Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark
 www.silverandblackpride.com/2015/3/30/8316961/philip-wheeler-returns-to-bay-area-3-years-he-signed-with-oakland-raiders

na Wheeler minek?Amadeus91
a 49ersnél van látogatóban.

built for this shit

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.silverandblackpride.com/2015/3/30/8316961/philip-wheeler-returns-to-bay-area-3-years-he-signed-with-oakland-raiders

na Wheeler minek?
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Taiwan Jones az utóbbi 6 hétben Jay Glazer szerint 25 font izmot pakolt magára!

Meg van az első eltiltottunk jó idő óta először? 😊

6 hét alatt 25 font izmot felpakolni legális keretek között sztem igencsak nehéz 😊Rolni
csak az illegális amivel lebukszgaben
És akkor jön az eltiltás...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!

6 hét alatt 25 font izmot felpakolni legális keretek között sztem igencsak nehéz 😊Rolni
csak az illegális amivel lebuksz

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve

6 hét alatt 25 font izmot felpakolni legális keretek között sztem igencsak nehéz 😊

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Félre ne érts nem vitatkozni akarok én vele az ncaa-ről, mert hozzád képest sehol se vagyok, én csak játékos/szülő szempontból nézem a történetet.
Márpedig ha egyszer úgy adódna az életemben, hogy a fiamat recuitolni akarna egy egyetemi program és kikérné a véleményem, én azt javasolnám, hogy egy olyat egyetemet válasszon, ahonnan nagyobb eséllyel kerülnek be az nfl-be a nem sztár játékosok, még akkor is, ha az nehezebb és ha esélye sem lenne a
bajnoki címre.Pari
Az elmúlt évek bajnokai (zárójelben a másik döntős): Ohio State (Oregon), Florida State (Auburn), Alabama (Notre Dame), Alabama (LSU), Auburn (Oregon), Alabama (Texas), Florida (Oklahoma), LSU (Ohio State), közülük melyikből nem kerülnek/kerülnek játékosok tucatjával az NFL-be?

Másrészről az amerikaifociban egy középiskolásnak soha nem garantálhatod, hogy 1. körben fogják draftolni (a kosárlabda más helyzet). Nyilván nem hangzik rosszul a toborzásnál, de ha nem teljesítesz, simán kirúgnak 1-2 gyengébb idény után... (meg ugye eleve főleg az edzőktől függ az egész, nem az egyetemtől). Az, hogy valaki a győzelem helyett egy ekkora bizniszben (tízezrek a lelátókon, milliók a tévé előtt, dollármilliókat kereső HC-k) arra gyúr rá, hogy utánpótláscsapat legyen, nem gondolhatod komolyan.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Lehet hogy igazad van, de szerintem az egyetemi programoknak elsodlegesen az nfl-re kellene "felkeszitenie a diakokat", es csak masodlagos kellene hogy legyen a szemleletukben, hogy megnyerjek a bajnoksagot.
Azzal nem sok mindent kezdhet egy jatekos, ha a "konnyu utat" valasztva megnyerik vele a bajnokságot, de utana az nfl-be meg nem kell a kutyanak se. Majdnem azt mondhatnank, hogy a jovojuket veszik el egy ilyen programban, (durvan kisarkitva) egy "kétes" egyetemi dicsosegert.Pari
Már ne haragudj, de ezt nem írhatod komolyan... Tisztában vagy vele egyáltalán, hogy az egyetemi játékosok hány százaléka kap egyáltalán esélyt a profiknál? Hogy mekkora pénzek mozognak az NCAA-ben? Hogy mekkora szurkolótáboroknak, milyen pénzes boostereknek és politikusoknak kell azon a szinten "megfelelni" és teljesíteni ? Hogy az egyetemi bajnokság megalakulása évtizedekkel megelőzte a profit, és az NFL még kósza gondolat se volt, mikor már tízezrek jártak focimeccsekre? De hagyjuk is inkább, csak a szokásos "képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy az ncaa nem az nfl utánpótlásligája" féle gondolkodás, amadeus majd jól megaszondja a tutit megint.baggio
Félre ne érts nem vitatkozni akarok én vele az ncaa-ről, mert hozzád képest sehol se vagyok, én csak játékos/szülő szempontból nézem a történetet.
Márpedig ha egyszer úgy adódna az életemben, hogy a fiamat recuitolni akarna egy egyetemi program és kikérné a véleményem, én azt javasolnám, hogy egy olyat egyetemet válasszon, ahonnan nagyobb eséllyel kerülnek be az nfl-be a nem sztár játékosok, még akkor is, ha az nehezebb és ha esélye sem lenne a bajnoki címre.
több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
White üzenete a Raiders-nek

