Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Cubehead látom nem vagy kibékülve az oregoni prospectekkel, de Mariotánál írt "az se tudja mi az a pre-snap read" után (meg hogy abba a kommentbe senki nem kötött bele, pedig lett volna mibe Carr kapcsán is) most már nem tudom megállni, hogy itt ne szóljak közbe, ugyanis Armsteaddel soha semmilyen pályán kívüli gond nem volt, sőt kifejezetten pozitív személyiségnek tartják...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megnéztem Höri 2 körös mockját. Fele más érzésekkel fogadtam. Whitet és Armsteadet írta hozzánk. Armstead fizikálisan egy szörny de ha jól emlékszem elég karakterproblémás srác.CubeheadWhite rendben van, mondjuk én inkább Cooper-t vinném, de ez már csak apróság, ha White jön azzal is boldog leszek.
Armstead nekem nem igazán kellene. Sztem Ő inkább 3-4be való, itt base LDE és DT lehetne, de abból elég jól állunk, illetve nem érzem azt, h Ő impact pass rusher lenne bentről, ha meg nem akkor fölösleges sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Megnéztem Höri 2 körös mockját. Fele más érzésekkel fogadtam. Whitet és Armsteadet írta hozzánk. Armstead fizikálisan egy szörny de ha jól emlékszem elég karakterproblémás srác.

több mint 10 éve
Wilsonnak örülök! Lehet DT és base LDE is.
4,6M-t kap a 2 évre, szóval az ár érték rendben van.
több mint 10 éve
C.J. Wilson is visszatér 2 évre. Egyre jobban néz ki ez a DL!
több mint 10 éve
Per Brad Biggs of the Chicago Tribune, Wisniewski had shoulder surgery.Wisniewski is recovering from shoulder surgery after last season when he played with a torn labrum. The former second-round pick of the Raiders has made visits to the Seahawks and Bucs, and the Rams and Chiefs are also known to be interested. No team has been willing to meet his request of $4 million per season and it could be he winds up on a one- or two-year prove-it contract. At this point, it would be a mistake to rule out the Bears.
Nigger 4prez!
több mint 10 éve
A.Smith tavaly nagyon haramtos volt futás ellen, így nem tudom jó ötlet-e ő a kezdő LDE posztra. Lehet inkább Tuck-ot tenném oda, amúgy nagyon jól leírtad a párhuzamot...önismétlés: 3-4hez inkább megvan az emberanyag, mint a 4-3hoz....Amadeus91Del Rio inkább 4-3-as szakember, de ha a Denverben használt 4-3 under lesz itt az alapfelállás, az felfogásban nem sokban tér el egy 3-4-től.
Van 2 DT aki öli a futást (Knighton, Sly Williams ill. Dan Williams, Ellis), az RDE igazi edge rusher (Ware, ill. ?), az LDE base downokon egy más sémában DT-nek is beillő futás ellen stabil arc (Wolfe, ill. itt sztem Antonio Smith lesz ez, aki mit ad Isten játszott már életében 3-4 LDE-t), passing downokon (ez akár már 2. kísérlet is lehet) pedig érkezik egy a QB-ra veszélyesebb arc, aki azért futás ellen sem elveszett (Malik Jackson ill. Tuck), a linebacker-sorban meg a SAM az gyakorlatilag 3-4-es OLB feladatokat lát el (Von Miller ill. Mack), a WLB (Sio) fennmarad nickelben és ahogy láttuk Woodyard idejében hogyha az illető tud blitzelni akk azt ki is használja Del RIo. Az MLB meg egy futás ellen stabil jatékos (Irving ill. Lofton), aki nincs pályán nickelben, így nem gond, hogy coverage-ben gyengébb.empty taxi
Beasley lehet tudná hozni ezt a Ware szerepkört...
több mint 10 éve
önismétlés: 3-4hez inkább megvan az emberanyag, mint a 4-3hoz....Amadeus91Del Rio inkább 4-3-as szakember, de ha a Denverben használt 4-3 under lesz itt az alapfelállás, az felfogásban nem sokban tér el egy 3-4-től.
