jövője...

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark

ez még decemberből való. valószínűleg nem évi $2,5 milliót ajánlottak neki akkor.

built for this shit

több mint 10 éve
na, Wisninek megérte cigánykodni, hogy kikössön végül Jaxben.
több mint 10 éve
Parnell elég jó volt Dallasban tavaly, mikor Free kidőlt, szóval miatta annyira nem aggódom. Joeckelnek ez make or break típusú év lesz.iktriad
Joeckel nagy kérdőjel, de az kiderül idén valóban mire elég?

Parnell esetében azért elég kicsi az a minta sztem és a liga legjobb falába tették be, ahol komoly segítséget kaphatott az elit társaktól, de ez itt már off...

Remélem Wiznek bejön a dolog és jövőre kap egy korrekt hosszútávút is majd.Rolni
OFF: Joeckel idén végre nem sérülésből épül fel az offseasonban, és ott lesz neki Marrone, mint O-line edző. Most minden adott, hogy nagyot lépjen előre. Parnellnek meg ott lesz Linder, aki a legjobb O-falemberünk volt tavaly újoncként. Szerintem korrekt lesz idén az a fal.

Olson majd úgy alakítja ki nálunk is a sémát, hogy ne nagyon tudjanak odaérni Bortlesre. na ez már nem teljesen OFF. 😀
több mint 10 éve
Parnell elég jó volt Dallasban tavaly, mikor Free kidőlt, szóval miatta annyira nem aggódom. Joeckelnek ez make or break típusú év lesz.iktriad
Joeckel nagy kérdőjel, de az kiderül idén valóban mire elég?

Parnell esetében azért elég kicsi az a minta sztem és a liga legjobb falába tették be, ahol komoly segítséget kaphatott az elit társaktól, de ez itt már off...

Remélem Wiznek bejön a dolog és jövőre kap egy korrekt hosszútávút is majd.

több mint 10 éve
Wisnewski követte Olsont és Skippert és aláírt egy évre hozzánk a hírek szerint 2,5 millióért.iktriad
Sok sikert neki! Biztos, hogy meg akarja majd mutatni, hogy több van benne, mint amit jelenleg gondolnak róla. Remélem sok évig lesz kezdő nálatok, vagy egyéb csapatban.
peterbadbone
Nem biztos, hogy kezdeni fog nálunk se... Bár lehet Olson őt preferálja Bowankoval szemben. ?De biztos hogy meg kell küzdenie a kezdőposztért.iktriad
Én nagyon meg lennék lepődve, ha nem Wiz lenne a kezdő nálatok! Sztem egészségesen klasszisokkal jobb, mint Bowanko...ő lehet mindenes interior back up majd...Rolni
Majd kiderül. Mindenesetre C poszton most elég jók az opcióink.iktriad
Ahogy most nézem a belső fal legalább kezd összeállni Bortles előtt...Mondjuk a két OT poszt még komoly kérdés így is...Rolni
Parnell elég jó volt Dallasban tavaly, mikor Free kidőlt, szóval miatta annyira nem aggódom. Joeckelnek ez make or break típusú év lesz.
több mint 10 éve
Wisnewski követte Olsont és Skippert és aláírt egy évre hozzánk a hírek szerint 2,5 millióért.iktriad
Sok sikert neki! Biztos, hogy meg akarja majd mutatni, hogy több van benne, mint amit jelenleg gondolnak róla. Remélem sok évig lesz kezdő nálatok, vagy egyéb csapatban.
peterbadbone
Nem biztos, hogy kezdeni fog nálunk se... Bár lehet Olson őt preferálja Bowankoval szemben. ?De biztos hogy meg kell küzdenie a kezdőposztért.iktriad
Én nagyon meg lennék lepődve, ha nem Wiz lenne a kezdő nálatok! Sztem egészségesen klasszisokkal jobb, mint Bowanko...ő lehet mindenes interior back up majd...Rolni
Majd kiderül. Mindenesetre C poszton most elég jók az opcióink.iktriad
Ahogy most nézem a belső fal legalább kezd összeállni Bortles előtt...Mondjuk a két OT poszt még komoly kérdés így is...

több mint 10 éve
peterbadbone
Majd kiderül. Mindenesetre C poszton most elég jók az opcióink.