Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Wisnewski követte Olsont és Skippert és aláírt egy évre hozzánk a hírek szerint 2,5 millióért.iktriad
Sok sikert neki! Biztos, hogy meg akarja majd mutatni, hogy több van benne, mint amit jelenleg gondolnak róla. Remélem sok évig lesz kezdő nálatok, vagy egyéb csapatban.
peterbadbone
Nem biztos, hogy kezdeni fog nálunk se... Bár lehet Olson őt preferálja Bowankoval szemben. ?De biztos hogy meg kell küzdenie a kezdőposztért.iktriad
Én nagyon meg lennék lepődve, ha nem Wiz lenne a kezdő nálatok! Sztem egészségesen klasszisokkal jobb, mint Bowanko...ő lehet mindenes interior back up majd...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 893 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wisnewski követte Olsont és Skippert és aláírt egy évre hozzánk a hírek szerint 2,5 millióért.iktriad
Sok sikert neki! Biztos, hogy meg akarja majd mutatni, hogy több van benne, mint amit jelenleg gondolnak róla. Remélem sok évig lesz kezdő nálatok, vagy egyéb csapatban.
peterbadbone
Nem biztos, hogy kezdeni fog nálunk se... Bár lehet Olson őt preferálja Bowankoval szemben. ?De biztos hogy meg kell küzdenie a kezdőposztért.
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Stevie Brown iránt mi is érdeklődünk. Ugye nálunk kezdte a karrierjét, de a Giants-ben lett elfogadott játékos. Tavaly a sérülése után még nem volt az igazi, de egy próbát megérne!

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
Jerry McDonald szerint a Peterson iránti érdeklődés kamu, ha Hardy nem kellett Daviséknek, akkor Peterson sem kell hasonló okok miatt. megint az ügynök műve lehet, még mindig használják ehhez a Raiderst. csak azt nem tudom, hogy az ESPN-es Raiders beat writer, Bill Williamson miért hozza le ezt a szart. de legalább őt sem kell már komolyan venni, maradt Tafur, McDonald + Scott Bair Raiders témában és ennyi.

built for this shit

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 893 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wisnewski követte Olsont és Skippert és aláírt egy évre hozzánk a hírek szerint 2,5 millióért.
több mint 10 éve
Raiders sent a 4-person contingent that included DC Ken Norton to workout Clemson pass-rusher Vic Beasley today.

tehát nem őt fogjuk húzni.deyell
😊 Smoke screen
Mondjuk sztem benn van a pakliban Vic. Ha látják benne a DE-t lehet elhozzuk, aztán pakolunk még rá némi izmot...amilyen gyors még simán lassulhat is kicsit útközben...Rolni
Ha jól mozog és látják benne, hogy alkalmas lehet a posztra akkor nem feltétlen kell rá pakolni még izmot elvéve ezzel a sebességéből. Dumervil csak 10 lb-vel több és jóval alacsonyabb is hamár Macket mindig V. Millerhez hasonlítjuk. Illetve azt a fajta D sémát próbáljuk meg kialakítani.

Viszont és ez már szvsz én első körben még mindig offense playat azaz wrt várnék,mert a D már tavaly is jobb volt mint az Offense. S kellene valami ami ezen változtat ha más nem legalább többet tudjon pihenni a D 😊Cubehead
Igazad van persze, nem a súly a lényeg, hanem az erő, technika stb. Ettől függetlenül, ha érkezne DEnek biztos elkezdenek rá izmot pakolni, h futás ellen se legyen gondja. 5-10 kg izom azért sokat segíthet majd neki ebben, annyit meg sztem gond nélkül rátolnak 1-2 offseason alatt...

Nagy kérdés, h mi érkezzen előbb. Én úgy gondolom, h WR és DE kell első két körben. Ebbe Leo Williams szólhat bele egyedül sztem. DE poszton viszont elég gyenge a 2. kör és utána következő felhozatal. Ha Owa és Smith kimegy mire 2.ban húzunk gondba lehetünk, míg WR-rel tele a draft. 2. körben és utána 3.4. vagy 5. körben egy duplázással rendbe lehetne tenni azt a posztot sztem.
Ha egy eső körös "WR miatt" a 2.ban nem tudunk rendes DE-t húzni az sztem necces lenne összességében...

Nem emlékszem, hogy volt-e már, de a Packers állta az ajánlatunkat Sean Richardson-ért. Valamikor fel is merült ez a lehetőség, így nem meglepetés, viszont szerintem előrevetít egy újabb későbbi körös S húzást.peterbadbone
Kár érte, h nem érkezik, így valóban lehet számítani S-re ebből a nem túl combos classból...ez Dowling és főleg Asante esélyeit erősen javítja amúgy...

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Raiders sent a 4-person contingent that included DC Ken Norton to workout Clemson pass-rusher Vic Beasley today.