Van 2 DT aki öli a futást (Knighton, Sly Williams ill. Dan Williams, Ellis), az RDE igazi edge rusher (Ware, ill. ?), az LDE base downokon egy más sémában DT-nek is beillő futás ellen stabil arc (Wolfe, ill. itt sztem Antonio Smith lesz ez, aki mit ad Isten játszott már életében 3-4 LDE-t), passing downokon (ez akár már 2. kísérlet is lehet) pedig érkezik egy a QB-ra veszélyesebb arc, aki azért futás ellen sem elveszett (Malik Jackson ill. Tuck), a linebacker-sorban meg a SAM az gyakorlatilag 3-4-es OLB feladatokat lát el (Von Miller ill. Mack), a WLB (Sio) fennmarad nickelben és ahogy láttuk Woodyard idejében hogyha az illető tud blitzelni akk azt ki is használja Del RIo. Az MLB meg egy futás ellen stabil jatékos (Irving ill. Lofton), aki nincs pályán nickelben, így nem gond, hogy coverage-ben gyengébb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Coplest és nem adotságok miatt. Hanem a média hype. Gregory körül most kb ugyan akkora a bálvány imádat mint anno Coplesnél. Ami mondjuk média terén érthető hisz valakit a classsból mindig kell még akkor is ha összeségében nem bagy szám. Szóval ami miatt hozzá hasonlítottam az a lufi efektus. Jobbra van beállítva / eladva mint ami s draft után meg jön majd a puffŐ lenne a SLB és Mack a RDE/LEO vagy pont fordítva Vic lenne a DE?Rolnielőbbire gondoltam.
Hát nem is tudom. Valahogy a Clemson Lb/De prospectjei mindig jók a drafton aztán élesben meg eltűnnek. Tőle félnék. Akor már ha D és nem Wiliams inkább Flowers vagy Odi vagy Smith. Gregory úgyszintén gyanus Coplesre emlékeztet.Cubeheadén máshogy gondolom, azt mondom, hogy csak a három közül Fowlert ne. nem győzött meg az atletikussága, amit csinált az egyetemen, az nem biztos, hogy beválik a profik között. Gregory Coplesre hogyan? Coples elég nagy darab, neki a baja, hogy az agilitása nulla. Gregorynak csak a súlyával van probléma. nem Aaron Maybint akartál írni?deyell

több mint 10 éve
Ő lenne a SLB és Mack a RDE/LEO vagy pont fordítva Vic lenne a DE?Rolnielőbbire gondoltam.
Hát nem is tudom. Valahogy a Clemson Lb/De prospectjei mindig jók a drafton aztán élesben meg eltűnnek. Tőle félnék. Akor már ha D és nem Wiliams inkább Flowers vagy Odi vagy Smith. Gregory úgyszintén gyanus Coplesre emlékeztet.Cubeheadén máshogy gondolom, azt mondom, hogy csak a három közül Fowlert ne. nem győzött meg az atletikussága, amit csinált az egyetemen, az nem biztos, hogy beválik a profik között. Gregory Coplesre hogyan? Coples elég nagy darab, neki a baja, hogy az agilitása nulla. Gregorynak csak a súlyával van probléma. nem Aaron Maybint akartál írni?
built for this shit
több mint 10 éve
önismétlés: 3-4hez inkább megvan az emberanyag, mint a 4-3hoz....Én bírnám öt, de kérdés, h hol játszana...Levi Damien @LeviDamienés Beasleyhez mit szólnátok? vannak draftguruk, akik szerint ő a legjobb non-QB prospect.deyell
Jack Del Rio says Khalil Mack move to defensive end would be "natural for him" #Raiders
Én nem örülnék, ha full time RDE-be tennénk Mack-et, de azt el tudom képzelni, h többet lesz lenn, mint tavaly. Sio és Smith lehet a kulcs, mert ha ők tudnak jól működni nickel package-knél, akkor Mack mehet le rombolni.
Sztem WR vagy Leonard Williams lesz ebből első körben.Rolni
Ő lenne a SLB és Mack a RDE/LEO vagy pont fordítva Vic lenne a DE?
Vagy az érkezésével 3-4re állnánk át és Ő lenne Mack OLB társa?
