Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.

á, a Bears fanok egykori kedvence. reméljük, csak camp body lesz.deyell
Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyell
de Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark

Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.

built for this shit

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 892 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀
több mint 10 éve

á, a Bears fanok egykori kedvence. reméljük, csak camp body lesz.

built for this shit

több mint 10 éve
Rolni
be kell vallanom, nem ismerem ezeket a prospecteket, csak B.J. Catalont láttam játszani közülük. hát ti?

built for this shit

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Tony Pauline @TonyPauline ·
Matt Huffer/OL/South Dakota working out for the Raiders today. Legit next level sleeper that can back up at left tackle or OG...

Tony Pauline ‏@TonyPauline
Raiders also bringing in Shane Wynn/WR/Indiana for an official visit.

Tony Pauline @TonyPauline ·
Raiders also bringing in Mike Coccia/C/New Hampshire...

Tony Pauline @TonyPauline
Trey Walker/DB/Texas Southern also in Oakland today visiting the Raiders...told Rod Woodson has been gushing over Walker's size/upside..

Vic Tafur @VicTafur
Michigan State WR Keith Mumphery on #Raiders radar as late-round project type. 6-1, not great speed, hard worker, 6 TDs last 2 years

Vic Tafur @VicTafur
Also heard the #Raiders like TCU RB B.J. Catalon. 5-9 projected mid- to late-rounder who patterns his game after Reggie Bush, returns kicks

Joey Iosefa @joeyiosefa
Had a successful visit today with the Oakland Raiders. Meeting with coaches and GM. Great experience…

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skat
sok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
Sztem is inkább lefelé kacsingat RM. Olvastam is ma egy tweetet, h a Browns elég sok pickel rendelkezik, mi meg eléggé szívesen mennénk lefele...

több mint 10 éve
Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skat
sok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.

built for this shit

több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊
több mint 10 éve
Anthony Chickillóról (DE, Miami) eddig bármit olvastam, mindenhol kiemelik, hogy jó atléta, tehetséges, 5 csillagos recruit volt, és sokkal több van benne, mint amit kihozott magából az egyetemen, mégpedig azért, mert rosszul használták. ki volt a Hurricanes DL edzője? a nálunk idén kinevezett Jethro Franklin...deyell
Igaz bár a semaval volt a fő gond ott nem? Inkább DC kérdés, de lehet rosszul rémlik

több mint 10 éve
Anthony Chickillóról (DE, Miami) eddig bármit olvastam, mindenhol kiemelik, hogy jó atléta, tehetséges, 5 csillagos recruit volt, és sokkal több van benne, mint amit kihozott magából az egyetemen, mégpedig azért, mert rosszul használták. ki volt a Hurricanes DL edzője? a nálunk idén kinevezett Jethro Franklin...

built for this shit

több mint 10 éve
A. Smith kapcsán felmerül pár kérdés bennem:

-készülünk egy 3tech DT draftra?
-a két NT lesz a kezdő páros?
-ennyire bíznak McGee-ben és\vagy Lumpkin-ben?
-CJ Wilson többet lesz benn DT poszton?
-A.Smith kérte volna, mert kezdeni akar vhol?

És a kérdések kapcsán a további kérdések:

-Leo Williams a bizakodás tárgya vagy vmi későbbi körös embert néztek ki maguknak?
-hogy lesz belső pass rush? teljesen feláldozzuk a futás ölésének oltárán?
-tavaly McGee eltűnt és Lumpkin jóeséllyel jövőre fog, mint mostmár évek óta minden fiatal DT a RM érában 2. évében (Bilukidi, McGee), hogy lehet erre alapozni?
-eddig azt hittem base LDE lesz, lehet többet lesz belül is rotációba. Tuck is ugyanígy beforgatható...helyet spóroltunk a rosteren?
-van vhol reális esélye a kezdő posztra?

több mint 10 éve
Érdekes. A timing is meg maga a move is...

T.Brown sztem is elférne simán.

több mint 10 éve
Antonio Smith kivágva. nem igazán értem, hogy miért. nem mintha feltétlenül kéne a cap space, és rotációban hasznos lehetett volna.deyell
A ninja nénje? Mé?sutianap
nem nagyon illik Del RIo rendszerébe, erre tudok gondolni. pass rushban még hozzá tudott tenni tavaly.

built for this shit

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Antonio Smith kivágva. nem igazán értem, hogy miért. nem mintha feltétlenül kéne a cap space, és rotációban hasznos lehetett volna.deyell
A ninja nénje? Mé?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Antonio Smith kivágva. nem igazán értem, hogy miért. nem mintha feltétlenül kéne a cap space, és rotációban hasznos lehetett volna.

built for this shit

több mint 10 éve
95.7 The GAME ‏@957thegame

CB Tarell Brown, asked if he'd like to return to the Raiders: "Yeah I would love to. I think they're turning it around."

sztem vissza kéne igazolni.

built for this shit

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Matt Miller 7rd Mock Draft:

1st. Kevin White WR
2nd. Owa Odighizuwa DE
3rd. Jay Ajayi RB
4th. Steven Nelson CB
5th. Christian Covington DT
6th. Randall Telfer TE
7th. Trenton Brown OT

Simán elfogadnám még akkor is, ha a RB sztem korai a 3.ban, 6.ban meg fölösleges a TE pick, mert onnan semmit nem fog hozzátenni a TE rotációhoz, inkább S-t vagy WR-t vinnék itt is.

