Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Jó lesz hát!

Hajrá Fosztogatók! 😊
több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
3 ilyen futóval+Reece remélem megyünk mint a lovak(Helut és Richardsont megálmodtam a csapatunkhoz) állat lesz
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 746 — Whoops, looks like something went wrong.
Richardson jó lesz, most mondom.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Murray mögött simán jó lesz a döngölésre. Bár más stílus, DMC meg MoJo helyére mindenképp kellett valaki. Szerintem nem olyan fos igazolás, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Leigazoltátok Trent Richardsont 😀 😀Hulkeinstein
Azért ebből is látszik , hogy Reggie mennyivel zseniálisabb GM, mint Grigson, még pvkcet sem kellett adni érte. Szép jövő előtt álltok 😀 😉
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Leigazoltátok Trent Richardsont 😀 😀
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Szerintem jo WR-t konnyebb talalni FA-n, vagy a draft 2. körében, mint jó DL/DE-t.
Az en kivansag listámon első Leo, ha ő nincs már benn akkor White/Cooper.
DGB-t gondolom akkor sem vinnenk a 2. korben ha bennt lenne.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Én sem igazán értem, miért lett közellenség, amikor tényleg nem egy tehetségtelen lúzer. Sokat keresett, de mindenki annyit keres, amennyit ki tud magának harcolni. Elogadta azt az ajánlatot, ami adtak neki, ezért nem kövezném meg.

Más, mostanában nagyon sokat olvasom, hogy Dante Flower-t írják a 3. helyre a mock-okban, így nekünk ott lenne a nagy dilemma, hogy vagy Leonard Williams-t húzzuk vagy valamelyik top wr-t. Én amondó vagyok, hogy a WR-nek örülnék jobban, mert Williams sem egy rusher, amire nekünk inkább szükségünk lenne, viszont kaliforniai születésű és a Raiders a kedvence, meg azért kurva jó játékosnak néz ki.
De a WR számomra nagyobb need-nek tűnik most.Bruce
Szerintem Williams nm lesz bent 1/4nél. Vagy a Titans vagy a Jags mindenképpen kiviszi előttünk kivéve ha tradelnek valakivel. Ugye Wisenhant nem egy nagy qb draftoló hc pláne, hogy nincs igazán neki való top qb most az idei classban. Szóval szerintem marad Mettembergernél és viszi a top D playát aki pedid nem más, mint Williams. De ha ők tradelnek mert valaki feljönne pl Mariotáért akkor a Jags viszi ki.
Amúgy szvsz nekünk maradna valamelyik top "rusher" (akik engem idén nagyon nem győztek meg) vagy valamelyik a két top wrből. Szóval remélem,hogy wrt húzunk s azon belül is inkább White felé hajlok.Cubehead
Wiz hogyne, ő húzta Rötlisburgert :cool:
szereti a cölöpöket, ha úgy láttya tud Maniókára feldolgozni 20 fontot, akkor mindenkinek reszeltek, Dzsecc, Iglic, álmok........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Én sem igazán értem, miért lett közellenség, amikor tényleg nem egy tehetségtelen lúzer. Sokat keresett, de mindenki annyit keres, amennyit ki tud magának harcolni. Elogadta azt az ajánlatot, ami adtak neki, ezért nem kövezném meg.

Más, mostanában nagyon sokat olvasom, hogy Dante Flower-t írják a 3. helyre a mock-okban, így nekünk ott lenne a nagy dilemma, hogy vagy Leonard Williams-t húzzuk vagy valamelyik top wr-t. Én amondó vagyok, hogy a WR-nek örülnék jobban, mert Williams sem egy rusher, amire nekünk inkább szükségünk lenne, viszont kaliforniai születésű és a Raiders a kedvence, meg azért kurva jó játékosnak néz ki.
De a WR számomra nagyobb need-nek tűnik most.Bruce
Szerintem Williams nm lesz bent 1/4nél. Vagy a Titans vagy a Jags mindenképpen kiviszi előttünk kivéve ha tradelnek valakivel. Ugye Wisenhant nem egy nagy qb draftoló hc pláne, hogy nincs igazán neki való top qb most az idei classban. Szóval szerintem marad Mettembergernél és viszi a top D playát aki pedid nem más, mint Williams. De ha ők tradelnek mert valaki feljönne pl Mariotáért akkor a Jags viszi ki.
Amúgy szvsz nekünk maradna valamelyik top "rusher" (akik engem idén nagyon nem győztek meg) vagy valamelyik a két top wrből. Szóval remélem,hogy wrt húzunk s azon belül is inkább White felé hajlok.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto

De a WR számomra nagyobb need-nek tűnik most.
több mint 11 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
...es fogadjunk,hogy talal maganak uj csapatot....ZoliZoltán
Kövezzetek meg, de én nem tartom legendásan szar irányítónak Schaubot, 1 nagyon pocsék szezonja volt, amikor szétesett fejben
, de azóta esélyt nem kapott a bizonyításra, előtte elég korrekt teljesítményt hozott szerintem(persze nem TB12, vagy Manning számait).

De őszintén, ahol Matt Casselekre szükség van, meg Fritz kapitanyért tradelnek, ott Schaub-ra is szükség lehet, és jóval többre tartom, mint az említett két úriembert!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
...es fogadjunk,hogy talal maganak uj csapatot....
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Goooooooooooaaaaaaaallllll !!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Schaub releasedBenci
Franchise holder 😥

több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
Schaub released
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Peter King szerint könnyen meglehet, hogy Hardy 6 meccses eltiltást fog kapni a ligától. Remélem nem hagy alább az érdeklődésünk iránta.peterbadbone
Kijelentettuk már, h nem érdeklődünk utana.Rolni
Mondjuk Biletnikoff lánya miatt érthető is,
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Drafton első két körben nem tudok a WR-Pass rusher párostól logikailag elszakadni...bár nem tudom ki lehet megfelelő opció 2. körben főleg a pass rusher posztra...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Peter King szerint könnyen meglehet, hogy Hardy 6 meccses eltiltást fog kapni a ligától. Remélem nem hagy alább az érdeklődésünk iránta.peterbadbone
Kijelentettuk már, h nem érdeklődünk utana.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Peter King szerint könnyen meglehet, hogy Hardy 6 meccses eltiltást fog kapni a ligától. Remélem nem hagy alább az érdeklődésünk iránta.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark
Raiders blog - Curtis Lofton elemzés

tfdssports.com/2015-articles/tale-of-the-tape-new-raiders-lb-curtis-lofton.html

állítólag jobb lesz, mint Burris.

built for this shit

több mint 11 éve
drafttal kapcsolatban lehet érdekes: NFL coaches prefer Alabama WR Amari Cooper while scouts prefer WVU's Kevin White. (rotoworld)

built for this shit

több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Nagyon nagy kedvencem volt, sok sikert kívánok neki Dallasban. Megérdemli, de szerintem visszatér még, ha csak egy meccsre is . Igazi Raider!
több mint 11 éve
nem is olyan rossz az a Nate Allen deal, mit akartok?

Chiefs signing Ron Parker to five-year, $30 million contract

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Ponder 1 évre aláír.Beki
Mi a fasznak????????gaben
Back up iranyitonak és Musgrave rendszerét ismerő betanitast segítő elemnek...ez lehet amúgy Schaub utilapuja isRolni
Legalább kevesebbért nem csinál semmit mint a kopasz bohóc.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Schaub kivágása után még $35 millió hely lenne a capben. beleszámítva az összes idei igazolást

built for this shit