Mostmár egy korrekt DL-t is össze tudnak rakni, de ezt még kétlem JDR és Norton múltjával...
Vagy csak simán rotálnánk őket a széleken és mindig váltanak, h ki milyen állásból indul, milyen feladattal!Rolni
több mint 10 éve
Szerintem Ut lenne. Egyetemen is az volt. S akkor Tuck - a két Williams rotálva - Ellis - Mack lenne a kezdő dl. Szvsz amugy szerintem sem lesz bent és elsőre Wrt viszünk. Amit nem bánnék. Inkább Wr mint Ut. Igaz én inkább Whitera szavazokLevi Damien @LeviDamienAnnyira éreztem, hogy ez lesz! Tavaly minden arròl szólt, hogy Mack milyen jó rusher, mert van technikája, meg ereje is hozzá, meg a futást is jól fogja... nekem nem lesz meglepetés, ha állandó RDE szerepet szánnak neki. Az, hogy mennyire fog beválni... majd meglátjuk.
Jack Del Rio says Khalil Mack move to defensive end would be "natural for him" #Raiders
Én nem örülnék, ha full time RDE-be tennénk Mack-et, de azt el tudom képzelni, h többet lesz lenn, mint tavaly. Sio és Smith lehet a kulcs, mert ha ők tudnak jól működni nickel package-knél, akkor Mack mehet le rombolni.
Ha Williams jönne, akkor ő UT vagy LDE lenne nálunk? Gondolok arra, higy Norton hozná magával a Seahawks féle vonalat és a Williams(Leo) - Ellis - Williams(Dan) - Mack DL-el állnánk fel? Mögöttük pedig a Smith - Lofton - Moore hármas lenne? Ha UT lenne, akkor Tuck, mint kezdő LDE kerülne pályára a két Williams mellett? A Williams, Williams, Ellis, Tuck, Smith, Mack, Mayowa sor nem lenne rossz rotációban.
Szerintem nem lesz bent Leo és Coopert fogjuk elhozni, mert ki fog addig mennni a két QB, így csere sem lesz. Nálam egyenlőre a Winston, Mariota, Williams, Cooper a draft top4 sorrendje.
Másodikban pedig jöhetne LDE posztra Odighizuwa.peterbadbone

több mint 10 éve
Hát nem is tudom. Valahogy a Clemson Lb/De prospectjei mindig jók a drafton aztán élesben meg eltűnnek. Tőle félnék. Akor már ha D és nem Wiliams inkább Flowers vagy Odi vagy Smith. Gregory úgyszintén gyanus Coplesre emlékeztet.Én bírnám öt, de kérdés, h hol játszana...Levi Damien @LeviDamienés Beasleyhez mit szólnátok? vannak draftguruk, akik szerint ő a legjobb non-QB prospect.deyell
Mostmár egy korrekt DL-t is össze tudnak rakni, de ezt még kétlem JDR és Norton múltjával...
Vagy csak simán rotálnánk őket a széleken és mindig váltanak, h ki milyen állásból indul, milyen feladattal!Rolni

több mint 10 éve
Levi Damien @LeviDamienAnnyira éreztem, hogy ez lesz! Tavaly minden arròl szólt, hogy Mack milyen jó rusher, mert van technikája, meg ereje is hozzá, meg a futást is jól fogja... nekem nem lesz meglepetés, ha állandó RDE szerepet szánnak neki. Az, hogy mennyire fog beválni... majd meglátjuk.
Ha Williams jönne, akkor ő UT vagy LDE lenne nálunk? Gondolok arra, higy Norton hozná magával a Seahawks féle vonalat és a Williams(Leo) - Ellis - Williams(Dan) - Mack DL-el állnánk fel? Mögöttük pedig a Smith - Lofton - Moore hármas lenne? Ha UT lenne, akkor Tuck, mint kezdő LDE kerülne pályára a két Williams mellett? A Williams, Williams, Ellis, Tuck, Smith, Mack, Mayowa sor nem lenne rossz rotációban.
Szerintem nem lesz bent Leo és Coopert fogjuk elhozni, mert ki fog addig mennni a két QB, így csere sem lesz. Nálam egyenlőre a Winston, Mariota, Williams, Cooper a draft top4 sorrendje.
