Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Napi statisztika:Leghosszabb futás (karrier):
Peyton Manning - 33 yard
Trent Richardson - 32 yard
(Fűzővel kifelé!)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Tetszett amikor itt játszott.Minek?Amadeus91Wheeler?BenciDee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?Bencimerész lenne Hayden után egy újabb sérülékeny CB.deyell
Van még olyan free agent aki képben lehet nálunk vagy a draftra koncentrálunk ezerrel?
több mint 11 éve
Minek?Wheeler?BenciDee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?Bencimerész lenne Hayden után egy újabb sérülékeny CB.deyell
több mint 11 éve
kiegészítenék egymást:Dee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?Bencimerész lenne Hayden után egy újabb sérülékeny CB.deyell
mindenesetre, úgy látom nem kockáztat a vezetés sérülékeny playerekkel, szóval felejtős😕
Wheeler?
több mint 11 éve
Dee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?Bencimerész lenne Hayden után egy újabb sérülékeny CB.
built for this shit
több mint 11 éve
Hardyról is lecsúsztunk...skatKonkrétan nem is akartuk őt.
több mint 11 éve
Hardyról is lecsúsztunk...
több mint 11 éve
Gresham azért nem írt alá - ide sem -, mert valami hátsérülést találtak nála...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Dee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?BenciPerpill mindent visszautasítottunk érte.
több mint 11 éve
Dee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?Bencilate pickért, szvsz Kirkpatrick jobb lenne, ha már 'Bama corner.
több mint 11 éve
Dee Milliner-t cseréli a Jets, lehet tenni kéne egy ajánlatot a vezetésnek mit gondoltok?
több mint 11 éve
Nem ez amit említett a cikk, hanem hogy el kell költeni a CAP bizonyos százalékát, amit nem teljesítettünk és még mindig nem is állunk közel hozzá. Tehát kellene egy nagyobb igazolás, amivel ezt teljesítjük. Példaként említették hogy Marshall-t miért nem igazoltuk le kurva nagy pénzért, hogy ezt a kitételt teljesítsük....BruceTegnap hozta nyilvánosságra az NFLPA a hivatalos capszámokat, aszerint 22.8 misi helyetek van, ami a 6. legtöbb.
empty taxi
több mint 11 éve
Na ezt a Richardson tradet is csak mi huzhattuk meg.Egyébként szerintem teljesen vállalható ez az igazolás, ha nem válik be, akkor kivágjuk, aztán helló. Ha beválik akkor meg jól jártunk. Pénzünk volt rá, nagy dead money-t nem fog okozni jövőre a kivágása esetén, meg ha végig megy a két év, akkor sincs baj.
Sajna DMC (akiben sok évig biztunk) es MJD utan (aki nalunk nagyon leszerepelt), most jott egy ujabb "be nem teljesult igeret".
En nem fuzok, hozza sok remenyt, remelem Murray es Helu kapjak a snappek 90%-at.Pari
több mint 11 éve
Na ezt a Richardson tradet is csak mi huzhattuk meg.Nem trade volt......
Sajna DMC (akiben sok évig biztunk) es MJD utan (aki nalunk nagyon leszerepelt), most jott egy ujabb "be nem teljesult igeret".
En nem fuzok, hozza sok remenyt, remelem Murray es Helu kapjak a snappek 90%-at.Pari
több mint 11 éve
Én inkább azon vagyok meglepődve - valamelyik cikkben írták is velünk kapcsolatban -, hogy kire fogunk elkölteni egy nagy valag pénzt ezek után már?Tegnap hozta nyilvánosságra az NFLPA a hivatalos capszámokat, aszerint 22.8 misi helyetek van, ami a 6. legtöbb.
