Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Lake Tahoe is beautiful this time of year ... Kid asked me to check in on Michael Crabtree's visit with #Raiders. He left without a contractVic
több mint 10 éve
Ez nagyon komoly le Crabnek.
több mint 10 éve
Nem bánnám, bár nagyon skeptikus vagyok Rákfával kapcsolatban...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
@BHugh_215Per source with knowledge of the situation, WR Michael Crabtree has agreed to terms with the Oakland Raiders on a 2-year, $9.75M deal today.
több mint 10 éve
Mayock véleménye Fowler-ről:"Fowler is my No. 1 edge rusher," Mayock said on NFL Network's "Path to the Draft." "Why? In today's NFL you have to do three things. One, rush the quarterback. Two, set a physical edge. And, three, drop into coverage. Fowler is the best at all three, in my opinion, in this draft.
Beszéltünk már róla többször, h Mayock és RM sok tekintetben hasonlóan értékeli a playákat, így érdekes lehet ez számunkra. Ha kimegy a 2 QB és a Jags Williams-et vinné inkább simán lehet, h elhozzuk Fowler-t és majd a mély WR felhozatalból duplázunk 2. és 4\5. körökben...
több mint 10 éve
Na Holmes és Asante is aláírta a tenderét: www.csnbayarea.com/raiders-0Örülök mindkét srác segítség lehet valamilyen formában, bár Asante például nagyot kell, h domborítson az offseasonban, ha érkezik Sean Richardson.
Ők ketten versenyezhetnek a CWood mögötti SS back up posztért majd.
Nate Allen mögött pedig egyenlőre úgy fest, h a Ross-Dowling tandem kűzd majd.
Nekem tetszik ez a S csoport. Van benne veterán jelenlét (ahogy mondani szokták) és van benne fiatal potenciál. Ha draft elején nincs vmi komoly BPA, akkor a vége felé nem hiszem, h érkezik S...
Sean Richardson 6'2 magas 216 font súlyú 25 éves eddig back up és ST játékos, aki anno a combine-on 4,52-t futott és a bench press, valamint mindkét ugró számban a csoportjának legjobbjai között volt.
Kinti fórumon olvastam olyat, h a Packersnek van pénze és megtartják majd ezen az áron is...kiderül nemsokára.
több mint 10 éve
#Raiders have signed Packers RFA safety Sean Richardson to an offer sheet, source said. Green Bay can match, but there is no compensationAmadeus911 év, $2,55 millió, elég sok egy backupnak, nem fogják matchelni valószínűleg.
built for this shit
több mint 10 éve
#Raiders have signed Packers RFA safety Sean Richardson to an offer sheet, source said. Green Bay can match, but there is no compensation
több mint 10 éve
utolsó Raiders által draftolt elkapó, aki 1000 elkapott yardos szezont produkált az NFL-ben: Tim Brown, 1988-ban draftolták. ideje lenne ezen változtatniAkkor mit szóljunk mi... 😀😀
deyell
több mint 10 éve
több mint 10 éve
utolsó Raiders által draftolt elkapó, aki 1000 elkapott yardos szezont produkált az NFL-ben: Tim Brown, 1988-ban draftolták. ideje lenne ezen változtatni
built for this shit
több mint 10 éve
Na Crabtree most van nálunk, Wisni pedig a sokadik csapatnál próbálja magát eladni.
több mint 10 éve
Crabtree állítólag visszautasította a Dolphinst, mert csak évi 3milliót ajánlottak és ő inkább az évi 4,5-re lőtte be magát. Nem tudom, hogy ennyit megérne-e nekünk, de ha péntekig nem jön más hír, akkor szerintem alá fogjuk iratni. Már csak a poszt mélyítése miatt is elfogadható húzás lenne.peterbadboneMegér annyit.
több mint 10 éve
Crabtree állítólag visszautasította a Dolphinst, mert csak évi 3milliót ajánlottak és ő inkább az évi 4,5-re lőtte be magát. Nem tudom, hogy ennyit megérne-e nekünk, de ha péntekig nem jön más hír, akkor szerintem alá fogjuk iratni. Már csak a poszt mélyítése miatt is elfogadható húzás lenne.