www.facebook.com/257362254445027/photos/a.257363551111564.1073741826.257362254445027/422767761237808/?type=1&theater

több mint 10 éve
Lehet hogy igazad van, de szerintem az egyetemi programoknak elsodlegesen az nfl-re kellene "felkeszitenie a diakokat", es csak masodlagos kellene hogy legyen a szemleletukben, hogy megnyerjek a bajnoksagot.
Azzal nem sok mindent kezdhet egy jatekos, ha a "konnyu utat" valasztva megnyerik vele a bajnokságot, de utana az nfl-be meg nem kell a kutyanak se. Majdnem azt mondhatnank, hogy a jovojuket veszik el egy ilyen programban, (durvan kisarkitva) egy "kétes" egyetemi dicsosegert.Pari
Már ne haragudj, de ezt nem írhatod komolyan... Tisztában vagy vele egyáltalán, hogy az egyetemi játékosok hány százaléka kap egyáltalán esélyt a profiknál? Hogy mekkora pénzek mozognak az NCAA-ben? Hogy mekkora szurkolótáboroknak, milyen pénzes boostereknek és politikusoknak kell azon a szinten "megfelelni" és teljesíteni ? Hogy az egyetemi bajnokság megalakulása évtizedekkel megelőzte a profit, és az NFL még kósza gondolat se volt, mikor már tízezrek jártak focimeccsekre? De hagyjuk is inkább, csak a szokásos "képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy az ncaa nem az nfl utánpótlásligája" féle gondolkodás, amadeus majd jól megaszondja a tutit megint.baggio
Te aszondod meg folyamatosan. Màr minden topikban megy Mariota, Kelly, Oregon, NCAA felszopása. Leszarjuk. Akit érdekel, az úgyis megy a NCAA részlegre, de ez, hogy te bármilyen negatív hangvételű magánvélemény esetén elkezded tolni a NCAA felkent védelmezőjét, és kisregényt írsz, az már kurva szánalmas. Ettől persze még írhatod, meg írjad is.
több mint 10 éve
Már ne haragudj, de ezt nem írhatod komolyan... Tisztában vagy vele egyáltalán, hogy az egyetemi játékosok hány százaléka kap egyáltalán esélyt a profiknál? Hogy mekkora pénzek mozognak az NCAA-ben? Hogy mekkora szurkolótáboroknak, milyen pénzes boostereknek és politikusoknak kell azon a szinten "megfelelni" és teljesíteni ? Hogy az egyetemi bajnokság megalakulása évtizedekkel megelőzte a profit, és az NFL még kósza gondolat se volt, mikor már tízezrek jártak focimeccsekre? De hagyjuk is inkább, csak a szokásos "képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy az ncaa nem az nfl utánpótlásligája" féle gondolkodás, amadeus majd jól megaszondja a tutit megint.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy az általad írt one read quick slant legalább annyira ledegradáló / ferdítés, mint amit én írtam a pre snap readel MM-nél. Ami a különbség az az,hogy én ott nem MM-t szidtam hiába őt degradáltam le ha nem a rettenetesen blöd cikkre reagáltam. Ellenben ha jól érzékelem te egyfajta személyes oregon elleni támadásnak élted meg. Szerintem itt mindenki értette a szándékom (valószínűleg ezért sem ellenkezett senki). Ami meg Armstead-t illeti ott már jeleztem,hogy sorry összekevertem. Bevillant egy régi cikk amit futtában olvastam és rosszul emlékeztem rá.Cubehead
Nem az Oregon elleni, hanem a jó és okos futball elleni támadásnak élem meg a Ducks és/vagy Mariota degradálását. Komolyan mintha sokaknak az lenne a problémája, hogy nem nehezítik meg eléggé a saját dolgukat, ha pedig maga a rendszer annyira jó, hogy mindig van szabadon több elkapó és sose kell szűk területre dobni, akkor miért nem mindenki ezt játssza? (Mindezt úgy, hogy a Ducks nem is dominálja olyan szinten az egyetemi toborzást, mint pl. egyes SEC csapatok, tehát az sem feltétlenül érv, hogy pusztán jobb játékosaik vannak ellenfeleiknél). MM-nél úgy tenni, mintha a profiknál egy teljesen új játékot kellene megtanulnia, miközben Carrnak "csak" szintet kellett lépnie, na ez volt a rettentően félrevezető ferdítés. Ráadásul utóbbi dolgozhatott - sokkal - erősebb elkapógárdával, bármilyen vicces és ironikus is...baggio
Nekem erről az a South Park rész jut eszembe amikor Cartman a feketéket tanította.