😊 Smoke screen
Mondjuk sztem benn van a pakliban Vic. Ha látják benne a DE-t lehet elhozzuk, aztán pakolunk még rá némi izmot...amilyen gyors még simán lassulhat is kicsit útközben...Rolni
Ha jól mozog és látják benne, hogy alkalmas lehet a posztra akkor nem feltétlen kell rá pakolni még izmot elvéve ezzel a sebességéből. Dumervil csak 10 lb-vel több és jóval alacsonyabb is hamár Macket mindig V. Millerhez hasonlítjuk. Illetve azt a fajta D sémát próbáljuk meg kialakítani.

Viszont és ez már szvsz én első körben még mindig offense playat azaz wrt várnék,mert a D már tavaly is jobb volt mint az Offense. S kellene valami ami ezen változtat ha más nem legalább többet tudjon pihenni a D 😊Cubehead
D# wins....
több mint 10 éve
Nem emlékszem, hogy volt-e már, de a Packers állta az ajánlatunkat Sean Richardson-ért. Valamikor fel is merült ez a lehetőség, így nem meglepetés, viszont szerintem előrevetít egy újabb későbbi körös S húzást.

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751

😊 Smoke screen

Viszont és ez már szvsz én első körben még mindig offense playat azaz wrt várnék,mert a D már tavaly is jobb volt mint az Offense. S kellene valami ami ezen változtat ha más nem legalább többet tudjon pihenni a D 😊

több mint 10 éve
An NFL general manager told Bleacher Report's Mike Freeman that he believes the Raiders are "right there" in the mix to trade for Adrian Peterson.
ESPN Raiders reporter Bill Williamson adds that he "keeps hearing" Oakland connected to Peterson.

nem igazán érteném ezt, idén az az irányvonal, hogy csak fiatalok jöjjenek. Peterson 30 éves. azt sem világos, hogy miért gondolnák azt, hogy Latavius Murray nem lehet feature back.

Rolni: nem állítom, hogy biztos vagyok ebben, de Hardy kevésbé atletikus, így ez benne van a pakliban. egyesek Jason Avanthoz hasonlítjákdeyell
AP azért 30 évesen is game changer lenne...brutál szerződés számai vannak, de 2016\2017-re már nem lenne gari\cap bünti, így ha visszazuhan esetleg ki lehet vágni.

Én csak Hardy combine számaiból indultam ki, de meccsvideókat nála 1-et Lockettnél 0-át néztem eddig, szóval elfogadom amit írsz simán!

😊 Smoke screen
Mondjuk sztem benn van a pakliban Vic. Ha látják benne a DE-t lehet elhozzuk, aztán pakolunk még rá némi izmot...amilyen gyors még simán lassulhat is kicsit útközben...

több mint 10 éve

tehát nem őt fogjuk húzni.

built for this shit

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Azért AP az AP.
több mint 10 éve
An NFL general manager told Bleacher Report's Mike Freeman that he believes the Raiders are "right there" in the mix to trade for Adrian Peterson.
ESPN Raiders reporter Bill Williamson adds that he "keeps hearing" Oakland connected to Peterson.

nem igazán érteném ezt, idén az az irányvonal, hogy csak fiatalok jöjjenek. Peterson 30 éves. azt sem világos, hogy miért gondolnák azt, hogy Latavius Murray nem lehet feature back.

Rolni: nem állítom, hogy biztos vagyok ebben, de Hardy kevésbé atletikus, így ez benne van a pakliban. egyesek Jason Avanthoz hasonlítják

built for this shit

több mint 10 éve
Ha RM valóban komolyan gondolta a Randall Cobb leigazolást akkor erősen szemügyre kell venni sztem Justin Hardy-t, aki kísértetiesen hasonló prospect sztem, mint volt anno Cobb...

Randall Cobb combine
5'10 - 191
40 yard dash: 4.55
20 yard dash: 2.66
10 yard dash: 1.60
VJ: 33.5
BJ: 9'07
Shuttle: 4.34
3 cone: 7.08

Justin Hardy combine
5'10 - 192
40 yd: 4.56
20 yd: 2.62
10 yd: 1.57
VJ: 36.5
BJ: 9'06
Shuttle: 4.21
3 cone: 6.63

A számok alapján Hardy még kicsit jobb is. Néztem róla egy-két meccsvideót és elég jól mozog. 3. körben jó fogás lehetne sztem, végre lenne egy igazi slot WRünk...Rolni
Tyler Lockettet jobban bírom, ha már slot WR. ő atletikusabb is, mint Hardy, a profik között sem jelenthet neki gondot az elszakadás.deyell
Ő is igen jó prospect!
Gondolod, h Hardy NFL szinten gondba lehet az elszakadással?

több mint 10 éve
Ha RM valóban komolyan gondolta a Randall Cobb leigazolást akkor erősen szemügyre kell venni sztem Justin Hardy-t, aki kísértetiesen hasonló prospect sztem, mint volt anno Cobb...