több mint 10 éve
Free agent WR Michael Crabtree will visit the Raiders next week.ahogy a rotoworld is írja, van már pár hozzá hasonlóan nem túl gyors possession receiverünk (Jones, Streater), inkább valami speedster kéne már. Crabtree-nek 1 éves, "prove it" szerződést kéne adni
built for this shit
több mint 10 éve
Logikus világban persze...de tudjuk, h a világ nem éppen logikus sokszor...a draft meg pláne nem 😊Szerintem nincs alapja felmenni, az öletekbe hullhat Big Cat.Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
Winston lock, utána Mariota-t elviszi a Titans, onnan hiába BPA alapon Williams következik, a Jagsnek nincs edge rushere, kivisznek vkit vagy egy WR-t utána meg ott a másik WR és Williams nektek. Legalább is egy logikus világban ez így menne 😊Habi
1\1 sztem biztos QB lesz
1\2 jó eséllyel QB lesz sztem, de simán lehet Williams vagy Fowler is attól függetlenül, h darabra megvan a Titans azokon a posztokon...ha trade jön akkor szinte biztos a QB pick sztem, de nem hiszem, h lesz trade
1\3 esetében megint lehet trade-ről beszélni, ha mondjuk 1\2-n nem ment ki Marika. Ha a Jags marad a helyén akkor sztem Williams vagy Fowler lehet a pick. Fowler sztem jobban need, de pl iktriad itt a forumon meg van győződve Williamsről...
1\4 számunkra jó hely lehet. Jó eséllyel benn lesz a 2 top WR, Williams és\vagy Fowler, illetve ha a Titans és a Jags is marad helyben és D embert visz, akkor meg a WR-ek mellett Marika lehet benn. Ha Marika benn van, akkor lehet trade szempontból igazán érdekes a dolog számunkra sztem. Nem hiszem, h benn marad, de ha igen akkor van pár jelölt a felmozgásra...
Nagyon sok itt a lehetőség, sztem fölösleges WR-re és Williams-re szűkíteni. Az szinte biztos, h az egyik, de leginkább mindkét TOP WR benn lesz nekünk és vagy az egyik TOP D játékos vagy egy QB cserealapnak...ezekután meg majd RM eldönti mi legyen...
több mint 10 éve
Szerintem nincs alapja felmenni, az öletekbe hullhat Big Cat.Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
Winston lock, utána Mariota-t elviszi a Titans, onnan hiába BPA alapon Williams következik, a Jagsnek nincs edge rushere, kivisznek vkit vagy egy WR-t utána meg ott a másik WR és Williams nektek. Legalább is egy logikus világban ez így menne 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2015/playmaker-score-2015érdekes cikk...
ez alapján egyértelműen Cooper a pick White előtt, de nem tudom mit ér ez a mutató, most találkoztam vele először...
több mint 10 éve
Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Vigyázzatok vele! Potenciális kezdő! 😀
á, a Bears fanok egykori kedvence. reméljük, csak camp body lesz.deyell
több mint 10 éve
én sem ismerem egyiket sem, de gondoltam bedobom, aztán majd ha ráérünk szemezgetünk 😊Rolnibe kell vallanom, nem ismerem ezeket a prospecteket, csak B.J. Catalont láttam játszani közülük. hát ti?deyell
Tray Walker érdekes prospect lehet. 6'2-as magassággal, 195-ös súllyal jól passzolna McGill mellé 😊
Lehet belőle kései körös pick vagy UDFA igazolás...
több mint 10 éve
A.Smith :BroncosskatVarható volt ismerve az új DC személyét.
több mint 10 éve
A.Smith :Broncos
több mint 10 éve
a néger Brady Quinna training camp során volt jó. a preseason meccseken förtelem volt. az a típus, aki edzésen király, meccsen meg hibát hibára halmoz, gondolom, mert nem bírja a nyomást.deyellde Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.Amadeus91az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyellOakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
a training camp során volt jó. a preseason meccseken förtelem volt. az a típus, aki edzésen király, meccsen meg hibát hibára halmoz, gondolom, mert nem bírja a nyomást.de Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.Amadeus91az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyellOakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
built for this shit