Nem baj: szarnfl!
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Amúgy az általad írt one read quick slant legalább annyira ledegradáló / ferdítés, mint amit én írtam a pre snap readel MM-nél. Ami a különbség az az,hogy én ott nem MM-t szidtam hiába őt degradáltam le ha nem a rettenetesen blöd cikkre reagáltam. Ellenben ha jól érzékelem te egyfajta személyes oregon elleni támadásnak élted meg. Szerintem itt mindenki értette a szándékom (valószínűleg ezért sem ellenkezett senki). Ami meg Armstead-t illeti ott már jeleztem,hogy sorry összekevertem. Bevillant egy régi cikk amit futtában olvastam és rosszul emlékeztem rá.Cubehead
Nem az Oregon elleni, hanem a jó és okos futball elleni támadásnak élem meg a Ducks és/vagy Mariota degradálását. Komolyan mintha sokaknak az lenne a problémája, hogy nem nehezítik meg eléggé a saját dolgukat, ha pedig maga a rendszer annyira jó, hogy mindig van szabadon több elkapó és sose kell szűk területre dobni, akkor miért nem mindenki ezt játssza? (Mindezt úgy, hogy a Ducks nem is dominálja olyan szinten az egyetemi toborzást, mint pl. egyes SEC csapatok, tehát az sem feltétlenül érv, hogy pusztán jobb játékosaik vannak ellenfeleiknél). MM-nél úgy tenni, mintha a profiknál egy teljesen új játékot kellene megtanulnia, miközben Carrnak "csak" szintet kellett lépnie, na ez volt a rettentően félrevezető ferdítés. Ráadásul utóbbi dolgozhatott - sokkal - erősebb elkapógárdával, bármilyen vicces és ironikus is...baggio
Nekem erről az a South Park rész jut eszembe amikor Cartman a feketéket tanította.

Azzal nem sok mindent kezdhet egy jatekos, ha a "konnyu utat" valasztva megnyerik vele a bajnokságot, de utana az nfl-be meg nem kell a kutyanak se. Majdnem azt mondhatnank, hogy a jovojuket veszik el egy ilyen programban, (durvan kisarkitva) egy "kétes" egyetemi dicsosegert.
több mint 10 éve
Derek Carr's 2014 Passing distribution map.

built for this shit

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
 www.youtube.com/watch?v=aXdBvyd-fyIdeyell
Jól mozog ez a Spanyolország ebben a videóban...érdekes, h UDFA besorolása van pl. cbs-nél...

Alex Carter-t elvileg RM-ék alaposan megnézték...Rolni
nem tudom, mit néztek ezek a CBS-nél, Matias meg 3. kör náluk. a Combine szervezői is elég hülyék, hogy nem hívták meg. Spain a Pro Dayén kiemelkedő számokat produkált szinte minden felmérőben, és megvan az agresszor mentalitása, nála több pancake-et nem sokan produkáltak az idei drafton résztvevő falemberek közül. 330 font és ahogy írod, remekül mozog. a kézhasználatán lehetne fejleszteni. Matt Miller mockjában 5. kör, én a 3.-ban is elfogadnám.deyell
Igen, a kézhasználat tűnt fel nekem is a videót megtekintve, nagyon sokszor ráfog az ellenfélre és úgy viszi le, ez sok esetben holdingot eredményezhet. De nem rossz lenne egy 4. körben (csak azért mert azt nem írta még senki 😀)
több mint 10 éve
Jól mozog ez a Spanyolország ebben a videóban...érdekes, h UDFA besorolása van pl. cbs-nél...