Randall Cobb combine
5'10 - 191

Justin Hardy combine
5'10 - 192

A számok alapján Hardy még kicsit jobb is. Néztem róla egy-két meccsvideót és elég jól mozog. 3. körben jó fogás lehetne sztem, végre lenne egy igazi slot WRünk...Rolni
Tyler Lockettet jobban bírom, ha már slot WR. ő atletikusabb is, mint Hardy, a profik között sem jelenthet neki gondot az elszakadás.

built for this shit

több mint 10 éve

Randall Cobb combine
5'10 - 191

Justin Hardy combine
5'10 - 192

A számok alapján Hardy még kicsit jobb is. Néztem róla egy-két meccsvideót és elég jól mozog. 3. körben jó fogás lehetne sztem, végre lenne egy igazi slot WRünk...

több mint 10 éve
Victor Cotto @cottovic
@BWilliamsonESPN I can confirm that #Raiders scouts have MET w/ and RAVED, studied heavily on D.Parker, Gregory, Armstead.

trade down targetlist??Rolni
Vagy trade up a 2. körből 😊empty taxi
Na olyat sose csinált meg RM 😊
Persze mindent el kell kezdeni egyszer...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Victor Cotto @cottovic
@BWilliamsonESPN I can confirm that #Raiders scouts have MET w/ and RAVED, studied heavily on D.Parker, Gregory, Armstead.

trade down targetlist??Rolni
Vagy trade up a 2. körből 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Victor Cotto @cottovic

trade down targetlist??

több mint 10 éve
 www.rotoworld.com/articles/cfb/53542/271/nfl-draft-needs-raiders

built for this shit

több mint 10 éve
1, 2, 7 rendben van és amúgy Crowderben is látok fantáziát, de első körös WR után sztem nem kell még egy WR...Prewitt érdekes prospect, de mást vinnék ott szinte biztos...
Ugyanazt a listát használva:
1. Amari Cooper WR
2. Preston Smith DE
3. John Miller OG
4. Xavier Cooper DT
5. Craig Mager CB
6. Zach Hodges OLB
7. Malcolm Brown RB

A másik mock valóban unortodox 😊 nem is hallottam még arról a 2 DE-ről...

Norton pörgeti a fiúkat 😊

Kawakami cikke a Crabtree igazolásról:
 blogs.mercurynews.com/kawakami/2015/04/14/michael-crabtree-moves-raiders/

több mint 10 éve
CBS Sports 7 körös mockjából kiváltogattam a Raiders pickeket.

1. Kevin White, WR, West Virginia
2. Preston Smith, DL, Mississippi State
3. Cody Prewitt, S, Ole Miss
4. Jamison Crowder, WR, Duke
5. Randall Evans, CB, Kansas State
6. Mitch Morse, OL, Missouri
7. Malcolm Brown, RB, Texas

hát ez elég gyenge. első két húzás oké, meg a hetedik, aztán ennyi. Morse nem fit a 300 fontjával.

Emory Hunt (Football Gameplan) is csinált egy 7 körös Raiders mockot. ez legalább unortodox.

built for this shit

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
előszezon menetrend
Aug. 14. St. Louis Rams
Aug. 20. at Minnesota Vikings
Aug. 30. Arizona Cardinals
Sep. 3. at Seattle Seahawks

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Keith McGill, Jonathan Dowling, Shelby Harris???Rolni
Igazából az első 3 körre gondoltam, hátsó körökben már muszáj kockázatot is vállalni, de ott már tényleg csak a jó szerencse dönt.
De mondom ez igazából csak az én gondolat menetem, lehet hogy tök homályban üldögélek, és igazából nem is RM akarata érvényesült tavaly, vagy nem az övé fog érvényesülni idén. De számomra olyan trend látszik kibontakozni, mintha nagyon látványosan szakítani akarnánk az Al-re jellemző csapatépítéssel.
Nagyon alacsony kockázatú pickek a draft elején, balhés(misfit) játékosok kerülése. Erre a gondolat menetre próbáltam felfűzni azt, hogy:
- nem lesz letrade
- a boardunk-on a WR class mélysége miatt előrébb lesz Leo/Fowler (de akár Beasley is), mint Amari
- ha mégis WR, akkor White helyet Cooper lesz a pick
- nem lesz miénk DGB, vagy Gregory, vagy más red flag-es csúszó tehetség (legalábbis ha nem csúsznak min. 4., de inkább 5. körig)
több mint 10 éve
Én úgy látom, hogy RM nagyon kockázatkerülő lett a tavalyi draft óta...
biztos, legtöbbször olyan bpa-t húzott, ahol a bust lehetősége a legkisebb és nem a boom esélye nagyobb.
Pari
Keith McGill, Jonathan Dowling, Shelby Harris???Rolni
Igaz, hogy ők beleillenek a boom or bust kategóriába, de Pari szerintem az első körre értette amit írt. Ott már viszont igaz, hogy a Hayden pick után Mack-kel a draftosztály egyik, ha nem a legtehetségesebb, legjobb játékosa volt a cél. Ilyen szempontból egyetértek azzal amit ír, de az is igaz, hogy eddig nem is kellett kompromisszumot kötnie, mert az eddigi rosterekbe gyakorlatilag BPA alapon húzhatott. Egy majdani erősebb rosterrel és jobb eredmények után,ha a 15-25. hely környékén kell választani, majd elválik, hogy mennyit is kockáztat, mennyire is a biztosra megy a vártható nyereséggel szemben. Ő is egyre tapasztaltabb lesz GM-ként és az ő felfogása is változhat valamelyest az igényeknek megfelelően.