Pontos összeget nem tudok, de még sztem elég sokat ki kellene adni játékosokra. Kik vannak még akik szóba jöhetnek: Bowe? Crabtree? Gresham? Jake Long? Hardy?Bruce
Sorrend (millió $ capspace):
1. Jets 37.0
2. Jaguars 31.6
3. Titans 31.5
4. Browns 31.3
5. Buccaneers 25.4
6. Raiders 22.8
7. Packers 21.9
8. Falcons 21.0
9. Bengals 20.5
10. Chargers 19.4
11. Bears 15.5
12. Bills 15.4
13. Rams 15.3
14. Seahawks 14.2
15. Vikings 13.1
16. Broncos 12,1
17. 49ers 12.1
18. Patriots 12.0
19. Redskins 11.9
20. Panthers 11.2
21. Dolphins 10.2
22. Cardinals 9.9
23. Giants 9.2
24. Texans 8.9
25. Colts 8.5
26. Ravens 8.4
27. Eagles 8.3
28. Steelers 7.9
29. Cowboys 7.2
30. Lions 5.5
31. Saints 2.9
32. Chiefs 0.1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Általánosságban beszéltem, lásd dugo kommentjét 😉Mondjuk ez a kép kb annyira értelmes mint ha egy tackle előtti utolsó pillanatban bekarikáznám, hogy 2 méterrel arrébb bezzeg szabad volt a pálya...peachHol látsz te olyan embert, aki képes leszerelni a LoS környékén ha jobbra kivág?empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én inkább azon vagyok meglepődve - valamelyik cikkben írták is velünk kapcsolatban -, hogy kire fogunk elkölteni egy nagy valag pénzt ezek után már? Pontos összeget nem tudok, de még sztem elég sokat ki kellene adni játékosokra. Kik vannak még akik szóba jöhetnek: Bowe? Crabtree? Gresham? Jake Long? Hardy?
több mint 11 éve
az uj nfl.com "after FA" power rankingba, mi vagyunk a tok utolsok...el nem tudom kepzelni ezt hogy tudtak kihozn realisan...
több mint 11 éve
Na ezt a Richardson tradet is csak mi huzhattuk meg.Sajna DMC (akiben sok évig biztunk) es MJD utan (aki nalunk nagyon leszerepelt), most jott egy ujabb "be nem teljesult igeret".
En nem fuzok, hozza sok remenyt, remelem Murray es Helu kapjak a snappek 90%-at.
több mint 11 éve
Biztos jó sokan vannak! 😀😀😀akinek még megvan a Jay Richadson, az jól jártHöriLeigazoltátok Trent Richardsont 😀 😀HulkeinsteinTegye fel a kezét aki meglepődött!
Legalább eladnak pár mezt.gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
akinek még megvan a Jay Richadson, az jól jártLeigazoltátok Trent Richardsont 😀 😀HulkeinsteinTegye fel a kezét aki meglepődött!
Legalább eladnak pár mezt.gaben
több mint 11 éve
ha itt is ilyet fog tolni, akkor haveri kutyák leszünk.
több mint 11 éve
Leigazoltátok Trent Richardsont 😀 😀HulkeinsteinTegye fel a kezét aki meglepődött!
Legalább eladnak pár mezt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
És aki ott jó, ahol éppen van: Charles Woodson!!! 18. szezonját kezdi 18! Üres lesz 5 évig a visszavonulása után Canton!Ulpianus mondta anno, hogy Oakland más világ a ligában: aki itt jó, az általában felsül másutt, és aki máshol retek, az hajlamos itt jó lenni.Én pl anno gondoltam, mikor kirakta az Indy, hogy nálunk akár mèg jó is lehet. Meglátjuk, az Ulpi rule alapján bizakodom.Amadeus91Én eddig mindent értettem, de mi az az Ulpi rule? 😊Bruce
Aso, Huff, Kirk, Routt, Houston vs Jennings, Wheeler, Porter (fogjuk rá), Usama. + van olyan is, aki itt szar és másutt jó: Rolika.Amadeus91

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Mondjuk ezekre a "legrosszabb play, legrosszabb pillanatát bemutató" képekre én se adok sokat.