Alex Carter-t elvileg RM-ék alaposan megnézték...Rolni
nem tudom, mit néztek ezek a CBS-nél, Matias meg 3. kör náluk. a Combine szervezői is elég hülyék, hogy nem hívták meg. Spain a Pro Dayén kiemelkedő számokat produkált szinte minden felmérőben, és megvan az agresszor mentalitása, nála több pancake-et nem sokan produkáltak az idei drafton résztvevő falemberek közül. 330 font és ahogy írod, remekül mozog. a kézhasználatán lehetne fejleszteni. Matt Miller mockjában 5. kör, én a 3.-ban is elfogadnám.

built for this shit

több mint 10 éve
Kit mondanál 3. körben CB posztra?
Alex Carter?
Ronald Darby?
Josh Shaw?
Ifo?
Eric Rowe?

4.ben OGnek:
Josue Matias?
Mitch Morse?Rolni
mondjuk lehet jobban járnánk, ha visszaigazolnánk Tarell Brownt. Alex Carter esetleg, Darby és Rowe szerintem korábban kimegy. akit még bírok, az Steven Nelson. Josh Shaw sem lenne rossz, de nála a karakter kérdéses.

4. kör OG? Matiast nem kedvelem, Tre Jackson dagadt és lassú, Morse atletikus, de csak 305 font. akit írtál, John Miller nem lenne rossz, bár ő is csak 303 font. de van egy titkos favoritom: Quinton Spain. videó róla itt:

Alex Carter-t elvileg RM-ék alaposan megnézték...

több mint 10 éve
Alex Carter?
Ronald Darby?
Josh Shaw?
Ifo?
Eric Rowe?

4.ben OGnek:
Josue Matias?
Mitch Morse?Rolni
mondjuk lehet jobban járnánk, ha visszaigazolnánk Tarell Brownt. Alex Carter esetleg, Darby és Rowe szerintem korábban kimegy. akit még bírok, az Steven Nelson. Josh Shaw sem lenne rossz, de nála a karakter kérdéses.

4. kör OG? Matiast nem kedvelem, Tre Jackson dagadt és lassú, Morse atletikus, de csak 305 font. akit írtál, John Miller nem lenne rossz, bár ő is csak 303 font. de van egy titkos favoritom: Quinton Spain. videó róla itt:

www.youtube.com/watch?v=aXdBvyd-fyI

built for this shit

több mint 10 éve
2 gyors mock 1-4 körökre:

A
1. körben
Amari Cooper WR
2. körben
Preston Smith DE
3. körben
Tre Jackson OG
4. körben
Ben Heeley MLB

Na kinek melyik opció jönne be jobban??Rolni
Részemről is az A verzió a nyerő.

több mint 10 éve
inkább az A. főleg Heeneyt bírom nagyon. bár nem vagyok biztos benne, hogy ő lesz a következő Borland (a játékát tekintve), de sok hasonlóság van.

nem járnánk jobban, ha CB jönne a 3. körben, RG a 4.-ben?deyell
CB érdekes kérdés nálam, mert annyi fiatal van kereten, h nem tudom mekkora hatása lenne még egy fiatalnak (persze ha day 1 kezdő alap, h nagy 😊). Simán elfogadom majd ha CB érkezik, emiatt csúszik az OG, de akkor pl az MLB poszt már nagyot csúszik és azért Lofton mögé időben hozni kell sztem egy olyan srácot, akit JDR és Norton 1-2 év alatt felépít...persze simán lehet ezt köv évre tolni, mondván most megvan a kezdő és majd a Sio-Smith páros lesz fenn úgyis nickelben...

Alex Carter?
Ronald Darby?
Josh Shaw?
Ifo?
Eric Rowe?

4.ben OGnek:
Josue Matias?
Mitch Morse?

több mint 10 éve
Nem az Oregon elleni, hanem a jó és okos futball elleni támadásnak élem meg a Ducks és/vagy Mariota degradálását. Komolyan mintha sokaknak az lenne a problémája, hogy nem nehezítik meg eléggé a saját dolgukat, ha pedig maga a rendszer annyira jó, hogy mindig van szabadon több elkapó és sose kell szűk területre dobni, akkor miért nem mindenki ezt játssza? (Mindezt úgy, hogy a Ducks nem is dominálja olyan szinten az egyetemi toborzást, mint pl. egyes SEC csapatok, tehát az sem feltétlenül érv, hogy pusztán jobb játékosaik vannak ellenfeleiknél). MM-nél úgy tenni, mintha a profiknál egy teljesen új játékot kellene megtanulnia, miközben Carrnak "csak" szintet kellett lépnie, na ez volt a rettentően félrevezető ferdítés. Ráadásul utóbbi dolgozhatott - sokkal - erősebb elkapógárdával, bármilyen vicces és ironikus is...