Az Ő draftjából szemezgetve:

3rd. Rob Havenstein vagy A.J. Cann vagy Ali Marpet avgy Tre' Jackson vagy Laken Tomlinson
6th. WR Kenny Bell vagy FS Durell Eskridge vagy WR Darren Waller vagy S Chris Hackett
ja és 5.ben lehet Covington-t lecserélném Bobby Richardsonra posztot megtartva.Rolni
Végre egy zsírmokk, Az Marpet-buliban van egy utazó, RexRyan igen belepistult, ki is fogja rántanisutianap
Marpet ZBS-ben ideálisabb lenne, nálunk nagyobb darab guardok kellenek, Tomlinson vagy Spain, esetleg Daryl Williamsdeyell
Ja, csak arra célzok lehet kimegy a kettes körben a java, ha valaki beindul, mán pedig Rex fog, akkor pedig elég a végin húzni malacot, jobban jársz JayJay-jee

több mint 10 éve

1st. Kevin White WR
2nd. Owa Odighizuwa DE
3rd. Jay Ajayi RB
4th. Steven Nelson CB
6th. Randall Telfer TE
7th. Trenton Brown OT

Simán elfogadnám még akkor is, ha a RB sztem korai a 3.ban, 6.ban meg fölösleges a TE pick, mert onnan semmit nem fog hozzátenni a TE rotációhoz, inkább S-t vagy WR-t vinnék itt is.

3rd. Rob Havenstein vagy A.J. Cann vagy Ali Marpet avgy Tre' Jackson vagy Laken Tomlinson
6th. WR Kenny Bell vagy FS Durell Eskridge vagy WR Darren Waller vagy S Chris Hackett
ja és 5.ben lehet Covington-t lecserélném Bobby Richardsonra posztot megtartva.Rolni
Végre egy zsírmokk, Az Marpet-buliban van egy utazó, RexRyan igen belepistult, ki is fogja rántanisutianap
Marpet ZBS-ben ideálisabb lenne, nálunk nagyobb darab guardok kellenek, Tomlinson vagy Spain, esetleg Daryl Williams

built for this shit

több mint 10 éve

1st. Kevin White WR
2nd. Owa Odighizuwa DE
3rd. Jay Ajayi RB
4th. Steven Nelson CB
6th. Randall Telfer TE
7th. Trenton Brown OT

Végre egy zsírmokk, Az Marpet-buliban van egy utazó, RexRyan igen belepistult, ki is fogja rántani

több mint 10 éve

1st. Kevin White WR
2nd. Owa Odighizuwa DE
3rd. Jay Ajayi RB
4th. Steven Nelson CB
6th. Randall Telfer TE
7th. Trenton Brown OT

ja és 5.ben lehet Covington-t lecserélném Bobby Richardsonra posztot megtartva.

több mint 10 éve
Quote:
Fresnobee.com
Former UCLA Safety Tevin McDonald has a visit lined up with the Oakland Raiders on April 13.Rolni
őt vágom. TJ McDonald öccse, kirúgták az UCLA-ről 3 pozitív drogteszt után, egyébként van tehetsége. úgy tűnik, szeretjük az ilyen kirúgott safetyket, Dowling volt még hasonló.deyell
😊
RM a draft végén kimondottan keresi a fizikailag és játék szempontból tehetséges, jó alapanyagokat, akik balhé miatt csúsznak. Nem nagy a kockázat már ott és ha bejön komoly segítség lehet.
McGee, Dowling, Shelby....

több mint 10 éve
Quote:
Fresnobee.com
Former UCLA Safety Tevin McDonald has a visit lined up with the Oakland Raiders on April 13.Rolni
őt vágom. TJ McDonald öccse, kirúgták az UCLA-ről 3 pozitív drogteszt után, egyébként van tehetsége. úgy tűnik, szeretjük az ilyen kirúgott safetyket, Dowling volt még hasonló.

built for this shit

több mint 10 éve
Quote:
Seth Murphy @Sethmurphy4991 · 18h 18 hours ago
Raiders may look to go safety late, scheduled visit with Minn Safety Cedric Thompson

Quote:
Fresnobee.com
Former UCLA Safety Tevin McDonald has a visit lined up with the Oakland Raiders on April 13.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.silverandblackpride.com/2015/3/30/8316961/philip-wheeler-returns-to-bay-area-3-years-he-signed-with-oakland-raiders

na Wheeler minek?Amadeus91
a 49ersnél van látogatóban.deyell
mea culpa, reggel volt még mikor félcsipával láttam.