Másodikban pedig jöhetne LDE posztra Odighizuwa.
több mint 10 éve
Én bírnám öt, de kérdés, h hol játszana...Levi Damien @LeviDamienés Beasleyhez mit szólnátok? vannak draftguruk, akik szerint ő a legjobb non-QB prospect.deyell
Vagy csak simán rotálnánk őket a széleken és mindig váltanak, h ki milyen állásból indul, milyen feladattal!
több mint 10 éve
Levi Damien @LeviDamienés Beasleyhez mit szólnátok? vannak draftguruk, akik szerint ő a legjobb non-QB prospect.
built for this shit
több mint 10 éve
Levi Damien @LeviDamien Jack Del Rio says Khalil Mack move to defensive end would be "natural for him" #Raiders
Sztem WR vagy Leonard Williams lesz ebből első körben.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/24/andy-reid-impressed-by-derek-carr/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Drafthoz:@ByJimCorbett
Ken Whisenhunt on Marcus Mariota: "If he comes to us at No. 2, he's definitely going to be the day 1 starter..I'm very impressed by Marcus."
több mint 10 éve
Matt Miller 7 körös mock draftjából kiválogattam a Raiders pickeket:Solid.
1. Kevin White, WR, West Virginia (úgy, hogy Williams még bent van)
2. Owa Odighizuwa, DE, UCLA
3. Jay Ajayi, RB, Boise State
4. Steven Nelson, CB, Oregon State
5. Christian Covington, DT, Rice
6. Randall Telfer, TE, USC
7. Trenton Brown, OT, Florida
első kettő rendben van, dettó így húznék. Ajayi nagy kedvencem, de RB nem kéne, legalábbis ilyen korán nem. bent volt még Havenstein nála, ő ideálisabb lett volna. 4. kör: Nelson, szintén bírom, de csak 5-10 magas, Reggie a magasabb cornerbackeket preferálja. 5. kör Covington, ez mókás, Cubehead és én is mockoltam őt a Raidershez, én asszem pont az ötödikben, Cube 6.-ban. Telfert is mockoltam, szintén a hatodikban, de ő blokkoló TE, felesleges Lee Smith érkeztével. Trenton Brown jó nagy (6-8, 355), hosszúak a karjai, RG lehet PBS-ben, és futásblokkoláshoz hozzá tudna tenni idővel. nyers, de ez jó pick lenne a 7.-ben, talán még korábban is.deyell
Én Cooper-t vinnám White előtt.
Owa sztem első végén kimegy, de jó lenne.
Ajayi sztem jó futó, 3.ban jó value is lenne, de valóban nem komoly need, jobban is el lehet költeni ezt a picket.
Nelson korrekt, Hayden is 6 alatt van\volt, lenne benne fantázia.
Convington korrekt pick sztem is.
Telfer sztem is felesleges.
Brown OG-nek sztem túl magas lenne, de ott már egy próbát megérne.
több mint 10 éve
Matt Miller 7 körös mock draftjából kiválogattam a Raiders pickeket:1. Kevin White, WR, West Virginia (úgy, hogy Williams még bent van)
2. Owa Odighizuwa, DE, UCLA
3. Jay Ajayi, RB, Boise State
4. Steven Nelson, CB, Oregon State
5. Christian Covington, DT, Rice
6. Randall Telfer, TE, USC
7. Trenton Brown, OT, Florida
első kettő rendben van, dettó így húznék. Ajayi nagy kedvencem, de RB nem kéne, legalábbis ilyen korán nem. bent volt még Havenstein nála, ő ideálisabb lett volna. 4. kör: Nelson, szintén bírom, de csak 5-10 magas, Reggie a magasabb cornerbackeket preferálja. 5. kör Covington, ez mókás, Cubehead és én is mockoltam őt a Raidershez, én asszem pont az ötödikben, Cube 6.-ban. Telfert is mockoltam, szintén a hatodikban, de ő blokkoló TE, felesleges Lee Smith érkeztével. Trenton Brown jó nagy (6-8, 355), hosszúak a karjai, RG lehet PBS-ben, és futásblokkoláshoz hozzá tudna tenni idővel. nyers, de ez jó pick lenne a 7.-ben, talán még korábban is.