---
több mint 10 éve
inkább az A. főleg Heeneyt bírom nagyon. bár nem vagyok biztos benne, hogy ő lesz a következő Borland (a játékát tekintve), de sok hasonlóság van.

nem járnánk jobban, ha CB jönne a 3. körben, RG a 4.-ben?

built for this shit

több mint 10 éve
2 gyors mock 1-4 körökre:

A
1. körben
Amari Cooper WR
Nem nagyon kell ragozni. TOP WR, aki day 1-től komoly segítség lehet Carr-nak és a teljes offense-nek.

2. körben
Preston Smith DE
Remek méret, jó mért eredmények, javuló egyetemi játék. Úgy gondolom Ő lehet a legjobb opciónk, ha elsőben a TOP edge embereket benn hagyjuk és WR-t hozunk.

3. körben
Tre Jackson OG
Erős, megbízható RG, aki szépen rendbe tenné a belső 3-ast évekre.

4. körben
Ben Heeley MLB
Kisebb, fürgébb MLB prospect, aki tanulhat, készülhet Lofton mögött, Norton és JDR kezei alatt 1-2 évig.

B
1. körben
Vic Beasley EDGE
Mack ellentétes oldalán komoly pass rush fegyver lenne sztem. DE és OLB posztokat lehetne keverni ezzel a két sráccal és végre lenne nyomás folyamatosan az ellenségen.

2. körben
Devin Smith WR
Megfelelő mérete 6'0 196 és sebessége 4'42 megvan az NFL-hez, egyetemen komoly playmaker volt, Ő lehetne a mélységi veszélyforrásunk, aki ilyen módon jól kiegészítené a meglévő WR állományt.

3. körben
John Miller OG
Gabe-hez és az előző verzióban szereplő Tre Jackson-hoz képest is kisebb, könnyebb OG, így ha szeretnénk egy fürgébb emberkét is belülre Hudson mellé Ő jó választás lehet sztem.

4. körben
Ramik Wilson MLB
Jó méretű atletikus MLB, aki idővel jó játékossá érhet a megfelelő környezetben sztem.

Az A verzióban komolyabb segítséget kapna Carr és az offense, míg a B verzióban a védelem kerülhetne fel egy igen jó szintre hamarabb, biztosabban.

Na kinek melyik opció jönne be jobban??

több mint 10 éve
Carr is spread offense-ben játszott utolsó két évében, sőt neki aztán tényleg nem kellett nagyon olvasnia a játékot, mert one read-es quick slantekből építkezett a Bulldogs támadósémája... Aztán meg lehet nézni, hogy az első jobb védelemmel szemben (USC elleni bowl) micsoda terített betli jött. Ehhez képest olvasd el pl. az idei nagydöntőről írt cikkemet, ahol a Ducks egyik kedvenc játékán mutattam be, mennyire kell tudnia olvasnia Mariotának a védelmi kulcsokat play előtt és közben is (OC-je pedig azt nyilatkozta, hogy mérkőzésenként 4-5 játékot szokott áthívni). Nyilván jelen helyzetben semmi szüksége nincs az Oaklandnak MM-re, de igen durva csúsztatások voltak a kommentben.baggio
Carr játszott pro offensbe és spread offense-be is. A one read quick slant kicsit erős, mert a passing snapek 58%-ban különböző bubble screent használtak, ezen felül rengeteg bootleg playt játszattak vele.
A Las Vegas bowlt történetesen láttam, mivel kedvelem a USC-t. Pontosan ezért volt az, hogy a drafton való kiválasztása után többször hangot adtam itt a fórumon annak az aggodalmamnak, hogy Carr a bowlon finoman fogalmazva is szarul kezelte a nyomást és remélem, hogy ez nem általános nála.
Amúgy amit érdemes még tudni Carral kapcsolatban,hogy a bátya nagyon sokat edzett vele, segítette a mentális fejlődését. Ami egyértelműen látszott és látszik rajta. Pl anno a TC alatt Wiz az akkori centerünk is lenyilatkozta,hogy meglepődött mert Carr már az első edzésre úgy érkezett meg,hogy tudta az összes fal áthívási sémát.
A cikkedet ha időm engedi szívesen elolvasom, mindig érdekelnek azon olvasmányok amik a színfalak mögé engednek betekintést avagy kellően mély elemzéseket tartalmaznak a foci valamely szegmenséről.

Amúgy az általad írt one read quick slant legalább annyira ledegradáló / ferdítés, mint amit én írtam a pre snap readel MM-nél. Ami a különbség az az,hogy én ott nem MM-t szidtam hiába őt degradáltam le ha nem a rettenetesen blöd cikkre reagáltam. Ellenben ha jól érzékelem te egyfajta személyes oregon elleni támadásnak élted meg. Szerintem itt mindenki értette a szándékom (valószínűleg ezért sem ellenkezett senki). Ami meg Armstead-t illeti ott már jeleztem,hogy sorry összekevertem. Bevillant egy régi cikk amit futtában olvastam és rosszul emlékeztem rá.

több mint 10 éve
Carr is spread offense-ben játszott utolsó két évében, sőt neki aztán tényleg nem kellett nagyon olvasnia a játékot, mert one read-es quick slantekből építkezett a Bulldogs támadósémája... Aztán meg lehet nézni, hogy az első jobb védelemmel szemben (USC elleni bowl) micsoda terített betli jött. Ehhez képest olvasd el pl. az idei nagydöntőről írt cikkemet, ahol a Ducks egyik kedvenc játékán mutattam be, mennyire kell tudnia olvasnia Mariotának a védelmi kulcsokat play előtt és közben is (OC-je pedig azt nyilatkozta, hogy mérkőzésenként 4-5 játékot szokott áthívni). Nyilván jelen helyzetben semmi szüksége nincs az Oaklandnak MM-re, de igen durva csúsztatások voltak a kommentben.

---
több mint 10 éve
Cubehead látom nem vagy kibékülve az oregoni prospectekkel, de Mariotánál írt "az se tudja mi az a pre-snap read" után (meg hogy abba a kommentbe senki nem kötött bele, pedig lett volna mibe Carr kapcsán is) most már nem tudom megállni, hogy itt ne szóljak közbe, ugyanis Armsteaddel soha semmilyen pályán kívüli gond nem volt, sőt kifejezetten pozitív személyiségnek tartják...baggio
Üdv Baggio!

Nincs bajom az oregoni prospectekkel (igaz ez az utóbbi két HSZ-m alapján nem így tűnhet).
Két játékosról lévén szó két részletben válaszolnék.

Mariota - a vele kapcsolatos HSZ-emben két dologra akartam célozni. Az egyik és ez a fő,hogy a cikk ami kapcsán írtam egy merő baromság. Elismerem,hogy Mariota top prospect és jó edzőkkel, jó rendszerben nagy lehet a profik közt is. Ez nem kérdés, mint ahogy az is,hogy ez nem a mi rendszerünk. Egyszerűen nem fitt.
A másik része pedig az amit részben kiemeltél. Nem tartom szerencsésnek az ilyet mert a részek külön más adnak vissza mint egybe. Amit írtam az tény,hogy spread offenseből jön amihez képest egy pro rendszer elég komoly váltás. Sokan meg se tudják lépni igazán, tisztelet a kivételnek. Írtam,hogy Carr esetében is van bőven fejlesztendő dolog,neki is vannak miss readjei és lehetne még sorolni de ő legalább már egyetem is pro rendszerben dolgozott. A Raidernek van bőven baja az elmúlt években, épp elég Carr-t felgyúrnunk nem,hogy pluszba azzal kelljen foglalkozni,hogy teljesen új rendszert taníttatunk az irányítónknak. Ez max úgy lehetne ha lenne egy veteránunk aki tudna kezdeni és mögötte padozhatna 1-2 évet. De nincs veteránunk és ahogy írtam nem is fitt a stílusa szóval baromság volt velünk össze boronálni a cikkben.

Armstead - Anno olvastam egy cikket amiben az olvastam,hogy karakterproblémás de elismerem,hogy rég volt és nem jártam utána. Sőt még az is elő fordulhat,hogy össze kevertem valakivel. Szóval sorry.
Ellenben amit Rolni írt az is igaz, szóval a végeredmény bennem ugyanaz. Nem örülnék neki és egy 3-4 es csapatba jobban járna ő is.