built for this shit
több mint 10 éve
Harrisont én is kétlem, de Harvensteint ha bent lesz mindenképpen érdemes megfontolni. Igazából kérdés mit tartunk a játék stílusunk szempontjából fontosabbnak a lyuk nyitást avagy a futó előtti húzást. Mert lyukat Tomlinson is kiválóan tud nyitni húzáshoz viszont tény,hogy lassú.Pl kire gondolnál?Jarvis Harrison ilyen, de vele sok a karakterprobléma, valószínűleg nem mi fogjuk draftolni. Rob Havenstein még szóba jöhet. RT volt az egyetemen, és jól játszott, Melvin Gordonnak blokkolt. profik között RG poszton lehet. mondjuk ő sem túl jó atléta, de nálunk úgyis szeretik a 6-7 magas guardokat. futáshoz jól blokkol, drive blockerként használható, neki speciel örülnék a 3 vagy a 4. körben.deyell
Tomlinson-t azért választottam mert 4éven át kezdő RG volt egyetemen, Mayock dicsérte Senior bowl-n, jól szerepelt combine-n is. Kellően erős mind felső mind altestbe, mind személyiség ügyileg mind munka morálba kiváló, szépen mélyen játszik és alkatilag is passzol a mi mamut PBS falunkba. Mindemellett több helyen is olvastam,hogy az egyik legbiztosabb pick az idei draft classban.Cubehead

több mint 10 éve
Unatkoztam 😀. Ki mit szólna ehhez?White-hoz nagyon nem fűznék semmit. P. Smith hosszú időre megoldhatná nálunk az LDE szerepet, ráadásul még nyomást is tud generálni. Szerintem simán jobb lehet mint amilyen Houston volt. Arról nem beszélve,hogy most még rotálhatnánk Tuckal aki azért elég jó mentora lehetne. Tomlinson-t már kifejtettem. Heuerman nagyon jó mélységi elkapó TE, technikailag csiszolandó, igazából BPA alapon jött. Helyette amúgy szívesen látnám Jamison Crowder-t akár. Igaz kicsi de iszonyat gyors, jól vált irányt és jók a kezei. Nagyon nehéz rajta covert csinálni. Senior bowlon ő is nagyon jól szerepelt. (ő lehetne az új Jacoby Fordunk). Gaines elkapóból átképzett CB, türelmes és mivel ismeri a route-kat nagyon jól tükrözi is azokat, man coverben kiváló. Covington igazából az alkata miatt húztam, jó 3tech Dt lehet belőle ha első évében tanulhat. Carter needre jönne és azt olvastam róla jó box saftie amolyan hibrid LB/S, kiválóan alkalmazható S blitzre. Valamint ST-ben is alkamazható.
4: R1P4
WR KEVIN WHITE
35: R2P3
DE PRESTON SMITH
68: R3P4
G LAKEN TOMLINSON
102: R4P3
TE JEFF HEUERMAN
140: R5P4
CB CHARLES GAINES
178: R6P3
DT CHRISTIAN COVINGTON
221: R7P4
S SAM CARTER
Cubehead

több mint 10 éve
Pl kire gondolnál?Jarvis Harrison ilyen, de vele sok a karakterprobléma, valószínűleg nem mi fogjuk draftolni. Rob Havenstein még szóba jöhet. RT volt az egyetemen, és jól játszott, Melvin Gordonnak blokkolt. profik között RG poszton lehet. mondjuk ő sem túl jó atléta, de nálunk úgyis szeretik a 6-7 magas guardokat. futáshoz jól blokkol, drive blockerként használható, neki speciel örülnék a 3 vagy a 4. körben.
Tomlinson-t azért választottam mert 4éven át kezdő RG volt egyetemen, Mayock dicsérte Senior bowl-n, jól szerepelt combine-n is. Kellően erős mind felső mind altestbe, mind személyiség ügyileg mind munka morálba kiváló, szépen mélyen játszik és alkatilag is passzol a mi mamut PBS falunkba. Mindemellett több helyen is olvastam,hogy az egyik legbiztosabb pick az idei draft classban.Cubehead
built for this shit